και αν διαλέξει ένα όμορφο λευκό φόρεμα για νυφικό και δεν πέσει στην κομπίνα των "οίκων" θα γλυτώσει πολλά.
Ούτε κομμώτρια , ούτε μακιγιέζ χρειάζεται .
Έχει τα δροσερά τα νιάτα της , το χαμόγελο της κι εσένα που την αγαπάς και θα την φροντίσεις εκείνη την ημέρα.
Για στολίσμο έχετε υπόψη σας τη γυψοφίλη. είναι πολύ οικονομική και στα jumbo θα βρείτε βάζα και λευκά κεριά .
Τις μπομπονιέρες να τις φτιάξετε μόνες σας , παίρνοντας υλικά χοντρική.
Η ώρα η καλή!
Παιδια πραγματικα βοηθησατε παααρα πολυ..!!! Πολιτικο λογο μεγαλης θρησκειας δεν θα κανουν αλλα θα παρουν τις δικες σας ιδεες κ θα κουτσοβολευτουνε με τον θρησκευτικο..λιγα κ καλα...
Μπομπονιερες μονοι θα φταιξουν ζητησαν κ την βοηθεια μου,για στολισμο δεν ξερω ακομη παντως η ιδεα με τα τζαμπο πολυ καλη θα της το προτεινω! ευχαριστω παρα πολυ!!! Μακαρι να ειναι ολα τελεια!!!Παιδια πραγματικα βοηθησατε παααρα πολυ..!!! Πολιτικο λογο μεγαλης θρησκειας δεν θα κανουν αλλα θα παρουν τις δικες σας ιδεες κ θα κουτσοβολευτουνε με τον θρησκευτικο..λιγα κ καλα...
Μπομπονιερες μονοι θα φταιξουν ζητησαν κ την βοηθεια μου,για στολισμο δεν ξερω ακομη παντως η ιδεα με τα τζαμπο πολυ καλη θα της το προτεινω! ευχαριστω παρα πολυ!!! Μακαρι να ειναι ολα τελεια!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από achinosΠαίρνουν τα χίλια ευρα κ κανονίζουν μια βδομάδα του μέλιτος σ ένα προορισμό που γουστάρουν...
αφού χτυπήσουν πρώτα έναν πολιτικό...
άσπρο πάτο...
κι αφήνουν τα σόγια, ν αναρωτιούνται...
εγώ έτσι θάκανα
κ εγω πραγματικα ετσι θα εκανα!!! Εγω ουτε καν θα τους καλουσα δεν ειναι μονο οτι δεν βαζουν ουτε ενα ευρω..θελουν να ειναι κ ολα τελεια..απορω πως κρατιεται η ξαδερφη μου..
Σε ξωκλησι, με νοικιασμενο λιτο και απεριττο νυφικο, φωτο-βιντεο οι φιλοι, μπομπονιερες χειροποιητες, δεξιωση στην αυλη της εκκλησιτσας με κετερινγκ που περιλαμβανει λευκη σκηνη, και μπουφε με καναπεδακια πιτουλινια και πιτσακια, κρασακι απο βαρελακι και αναψυκτικα του λιτρου, κι αν βγει η ολη διαδικασια του γαμου για 20 ατομα πανω απο τα χιλια, φτυσε με.
Εναλλακτικα, ασε το κετερινγκ, και ας στησουν οι φιλοι και οι κολλητοι ενα τραπεζι ρεφενε εκει στην εξοχη, κι ενα αρνι να γυριζει, προσφορα στο φρεσκοπαντρεμενο ζευγαρι!!!
Προσωπικα, θα προτιμουσα την δευτερη προταση, γιατι με αυτον τον αξεχαστο τροπο θα μας τιμουσαν οσοι μας αγαπουσαν.
Καλυτερα ο θρησκευτικος παντως, απο τους πολιτικους προτιμω τους παπαδες.
Και φυσικά μπορεί να χτενιστεί - βαφτεί χωρίς να πει ότι πρόκειται να γίνει νύφη.
Εκεί σε πατάνε και ζητάνε το 300ράκι.Λοιπόν εγω έραψα ένα απλό άσπρο φόρεμα τιμη150€ μπομπονιέρες τις φτιάχνω μόνη μου απο ξένο σάιτ 200τεμαχια 30€ μαζί με κουφέτα αντε να φτάσουν 50€ προσκλητήρια ούτε κάν..τηλεφωνικός όλοι!λυτος στολισμός εκκλησίας γύρω στα 100€ ολα μαζί με ανθοδέσμες κτλ... Στολισμός τραπεζιών απο τα τζάμπο γυάλες με άμμο που θα μαζέψω και διαφορα κοχύλια τιμή 50€ και για φαγητό πολυ καλο γιατι εκει πηγαίναμε και πηγαίνουμε με τον σύζυγο 13€ το άτομο αυτα...ψάξε όσο μπορείς υπάρχουν πολυ ωραίες και οικονομικές λύσεις...ααα! Μαλλιά και βάψιμο οι φίλες μου τι το ποιο ωραίο...
Και κουφετα δε χρειαζονται, σπανε τα δοντια, καλυτερα ελιες σοκολατενιες ή αλλο γλυκο.
...αυτο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από aladdin30Καλυτερα ο θρησκευτικος παντως, απο τους πολιτικους προτιμω τους παπαδες.
...να το αναφερεις στα...βιτσια διπλα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από _sapounofouska_Και φυσικά μπορεί να χτενιστεί - βαφτεί χωρίς να πει ότι πρόκειται να γίνει νύφη.
Εκεί σε πατάνε και ζητάνε το 300ράκι.
ναι ετσι θα κανει μου ειπε το σκεφτηκε κ ειναι καλη ιδεα..
Μιλησα με την κοπελα μου ειπε πως χτενισμα θα κανει σε ενα κομμωτηριο το πρωι για να ειναι ετοιμη το απογευμα για το γαμο..ουτε προβες στα χτενισματα κ ετσι..αντε το πολυ να της βγει κανα 30αρι το χτενισμα..στο ιδιο κομμωτηριο θα την βαψουν λογικα δεν ξερω κιολας θα το ρωτησει αυτο.
το νυφικο θα το παρει απο μαγαζι που εκλεισε κ τα δινει σε ενοικιαση η γυναικα στα 200 ευρω το καθε νυφικο..παπουτσια αντε μεχρι 30 ευρω μια φορα θα τα βαλει..ανθοδεσμη την πιο απλη..δεν ξερω τιμη..απο κοσμηματα νυφης κτλ ουτε λογος πολυ περιττα εξοδα..για τον γαμπρο βρηκανε κοστουμι στα 150 ευρω..κανα 30αρι το πουκαμισο κ κανα 30αρι με 50αρι το παπουτσι..στολισμο εκκλησιας δεν θα κανουν λενε μαζευονται πολλα μετα.βερες θα αγορασουν ατσαλινες οι ασημενιες απο ιντερνετ που ειναι κ πιο οικονομικες απο τις χρυσες.τα υπολοιπα της εκκλησιας καραφες κρασοποτηρα κ δισκοι τους πιο οικονομικους της αγορας κ θα τα στολισει η νυφη μονη της με κορδελες κ τα σιναφι.Για βιντεοσκοπηση κ φωτογραφιες δεν ρωτησε ακομη αλλα βρε παιδια δεν θα κανει κανα 1000αρι το αλμπουμ αυτο? Κ τα χαρτια του γαμου παραβολα κτλ.. ποσο κοστιζουν?Για τραπεζι...δεν ξερω καν.Και πολύ καλά θα κάνουν!
Όσο για φωτογραφίες και βίντεο, κάτω από 1000 ευρώ για βίντεο-φωτογράφηση και τυπωμένες φωτογραφίες δεν νομίζω να βρούνε.
Μπορούν να ζητήσουν από ένα φίλο ή γνωστό που ασχολείται ερασιτεχνικά με αυτά να τους βοηθήσει. Αν δεν έχουν κάποιον, θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποια φωτογραφική λέσχη ή σχολή που διοργανώνει μαθήματα-σεμινάρια φωτογραφίας και να βρούνε δύο άτομα για να καλύψουν τον γάμο, με ένα μικρό αντίτιμο (200-250 ευρώ) πιστεύω θα δεχτούν. Συνήθως αυτοί που έχουν ως χόμπι την φωτογραφία, έχουν και καλές μηχανές-φακούς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τέτοιες περιστάσεις, όπως εξωτερικό φλας, τρίποδα, προβολέα. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν θα είναι το ίδιο με αυτό ενός έμπειρου επαγγελματία...αλλά από την στιγμή που δεν τους περισσεύουν τα χρήματα...
Σχετικά με το άλμπουμ, μπορούν να ζητήσουν το αρχείο των ψηφιακών φωτογραφιών (οι επαγγελματίες δεν το δίνουν, αλλά οι ερασιτέχνες λογικά θα το κάνουν), αρχικά να τυπώσουν λίγες για να δείχνουν σε συγγενείς και φίλους και μελλοντικά όταν θα έχουν βάλει στην άκρη κάποια λεφτά, να ζητήσουν από κάποιον να τους το φτιάξει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από petalouditsa_7Μιλησα με την κοπελα μου ειπε πως χτενισμα θα κανει σε ενα κομμωτηριο το πρωι για να ειναι ετοιμη το απογευμα για το γαμο..ουτε προβες στα χτενισματα κ ετσι..αντε το πολυ να της βγει κανα 30αρι το χτενισμα..στο ιδιο κομμωτηριο θα την βαψουν λογικα δεν ξερω κιολας θα το ρωτησει αυτο.
το νυφικο θα το παρει απο μαγαζι που εκλεισε κ τα δινει σε ενοικιαση η γυναικα στα 200 ευρω το καθε νυφικο..παπουτσια αντε μεχρι 30 ευρω μια φορα θα τα βαλει..ανθοδεσμη την πιο απλη..δεν ξερω τιμη..απο κοσμηματα νυφης κτλ ουτε λογος πολυ περιττα εξοδα..για τον γαμπρο βρηκανε κοστουμι στα 150 ευρω..κανα 30αρι το πουκαμισο κ κανα 30αρι με 50αρι το παπουτσι..στολισμο εκκλησιας δεν θα κανουν λενε μαζευονται πολλα μετα.βερες θα αγορασουν ατσαλινες οι ασημενιες απο ιντερνετ που ειναι κ πιο οικονομικες απο τις χρυσες.τα υπολοιπα της εκκλησιας καραφες κρασοποτηρα κ δισκοι τους πιο οικονομικους της αγορας κ θα τα στολισει η νυφη μονη της με κορδελες κ τα σιναφι.Για βιντεοσκοπηση κ φωτογραφιες δεν ρωτησε ακομη αλλα βρε παιδια δεν θα κανει κανα 1000αρι το αλμπουμ αυτο? Κ τα χαρτια του γαμου παραβολα κτλ.. ποσο κοστιζουν?Για τραπεζι...δεν ξερω καν.
Δίσκο, ποτήρι, μπορούν αν έχουν να βάλουν και απ το σπίτι. Αντί για λαμπαδες απλα κ όμορφα δυο κηροπήγια με μεγαλα κεριά. Το έχω δει και αλλου. Απλό κ ομορφο. Αν κάποιος θέλει να παντρευτει, μπορεί να το κανει όμορφα,απλα κ χωρίς πολλά περιττά όπως συνηθίζεται. Έχω δει νύφες με μακιζιαζ δικο τους καλυτερο απο επαγγελματικό,το ίδιο ισχυει κ για μαλλια.Όσο για τραπέζι,μια μπομπονιερα,μερικά γλυκά να φτιάξουν οι συγγενείς να δίνονται με τις μπομπονιερες κ ολά όμορφα κ ευλογημένα.δεν κανουν οι στολισμοι κ τα λουσα τους γάμους.να πανε πες τους κ στον πατερ της ενοριας να μιλησουν μαζι του. Οσο για φωτογραφιες εθελοντικα δυο φιλοι ενας βιντεο κ ο αλλος φωτογραφιες κ φυσικα κ οσοι αλλοι θελουν. Εχω δει καλυτερεσ φωτο απο φιλους παρα απο δηθεν ακριβοπληρωμενους.αναλόγως τι θα θέλει ξεκινάει κ το ποσο.σίγουρα απο 500 κ πανω. Για τραπέζι ουτε λογος αν δεν υπαρχουν χρήματα.σπίτι η σε καμια αυλή παλι μαγειρεύουν οι συγγενείς σαν μια μεγάλη γιορτή.δεν μπορω να καταλάβω να μην θέλουν να βοηθήσουν Εστω κ έτσι οι συγγενείς.α όσο για τις βέρες μην βιαστουν να παραγγελθούν απο ιντερνέτ ας ρωτήσουν πρωτα σε χρυσοχοΐα κ έπειτα αν είναι ακριβά κ με διάφορα το σκέφτονται.γιατί αλλιως τα βλέπεις στο ιντερνέτ κ αλλιως σου έρχονται κ η βέρα είναι το μονο που μένει κ το βλέπεις.
Ας βγάλουν όλοι οι παρευρισκόμενοι φωτογραφίες , τις μαζεύουν , κάνουν επιλογή και διαμόρφωση μόνοι τους . Στέλνουν το αρχείο όπου τους συμφέρει , διαδικτυακά.
π. χ. http://myikona.gr/howto.aspxΑντε ευχομαι ν αναστεναξουν οι σουμιεδες το βραδυ μετα τη σεμνη τελετη!
Παντως 25ρα κ γαμος θα πρεπε να τιμωρειται. Μεσα στη μπουζου θα πρεπε να σε βαζουν για τετοιο εγκλημα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από nuvola
1) μπορεί να τον κάνει ''κομμουνιστικό ''
Αχ να μην μπορώ να τον δω την ώρα που το διαβάζει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Leigh-Cheri
Αχ να μην μπορώ να τον δω την ώρα που το διαβάζει...
αγαπητό μέλος pigassos71
σας ενημερώνουμε ότι κάνατε επιτυχώς μπλοκ το μέλος nuvola
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media