καλησπερα στην παρεα!!
Η ξαδερφη μου παντρευεται με θρησκευτικο γαμο κ αποφασισε να τον κανει οσο πιο οικονομικο γινετε γιατι δεν εχει χρηματα. Θελω να μου πειτε οσο μπορειται βεβαια καποιες συμβουλες ωστε να της βγει οσο πιο οικονομικος γινετε. Ζητησε τη δικη μου συμβουλη ομως εγω δεν ξερω καθολου απο αυτα... Θα παντρευτει υπολογιζει τελος Αυγουστου, εκκλησια δεν εχει κλεισει ακομη γιατι εχει μονο 1000 ευρω στην ακρη την με συμβουλεται να της πω...? Μονο σοβαρες απαντησεις παρακαλω,δεν εχει κ εκεινη βοηθεια απο πουθενα κ θελω να την βοηθησω οσο μπορω.. Ευχαριστω.να κανει τραπεζι με πασατεμπους. γ@αει κοπελια! θα πρηστουν ολοι κ θα της ερθει σχεδον τσαμπα!
να κανει γαμο σ ενα παρεκκλησι για να μειωθουν τα εξοδα της εκκλησιας και μετα σ ενα ταβερνακι με ορχηστρα γυρω στα 30-35 ατομα...αν υπαρχει σε εξωτερικο χωρο ακομη καλυτερα...μαζι με νυφικο και στολισματα συνολο 2.000...ας τσονταρει και ο γαμπρος ενα χιλιαρικακι...
σε πολυ κλειστο κυκλο θα κανει γιατι ΜΑΖΙ με τον γαμπρο εχουν 1000 ευρω αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι εντελως μονοι..πρεπει να βαλουν ολα τα εξοδα εκεινοι απο το σοι κανενας δεν τους βοηθαει δυστυχως.. απλα δεν γνωριζει καθολου ποσα ειναι τα εξοδα για χαρτια γαμου κ τα συναφι..κ οντως ειναι πολυ λιγα τα 1000 ευρω οσο κ αν κοψεις απο παντου..
πωωω μεγαλα θυματα ειναι το ζευγαρι! και δεν τους βοηθαει κανεις και θελουν να ταισουν και να ποτισουν ολους αυτους που ΔΕΝ θα τους βοηθησουν? ρε πες τους να στειλουν τα σογια τους στα τρενα και να αφησουν τους γαμους. θα ξεπαραδιαστουν χωρις λογο. τσαμπα ειναι η διαδικασια αμα κανουν ενα γαμο μονοι τους (ή πολιτικο ή θρησκευτικο).
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από petalouditsa_7σε πολυ κλειστο κυκλο θα κανει γιατι ΜΑΖΙ με τον γαμπρο εχουν 1000 ευρω αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι εντελως μονοι..πρεπει να βαλουν ολα τα εξοδα εκεινοι απο το σοι κανενας δεν τους βοηθαει δυστυχως.. απλα δεν γνωριζει καθολου ποσα ειναι τα εξοδα για χαρτια γαμου κ τα συναφι..κ οντως ειναι πολυ λιγα τα 1000 ευρω οσο κ αν κοψεις απο παντου..
Αφού είναι τόσο στριμωγμένοι οικονομικά και δεν τους βοηθάει και κανένας γιατί δεν κάνουν έναν πολιτικό γάμο και όποτε διορθωθούν τα οικονομικά τους ας κάνουν και έναν θρησκευτικό αν τον θέλουν τόσο πολύ ( οι ίδιοι ή το σόι τους)...
γιατι ειναι αυτο που λεγανε παλια: τι του λειπει του ψωριαρη φουντα με μαργαριταρι. στα τρενα σου λεω
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από jane-doeΑφού είναι τόσο στριμωγμένοι οικονομικά και δεν τους βοηθάει και κανένας γιατί δεν κάνουν έναν πολιτικό γάμο και όποτε διορθωθούν τα οικονομικά τους ας κάνουν και έναν θρησκευτικό αν τον θέλουν τόσο πολύ ( οι ίδιοι ή το σόι τους)...
Bill πόσο παλιά το λέγανε βρε;;; Εσύ ξεπερνάς κι εμένα στην ηλικία!!! Εγώ γιατί δεν τό' χω ακούσει;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από BillCast
γιατι ειναι αυτο που λεγανε παλια: τι του λειπει του ψωριαρη φουντα με μαργαριταρι. στα τρενα σου λεω
γιατι εγω εχω ακομα παππουδες
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Sophia-ABill πόσο παλιά το λέγανε βρε;;; Εσύ ξεπερνάς κι εμένα στην ηλικία!!! Εγώ γιατί δεν τό' χω ακούσει;;;
ωραια τοτε...αν αποκλειστουν τα σογια απο τον γαμο την βγαζουν ανετα και με χιλαρικο...αντι για ταβερνα να πανε με τα φιλαρακια τους σε κανενα κλαμπακι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από BillCast
γιατι εγω εχω ακομα παππουδες
Ναι παιδια..οντως ετσι ειναι τα παιδια ειναι πολυ καλα κ ενω τα σογια θελουν να παρευρισκονται στο γαμο δεν εκαναν θεμα καθολου να βαλουν εστω ενα ευρω..Η νυφη μονη της θα αγορασει το νυφικο... Για τραπεζι παιδια λιγο δυσκολο...οσο κ να τα μαζευψεις απο παντου δν θα μεινει φραγκο για το τραπεζι..για πολιτικο δεν το συζητανε καν λενε...Πολυ θα τους παραδεχτω αν τα καταφερουν να τα κανουν ολα μονοι τους τελικα..
Ποσο χρονων ειναι η κοπελα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από broomstickωραια τοτε...αν αποκλειστουν τα σογια απο τον γαμο την βγαζουν ανετα και με χιλαρικο...αντι για ταβερνα να πανε με τα φιλαρακια τους σε κανενα κλαμπακι...
πολυ καλη ιδεα πραγματικα!!!
Α καλά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από petalouditsa_7
Ναι παιδια..οντως ετσι ειναι τα παιδια ειναι πολυ καλα κ ενω τα σογια θελουν να παρευρισκονται στο γαμο δεν εκαναν θεμα καθολου να βαλουν εστω ενα ευρω..Η νυφη μονη της θα αγορασει το νυφικο... Για τραπεζι παιδια λιγο δυσκολο...οσο κ να τα μαζευψεις απο παντου δν θα μεινει φραγκο για το τραπεζι..για πολιτικο δεν το συζητανε καν λενε...Πολυ θα τους παραδεχτω αν τα καταφερουν να τα κανουν ολα μονοι τους τελικα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από aladdin30Ποσο χρονων ειναι η κοπελα?
η κοπελια ειναι 25 χρονων..
Παίρνουν τα χίλια ευρα κ κανονίζουν μια βδομάδα του μέλιτος σ ένα προορισμό που γουστάρουν...
Ok. Πολιτικο γτ δε θελουνε? λογω θρησκειας?
Ε μα ναι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από achinos
Παίρνουν τα χίλια ευρα κ κανονίζουν μια βδομάδα του μέλιτος σ ένα προορισμό που γουστάρουν...
αφού χτυπήσουν πρώτα έναν πολιτικό...
άσπρο πάτο...
κι αφήνουν τα σόγια, ν αναρωτιούνται...
εγώ έτσι θάκανα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media