Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αρκετα μπερδεμένη.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Rose_25

# 1 στις 12/3/2015
author
Γυναίκα / 33 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Αρκετα μπερδεμένη.

Βρηκα κρυφη συνομιλία του αντρα μου με γκει αντρα. Το εψαξα και ειδα τον τον βρηκε σε πορνοσαιτ... Δεν εχει δωσει αφορμες )ή στιγματα οτι ειναι γκει αλλα ουτε το πιστευω...  δεν καταλαβαινω ομως για ποιο λογο το εκανε...

Αρέσει στο μέλος Nik0s4

silver80

# 2 στις 12/3/2015
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 1.322

Υποθέτω πως δεν συζητούσαν για ποδόσφαιρο, ε?

Αφορμές σίγουρα δεν έχει δώσει, γιατί αν το είχε κάνει, δεν θα τον είχες παντρευτεί.

Τώρα τι να πω, μπορεί να είναι gay και να το κρύβει γιατί φοβάται την κατακραυγή ή να μην θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον εαυτό του και να πειραματίζεται. Μπορεί όμως και να είναι αμφισεξουαλικός ή να έχει φαντασιώσεις με άντρες και να ψάχνει να βρει την σεξουαλική ταυτότητα του.

Στον ερωτικό τομέα πως είναι? Έχετε συχνά επαφές, βγάζει πάθος?

Όπως και να χει, εγώ λέω να του μιλήσεις ανοιχτά. Ότι είναι να γίνει, να συμβεί όσο νωρίτερα γίνεται, σκέψου να σου ότι χωρίζεται μετά από 10 ή 20 χρόνια γιατί ερωτεύτηκε έναν άντρα. Το σοκ θα είναι μεγαλύτερο τότε...

Εύχομαι να μην έχετε παιδιά, γιατί αυτά την πληρώνουν σε αυτές τις περιπτώσεις...
Αρέσει στα μέλη Marilena-lena, hope_2015 και σε ακόμα 1 μέλος.

bachata

# 3 στις 12/3/2015
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Χανιά
Απαντήσεις: 50

κοπελια μ καταλαβαινω οτι εισαι σοκαρισμενη...αλλα σκεψου γ ποιο λογο καποιος να ξεκινησει συνομιλια με  καποιον απο πορνο σαιτ? ειμαι σιγουρη οτι καταβαθος κι εσυ ξερεις τι κανει νιαου νιαου...κατι ψαχνει, αυτο ειναι ειτε  ταυτοτητα ειτε σεξουαλικο (Ιντερνετικο ακα σαιμπερ) συντροφο.

ποσο καιρο ειστε μαζι μ τον αντρα σ? στη συνομιλια τι λεγανε? το εψαξες παραπανω? πχ αν ειναι η πρωτη φορα ή εχει αλλες παρομοιες συνομιλιες?
Αρέσει στο μέλος Rose_25

Mystik_Male

# 4 στις 12/3/2015
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rose_25

Αρκετα μπερδεμένη.

Βρηκα κρυφη συνομιλία του αντρα μου με γκει αντρα. Το εψαξα και ειδα τον τον βρηκε σε πορνοσαιτ... Δεν εχει δωσει αφορμες )ή στιγματα οτι ειναι γκει αλλα ουτε το πιστευω...  δεν καταλαβαινω ομως για ποιο λογο το εκανε...

Είναι απλό. Θέλει να εξερευνήσει κι άλλο τη σεξουαλικότητά του.

Εσύ και κατ ' επέκταση οι άλλες γυναίκες, δεν τον καλύπτετε.

Κι αυτό το "δεν έχει δώσει αφορμές ή στίγματα", μόλις καταρρίφθηκε.

Ούτε οι gay γράφουν στο μέτωπο τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Από κάπου αρχίζουν όμως. Δειλά - δειλά.

Καλή σου δύναμη. Θα τη χρειαστείς. Έχεις να δεις και να ακούσεις πολλά ακόμα, και είναι στο χέρι σου να τα επεξεργαστείς όσο γίνεται καλύτερα.

Αρέσει στα μέλη kouklaki123, otinanai26 και σε ακόμα 3 μέλη.

Rose_25

# 5 στις 12/3/2015
author
Έχουμε 1 κοριτσακι μηνων. Το εκανε ενα μηνα ενω γεννησα. Το συζητησαμεαπειρες φορες. Μου ειπε οτι το εκανε απο περιέργεια. Ποσο περιέργεια ομως? Του εστειλε τα επιμαχα σε φωτο...

Rose_25

# 6 στις 12/3/2015
author

Έχουμε 1 κοριτσακι4μηνων  . Το εκανε ενα μηνα ενω γεννησα. Το συζητησαμεαπειρες φορες. Μου ειπε οτι το εκανε απο περιέργεια. Ποσο περιέργεια ομως? Του εστειλε τα επιμαχα σε φωτο...

τον γκει Βρηκαγκειτον ψαρεψα.δεν βρεθηκανε.δεν τον ξερει καν.Γιατί να το κανει ομως.Ειμαστε 5 χρονισ μαζι. Γιστι τωρα που γέννησα.

jane-doe

# 7 στις 12/3/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Από τη στιγμή που υπάρχει και παιδί στη μέση (να σας ζήσει) χρειάζεται πολύ  προσεκτικός χειρισμός της κατάστασης...μπορεί όντως να είναι απλή περιέργεια...αν και δεν το νομίζω...τι ήθελε να δει δηλαδή?Αν την έχει μεγαλύτερη ο άλλος;Κάπου μπάζει η δικαιολογία του...Συζήτησε το μαζί του με ηρεμία και ψυχραιμία...και αναλόγως πράττεις

Καλό κουράγιο anyway...

siopi13

# 8 στις 12/3/2015
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.197

Γιατι εννοιωσες την αναγκη να ψαξεις και να ανακαλυψεις ? Τι σε ωθησε σε αυτη σου την πραξη ? 

Αρέσει στο μέλος somebody961

aladdin30

# 9 στις 12/3/2015
author
Ανδρας / 39 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Επειδη ησουνα σε ενδιαφερουσα φανταζομαι δεν κανατε σεξ, οπως κ τωρα που εισαι μαμα. Ο αντρας δεν αντεχει πολυ. Ισως εκανε ενα πειραμα. Οκ του εστειλε τη φωτο, μετα τι αλλο εγινε? Μιλανε? Μπορεις να βαλεις καποιον φιλο σου παντως που να μη τον ξερει ο συζυγος πιο μετα στο μελλον, να τον προσεγγισει διαδικτυακως και με εντεχνο τροπο να δεις τι παιζεται. Αν το γυαλιζει το πομολο δηλ γτ πολλοι παντρευονται για καλυψη. Εγω αυτο προτεινω κ στους φιλους μου, βαλτε ξενα ατομα να προσεγγιζουν τους αγαπητικους κ τις αγαπητικες σας, ειτε στο ιντερνετ ειτε στην καθημεριντητα. Οποτε αστον να συνεχισει για να δεις, αλλιως βαλε δικο σου ατομο.

Αρέσει στα μέλη kouklaki123, otinanai26 και σε ακόμα 3 μέλη.

Enikos

# 10 στις 12/3/2015
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ειναι τορναδορος Μανδαμ!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rose_25

Αρκετα μπερδεμένη.

Αρέσει στα μέλη armonia27, somebody961 και σε ακόμα 1 μέλος.

Mpetoula123

# 11 στις 12/3/2015
author
Γυναίκα / 49 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Απαντήσεις: 85

Να ξερεις οτι καποιοι απο τους ' μη φανατικους αντρες' παντρευονται για να ριχνουν σταχτη στα ματια του περγυρου τους, δεν ειναι τυχαιο δε το γεγονος οτι πολλοι απο αυτους, δεν παντρευονται απλως αλλα κανουν και παραπανω απο 2 παιδια και αυτο ειναι τσεκαρισμενο. Επισης μου κινει την περιεργεια και η δικη σου σταση, στο να ΄ψαξεις΄τον αντρα σου. Υπαρχει περιπτωση να ειχες καποια δειγματα και να εθελοτυφλουσες??
Πολλες φορες δοξαζω τον Θεο που τουλαχιστον ο πρωην αντρας μου μου τα ΄φορουσε΄με γυναικες και οχι με αντρες. Καλο κουραγιο σου ευχομαι.

Αρέσει στα μέλη armonia27, aladdin30

Dreamdr

# 12 στις 12/3/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το καταλαβαινω να ανησυχεις και να μην ξερεις τι να κανεις τωρα, εχεις πολυ μικρο παιδι τωρα...σιγα σιγα θα βρεις μονη σου τι πρεπει να κανεις...αλλα μπερδεμενη γιατι να εισαι?

sissy108

# 13 στις 13/3/2015
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621

Καλησπερα rose 25 

Η γνωμη μου ειναι να μην το συνεχισεις ξεχνα το αφου δεν σου εχει δωσει αλλα δειγματα τετοια μπορει οντως να το εκανε απο περιεργεια..οι αντρες κανουν κατι τεοια ανωριμα πολλες φορες..αντρικη ανωριμοτητα τελειως πιστευω οτι ειναι..δεν συμφωνω καθολου με αυτα που γραφονται εδω!!να μην ασχολεισαι.. η γνωμη μου ειναι οτι αν οντως συνεβαινε κατι 5 χρονια σιγουρα κατι θ ειχες καταλαβει η θα σου ειχε περασει απο το μυαλο!!
Nα σου ζησει το μωρακι!!Καλο βραδυ!!
Αρέσει στα μέλη somebody961, Rose_25

Rose_25

# 14 στις 13/3/2015
author
sissy108 εχεις απολυτο δικιο τελικά.Ακομη και να εκανε κατι(που δεν εκανε γιατι το τσέκαρα) κατάλαβα οτι ολο αυτο λειτούργησε θετικα στο γάμο μας.ειμαστε παλι οπως στην αρχη.αλλα παντα θα με τρωει μεσα μου το γιατι το έκανε και τι ηθελε να μάθει.

Sophia-A

# 15 στις 13/3/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πρέπει να γίνεσαι πάντα τόσο ρεαλιστής;;;

Άσε μας να ονειρευόμαστε ακόμα τον ιδανικό άντρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Mystik_Male

Είναι απλό. Θέλει να εξερευνήσει κι άλλο τη σεξουαλικότητά του.

Εσύ και κατ ' επέκταση οι άλλες γυναίκες, δεν τον καλύπτετε.

Κι αυτό το "δεν έχει δώσει αφορμές ή στίγματα", μόλις καταρρίφθηκε.

Ούτε οι gay γράφουν στο μέτωπο τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Από κάπου αρχίζουν όμως. Δειλά - δειλά.

Καλή σου δύναμη. Θα τη χρειαστείς. Έχεις να δεις και να ακούσεις πολλά ακόμα, και είναι στο χέρι σου να τα επεξεργαστείς όσο γίνεται καλύτερα.

eyaggelos2

# 16 στις 13/3/2015
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ελλάδα
Απαντήσεις: 942

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Rose_25

Αρκετα μπερδεμένη.

δεν νομιζω οτι ειναι ενα προβλημα αν και το πιθανοτερο να ειναι μπαισεξουαλ και οχι γκευ οπως λες.προβλημα μαλλον ειναι οτι δεν στο ειπε απο πιο παλια και οτι ψαχνει για τετοια τωρα,που ειναι παντρεμενος.ακομα και αν ειναι ετσι, αφου εχεται παιδακι μην κανεις υπερβολικα πραγματα, υπαρχουν πολλα περισσοτερα πραγματα που μπορουν να διαλυσουν ενα γαμο

Αρέσει στο μέλος Rose_25

Mystik_Male

# 17 στις 13/3/2015
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Sophia-A

Πρέπει να γίνεσαι πάντα τόσο ρεαλιστής;;;

Άσε μας να ονειρευόμαστε ακόμα τον ιδανικό άντρα

Αν ο "ιδανικός άντρας" είναι αυτός που ψάχνεται σε gay πορνο-sites ώστε να ερεθιστεί για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, εγώ πάω πάσσο... Και απέχω και πάρα πολύ από αυτό.

Κι αν όλα αυτά θεωρούνται φυσιολογικά, τότε να "νομιμοποιήσουμε" και την φυσιολογική, απλή περιέργεια για τα ναρκωτικά... να μπαίνουμε όλοι σε sites για να μάθουμε πώς να κάνουμε χρήση και πώς θα νιώσουμε μετά τη χρήση... 

Γιατί να μη μπει ο κυριούλης σ' ένα site και να δει ομοφυλόφιλες γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους( #1 στις φαντασιώσεις των αντρών) ή πρωκτικό ετεροφυλοφιλικό sex (#2)  , αν υποθέσουμε ότι του έλειψε το sex από τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Αναρωτιέμαι...

Tί θέλει να μάθει άραγε;

Του στέρησε το πρωκτικό σεξ η γυναίκα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Το έχουν κάνει ποτέ; Ή του είναι απωθημένο και ψάχνει να το βλέπει παντού;

Μήπως ρωτάει να μάθει πως αισθάνεται ο gay όταν του παραβιάζουν την πίσω πόρτα;  Μια χαρά αισθάνεται. Γι' αυτό εξακολουθεί και να το κάνει κιόλας. Ούτε πόνο νιώθει, ούτε τίποτα δυσάρεστο. Μόνο ηδονή.

Δεν ξέρω, εμένα μου μυρίζεται εκκολαπτόμενος gay, ενεργητικός και παθητικός.

Και έχω την ανάγκη, εφόσον είμαστε σ' ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, να πω κι εγώ τη δική μου άποψη...

Καλή, κακή, αυτή είναι. Και ο χρόνος θα δείξει.

Αρέσει στα μέλη kouklaki123, otinanai26 και σε ακόμα 4 μέλη.

tzoulia59

# 18 στις 13/3/2015
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 7.558

αν και εκανα λαικ σ αυτα που λεει ο μυστικ ,,,

σιγουρη σιγουρη δεν ειμαι γιατι οι γνωσεις μου σ αυτα ειναι σε προεφηβικο σταδιο ,,,

εχω την αισθηση οτι ψαχνει πολυποικιλια ,,,
ισως ηταν απο εξανεκαθεν μπαι σεξουαλ και δεν το εκμυστηρευτηκε ...
θεωρω οτι ψαχνεται για διπλη οψη ,,,
με κατευθυνση το γκευ δεν θα το ελεγα ,,,χωρις να παιρνω και ορκο ε ,,,

α και να μην το ξεχασω ,,,

εγω θα τον χωριζα ,,,

τωρα που το παιδι ειναι μικρο κι η κοπελα νεα για να ξαναφτιαξει την ζωη της ,,,

Dreamdr

# 19 στις 13/3/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ενα -τουλαχιστον- δικιο και εχεις

Και ο εδω κυριουλης δε μπηκε μονο να δει (ας πουμε απο περιεργεια) ειχε και συνομιλια με καποιον που του εστειλε και φωτο...αλλα παλι δεν ξερω μπορει παρομοιες περιεργειες να εχουν πολλοι ανδρες...δεν εχω ρωτησει αλλα και να ρωτησω δε θα ειμαι σιγουρη οτι θα μου απαντησουν με ειλικρινεια...αλλωστε περι ορεξεως...

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Mystik_Male

Αν ο "ιδανικός άντρας" είναι αυτός που ψάχνεται σε gay πορνο-sites ώστε να ερεθιστεί για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, εγώ πάω πάσσο... Και απέχω και πάρα πολύ από αυτό.

Κι αν όλα αυτά θεωρούνται φυσιολογικά, τότε να "νομιμοποιήσουμε" και την φυσιολογική, απλή περιέργεια για τα ναρκωτικά... να μπαίνουμε όλοι σε sites για να μάθουμε πώς να κάνουμε χρήση και πώς θα νιώσουμε μετά τη χρήση... 

Γιατί να μη μπει ο κυριούλης σ' ένα site και να δει ομοφυλόφιλες γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους( #1 στις φαντασιώσεις των αντρών) ή πρωκτικό ετεροφυλοφιλικό sex (#2)  , αν υποθέσουμε ότι του έλειψε το sex από τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Αναρωτιέμαι...

Tί θέλει να μάθει άραγε;

Του στέρησε το πρωκτικό σεξ η γυναίκα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Το έχουν κάνει ποτέ; Ή του είναι απωθημένο και ψάχνει να το βλέπει παντού;

Μήπως ρωτάει να μάθει πως αισθάνεται ο gay όταν του παραβιάζουν την πίσω πόρτα;  Μια χαρά αισθάνεται. Γι' αυτό εξακολουθεί και να το κάνει κιόλας. Ούτε πόνο νιώθει, ούτε τίποτα δυσάρεστο. Μόνο ηδονή.

Δεν ξέρω, εμένα μου μυρίζεται εκκολαπτόμενος gay, ενεργητικός και παθητικός.

Και έχω την ανάγκη, εφόσον είμαστε σ' ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, να πω κι εγώ τη δική μου άποψη...

Καλή, κακή, αυτή είναι. Και ο χρόνος θα δείξει.

sissy108

# 20 στις 14/3/2015
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Απαντήσεις: 621

E γω εξακολουθω να πιστευω οτι δεν πρεπει να ασχοληθεις αλλο και οτι ολο αυτο εγινε απο ανωριμοτητα απλα..και να μην σκεφτεσαι τιποτα απο αυτα που σου λενε εδω μεσα γιατι η γκευ η ακομα και μπαι να ηταν που λενε εδω σιγουρα 5 ολοκληρα χρονια κατι θα ειχες πιασει!γι αυτο ειμαι σιγουρη!επομενως αφησε το κατα την γνωμη μου...!!καλο βραδυ!!

Αρέσει στο μέλος Rose_25
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.