συμφωνω.ωραιο το θεματακι σου.στις μερες μας δεν υπαρχει εμπιστοσυνη.αυτο ψαχνω κι εγω.αν εισαι αυτο που ψαχνω τοτε εισαι το καρμα μου.θα ηθελα να σε γνωρισω καλυτερα.τι δουλεια κανεις?αν εισαι στη δουλεια τωρα,απαντησε μου το απογευμα.θα περιμενω με αγωνια.Ευα
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 14 από anastasispaoνομιζεις leigh-cheri απλα το εκανα για να απαντησεις και να καεις.Γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος
.ΑΧ ειναι πολυ δυσκολο στην εποχη μου τα σωστα ατομα να πιστεψουν τα πιο πολλα κοριτσια γιατι δεν υπαρχει καποια λογικη.Οχι οτι υπαρχουν και πολλοι σωστοι αντρες αλλα λεμε τωρα.Οσοι εχουμε απομεινει και θελουμε μια σωστη κοπελα και μια φυσιολογικη σχεση.Γιατι οι πιο πολλες και οι πιο πολλοι αναθεμα να ηξεραν τι σημαινει πραγματικη σχεση αναμεσα σε ενα κοριτσι και ενα αγορι.Παντως η ειρωνεια συνεχιζεται.Δεν πειραζει.Να'σαι καλα.Μ'αυτο που ειπες ανοιξα και ωραιο θεματακι
τωρα ειδα το μηνυμα.πηρες το αλλο μηνυμα τωρα?οχι σημερα.καποια αλλη μερα,ναι.τωρα παω σπιτι.ημουν στο χορο σημερα.δεν ξερω αν θα πρεπει να σου δωσω τον αριθμο του κινητου γιατι δεν σε ξερω καλα αλλα πρωτα θα πρεπει να μου δωσεις το δικο σου και δεν θελω αντιρρηση πανω σε αυτο.συμφωνοι?φιλια
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 1 από anastasispaoEYAGGELIA 1983 το ειδα αυτο που μου εγραψες και σου εγραψα απο'δω.Οχι δεν δουλευω σημερα και ηθελα να σε ρωτησω αμα θες και'συ φυσικα να παμε για ενα καφε το μεσημερι για να γνωριστουμε και απο κοντα.Αν θες στειλε μνμ και θα το δω.Θα χαρω πολυ να μου πεις το ναι.Περιμενω με αγωνια.Και πες μου που θες να παμε για καφε και τι ωρα.
να μας πείτε απο τωρα αν θα εχει σαημπερ σεξ
μην ξεροσταλιαζουμε αδικα
Χαίρομαι που βρεθήκατε και ταιριάζετε! Η μια βρήκε το κάρμα της, ο άλλος μια φυσιολογική κοπέλα και όχι κανένα Σερραίικο κανεδάκι που να πηγαίνει στα γυράδικα! ¨
ακουσον, άκουσον!! τσ τσ!!
Και ενώ ο Μίλτος έχει αναλύσει το θέμα με τις γαλοπούλες μικρού μεγέθους, που σερβίρονται σε ξεχωριστά δωμάτια σε υπερλούξ φαστφουντάδικα΄! Εκεί να πάτε Ευαγγελία και Παναθηναϊκέ! Θα είμαστε και εμείς!
Παράθεση:
πρωτα θα πρεπει να μου δωσεις το δικο σου και δεν θελω αντιρρηση πανω σε αυτο.
Σχόλιο # 22 από EUAGGELIA1983
Ετσι μπραβο...
Απο την αρχη να εισαι σκληρη...να μην παιρνουν και πολυ αερα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από pigassos71να μας πείτε απο τωρα αν θα εχει σαημπερ σεξ
μην ξεροσταλιαζουμε αδικα
και οταν θα πρεπει να βρεθειτε και αναγκαστικα γιατι πως αλλιως, θα του δωσεις το κινητο σου, θα τον ξερεις καλα ας πουμε?
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 22 από EUAGGELIA1983τωρα ειδα το μηνυμα.πηρες το αλλο μηνυμα τωρα?οχι σημερα.καποια αλλη μερα,ναι.τωρα παω σπιτι.ημουν στο χορο σημερα.δεν ξερω αν θα πρεπει να σου δωσω τον αριθμο του κινητου γιατι δεν σε ξερω καλα αλλα πρωτα θα πρεπει να μου δωσεις το δικο σου και δεν θελω αντιρρηση πανω σε αυτο.συμφωνοι?φιλια
ευακι τωρα τα ειδα και χαρηκα που μου εστειλες.Αλλα το κινητο θα στο στειλω.Αλλα θα με παρεις;στειλε μου και θα στο στειλω αλλου ομως.Ξερεις εσυ.Περιμενω απαντηση.ΦΙΛΑΚΙΑ
ετσι γραφτης τα φιλακια με caps γιατι παιζει και να μην τα δει. μη νομιζεις ουτε εμεις βλεπουμε τι γραφετε. μονο αμα τα γραφατε με caps αλλιως...
ουδεν σχολιο στους ειρωνες bill cast.Αυτα και πολλα σου ειπα και σε'σενα και σ'αυτους αν στειλουν και ειρωνευτουν.Πειτε οτι νομιζετε δημοκρατια εχουμε.Αλλα τις ειρωνιες ως φυσιολογικος ανθρωπος εγω εχω μαθει στη ζωη μου να μην της δεχομαι γιατι δεν τους πεφτει λογος.Και οπως ειπα χθες γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος.
καλα αραξε το κορμακι σου. χαβαλε κανουμε. στην τελικη αμα δεν ηθελες τετοιους χαβαλεδες ας εστελνες τα μηνυματα σου πριβε. και οσο ναναι λογος πεφτει μια και το κονε το κανετε δημοσια. απο κει και περα μην το παιρνεις σαν ειρωνεια φιλε (τουλαχιστον τα δικα μου) γιατι απλα κανω πλακα. κανε και συ μαζι μου και πατσισαμε
ευακι για πες θα με παρεις ομως σιγουρα και ποτε για να ξερω για να στο στειλω και'γω.Περιμενω ευακι και τη δουλεια κανω θα στο πω στο κινητο.Ελπιζω να καταλαβες.Απαντα ευακι για να το στειλω και'γω.Περιμενω ευακι να μου πεις και στο στελνω και'γω
Περιμένω πως και πως ένας από τους 2 να γράψει κάποια στιγμή "να μείνει μεταξύ μας"
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από anastasispaoευακι για πες θα με παρεις ομως σιγουρα και ποτε για να ξερω για να στο στειλω και'γω. Περιμενω ευακι και τη δουλεια κανω θα στο πω στο κινητο.Ελπιζω να καταλαβες.Απαντα ευακι για να το στειλω και'γω. Περιμενω ευακι να μου πεις και στο στελνω και'γω
Δείξε βρε παιδί μου λίγο χαρακτήρα! Τι παρακάλι είναι αυτό;
Αφού βλέπεις ότι και εκείνη το παίζει δύσκολη,
κάνε και εσύ τον αδιάφορο να τσιμπήσει
Δεν έχετε συμπληρώσει τον τίτλο αλλά ούτε και το κείμενο του θέματος σας
Τι να μην το δώσει σε άλλους βρε κοπελιά; Μόλις το έδωσες εσύ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Captain_Jack_SparrowΠεριμένω πως και πως ένας από τους 2 να γράψει κάποια στιγμή "να μείνει μεταξύ μας"
Τότε και μόνο τότε το thread αυτό θα έχει ολοκληρώσει τον σκοπό του![]()
για να δεις και'γω τι ενταξει ειμαι θα στα'στειλω εκει που μονο εσυ ξερεις.Και θα το κανω τωρα.Θελεις να σε παρω τηλ τωρα η'οχι;δεν εχω προβλημα.Εσυ πες μου.Περιμενω ευακι.Το αποθηκευσα ευακι.Τελος οκτωβρη.Περιμενω να μου πεις αλλιως στο στελνω
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media