Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Λοιπον, ακουω προτασεις για τραγουδι γαμου. Ξερετε, αυτο που χορευει το ζευγαρι. Μην μ'αρχισετε στα take my breath away και i don't wanna miss a thing. Και μην ειναι και εντελως κοψιμο φλεβας. Δεν την παλευω να ψαχνω και τραγουδι, ηδη μουτζωνομαι που αποφασισα να φτιαξω μονη τις μπομπονιερες. Μπομπονιερα και μουτζα παει.
Μου αρέσει +
Mileni
# 63στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Να είσαστε ευτυχισμένοι!
Να μην ξεχνάτε ποτέ γιατί ενώθηκαν οι δρόμοι σας!
Το τραγουδά είναι Ελληνικό, αλλά λέει πολλά, εύχομαι να νιώθετε τα λόγια του πάντα!
https://www.youtube.com/watch?v=Xyo5lR0ahH8Θα συγκινηθει η πεθερα και θα σας γραψει κανενα παραθαλασσιο κτημα και καμια 10 ρια ριζες εληες για το λαδι της χρονιας.Με το καλο Να ειστε ευτυχισμενοι
Μilto, η πεθερα παιζει να χαρει (την εχουμε που την εχουμε πικρανει ετσι οπως κανουμε το γαμο), εγω ομως δε νομιζω οτι θα επιβιωσω με αυτο το τραγουδι για να χαρω κτηματα κι ελιες (αν εχει κιολας, δεν ξερω). Siopi, imany pas mal.
Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που θα σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα!
Μου αρέσει +
Cynicality
# 71στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η προηγουμενη σελιδα ηταν αφιερωμενη στο να ξανασκεφτω τον γαμο και πως θα ψαχνω γκομενακι σε λιγα χρονια. Αυτη ειναι αφιερωμενη στις ωραιοτατες ευχες. Προοδος.
Μου αρέσει +
giorgos_1965
# 72στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εσύ θα κρατάς πάντα τα θετικά...μόνο με αυτό το τρόπο να βαδίζεις στην ζωή σου..τα αρνητικά δεν έχουν χώρο στην ζωή μας γιατί την κάνουν μίζερη και απογοητευτική!!
συνικαλιτι θελω να σε ρωτησω κατι αλλα ν απαντησεις ειλικρινα.
Μου αρέσει +
Cynicality
# 74στις 14/4/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενταξει υπαρχει ρεαλισμος. Βλεπουμε γυρω μας τι γινεται. Ευελπιστουμε να μην γινουμε ετσι κι εμεις και οτι θα εχουμε παντα τη διαθεση να προσπαθουμε για τη σχεση μας/γαμο μας, δε μπορεις ομως ποτε να ξερεις τι θα γινει. Ξεκιναμε εν παση περιπτωσει με τις καλυτερες προυποθεσεις κι ευχομαστε ετσι να συνεχισουμε. Αλλα ας μην μετατρεψουμε το τοπικ αυτο σε αναλυση των λογων που αποτυγχανουν οι γαμοι. Για την ωρα εχουμε γαμο κι οχι διαζυγιο, οποτε focus guys και ριχτε ιδεες.
στα social media