Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Βοηθεια.!

Σελίδα : 1

xritaf

# 1 στις 26/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Βοηθεια.!

Γεια σαςς.!Συνέβη το εξής.Γνώρισα ένα αγόρι αρχές Φεβρουαρίου περίπου..Εγώ δεκάξι ,αυτός δεκαοχτώ .Στην αρχή έδειχνε τρελό ενδιαφέρον ,μιλούσαμε καθημερινά και φαινόταν ότι του άρεσε, τόνιζε συνέχεια το πόσο του αρέσει που μιλάμε,το πόσο ενδιαφέρον είμαι σαν άνθρωπος,και γενικότερα μου μιλούσε πολύ όμορφα.Ώσπου μου ζήτησε να βγούμε..Βγήκαμε,μπορώ να πω ότι του άρεσε ΑΛΛΑ μου είπε ότι με βλέπει ΦΙΛΙΚΑ?!?! ..Ωστόσο,κόψαμε τη συχνή επαφή από τη πλευρά του(πανελλήνιες,διαβάσματα*πολύ καλός μαθητής θέλει οπωσδήποτε να περάσει* και τέτοια φάση ! μιλάμε περιστασιακά πλέον !ΣΙΧΤΙΡ! ).Κάθε φορά που με βλέπει έξω είναι αγκαλιές,φιλιά δείχνει ότι νοιάζεται με τον τρόπο του,πολλές φορές δείχνει ότι ζηλεύει και πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο μες την άγρια νύχτα.. .μιλούσαμε μέχρι το ξημέρωμα και μου ζήτησε να βγούμε..Βγήκαμε..διατηρούσαμε μια μόνιμη οπτική επαφή(είχε καρφωθεί πάνω μου),τον άγγιζα συνέχεια,λέγαμε για διάφορα θέματα(κυρίως ιστορίες από τη ζωή μας) και με πήγε και σπίτι μου γιατί ήταν πολύ αργά.! Άλλες κινήσεις ΚΑΠΟΥΤ.!Από τότε ΔΕΝ ξαναμιλήσαμε!Με έχει μπερδέψει πολύ αυτός ο άνθρωπος! Δεν ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω.! Περιττό να σας πω ότι εγώ καίγομαι και τσουρουφλίζομαι για πάρτη του!

Υ.Γ: είναι πολύ μυστήριος σαν άνθρωπος, έξυπνος,ντροπαλός ,προτιμά τις σχέσεις,(με βρίσκει πολύ όμορφη και πολύ ώριμη*έτσι είπε τουλάχιστον*) ΒΟΗΘΕΙΑ.!

Y.Γ2 : Μου έχει αφιερώσει και δυο ερωτικα κομμάτια

 

τι να κανω??

xritaf

# 2 στις 26/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από aladdin30

Πως γνωριστηκατε?

 

Τον ήξερε χρόνια μια φίλη μου,τον είδα έξω τυχαία και του έκανα αίτημα φιλίας στο Facebook..με δέχτηκε και λίγες μέρες μετά μιλήσαμε

 

 

xritaf

# 3 στις 26/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Alpenglow: και αν περιμένω χωρίς νόημα και ουσία; και πως θα μάθω αν με θέλει; να κάνει κίνηση; δύσκολο...είναι πάρα πολύ ντροπαλός.!

aladdin30

# 4 στις 26/4/2015
author
Ανδρας / 38 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292
'Aρεσαν+: 0%

 Στο φβ μιλατε?

xritaf

# 5 στις 26/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

flat_line : το κακό είναι όσο κοντά του έρχομαι ,όσο του δείχνω το ενδιαφέρον μου τόσο απομακρύνεται...όσο απομακρύνομαι εγώ όμως τόσο πιο κοντά μου έρχεται εκείνος..ενδιαφέρομαι γιαυτόν αλλά δεν έχω σκοπό ούτε να τον βγάλω από το πρόγραμμα του διαβάσματος άλλα ούτε να χάσω και εγώ τον ρυθμό μου στο θέμα διάβασμα!

xritaf

# 6 στις 26/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

aladdin30: ναι στο φβ μιλάμε ,όταν τον βλέπω έξω τυχαία πάλι μιλάμε και λίγες φορές στο τηλέφωνο

Alpenglow

# 7 στις 26/4/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από xritaf

Alpenglow: και αν περιμένω χωρίς νόημα και ουσία; και πως θα μάθω αν με θέλει; να κάνει κίνηση; δύσκολο...είναι πάρα πολύ ντροπαλός.!

 

Kαταλαβαίνω την αγωνία σου αλλά νομίζω ότι αν πιέζεις την κατάσταση ενώ το παιδί ήδη είναι στρεσαρισμένο θα φτάσεις στο αντίθετο αποτέλεσμα. Έχεις κάποιες θετικές ενδείξεις που θα μπορούσες να τις ερμηνεύσεις ως ενδιαφέρον, στάσου σε αυτές κ μην προτρέχεις.

Εγώ σου μιλώ εκ πείρας για το πως αισθάνεται την περίοδο των πανελληνίων ένας "καλός" μαθητής.

Ούτε το χρονικό διάστημα που θα περιμένεις είναι μεγάλο. 2 μήνες θα κάνει να τελειώσει. Αν πιστεύεις πως αξίζει τον κόπο να περιμένεις κ αντέχεις κάνε το. Κ μετά τις πανελλήνιες του θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

flat_line

# 8 στις 26/4/2015
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.977
'Aρεσαν+: 0%

xritaf

 

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις για να σπάσουμε αυτή την διελκυστίνδα χρειάζεται καλή επικοινωνία. Απο την μία θέλεις να καταλάβει το ενδιαφέρον σου και να διευκρινίσει τι ακριβώς θα ήθελε απο εσένα, αν μπορεί να σε δει ερωτικά, απο την άλλη δεν θέλεις να βγείτε απο το πρόγραμμα σας. Και τα δύο είναι εφικτά εφόσον υπάρχει η σωστή συνεννόηση ανάμεσα σας. Για να σταματήσεις αυτό το μπρος πίσω πρέπει να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.


 Πολλές φορές οι άνθρωποι αισθάνονται ότι η οικειότητα θα τους οδηγήσει σε κάτι κακό, η πως θα πονέσουν. Μπορείς να ρωτήσεις αν είχε κάποια σχέση πριν απο εσένα και εδώ και πόσο καιρό έχει τελειώσει. 

sxeseis_support

# 9 στις 26/4/2015
author
Ανδρας / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 380
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από xritaf

Βοηθεια.!

Γεια σαςς.!Συνέβη το εξής.Γνώρισα ένα αγόρι αρχές Φεβρουαρίου περίπου..Εγώ δεκάξι ,αυτός δεκαοχτώ .

 

 

 

Πόσες φορές σας έχω πει ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ στα πόστ των ανήλικων;

Ειδικά σε εσένα Αλαντίν σου έχω κάνει παρατήρηση ΚΑΙ με προσωπικό μήνυμα

Κι εσύ εκεί, το συνεχίζεις.

Δυο ημέρες ban σε όσουν συμμετείχαν στο ποστ.
 

 

 

 

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost