Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

EUAGGELIA1983

# 21 στις 11/5/2015
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 29
'Aρεσαν+: 0%

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

συμφωνω.ωραιο το θεματακι σου.στις μερες μας δεν υπαρχει εμπιστοσυνη.αυτο ψαχνω κι εγω.αν εισαι αυτο που ψαχνω τοτε εισαι το καρμα μου.θα ηθελα να σε γνωρισω καλυτερα.τι δουλεια κανεις?αν εισαι στη δουλεια τωρα,απαντησε μου το απογευμα.θα περιμενω με αγωνια.Ευα

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από anastasispao

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

νομιζεις leigh-cheri απλα το εκανα για να απαντησεις και να καεις.Γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος .ΑΧ ειναι πολυ δυσκολο στην εποχη μου τα σωστα ατομα να πιστεψουν τα πιο πολλα κοριτσια γιατι δεν υπαρχει καποια λογικη.Οχι οτι υπαρχουν και πολλοι σωστοι αντρες αλλα λεμε τωρα.Οσοι εχουμε απομεινει και θελουμε μια σωστη κοπελα και μια φυσιολογικη σχεση.Γιατι οι πιο πολλες και οι πιο πολλοι αναθεμα να ηξεραν τι σημαινει πραγματικη σχεση αναμεσα σε ενα κοριτσι και ενα αγορι.Παντως η ειρωνεια συνεχιζεται.Δεν πειραζει.Να'σαι καλα.Μ'αυτο που ειπες ανοιξα και ωραιο θεματακι

Αρέσει στο μέλος anastasispao

EUAGGELIA1983

# 22 στις 11/5/2015
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

τωρα ειδα το μηνυμα.πηρες το αλλο μηνυμα τωρα?οχι σημερα.καποια αλλη μερα,ναι.τωρα παω σπιτι.ημουν στο χορο σημερα.δεν ξερω αν θα πρεπει να σου δωσω τον αριθμο του κινητου γιατι δεν σε ξερω καλα αλλα πρωτα θα πρεπει να μου δωσεις το δικο σου και δεν θελω αντιρρηση πανω σε αυτο.συμφωνοι?φιλια

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από anastasispao

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

EYAGGELIA 1983 το ειδα αυτο που μου εγραψες και σου εγραψα απο'δω.Οχι δεν δουλευω σημερα και ηθελα να σε ρωτησω αμα θες και'συ φυσικα να παμε για ενα καφε το μεσημερι για να γνωριστουμε και απο κοντα.Αν θες στειλε μνμ και θα το δω.Θα χαρω πολυ να μου πεις το ναι.Περιμενω με αγωνια.Και πες μου που θες να παμε για καφε και τι ωρα.

Αρέσει στο μέλος anastasispao

pigassos71

# 23 στις 11/5/2015
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060

να μας πείτε απο τωρα αν θα εχει σαημπερ σεξ

μην ξεροσταλιαζουμε αδικα

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Leigh-Cheri

Paralia48

# 24 στις 11/5/2015
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Χαίρομαι που βρεθήκατε και ταιριάζετε! Η μια βρήκε το κάρμα της, ο άλλος μια φυσιολογική κοπέλα και όχι κανένα Σερραίικο κανεδάκι που να πηγαίνει στα γυράδικα! ¨
ακουσον, άκουσον!! τσ τσ!!
Και ενώ ο Μίλτος έχει αναλύσει το θέμα με τις γαλοπούλες μικρού μεγέθους, που σερβίρονται σε ξεχωριστά δωμάτια σε υπερλούξ φαστφουντάδικα΄!  Εκεί να πάτε Ευαγγελία και Παναθηναϊκέ! Θα είμαστε και εμείς!

Tonia35

# 25 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από EUAGGELIA1983

πρωτα θα πρεπει να μου δωσεις το δικο σου και δεν θελω αντιρρηση πανω σε αυτο.

Ετσι μπραβο...

Απο την αρχη να εισαι σκληρη...να μην παιρνουν και πολυ αερα...

nuvola

# 26 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από pigassos71

να μας πείτε απο τωρα αν θα εχει σαημπερ σεξ

μην ξεροσταλιαζουμε αδικα

BillCast

# 27 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ρε αυτο γινεται κανονικα τωρα? τελικα... 

https://www.youtube.com/watch?v=tCZ1exSpY2Y

BillCast

# 28 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

και οταν θα πρεπει να βρεθειτε και αναγκαστικα γιατι πως αλλιως, θα του δωσεις το κινητο σου, θα τον ξερεις καλα ας πουμε? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από EUAGGELIA1983

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

τωρα ειδα το μηνυμα.πηρες το αλλο μηνυμα τωρα?οχι σημερα.καποια αλλη μερα,ναι.τωρα παω σπιτι.ημουν στο χορο σημερα.δεν ξερω αν θα πρεπει να σου δωσω τον αριθμο του κινητου γιατι δεν σε ξερω καλα αλλα πρωτα θα πρεπει να μου δωσεις το δικο σου και δεν θελω αντιρρηση πανω σε αυτο.συμφωνοι?φιλια

anastasispao

# 29 στις 11/5/2015
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 37

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

ευακι τωρα τα ειδα και χαρηκα που μου εστειλες.Αλλα το κινητο θα στο στειλω.Αλλα θα με παρεις;στειλε μου και θα στο στειλω αλλου ομως.Ξερεις εσυ.Περιμενω απαντηση.ΦΙΛΑΚΙΑ

Αρέσει στο μέλος EUAGGELIA1983

BillCast

# 30 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ετσι γραφτης τα φιλακια με caps  γιατι παιζει και να μην τα δει. μη νομιζεις ουτε εμεις βλεπουμε τι γραφετε. μονο αμα τα γραφατε με caps αλλιως... 

anastasispao

# 31 στις 11/5/2015
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

ουδεν σχολιο στους ειρωνες bill cast.Αυτα και πολλα σου ειπα και σε'σενα και σ'αυτους αν στειλουν και ειρωνευτουν.Πειτε οτι νομιζετε δημοκρατια εχουμε.Αλλα τις ειρωνιες ως φυσιολογικος ανθρωπος εγω εχω μαθει στη ζωη μου να μην της δεχομαι γιατι δεν τους πεφτει λογος.Και οπως ειπα χθες γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος.

BillCast

# 32 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

καλα αραξε το κορμακι σου. χαβαλε κανουμε. στην τελικη αμα δεν ηθελες τετοιους χαβαλεδες ας εστελνες τα μηνυματα σου πριβε. και οσο ναναι λογος πεφτει μια και το κονε το κανετε δημοσια. απο κει και περα μην το παιρνεις σαν ειρωνεια φιλε (τουλαχιστον τα δικα μου) γιατι απλα κανω πλακα. κανε και συ μαζι μου και πατσισαμε 

anastasispao

# 33 στις 11/5/2015
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

ευακι για πες θα με παρεις ομως σιγουρα και ποτε για να ξερω για να στο στειλω και'γω.Περιμενω ευακι και τη δουλεια κανω θα στο πω στο κινητο.Ελπιζω να καταλαβες.Απαντα ευακι για να το στειλω και'γω.Περιμενω ευακι να μου πεις και στο στελνω και'γω

Captain_Jack_Sparrow

# 34 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Περιμένω πως και πως ένας από τους 2 να γράψει κάποια στιγμή "να μείνει μεταξύ μας" 

Τότε και μόνο τότε το thread αυτό θα έχει ολοκληρώσει τον σκοπό του 

Αρέσει στο μέλος alisida

Leigh-Cheri

# 35 στις 11/5/2015
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.052

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από anastasispao

ευακι για πες θα με παρεις ομως σιγουρα και ποτε για να ξερω για να στο στειλω και'γω. Περιμενω ευακι και τη δουλεια κανω θα στο πω στο κινητο.Ελπιζω να καταλαβες.Απαντα ευακι για να το στειλω και'γω. Περιμενω ευακι να μου πεις και στο στελνω και'γω

Δείξε βρε παιδί μου λίγο χαρακτήρα! Τι παρακάλι είναι αυτό;

Αφού βλέπεις ότι και εκείνη το παίζει δύσκολη,

κάνε και εσύ τον αδιάφορο να τσιμπήσει

Αρέσει στο μέλος giorgos170

EUAGGELIA1983

# 36 στις 11/5/2015
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη

νεο Ξεκινημα-γνωριμιες

Υπαρχει ενα θεμα.Αν σου στειλω τον δικο μου αριθμο θα σου βγαλει φραγη κλησεων διοτι ο αριθμος μου δεν ειναι δηλωμενος.Επειδη τον αριθμο μου τον δινω σε πολυ κοντινους μου ανθρωπους,αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση.Αρκει να εισαι ατομο εμπιστοσυνης,εχεμυθος και να μην το δωσεις σε αλλους.Μονο εσυ να το εχεις.Να αγιασει το στομα σου οσα ειπες στον αλλον.Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Πες του τα αυτα εκ μερους μου.Κι εγω ετσι ειμαι.Την λουτσα δεν την ξερεις καλα.Δεν εχεις ερθει ποτε.Πως θα μαθεις τους δρομους?Τελος παντων.Αποθηκευσε τον αριθμο μου.6972124207.Υποσχεσαι οτι θα μου στειλεις το δικο σου?Εδωσες υποσχεση.Μου αρεσεις πολυ.Και κατι ακομα.Δεν μου ειπες τι δουλεια κανεις&Τι ημερομηνια γεννησης εχεις σαν σκορπιος?Τελη οκτωβριου,αρχες νοεμβριου?Στειλε μου στα μηνυματα τα προσωπικα για να μην εχω την ταλαιπωρια και ψαχνω αλλου.Περιμενω.

jane-doe

# 37 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν έχετε συμπληρώσει τον τίτλο αλλά ούτε και το κείμενο του θέματος σας

jane-doe

# 38 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τι να μην το δώσει σε άλλους βρε κοπελιά; Μόλις το έδωσες εσύ!

Bliss_

# 39 στις 11/5/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Captain_Jack_Sparrow

Περιμένω πως και πως ένας από τους 2 να γράψει κάποια στιγμή "να μείνει μεταξύ μας" 

Τότε και μόνο τότε το thread αυτό θα έχει ολοκληρώσει τον σκοπό του 

anastasispao

# 40 στις 11/5/2015
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος

νεο ξεκινημα-γνωριμιες

για να δεις και'γω τι ενταξει ειμαι θα στα'στειλω εκει που μονο εσυ ξερεις.Και θα το κανω τωρα.Θελεις να σε παρω τηλ τωρα η'οχι;δεν εχω προβλημα.Εσυ πες μου.Περιμενω ευακι.Το αποθηκευσα ευακι.Τελος οκτωβρη.Περιμενω να μου πεις αλλιως στο στελνω

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.