Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Αν βαλεις αυτο θα σχολασει ο γαμος πριν αρχισει...και ο γαμπρος θα την κοπανησει προς
αγνωστη κατευθυνση...
Μου αρέσει +
BillCast
# 23στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ρε κοπελια δεν ερχεσαι στο διπλα θεμα με το γαμο να σε ψησουμε να μην παντρευτεις? και εσυ θα γλιτωσεις την ταλαιπωρια και το αγχος και τα δικα μας τα απαυτα θα γλιτωσουν το νταουλιασμα μεχρι να βρουμε τραγουδι να σ αρεσει
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Μου αρέσει +
Cynicality
# 25στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Aggelo, το ακουσε και ψηνεται. Δεν υπαρχει σωτηρια. Bill, δεν υπαρχει γυρισμος. Απολυτα συνειδητη αποφαση ειναι. Για το τυπικο του πραγματος θα γινει η τελετη. Εμεις ετσι κι αλλιως παντρεμενοι νιωθουμε. Bliss, πρωτα θα πρεπει να μαθουμε να χορευουμε κανα βαλς.
Παράθεση: Σχόλιο # 32 από Cynicality
Best, παντρευομαι Σαββατο, δεν ταιριαζει
Παράθεση: Σχόλιο # 32 από Cynicality
Best, παντρευομαι Σαββατο, δεν ταιριαζει
Εκει που κατοικοεδρευει ο Best εχει γαμους ολη την εβδομαδα......
και μετα ολοι Cavo για ξεσαλωμα......φωναζουν και μια μπαντα
με νταουλια και γινεται το ελα να δεις...
Οι παντρεμενες σερνουν πρωτες το χορο......
Μου αρέσει +
Cynicality
# 35στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ρε παιδι μου, θα κανουμε δεξιωση, ενα μεγαλο παρτυ ας πουμε με τους φιλους μας. Ε συνηθιζεται το ζευγαρι να χορευει ενα τραγουδι. Ε ειπαμε να το κανουμε. Δε θα κανουμε το ενα, δε θα κανουμε το αλλο, ε ας κανουμε αυτο. Οπως και να εχει ειτε γινεται ετσι τυπικα ειτε οχι θα ειναι μια καπως πιο ξεχωριστη μερα.
Μου αρέσει +
Messalina80
# 36στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
!
Ασε τα τραγουδια και ξανασκεψου για τον γαμο...Γιατι σε λιγα χρονια σε βλεπω να ξαναμπενεις εδω να βρεις γκομενο!
Μου αρέσει +
Georgebest69-
# 37στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
σε βλεπω εξω απο την εκκλησια, να του τραγουδας αυτο του γαμπρου...
στα social media