Cynicality τι μουσικη ακους ? δεν εχω καταλαβει ......
Επισης δεν εχω καταλαβει ποιο εινα τελικα το προβλημα ?
Βαλτε εκει ενα Slow Ελληνικο-Ξενο εν πασει περιπτωσει
να το χορεψετε για πρωτο χορο...μην μου πεις οτι δεν ξερεις
2-3 κλασσικα love songs...
Το λοιπον...
το σκεφτηκα το θεμα σου...κι αφου θελετε να λικνιστειτε σε αλλους ρυθμους...
σου προτεινω αυτο:
Λοιπόν αφού δε θέλεις να ξεκινήσετε με μπουζούκι , βάλτε κάτι πιο κλασσικό και ελαφρύ. Θα έλεγα μια και είστε και οι δυο φιτ βάλτε ένα αέρινο βαλσάκι (θα ψάξω κάποιο). Το τάνγκο είναι υπέροχο , αλλά δύσκολο.
Μπείτε με τον αγαπημένο σου στοYouTube και ψάξτε λίγο για κάποιο που σας αρέσει και στους δύο.
Μια συμβουλή από τη θεία που είναι ...παλιά καραβάνα!
Μη σκας για λεπτομέρειες. Ο σκοπός της γιορτής είναι να χαρείτε εσύ και ο σύντροφός σου. Και αν προκύψει κάτι εκτός προγράμματος, πιο ωραίο θα είναι. Έκπληξη!
Ο αδερφός μου είχε προγραμματίσει στο γάμο του κάθε λεπτομέρεια, στο τέλος μερακλώσαμε όλοι και ...πάει το πρόγραμμα. Βάλαμε και τον DJ να βάζει άλλα τραγούδια.
Στο δικό μου, ο άντρας μου μεράκλωσε και γυρνάει στην ορχήστρα μόλις κόψαμε την τούρτα και τα καθιερωμένα και λέει <<θέλω να χορέψω "όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά" με τη γυναίκα μου!>>. Το είχαμε συγχρονήσει βέβαια, γιατί το είχαμε στο πρόγραμμα για αργότερα, αλλά αυτός το ήθελε πρώτο! Και του λέω <<αυτό είπαμε αργότερα>> και αυτός λέει κεφλίδικα <<εγώ το θέλω τώρα!>>. Ε, χαλάει κανείς χατηρι στο γαμπρό? Δική του είναι η μέρα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από Paralia48Ε, χαλάει κανείς χατηρι στο γαμπρό? Δική του είναι η μέρα!!
ΓΙατι καλε Παραλια..;;;...Της νυφης δεν ειναι;;;...αυτη που θα βρισκεται;;;...σε αλλο γαμο;;;
Ασε που τις περισσοτερες φορες η μερα αυτη τελικα ειναι για ολους τους υπολοιπους εκτος απο τους αμεσα ενδιαφερομενους..!!!
Νυφικό τραπέζι
Νυφική ανθοδέσμη
Νυφικό αυτοκίνητο
Νυφικός στολισμός κλπ.
και ο καψερός ο γαμπρός πουθενά.
Τίνος είπαμε πως είναι η μέρα;
Γεια σου βρε! Χρονια Πολλα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από tzoulia59γεια σου ενικε ,,,
προς στιγμην ειχα χαρει αλλα μπα,,,
"βιον ανθοσπαρτον"
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Εντάξει ρε παιδιά! Του γαμπρού και της νύφης είναι η μέρα!
Γαμπριάτικο κουστούμι,
γαμπριάτικο αυτοκίνητο, γαμπριάτικο τραπέζι (λέγεται και έτσι)!
Η νύφη κάνει έτσι κι αλλοιώς εντύπωση, ο γαμπρός ο καημένος, δε δικαιούται κάτι? Ένα μικρούτσικο τραγουδάκι...!
https://www.youtube.com/watch?v=K3YQnBmNU98&feature=player_detailpage
Το βρήκα> Μαργαρίτα Ζορμπαλά <<Πάμε σαν άλλοτε>>
Προσπαθώ να το κάνω λινκ, δεν ξέρω αν πετύχει.
Ταιριάζει με τις απαντήσεις σου
1. Ταιριάζει με κυριλλέ τραπέζι
2. Είναι αέρινο σαν το ζεύγος!
3. Δεν έχει μπουζούκι!
4. Ταιριάζει με ένα καλοκαιρινό βραδάκι!
Η ώρα η καλή!
Βίον ανθόσπαρτον
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media