Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από Paralia48Λοιπόν να σε βοηθήσουμε
1. Πού γίνεται ο γάμος?
2. Ηλικία γαμπρού
3. Σουλούπι γαμπρού και νύφης
4. Πώς μερακλώνουν οι γαμπρός και νύφη?
5. Τι ώρα γίνεται ο γάμος?
Τα ρωτά αυτά γιατί θα πρέπει να βρούμε κάτι που ταιριάζει στην παράδοση της περιοχής, να ταιριάζει στο σουλούπι των νεονύμφων (μη βάλουμε κανένα γεματούλη να χορέψει πηδηχτό χορό), να τους κάνει κέφι, και να μη βάλουμε μεσημεριάτικα κανένα βαρύ χορό (ζειμπέκικο, γιατρό κ.λ.π.).
Απάντησέ τα μου και θα σου πω.
Paralia Τελευταια δινεις ρεστα......πωπωπωπω ερευνα ουτε ο ντετεκτιβ Ουζούνης
δεν θα ρωταγε τοσα πολλα...
γεια σου ενικε ,,,
προς στιγμην ειχα χαρει αλλα μπα,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Aggelo
Paralia Τελευταια δινεις ρεστα...
...πωπωπωπω ερευνα ουτε ο ντετεκτιβ Ουζούνης
δεν θα ρωταγε τοσα πολλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από EnikosΤον Αμαραντο, απο Αρβανιτακη.
συγνωμη αλλα εχω μια απορια...
ο γαμπρος ετων 30...(πολυ μικρος κατ εμε για γαμο)...
δεν μερακλωνει και δεν χορευει ζειμπεκικα και τσιφτετελια στον γαμο ΤΟΥ...
ειναι φιτ και οχι μπυροκοιλιας...
με τα τραγουδια του γαμπρου δεν μερακλωνει κανεις αλλος...
και ερωτω...μηπως δεν προκειται για γαμο αλλα για απογευματινο τσαι/τηλιο/φασκομηλο συγγενων ???
υ.γ. (ο γαμπρος απο που καταγεται??? απο την Οξφορδη???)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από CynicalityΛοιπον, για να μη μπερδευομαστε. Ψαχνουμε το τραγουδι που χορευει το ζευγαρι τον πρωτο χορο. Οποτε ζειμπεκικα, τσιφτετελοειδη κλπ κλπ αποκλειονται (ασε που ουτε ζειμπεκικα χορευουμε ουτε τσιφτετελια, αυτα ευελπιστω οταν παιξουν να εχουμε πιει τοσο που δε θα μας κανει διαφορα). Κατι να πιαστουμε αγκαλια, λαλαλα, να λικνισουμε απαλα τα κορμια μας και τελος.
1. Η δεξιωση θα ειναι στον κηπο ενος ξενοδοχειου.
2. Γαμπρος ετων 30
3. Γαμπρος και νυφη φιτ
4. Αμα βαλουμε αυτα που μερακλωνει ο γαμπρος και η νυφη δε θα μερακλωσει κανεις αλλος, οποτε ειναι ανευ σημασιας. Αλλωστε δε ζηταω βοηθεια για τη playlist της δεξιωσης. Για ενα τραγουδακι θελω ιδεες, αυτο του πρωτου χωρου.
5. Θα ειμαστε στον χωρο της δεξιωσης 21:00+, οποτε βραδυ.
... ελα κοριτσι?
Παράθεση:
Τραγουδι
Σχόλιο # 1 από CynicalityΛοιπον, ακουω προτασεις για τραγουδι γαμου. Ξερετε, αυτο που χορευει το ζευγαρι. Μην μ'αρχισετε στα take my breath away και i don't wanna miss a thing. Και μην ειναι και εντελως κοψιμο φλεβας. Δεν την παλευω να ψαχνω και τραγουδι, ηδη μουτζωνομαι που αποφασισα να φτιαξω μονη τις μπομπονιερες. Μπομπονιερα και μουτζα παει.
...τσακωτο...
...και δε δεχομαι μουτζες!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Titikaka38... ελα κοριτσι?
...τσακωτο...
...και δε δεχομαι μουτζες!!!...
Ελα βαλτε το χιλιοπαιγμενο..το Σαββατο ερχεται κι ακομα να καταληξεις..
Celine Dion The Power Of Love Lyrics - YouTubeΤο κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Άλλοι το παλεύουν και την τελευταια ώρα να ξέρεις.Κοίτα να πας γουγλι και πατήσεις τραγούδια για γάμο,θα σου βγαλει πολλα..οπότε μην κουράζεσαι!
Και εχει πολλά γίδια!
Βαλε το μούρηηη με εχεις κανει καψούρη...κατι διαφορετικο.
νομίζω ότι πιο εύκολο θα ήταν να μάθεις βαλς
Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από Cynicality
Μπηκα βρε adriane στο γκουγκλ. Απλα μου φανηκαν κλασσικα, χιλιοπαιγμενα, νεροβραστα. Ειπα να ρωτησω μην εχει κανενας ανθρωπος καμια ωραια ιδεα που μου διαφευγει.
Παράθεση:
Τραγουδι
Σχόλιο # 1 από CynicalityΛοιπον, ακουω προτασεις για τραγουδι γαμου. Ξερετε, αυτο που χορευει το ζευγαρι. Μην μ'αρχισετε στα take my breath away και i don't wanna miss a thing. Και μην ειναι και εντελως κοψιμο φλεβας. Δεν την παλευω να ψαχνω και τραγουδι, ηδη μουτζωνομαι που αποφασισα να φτιαξω μονη τις μπομπονιερες. Μπομπονιερα και μουτζα παει.
...ότι οι γάμοι κατά κανόνα
ξεκινούν
με χορευτικά λικνιστά
Παράθεση:
Σχόλιο # 119 από Cynicality
Ή οκ με βαση τις υποθεσεις που κανουμε εδω για το μελλον του γαμου μου
και καταλήγουν
με μπινελίκια αντικριστά!
https://www.youtube.com/watch?v=r70nevK3RuY
Εύχομαι ο δικός σου να ανατρέψει τα στατιστικά,
να μακροημερεύσει και να ευτυχήσει!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media