Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

γαμος με λιγα εξοδα

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

nuvola

# 41 στις 23/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από pigassos71

αγαπητό μέλος pigassos71

σας ενημερώνουμε ότι κάνατε επιτυχώς μπλοκ το μέλος nuvola

μόνο που ξέρεις τι κοψίδια κατεβάζω 

και να θες ...δε σε πάει η καρδιά να το κάνεις 

nuvola

# 42 στις 23/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Leigh-Cheri

Αχ να μην μπορώ να τον δω την ώρα που το διαβάζει...

τζιτζίριασε ;;

**να του πω Χρόνια  Πολλά σήμερα ;;  

Leigh-Cheri

# 43 στις 23/4/2015
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.052
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από nuvola

τζιτζίριασε ;;

**να του πω Χρόνια  Πολλά σήμερα ;;  

και λίγα λες! Για να φτάσει στο σημείο από πρόταση γάμου να σε κάνει μπλοκ!  

να του πεις  

petalouditsa_7

# 44 στις 23/4/2015
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Ιωαννίνων / Ιωάννινα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 108

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από aladdin30

Παντως 25ρα κ γαμος θα πρεπε να τιμωρειται. Μεσα στη μπουζου θα πρεπε να σε βαζουν για τετοιο εγκλημα.

δεν το καταλαβα

petalouditsa_7

# 45 στις 23/4/2015
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Ιωαννίνων / Ιωάννινα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 108

λοιπον παιδια θα ακολουθησουν πολλες απο τις συμβουλες σας που ηταν καποιες πολυ χρησιμοτατες.

σημερα πηγαμε μαζι κ ρωτησαμε για αλμπουμ φωτογραφηση κ βιντεοσκοπηση στα 600 ευρω το πιο φθηνο για μονο εκκλησια κ θα δωσουν το 1/3 της τιμης κ μετα το υπολοιπο οποτε ετσι βολευει πολυ.βερες εχετε δικιο θα της εχουν κ μια ζωη καλυτερα ειναι να παρουν χρυσες. τωρα οτι θελουν δεν ξερω.οποτε...το μονο που μενει τωρα ειναι να τα βαλουν κατω να δινουν σιγα σιγα κ να αγοραζουν λιγα λιγα οσο μπορουνε παρα να τα δωσουν ολα μαζεμενα. τα χαρτια γαμου παιδια γνωριζετε ποσο κοστιζουν περιπου?

Cynicality

# 46 στις 23/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αρχικα, να ζησουν τα παιδια. Απο ο,τι ειδα ηδη γραφτηκαν καποιες οικονομικες προτασεις. Αν εχετε καποιον φιλο με επαγγελματικο αφμ κοιταξτε μηπως σας βοηθησει να παραγγειλετε καποια υλικα που χρειαζεστε χονδρικη. Για βαψιμο, αν δεν το εχει η ιδια, ισως εχει καποια φιλη που το εχει με το βαψιμο και μπορει να τη βοηθησει. Μια ερωτηση μονο, αφου αυτη την περιοδο ζοριζονται οικονομικα, γιατι το πιεζουν να γινει τωρα ο γαμος και δεν κανουν λιγακι υπομονη?

Paralia48

# 47 στις 23/4/2015
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Λοιπόν αντί για νυφικό ένα όμορφο φορεματάκι  (150)
Ο γαμπρός με απλό παντελόνι πουκάμισο. Και να μη πει στο κατάστημα ότι είναι για γάμο, γιατί κοπανάνε!
(100)
Μπουμπουνιέρες είπαμε φτιαχτές και λίγοι καλεσμένοι (50 κομάτια   περίπου 50 ευρώ)
Όχι τραπέζι.
Τελετή στην ενορία της νύφης , τζάμπα
Στολισμός λυτός με απλές ανθοδέσμες.
 Στην Αθήνα υπήρχαν κάτι μαγαζάκια στην οδό Ρόμβης  (εκεί προς Ευρυπίδου) που είχαν πολλές ιδέες, κορδέλες, υφάσματα, λουλούδια ψεύτικα για στολισμό λαμπάδας, λαμπάδες, κουφέτα κ.λ.π. σε πολύ καλές τιμές. ¨Ολα τα σχετικά με 150 από τέτοια μαγαζιά είσαι μέσα.
Αντί για ανθοδέσμη, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο!
Ρε περίσσεψαν κιόλας!!

Αρέσει στα μέλη petalouditsa_7, aladdin30

Paralia48

# 48 στις 23/4/2015
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από petalouditsa_7

λοιπον παιδια θα ακολουθησουν πολλες απο τις συμβουλες σας που ηταν καποιες πολυ χρησιμοτατες.

σημερα πηγαμε μαζι κ ρωτησαμε για αλμπουμ φωτογραφηση κ βιντεοσκοπηση στα 600 ευρω το πιο φθηνο για μονο εκκλησια κ θα δωσουν το 1/3 της τιμης κ μετα το υπολοιπο οποτε ετσι βολευει πολυ.βερες εχετε δικιο θα της εχουν κ μια ζωη καλυτερα ειναι να παρουν χρυσες. τωρα οτι θελουν δεν ξερω.οποτε...το μονο που μενει τωρα ειναι να τα βαλουν κατω να δινουν σιγα σιγα κ να αγοραζουν λιγα λιγα οσο μπορουνε παρα να τα δωσουν ολα μαζεμενα. τα χαρτια γαμου παιδια γνωριζετε ποσο κοστιζουν περιπου?

τα γραφειοκρατικά νομίζω είναι τζάμπα, αν γίνουν στην ενορία της νύφης (έτσι ήταν κάποτε)

Αρέσει στο μέλος petalouditsa_7

pigassos71

# 49 στις 24/4/2015
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από nuvola

μόνο που ξέρεις τι κοψίδια κατεβάζω 

και να θες ...δε σε πάει η καρδιά να το κάνεις 

RESPECT 

ROCK-54

# 50 στις 24/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Α,εσυ εισαι γατα με πεταλα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από petalouditsa_7

γαμος με λιγα εξοδα

καλησπερα στην παρεα!!

Η ξαδερφη μου παντρευεται με θρησκευτικο γαμο κ αποφασισε να τον κανει οσο πιο οικονομικο γινετε γιατι δεν εχει χρηματα. Θελω να μου πειτε οσο μπορειται βεβαια καποιες συμβουλες ωστε να της βγει οσο πιο οικονομικος γινετε. Ζητησε τη δικη μου συμβουλη ομως εγω δεν ξερω καθολου απο αυτα... Θα παντρευτει υπολογιζει τελος Αυγουστου, εκκλησια δεν εχει κλεισει ακομη γιατι εχει μονο 1000 ευρω στην ακρη την με συμβουλεται να της πω...? Μονο σοβαρες απαντησεις παρακαλω,δεν εχει κ εκεινη βοηθεια απο πουθενα κ θελω να την βοηθησω οσο μπορω.. Ευχαριστω.

Θελεις να βοηθησεις με τις δικες μας συμβουλες την ξαδερφη.Κατι σαν να λεμε με ξενα κολυβα...γαμο. Δε φτανει που μας φορτωνεις τοσες ευθυνες,πας να μας κλεψεις κ τη δοξα ως φορουμ στην τελικη και να σφετεριστεις την πνευματικη μας ιδιοκτησια...

Να πεις στην ξαδερφη πως ο θρησκευτικος γαμος ειναι πασσέ και πολυτελεια σε καιρο κρισης και κανει μονο πλουσιοτερους τους παπαδες. Αν αναρωτηθει βεβαια (και δικαιως) μα τι θα πουν οι συγγενεις και η

(παλιο)κοινωνια να τους πει αυτοι να τσονταρουν να τους φυγει ο νταλκας...

Προσωπικα καποτε πολιτικο γαμο εκανα, που δεν κοστιζει τιποτα μπροστα στον θρησκευτικο,αλλα εχω την εντυπωση πως τα της εκκλησιας τα..."λουζονται"οι κουμπαροι..

Δεν ειναι κριμα κ αμαρτια φτωχοι ανθρωποι να χρεωνονται για να κανουν γαμο με δοξα και τιμη (και τι τιμη),παρα να αξιοποιησουν τα πεταμενα αυτα λεφτα για πολλα αλλα χρησιμα πραγματα?...

nuvola

# 51 στις 24/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από pigassos71

Χρόνια Πολλά Πηγασο-Γιώργη , 

να σαι γερός ,δημιουργικός, να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου  

**

μια ζωή με 

τραπεζώματα και μαζέματα απ' ''Οβελίξ '' και πάνω...

για σένα και τους συνοδοιπόρους σου 

pigassos71

# 52 στις 24/4/2015
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από nuvola

Χρόνια Πολλά Πηγασο-Γιώργη , 

να σαι γερός ,δημιουργικός, να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου  

**

μια ζωή με 

τραπεζώματα και μαζέματα απ' ''Οβελίξ '' και πάνω...

για σένα και τους συνοδοιπόρους σου 

ευχαριστώ nuvola μου

να έχεις τις ημερήσιες θερμίδες μου σε χρόνια και καλά νέα

Αρέσει στο μέλος Leigh-Cheri

Paralia48

# 53 στις 24/4/2015
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από ROCK-54

Α,εσυ εισαι γατα με πεταλα!

Θελεις να βοηθησεις με τις δικες μας συμβουλες την ξαδερφη.Κατι σαν να λεμε με ξενα κολυβα...γαμο. Δε φτανει που μας φορτωνεις τοσες ευθυνες,πας να μας κλεψεις κ τη δοξα ως φορουμ στην τελικη και να σφετεριστεις την πνευματικη μας ιδιοκτησια...

Να πεις στην ξαδερφη πως ο θρησκευτικος γαμος ειναι πασσέ και πολυτελεια σε καιρο κρισης και κανει μονο πλουσιοτερους τους παπαδες. Αν αναρωτηθει βεβαια (και δικαιως) μα τι θα πουν οι συγγενεις και η

(παλιο)κοινωνια να τους πει αυτοι να τσονταρουν να τους φυγει ο νταλκας...

Προσωπικα καποτε πολιτικο γαμο εκανα, που δεν κοστιζει τιποτα μπροστα στον θρησκευτικο,αλλα εχω την εντυπωση πως τα της εκκλησιας τα..."λουζονται"οι κουμπαροι..

Δεν ειναι κριμα κ αμαρτια φτωχοι ανθρωποι να χρεωνονται για να κανουν γαμο με δοξα και τιμη (και τι τιμη),παρα να αξιοποιησουν τα πεταμενα αυτα λεφτα για πολλα αλλα χρησιμα πραγματα?...

Βρε Ροκ, μπορεί οι άνθρωποι να είναι θρησκευόμενοι, τι πειράζει? Και τι εντύπωση είναι αυτή ότι ο θρησκευτικός καθαυτός είναι ακριβός? Οι πολυτέλειες που τον συνοδεύουν συνήθως είναι ακριβές. Και τα έσοδα δεν πάνε στους παπάδες, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, πάνε στα ανθοπωλεία, κομμώτριες, οίκους νυφικών, κέντρα διασκέδασης κ.λ.π.. Δηλαδή μια νυφική ανθοδέσμη έχει τριπλάσια τιμή από μια συνηθισμένη, με ίδιο αριθμό λουλουδιών, μόνο και μόνο επειδή είναι νυφική! Ποιος κερδίζει?

(για να μην κάνω την έξυπνη, λέω έτσι ήταν τα πράγματα όταν ήμουν Ελλάδα, προ κρίσης εποχή.)

Βέβαια η απορία μου είναι 25 χρονών παιδιά, ασφαλώς όχι ακόμη με οικονομική άνεση, οι γονείς πώς και δε βοηθάνε? Δηλαδή εγώ αν ήμουν και δε βοηθούσαν οι γονείς, θα έλεγα, ωραία, τότε μια μπουμπουνιέρα , όλα απέριττα και στο σπίτι σας.

MiltosRNLI1930

# 54 στις 24/4/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

https://www.youtube.com/watch?v=ZLnJHGBQkeI

Εχουμε πεσει διπλα σ'ενα σκοτεινο απο τα πολλα κρενια ντοκο στην Αμβερσα Το απογευμα μετα το σπατσαμεντο πηραμε το τρενο για τη Brouges Μολις μπηκαμε σ'ενα καφε η ιδιοκτητρια αλλαξε τη μουσικη κι'εβαλε το " Δελφινι δελφινακι "Τωρα θα μου πεις πως μερικοι πανε το πρωι στις 10 στα μπουζουκια της Βαρβακειου στη Στοα των Αθανατων Ε αυτοι ανηκουν στην κατηγορια του φτηνου γαμου
Αμην
Αρέσει στο μέλος giorgos170

thanos293

# 55 στις 24/4/2015
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Γερμανία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 743

Για φωτογράφηση είδα κλείσανε.Εναλλάκτικά θα μπορούσανε να κάνουν μια αναζήτηση στο νετ φωτογραφίας φόρουμ και να βάλουνε ότι θέλουνε κάποιον να τους κάνει τη φωτογράφηση ερασιτέχνη με λίγα λεφτά.Εχει γίνει άνετα.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost