Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από pigassos71
αγαπητό μέλος pigassos71
σας ενημερώνουμε ότι κάνατε επιτυχώς μπλοκ το μέλος nuvola
μόνο που ξέρεις τι κοψίδια κατεβάζω
και να θες ...δε σε πάει η καρδιά να το κάνεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Leigh-Cheri
Αχ να μην μπορώ να τον δω την ώρα που το διαβάζει...
τζιτζίριασε ;;
**να του πω Χρόνια Πολλά σήμερα ;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από nuvola
τζιτζίριασε ;;
**να του πω Χρόνια Πολλά σήμερα ;;
και λίγα λες! Για να φτάσει στο σημείο από πρόταση γάμου να σε κάνει μπλοκ!
να του πεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από aladdin30Παντως 25ρα κ γαμος θα πρεπε να τιμωρειται. Μεσα στη μπουζου θα πρεπε να σε βαζουν για τετοιο εγκλημα.
δεν το καταλαβα
λοιπον παιδια θα ακολουθησουν πολλες απο τις συμβουλες σας που ηταν καποιες πολυ χρησιμοτατες.
σημερα πηγαμε μαζι κ ρωτησαμε για αλμπουμ φωτογραφηση κ βιντεοσκοπηση στα 600 ευρω το πιο φθηνο για μονο εκκλησια κ θα δωσουν το 1/3 της τιμης κ μετα το υπολοιπο οποτε ετσι βολευει πολυ.βερες εχετε δικιο θα της εχουν κ μια ζωη καλυτερα ειναι να παρουν χρυσες. τωρα οτι θελουν δεν ξερω.οποτε...το μονο που μενει τωρα ειναι να τα βαλουν κατω να δινουν σιγα σιγα κ να αγοραζουν λιγα λιγα οσο μπορουνε παρα να τα δωσουν ολα μαζεμενα. τα χαρτια γαμου παιδια γνωριζετε ποσο κοστιζουν περιπου?Λοιπόν αντί για νυφικό ένα όμορφο φορεματάκι (150)
Ο γαμπρός με απλό παντελόνι πουκάμισο. Και να μη πει στο κατάστημα ότι είναι για γάμο, γιατί κοπανάνε!
(100)
Μπουμπουνιέρες είπαμε φτιαχτές και λίγοι καλεσμένοι (50 κομάτια περίπου 50 ευρώ)
Όχι τραπέζι.
Τελετή στην ενορία της νύφης , τζάμπα
Στολισμός λυτός με απλές ανθοδέσμες.
Στην Αθήνα υπήρχαν κάτι μαγαζάκια στην οδό Ρόμβης (εκεί προς Ευρυπίδου) που είχαν πολλές ιδέες, κορδέλες, υφάσματα, λουλούδια ψεύτικα για στολισμό λαμπάδας, λαμπάδες, κουφέτα κ.λ.π. σε πολύ καλές τιμές. ¨Ολα τα σχετικά με 150 από τέτοια μαγαζιά είσαι μέσα.
Αντί για ανθοδέσμη, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο!
Ρε περίσσεψαν κιόλας!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από petalouditsa_7λοιπον παιδια θα ακολουθησουν πολλες απο τις συμβουλες σας που ηταν καποιες πολυ χρησιμοτατες.
σημερα πηγαμε μαζι κ ρωτησαμε για αλμπουμ φωτογραφηση κ βιντεοσκοπηση στα 600 ευρω το πιο φθηνο για μονο εκκλησια κ θα δωσουν το 1/3 της τιμης κ μετα το υπολοιπο οποτε ετσι βολευει πολυ.βερες εχετε δικιο θα της εχουν κ μια ζωη καλυτερα ειναι να παρουν χρυσες. τωρα οτι θελουν δεν ξερω.οποτε...το μονο που μενει τωρα ειναι να τα βαλουν κατω να δινουν σιγα σιγα κ να αγοραζουν λιγα λιγα οσο μπορουνε παρα να τα δωσουν ολα μαζεμενα. τα χαρτια γαμου παιδια γνωριζετε ποσο κοστιζουν περιπου?
τα γραφειοκρατικά νομίζω είναι τζάμπα, αν γίνουν στην ενορία της νύφης (έτσι ήταν κάποτε)
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από nuvola
μόνο που ξέρεις τι κοψίδια κατεβάζω
και να θες ...δε σε πάει η καρδιά να το κάνεις
RESPECT
Παράθεση:
γαμος με λιγα εξοδα
Σχόλιο # 1 από petalouditsa_7καλησπερα στην παρεα!!
Η ξαδερφη μου παντρευεται με θρησκευτικο γαμο κ αποφασισε να τον κανει οσο πιο οικονομικο γινετε γιατι δεν εχει χρηματα. Θελω να μου πειτε οσο μπορειται βεβαια καποιες συμβουλες ωστε να της βγει οσο πιο οικονομικος γινετε. Ζητησε τη δικη μου συμβουλη ομως εγω δεν ξερω καθολου απο αυτα... Θα παντρευτει υπολογιζει τελος Αυγουστου, εκκλησια δεν εχει κλεισει ακομη γιατι εχει μονο 1000 ευρω στην ακρη την με συμβουλεται να της πω...? Μονο σοβαρες απαντησεις παρακαλω,δεν εχει κ εκεινη βοηθεια απο πουθενα κ θελω να την βοηθησω οσο μπορω.. Ευχαριστω.
Θελεις να βοηθησεις με τις δικες μας συμβουλες την ξαδερφη.Κατι σαν να λεμε με ξενα κολυβα...γαμο. Δε φτανει που μας φορτωνεις τοσες ευθυνες,πας να μας κλεψεις κ τη δοξα ως φορουμ στην τελικη και να σφετεριστεις την πνευματικη μας ιδιοκτησια...
Να πεις στην ξαδερφη πως ο θρησκευτικος γαμος ειναι πασσέ και πολυτελεια σε καιρο κρισης και κανει μονο πλουσιοτερους τους παπαδες. Αν αναρωτηθει βεβαια (και δικαιως) μα τι θα πουν οι συγγενεις και η
(παλιο)κοινωνια να τους πει αυτοι να τσονταρουν να τους φυγει ο νταλκας...
Προσωπικα καποτε πολιτικο γαμο εκανα, που δεν κοστιζει τιποτα μπροστα στον θρησκευτικο,αλλα εχω την εντυπωση πως τα της εκκλησιας τα..."λουζονται"οι κουμπαροι..
Δεν ειναι κριμα κ αμαρτια φτωχοι ανθρωποι να χρεωνονται για να κανουν γαμο με δοξα και τιμη (και τι τιμη),παρα να αξιοποιησουν τα πεταμενα αυτα λεφτα για πολλα αλλα χρησιμα πραγματα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από pigassos71
Χρόνια Πολλά Πηγασο-Γιώργη ,
να σαι γερός ,δημιουργικός, να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου
**
μια ζωή με
τραπεζώματα και μαζέματα απ' ''Οβελίξ '' και πάνω...
για σένα και τους συνοδοιπόρους σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από nuvola
Χρόνια Πολλά Πηγασο-Γιώργη ,
να σαι γερός ,δημιουργικός, να σε χαίρονται οι αγαπημένοι σου
**
μια ζωή με
τραπεζώματα και μαζέματα απ' ''Οβελίξ '' και πάνω...
για σένα και τους συνοδοιπόρους σου
ευχαριστώ nuvola μου
να έχεις τις ημερήσιες θερμίδες μου σε χρόνια και καλά νέα
Παράθεση:
Α,εσυ εισαι γατα με πεταλα!
Σχόλιο # 50 από ROCK-54
Θελεις να βοηθησεις με τις δικες μας συμβουλες την ξαδερφη.Κατι σαν να λεμε με ξενα κολυβα...γαμο
. Δε φτανει που μας φορτωνεις τοσες ευθυνες,πας να μας κλεψεις κ τη δοξα ως φορουμ στην τελικη και να σφετεριστεις την πνευματικη μας ιδιοκτησια...
Να πεις στην ξαδερφη πως ο θρησκευτικος γαμος ειναι πασσέ και πολυτελεια σε καιρο κρισης και κανει μονο πλουσιοτερους τους παπαδες. Αν αναρωτηθει βεβαια (και δικαιως) μα τι θα πουν οι συγγενεις και η
(παλιο)κοινωνια να τους πει αυτοι να τσονταρουν να τους φυγει ο νταλκας...
Προσωπικα καποτε πολιτικο γαμο εκανα, που δεν κοστιζει τιποτα μπροστα στον θρησκευτικο,αλλα εχω την εντυπωση πως τα της εκκλησιας τα..."λουζονται"οι κουμπαροι..
Δεν ειναι κριμα κ αμαρτια φτωχοι ανθρωποι να χρεωνονται για να κανουν γαμο με δοξα και τιμη (και τι τιμη
),παρα να αξιοποιησουν τα πεταμενα αυτα λεφτα για πολλα αλλα χρησιμα πραγματα?...
Βρε Ροκ, μπορεί οι άνθρωποι να είναι θρησκευόμενοι, τι πειράζει? Και τι εντύπωση είναι αυτή ότι ο θρησκευτικός καθαυτός είναι ακριβός? Οι πολυτέλειες που τον συνοδεύουν συνήθως είναι ακριβές. Και τα έσοδα δεν πάνε στους παπάδες, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, πάνε στα ανθοπωλεία, κομμώτριες, οίκους νυφικών, κέντρα διασκέδασης κ.λ.π.. Δηλαδή μια νυφική ανθοδέσμη έχει τριπλάσια τιμή από μια συνηθισμένη, με ίδιο αριθμό λουλουδιών, μόνο και μόνο επειδή είναι νυφική! Ποιος κερδίζει?
(για να μην κάνω την έξυπνη, λέω έτσι ήταν τα πράγματα όταν ήμουν Ελλάδα, προ κρίσης εποχή.)
Βέβαια η απορία μου είναι 25 χρονών παιδιά, ασφαλώς όχι ακόμη με οικονομική άνεση, οι γονείς πώς και δε βοηθάνε? Δηλαδή εγώ αν ήμουν και δε βοηθούσαν οι γονείς, θα έλεγα, ωραία, τότε μια μπουμπουνιέρα , όλα απέριττα και στο σπίτι σας.
Για φωτογράφηση είδα κλείσανε.Εναλλάκτικά θα μπορούσανε να κάνουν μια αναζήτηση στο νετ φωτογραφίας φόρουμ και να βάλουνε ότι θέλουνε κάποιον να τους κάνει τη φωτογράφηση ερασιτέχνη με λίγα λεφτά.Εχει γίνει άνετα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media