Γυναίκα / 30 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%
ο άντρας μου πίνει καθημερινά και λείπει όλη μέρα απο το σπίτι.
Θα αρχίσω απο την αρχή αν και είναι πολλή μεγάλη ιστορία.είμαι πλεον 22 ετων και είμαστε μαζί εφτά χρόνια.τα τρια τελευταια με συγκατοικιση και τον τελευταιο χρονο με γαμο και 4 μηνών μωρακι.απο την αρχή της σχέσης μας ήξερα οτι είναι έτσι δηλαδή οτι του αρέσει να βγαίνει και να πινει όμως δεν είχα το κουράγιο να τον αφήσω γιατί νόμιζα οτι ηταν κάτι σαν στήριγμα λόγω το οτι οι γωνίες μου ηταν καπως καταπιεστικοι και φυσικά δεν γνώριζαν για την σχέση μας.να μην πολυλογω ήρθε η συγκατοίκηση παρα τα ολα προβλήματα του αλκοόλ της βίας και πολλά αλλά.μετα απο δυο χρόνια και κάτι μαθαίνω οτι είμαι εγκυος αρχισε τις υποσχέσεις μα καλά καλά ουτε κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης δεν τις τήρησε.υπάρχει σοβαρό πρόβλημα βίας και σωματικής και ψυχικής ακόμη και νηφάλιος το ξέρω οτι πρεπει να φύγω γιατί δεν είμαι μονο εγώ το πρόβλημα αλλά και το παιδι που όταν πίνει αν και το αγαπάει πολύ φοβάμαι μην κανει κάτι άθελά του.το μεγαλυτερο θέμα είναι πως ουτε λεφτά έχω να μεγαλώσω το μωρο αλλά και κανένα στην Ελλάδα οι δικοί μου έφυγαν Γερμανία .θα μπορουσα να πάω εκεί αλλά δεν υπάρχει καθόλου χώρος και λεφτά για άλλο σπίτι.τα πραγματα είναι πολύ σοβαρά θέλω μια γνώμη να βγω απο τον βούρκο δεν αντεχω άλλο αυτός φεύγει το πρωι και έχει τύχει να έρθει και 4 την αλλη μέρα... ΒΟΗΘΕΙΑ
jane-doe
# 2
στις 7/3/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Συγγενείς,φίλους,δεν έχεις;
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292
Δε χρειαζεται να φυγεις. Αστον να ερθει οποτε θελει, μη του λες τιποτα για να μην εχεις εντασεις. Που δουλευει?
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
Καποτε ρωτησε η Τασω Καββαδια, τον Βαλιανατο πως πολλαπλασιαζονται οι αδερφες...
Αυτα εδω πως πολλαπλασιαζονται ρε συ?
jane-doe
# 5
στις 7/3/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αντίθετα με τις κατσαρίδες τούτα εδώ πολλαπλασιάζονται με το κρύο μάλλον.
Μονο την γιαγιά μου αλλά και να πάω εκεί δεν θα μπορω να ζήσω το μωρο μου παιρνει μια μικρή σύνταξη.
Ενικός:αυτό που σχολιασες δεν το καταλαβα
ifigenia20
# 8
στις 7/3/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν ειναι οντως αληθινο το θεμα σου τοτε πρεπει να κανεις κατι αμεσα..πηγαινε στους δικους σου στη γερμανια οι γονεις σου παλι εστω κ λιγο θα σε βοηθησουν
έχω απάντηση σε ολους αλλά δεν ερχεται
Έχω μονο την γιαγιά μου αλλά δεν μπορω να πάω δεν τα βγάζουμε οικονομικά.είναι ελαιοχρωματιστής και έτσι βρίσκει ευκαιρίες να βγαίνει εξω και καλά για δουλειά αλλά έρχεται κομματια.πριν λίγο ήρθε άλλαξε και έφυγε ηταν ηδη λιωμα τώρα έχω ανγχος όταν ερθει μην πειράξει το μωρο ή εμένα
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Απαντήσεις: 77
υπαρχουν οργανισμοι που στηριζουν τις κακοποιημενες γυναικες μεχρι να βρεις μια δουλεια μπορεις να απευθυνθεις εκει
Στην Γερμανία υπαρχουν κάποιοι κανόνες για να μείνεις σε ενα σπίτι και το σπίτι των γωνιών μου νοικιάζεται απο το αφεντικό δεν έχει άλλο δωμάτιο και έτσι απαγορεύεται και λεφτά για άλλο δεν υπαρχουν.
Ποιοι είναι οι οργανισμοί?το θέμα είναι οτι ζω σε πολύ κλειστή κοινωνία αν μαθευτεί φοβάμαι το ρεζιλικι
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Απαντήσεις: 942
σχεδον παντα οι ανθρωποι που μεθανε εχουν καταθλιψη και αυτοκαταστροφικες τασεις.
χρειαζεσαι κατι σαν γιατρο. εαν πχ με φαρμακα μειωθει η καταθλιψη του, θα σταματησει και να πινει.σιγουρα εκει που εισαι υπαρχουν πολλοι συλογοι ανθρωπων που προσπαθουν να ξεφυγουν απο το αλκοολ. ριξε μια ματια και προς τα εκει.καλη επιυιχια!!
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Σίγουρα υπάρχουν στην Ελλάδα σύλλογοι γυναικών και υπηρεσίες που βοηθούν τις γυναίκες. Και εδώ μέσα έχουν δοθεί κατά καιρούς λινκς , εγώ δεν τα ξέρω.
Ρε παιδιά, βοηθήστε το κορίτσι.
Και για Γερμανία που λες, ναι είναι δύσκολα με το σπίτι, αλλά αν υπάρχει τέτοια περίπτωση με μωρό και αλκοολικό πατέρα και το κράτος σε βοηθάει. Και νομίζω και με τους γονείς να μείνεις για ένα διάστημα, δε θα πει κανείς τίποτα, αφού είναι <<ειδική>> περίπτωση. Αν έρθεις, πήγαινε στο Jugendamt με κάποιον που να ξέρει τη γλώσσα, για να εξηγήσεις πώς έχει το πράγμα. Αυτοί θα σε παραπέμψουν παρακάτω. Σίγουρα θα σε έχουν για ένα διάστημα υπό ...επίβλεψη, αλλά θα σε βοηθήσουν, αν καταλάβουν ότι έφυγες για να γλυτώσεις το παιδί. Και τόνισε , οτι ο πατέρας ήταν βίαιος και αλκοολικός.
Να σου τονίσω όμως ένα ζήτημα στη μετακίνηση του μωρού προς το εξωτερικό. Δεν μπορείς να το πάρεις να φύγεις , δίχως τη συγκατάθεση του πατέρα. Καταρχήν δε έχει διαβατήριο , έτσι δεν είναι? Αν το <<απαγάγεις>> κινδυνεύεις να το χάσεις εντελώς. Ίσως δηλαδή είναι προτιμότερο, να πείσεις τον πατέρα , να του βγάλετε διαβατήριο, να πας στους γονείς σου στη Γερμανία για επίσκεψη και εκεί πράττεις.
Αλλά αυτά είναι λίγο επικίνδυνα νομικά θέματα. Και οι Γερμανοί, ξέρω περίπτωση που έδωσαν την επιμέλεια στον πατέρα, γιατί η μάνα έκανε ...παρανομίες και περιπτώσεις που πήραν το παιδί από τους δύο γονείς του, γιατί τους θεώρησαν ...επικίνδυνους και ανίκανους να το διαπαιδαγωγήσουν!
Ίσως είναι προτιμότερο να βρεις λύση στην Ελλάδα. Δεν είμαστε και τρίτος κόσμος. Σίγουρα υπάρχει προστασία. Μπες στο Γκούγκλη.
Είσαι νέα, μη φοβάσαι, κάτι θα βρεις. 
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Το θεμα ειναι οτι αυτοι οι φορεις δε σε κρατανε για παντα. Εγω λεω παντως να μη του λες τιποτα δηλ που ησουνα κ τετοια ωστε να μην ερεθιζεται. Αστον να ερθει οποτε θελει.
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από aladdin30
Το θεμα ειναι οτι αυτοι οι φορεις δε σε κρατανε για παντα. Εγω λεω παντως να μη του λες τιποτα δηλ που ησουνα κ τετοια ωστε να μην ερεθιζεται. Αστον να ερθει οποτε θελει.
Ναι ρε γμτ, σε λίγα χρόνια, θα πάθει κίρρωση, θα τον πατήσει κ κανένα φορτηγό...
τσουπ...η σύνταξη...
μια χαρά θα μεγαλώσει το παιδάκι...
βοηθάει νάχεις κ μια καλή κάβα στο σπίτι.
(αλανντιν, μάζεψε το τζίνι, γιατί όλο ποστάρει
κ μούφαγε κ όλα τα γλυκά )
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
καλησπερα αντζελα...και να σου ζησει το μωρακι σου!!...ειναι οντως πολυ δυσκολη η περιπτωση που περιγραφεις..η γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να κανεις υπομονη λιγο καιρο ωσπου να μεγαλωσει λιγο το μωρο και να αρχισεις να ψαχνεις για δουλεια...το ξερω οτι ειναι δυσκολοι οι καιροι αλλα αμα το ψαξεις πολυ κατι θα βρεις...μολις βρεις δουλεια και μεγαλωσει λιγο το μωρο σου μπορει να το αφηνεις σε βρεφονηπιακο σταθμο τις ωρες που θα λειπεις...νομιζω οτι απο 6 μηνων τα δεχονται...ψαξτο λιγο για δημοσιους σταθμους αν δικαιουσαι που ειναι και δωρεαν...τον σεπτεμβριο γινονται εκει οι εγγραφες νομιζω...!!
επισης αν βρεις δουλεια τοτε βλεπεις τι θα κανεις και με τον αντρα σου...ειτε να τον βοηθησεις αν τον αγαπας πηγαινοντας τον οπως ειπαν και πιο πανω σε καποιο κεντρο αν θελει και αυτος βεβαια...ειτε οτι αλλο εσυ αποφασισεις...το να εισαι κλεισμενη στο σπιτι μονη σου με ενα μωρο και με οικονομικο προβλημα μονο κακο μπορει να σου κανει στην φαση που εισαι!γιατι στην ουσια η κλεισουρα σε κανει χειροτερα...δεν εχεις και βοηθεια..!!βεβαια οταν θα μεγαλωσει σιγα σιγα το μωρο θα ειναι καλυτετερα... προσπαθησε να κανεις αυτα που σου ειπα δηλαδη να βρεις καποια δουλεια για αρχη και πιστευω οτι αυτο θα σε βοηθησει...ειναι η μονη λυση πιστευω
ελπιζω να σε βοηθησα!!καλο μεσημερι!!
Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δώσατε... . Ένιωσα μια Ανακούφιση που είπα τον πόνο μου κάπου δεν έχω κανένα να μιλήσω και ενώ πι δικοί του μένουν από επάνω κάνεις δεν τον λέει ούτε μια κουβέντα αλλά θα μου πεις ο μπαμπάς του έκανε χειρότερα αν τα ήξερα ποτέ δεν θα εμπλεκα με μέχρι αυτούς. Πιστέψτε με κάνω πολύ υπομονή όχι μόνο δεν του μιλάω για να μην γίνει καβγάς αλλά και να βρίζει σκύβω το κεφάλι και λέω ναι αγαπη μου... Κάνω υπομονή μέχρι την ώρα που θα φτάσει να φύγω εγώ και το μωράκι μου...
Το κυριότερο θέμα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει τα βασανιστήρια που περναω μου και χωρίς μάρτυρες πώς να ξεκινήσω κάτι... Ντρέπομαι για αυτό που γίνεται δεν μπορώ να το πω σε καποιον
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Περιπου ποσα λεφτα δινει για το σπιτι?
στα social media