Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από sissy108E γω εξακολουθω να πιστευω οτι δεν πρεπει να ασχοληθεις αλλο και οτι ολο αυτο εγινε απο ανωριμοτητα απλα..και να μην σκεφτεσαι τιποτα απο αυτα που σου λενε εδω μεσα γιατι η γκευ η ακομα και μπαι να ηταν που λενε εδω σιγουρα 5 ολοκληρα χρονια κατι θα ειχες πιασει!γι αυτο ειμαι σιγουρη!επομενως αφησε το κατα την γνωμη μου...!!καλο βραδυ!!
Κοπελιά μου, μην είσαι τόσο σίγουρη, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις από τα σύννεφα. Στο μέλλον είναι πιθανόν να συναντήσεις μια τέτοια περίπτωση στο στενότερο ή ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλό είναι να είσαι υποψιασμένη.
Ο άνθρωπος αυτός το έκρυβε πολύ καλά για 5 χρόνια, για να μην πάρει όχι μόνο η γυναίκα του είδηση, αλλά κανείς από τους γύρω του. Και έκανε τώρα το λάθος, και το μυστικό του φανερώθηκε...
Αυτά τα μυστικά δεν τα παραδέχεσαι εύκολα. Γι' αυτό τώρα της γυναίκας του της ρίχνει στάχτη στα μάτια.
Αν εκείνη είναι ευχαριστημένη με αυτό, εμένα μου αρκεί.
Δε θέλω όμως μετά να γυρίσει και να πει "γιατί δε βρέθηκε ένας να μου ανοίξει τα μάτια;"...
Υπάρχει στιγμιαία ανωριμότητα;
Πιστεύω πως όχι.
Η είσαι ώριμος σε όλες σου τις πράξεις ή όχι.
Είναι δηλαδή ώριμος για να κάνει γυναίκα και παιδί, και ανώριμος για να μπει σε gay πορνο-site?
Αλλά εντάξει, ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Ελπίζω μόνο το κορίτσι να μην μπει εδώ μετά από λίγο καιρό και να μας λέει: "Μου ζήτησε να κάνουμε τρίο με το gay φίλο του που γνώρισε στο site. Τί να κάνω;"
Στάνταρ τότε κάποια πίσω πόρτα θα ανοίξει. Το θέμα είναι ποιανού...
Και εγώ έχω ψάξει το θέμα.. Εχω μπει και στο 10% σάιτ, για να δω τι παίζεται εκεί. Και είδα αγγελίες, κυρίως για γάμους για κοινωνική κάλυψη.
Μα κυρίως, είδα ανθρώπους κυνηγημένους. Κυνηγημένους από την ίδια τους τη φύση. Και τους κατάλαβα, κατάλαβα τι σημαίνει να μην είναι αποδεκτή η φύση τους. Για απόψεις; Ας το αφήσουμε καλύτερα.. Φτυσμένες από τα αποδυτήρια.
Δεν έχω ταμπού μη με χαρακτηρίσουν. Η ανοσία μου είναι σε βαθμό λιποθυμίας του χαρακτηρίσαντα!
Δεν μπορώ να ξέρω φίλη μας -πόσο δε μάλλον να εκφέρω άποψη- τι προτιμήσεις έχει ο σύζυγός σου, ό,τι 'λεπτομέρεια' και αν μας πεις.
Το θέμα είναι, τι εσύ η ίδια θέλεις να γράφει η ταμπέλα που έχεις έτοιμη να του φορέσεις στο κούτελο.. και δεν έχεις ακόμη αποφασίσει τα λόγια που θα γράψεις..
Από τη στιγμή που πας στο περίπτερο και ζητήσεις τσιγάρα, και δεν πεις: "Πιάσε έναν άσσο (ρε)", αντί για "καλησπέρα, ένα άσσος παρακαλώ", για να σε πούνε άντρα,
η κοινωνία έχει χοντρό θέμα ακόμα.
Ρωτησες κατι και καποιοι ανθρωποι σου ειπαν την αποψη τους...μια και τη ζητησες
Δεν ειναι κραξιμο αυτο ...επειδη δεν ειπαν οτι ηθελες να ακουσεις...να σε ρωτησω κατι βρε κοριτσι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Rose_25
Νομιζω οτι το θεμα πήρε τρομερη εκταση χωρις λογο.εγω δεν τον εκρινα γιατι εχω κανει λαθη οπως ολοι μας αλλωστε,ουτε τσμπελες έβαλα.αν αυτες ειναι οι σεξουαλικες τους προτιμησεις θα τις δεκτω και ο λογος ειναι γιατι στη ψυχη ειναι περισσοτερο αντρας απο τον καθενα.πραγματικα δεν ξερω τι σκεφτομουν κι εγραψα εδω μεσα τις σκεψεις μου?μεγαλο Λ ΑΘΟΣ.αμεσως να κραξετε ειστε ολοι.
...κι αν θελεις απαντας βεβαια...
...αν τελικα ανακαλυπτες οτι παει και με αντρες...πως θα αισθανοσουν και τι θα σκεφτοσουν?
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Rose_25
Νομιζω οτι το θεμα πήρε τρομερη εκταση χωρις λογο.εγω δεν τον εκρινα γιατι εχω κανει λαθη οπως ολοι μας αλλωστε,ουτε τσμπελες έβαλα.αν αυτες ειναι οι σεξουαλικες τους προτιμησεις θα τις δεκτω και ο λογος ειναι γιατι στη ψυχη ειναι περισσοτερο αντρας απο τον καθενα.πραγματικα δεν ξερω τι σκεφτομουν κι εγραψα εδω μεσα τις σκεψεις μου?μεγαλο Λ ΑΘΟΣ.αμεσως να κραξετε ειστε ολοι.
Δεν τον κράξαμε, νομίζω.
Απλά σου δείξαμε και την άλλη οπτική, την οποία πρέπει να έχεις υπ' όψιν σου και να μην την απορρίπτεις ελαφρά τη καρδία.
Αν δέχεσαι τον άντρα σου με τις όποιες σεξουαλικές του προτιμήσεις, με γεια σου και με χαρά σου. Εμάς μας αρκεί. Εμένα τουλάχιστον.
Σημασία έχει να είσαι εσύ ευτυχισμένη μαζί του και να είστε καλά μαζί για να μεγαλώσετε σωστά και όμορφα το μωράκι σας.
Ρόουζ, γνωρίζω άνδρα καλό οικογενειάρχη, που το διάστημα της λοχείας της γυναίκας του ξενοκοιτούσε Δεν έκανε κάτι, αλλά της είπε ότι είχε πολλές φαντασιώσεις και κοιτούσε στο ίντερνετ και όπου έβρισκε.
Πιστεύω , ότι ακούγεται τρελλό, ότι η γυναίκα σου διακόπτει σχέσεις για 2 μήνες, για να σου κάνει το παιδί σου, αλλά τελικά η ανδρική φαντασία δε διακόπτεται. Ναι μεν αποφεύγουν την πράξη, αλλά το μυαλό δεν ελέγχεται.
Και όσο για τις ομοφυλοφυλικές περιέργειες των ανδρών, πολλοί νεαροί ψάχνονται. Θυμάμαι στο λύκειο, στα Νέα Ελληνικά τα αγόρια ήθελαν να κάνουμε τα ποιήματα του Καβάφη που αναφέρονται στους ομοφυλοφυλικούς του πόθους. Και η καθηγήτρια μας έλεγε ότι αυτό το συναντά κάθε χρόνο και γιατί έτσι. Τα αγόρια είχαν απλά μια μεγάλη περιέργεια , για το πώς μπορεί κάποιος να νοιώθει έτσι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Paralia48Ρόουζ, γνωρίζω άνδρα καλό οικογενειάρχη, που το διάστημα της λοχείας της γυναίκας του ξενοκοιτούσε Δεν έκανε κάτι, αλλά της είπε ότι είχε πολλές φαντασιώσεις και κοιτούσε στο ίντερνετ και όπου έβρισκε.
Πιστεύω , ότι ακούγεται τρελλό, ότι η γυναίκα σου διακόπτει σχέσεις για 2 μήνες, για να σου κάνει το παιδί σου, αλλά τελικά η ανδρική φαντασία δε διακόπτεται. Ναι μεν αποφεύγουν την πράξη, αλλά το μυαλό δεν ελέγχεται.
Και όσο για τις ομοφυλοφυλικές περιέργειες των ανδρών, πολλοί νεαροί ψάχνονται. Θυμάμαι στο λύκειο, στα Νέα Ελληνικά τα αγόρια ήθελαν να κάνουμε τα ποιήματα του Καβάφη που αναφέρονται στους ομοφυλοφυλικούς του πόθους. Και η καθηγήτρια μας έλεγε ότι αυτό το συναντά κάθε χρόνο και γιατί έτσι. Τα αγόρια είχαν απλά μια μεγάλη περιέργεια , για το πώς μπορεί κάποιος να νοιώθει έτσι.
Βρε πως δεν το είχα σκεφτεί!!!
Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ήταν όλος χαρά,προθυμία και ολίγον ασυγκράτητος?
Αν ναι τότε θεώρησε θετική την αλλάγή πάνω σου (έξτρα καμπυλες, δέρματάκι τσίτα και ισως και οι έξτρα ορμόνες σου)
Μετά όλο αυτό υποχωρουσεαπο τον 7ο/8ο μεχρι και μετά? Λογικό τότε ξεκινουν οι λειτουργικες δυσκολιες.
Με την γέννα όμως και μετα η γυναικα χάνει το ενδιαφερον της και σαν ευθύνη/αγάπη αλλα γινεται και σεξουαλικα ουδέτερη προς τον αντρα(φυσιολογικό, μην παρεξηγηθεί). Ο αντρας ξαναπερνα σεξουαλικα την εφηβικη του φαση (και οχι την καλή αλλα την - εχω ενα εργαλείο που δουλευει και τι κάνουν συνηθως με αυτό-) οπότε και ψάχνεται. Βασικά είναι η δεύτερη μεγάλη εποχή του άντρα που ψαχνει την ταυτότητα του και η οποια συνηθως δεν βγαζει μόνιμα συμπεράσματα γιάτι πολλοί πλέον θεωρουν τον εαυτό τους κατασταλαγμένη περίπτωση και ανεύθυνη την οποιαδήποτε πράξη.
Είμαι σίγουρος ότι ο άντρας σου πριν τον πιάσεις σε αυτό το επίπεδο είχε δοκιμασει βασικά όλα τα υπόλοιπα. Ο άντρας θα ξεκινησει από εκεί που ξέρει και μετα θα δει τις νέες επιλογές. Θα ξεκίνησε με γυναίκες, στην αρχή φυσιολογικά και μετά σε πιο εξειδικευμένα (BBW, lesbian, milf, bsdm). Τώρα υπάρχουν πιο πολλές επιλογές οπότε θα πήγαινε ο δρόμος προς τα εκεί.
Αυτά γενικα ισχύουν. Το ότι τον έπιασες είναι πολύ καλό και για τους 2 σας γιατι α) γιατί όσο και να ενοχληθηκε απο την αποκαλυψη φάνηκε οτί δείχνεις ενδιαφερον και β) με την αποκάλυψη τέθηκε αυτόματα το ερώτημα ανδρισμού του και η ανάγκη να στο αποδείξει σεξουαλικά τουλαχιστον με πολλαπλά rebound σεξ. Για μένα πέτυχες την καλύτερη αναθέρμανση σχέσης και θα μείνεις ευχαριστημένη για πολλλύ καιρό αρκεί να μην του θυμίζεις το περιστάτικό (Αλλα αν φανεί με τον καιρό οτι το ξεχνά ο ίδιος θύμισε του το!)
Τώρα σχετικά με το αν είναι γκέυ η οχι και πως το καταλαβαίνεις, δεν νομιζω ότι είναι της παρούσης και νομίζω δεν είναι και το ζητημα σου αυτη τη στιγμη. Ειναι μεγάλη ανάλυση για αλλη φορά. Προς το παρόν απόλαυσε τη νίκη σου.
Παράθεση:
Αρκετα μπερδεμένη.
Σχόλιο # 1 από Rose_25Βρηκα κρυφη συνομιλία του αντρα μου με γκει αντρα. Το εψαξα και ειδα τον τον βρηκε σε πορνοσαιτ... Δεν εχει δωσει αφορμες )ή στιγματα οτι ειναι γκει αλλα ουτε το πιστευω... δεν καταλαβαινω ομως για ποιο λογο το εκανε...
Δεν ξερω για σενα φιλη μου εγω παντως δεν θα το προσπαρναγα αυτο...αν ειναι δυνατον δηλαδη...τι να πειραματιστει δηλαδη και τι να μαθει σε αυτη την ηλικια...??? Αποκλειεται να ειναι τοσο απλο το πραγμα οσοι λενε μερικοι εδω μεσα...θα συμφνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον mystiκ εχει απολυτο δικιο κι ευτυχως που το ειδες σχετικα νωρις και μπορεις πιο ευκολα να κανεις κατι γι αυτο...
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Mystik_Male
Δεν τον κράξαμε, νομίζω.
Απλά σου δείξαμε και την άλλη οπτική, την οποία πρέπει να έχεις υπ' όψιν σου και να μην την απορρίπτεις ελαφρά τη καρδία.
Αν δέχεσαι τον άντρα σου με τις όποιες σεξουαλικές του προτιμήσεις, με γεια σου και με χαρά σου. Εμάς μας αρκεί. Εμένα τουλάχιστον.
Σημασία έχει να είσαι εσύ ευτυχισμένη μαζί του και να είστε καλά μαζί για να μεγαλώσετε σωστά και όμορφα το μωράκι σας.
...<<...Αν δεχεσαι τον αντρα σου με τις οποιες σεξουαλικες προτιμησεις...>>...
...αν...πιανει ο <αντρας>...το κουνελι απ τ αυτια...χ-σε μεσα Πολυχρονη ...!
...υγ...
...σκεφτομαι καμια φορα αν μες στις γαμοφαντασιωσεις των...<αντρων>...ειναι και οι δονητες για παρτη τους...
...υγ2...ευχομαι ως..κοκκινοσκουφιτσα...να μην βρεθουν στο δρομο μου...
...ναι-ναι...ειμαι ρατσιστρια!!!
εγω θα ελεγα προσεχε να μην σε κολλησει τιποτα γιατι οι γκευ κοινοτητες και μεσω ιντερνετ ειναι επιφοβες,
ελπιζω να ειναι υπευθυνος και να παιρνει προφυλαξεις
αλλα ειναι γκευ. Ισως κι ο ιδιος τωρα το ανακαλυπτει.
Απο περιεργεια κ μονο δε στελνεις φωτο το πουλι σου..
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από sissy108
Dardana πραγματικα απορω χωρις να ξερεις προσωπικα κανεναν απο τους δυο στο ζευγαρι αυτο η μαλλον την οικογενεια αυτη γιατι υπαρχει και ενα μωρο... πως εβγαλες αυτο το τοσο πια σιγουρο συμπερασμα..!!.επισης περισσοτερο απο ολα απορω με το ποσο θρασυτατα λες αυτο το πραγμα στην κοπελα αυτη και μαλιστα στο στυλ οτι λυπασαι αλλα θα το πεις αυτο που εχεις να πεις..μην λυπασαι και τοσο πολυ τους αλλους...χαλαρωσε και λιγο...!!ακομα μου δημιουργει απορια το που ξεθαψες το θεμα...!!η συμβουλη μου ειναι να κοιταμε και λιγο την δικη μας την καμπουρα...και μετα να σχολιαζουμε τους αλλους και να μιλαμε σε αυτο το στυλ...!!
Sissy, αυτό με το μωρό, δεν έχει καμία σχέση,
αλήθεια, το αναφέρεις συνεχώς,
νομίζεις πως άπαξ κ έχεις μωρό, παύεις να υπάρχεις σαν άνθρωπος;
για ξανασκέψου το, θα σ άρεσε;
κ κατα δεύτερον κι εσύ λες αυτό που θες,
η καμπούρα του καθενός είναι στη θέση της, δεν εξετάζουμε τις καμπούρες μας εδώ.
Ενα απλό πράμα, που είναι σχεδόν βέβαιο γράφτηκε
Παράθεση:
Απο περιεργεια κ μονο δε στελνεις φωτο το πουλι σου..
Σχόλιο # 33 από Dardana
μπορεί να το λέει απο θέμα σεβασμού η κοπελιά, πχ: αμα πρόκειται για οικογένεια με παιδί, απαγορεύονται οι λέξεις όπως: "πουλί".
βρε Sissy, εδω η άλλη ανακάλυψε οτι ο άντρας της μπαίνει σε sites πολύ συγκεκριμένου περιεχομένου και στέλνει photos με τα αποκρυφα του. είναι ήδη σοκ απο μόνο του. το πώς θα της το φέρουμε (λες και δεν το ψυλιάζεται) είναι που θα τη φρικάρει?
τι σχέση έχουν τα παιδιά? μήπως θα το μάθουν? εδω λεμε για τη σχέση του ζευγαριού! άλλο πράμα απο τα γονεικά τους!
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από sissy108
Dardana πραγματικα απορω χωρις να ξερεις προσωπικα κανεναν πως εβγαλες αυτο το τοσο πια σιγουρο συμπερασμαεπισης περισσοτερο απο ολα απορω με το ποσο θρασυτατα λες αυτο το πραγμα στην κοπελα αυτη
ακομα μου δημιουργει απορια το που ξεθαψες το θεμα
Sissy,
Η Ντάρντι έχει εδωμέσα όνομα βαρύ σαν ιστορία
Οι απαντήσεις της ξεπερνούν σε όγκο την εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος - Λαρούς - Μπριτάννικα (και τους 61 τόμους)
Οταν λέει κάτι, το λέει μετά λόγου γνώσεως
Και δέκα χρόνια τώρα, δεν έχει πέσει ποτέ έξω.
Κ τέσπαν, χωρίς τόσα διαπιστευτήρια...πάλι δίκιο έχει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media