Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από jane-doe
Μα είναι να μην ξαφνιάζεσαι;
Μα σκορπιός;
Για Τοξότη τον είχα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Leigh-Cheri
Μα είναι να μην ξαφνιάζεσαι;
Μα σκορπιός;
Για Τοξότη τον είχα!
Αυτό που με ξετρελαίνει, είναι που μπαίνουν εδώ και γράφουν την ερώτηση
και στη συνέχεια ο άλλος λέει ότι θα απαντήσει αλλού
Μόλις διαβάζει τι του έγραψε, κάνει εκεί την δική του ερώτηση
και μπαίνει η άλλη και απαντά εδώ.
Τέλειο!
"καλό καλοκαίρι" ;;;
Παράθεση:
.Δεν μου ειπες τι δουλεια κανεις&Τι ημερομηνια γεννησης εχεις σαν σκορπιος?Τελη οκτωβριου,αρχες νοεμβριου?Στειλε μου στα μηνυματα τα προσωπικα για να μην εχω την ταλαιπωρια και ψαχνω αλλου.Περιμενω.
Σχόλιο # 36 από EUAGGELIA1983
Ναι,αλλά γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος.
οπου μας αρεσει και οτι μας αρεσει.Τι κολλημα εχετε παθει δεν μπορω να καταλαβω.Α ρε τι κανει η ζηλια.Ασχημο πραγμα αλλα υπαρχει στην εποχη μας και ειναι και εντονη.Αδιαφορω μ'αυτα που γραφετε γιατι ειναι ανευ σημασιας για'μας.Συνεχιστε ετσι.Καλα το πατε.Γι'αυτο ο αλλος ο νοημων που ψαχνει μια φυσιολογικη βαγγομαχαει μεχρι να τη βρει γιατι ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να τη βρει.Αμα ακουει και διαβαζει τετοια τι να περιμενει.Οι σωστες γυναικες ειναι πολυ λιγες και υπο εξαφανιση.Σαν τους δεινοσαυρους ενα πραγμα που εξαφανιστηκαν πριν δισεκκατομυρια χρονια.Αλλα τι σας λεω;σαν πως καταλαβετε αυτα που λεω;αυτα ειναι για δυσκολους λυτες
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 46 από anastasispao.Σαν τους δεινοσαυρους ενα πραγμα που εξαφανιστηκαν
σκορπιος ξε σκορπιος αδελφακι μου
ετσι και πεις σε γυναικα οτι ειναι σαν δεινοσαυρος
μαυρος Τ-REX που σε εφαγε
τώρα...
με αγάπη,
Ευάκι
Παράθεση:
.Θελεις να σε παρω τηλ τωρα η'οχι;δεν εχω προβλημα.Εσυ πες μου.Περιμενω ευακι.Το αποθηκευσα ευακι.Τελος οκτωβρη.Περιμενω να μου πεις αλλιως στο στελνω
Σχόλιο # 40 από anastasispao
και μπαμ
και μπουμ...
Παράθεση:
Σκάστε ρε...
Σχόλιο # 47 από UFO-MUFO
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...
https://www.youtube.com/watch?v=GJnJLie6TMY
Παράθεση:
Εδωσες υποσχεση.Μου αρεσεις πολυ.
βαζω τις μπυρες
τον καναπε
και την πλασμα τηλεόραση
κανονιστε κουφαλες να μου έρθετε με αδεια χερια
παιζει να ναι το πιο ΑΜΕΑ κονε που χω δει eeeveeer!
ασε μας κουκλιτσα μου που εχεις φραγη γιατι δεν ειναι δηλωμενος ο αριθμος. τα μη δηλωμενα δεν μπορουν καν να λειτουργησουν. δεν λειτουργουν ουτε σε κοντινους ουτε σε μακρινους ουτε σε σογια. εκτος αμα εκει στη Λουτσα εχετε αλλο θεο κινητης οποτε πασο. παρολα αυτα να δηλωσω οτι προτιμω τα τρολακια σε ζευγαρι οπως εσεις, διπλη απολαυση!
Παράθεση:
νεο Ξεκινημα-γνωριμιεςΥπαρχει ενα θεμα.Αν σου στειλω τον δικο μου αριθμο θα σου βγαλει φραγη κλησεων διοτι ο αριθμος μου δεν ειναι δηλωμενος.Επειδη τον αριθμο μου τον δινω σε πολυ κοντινους μου ανθρωπους,αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση.Αρκει να εισαι ατομο εμπιστοσυνης,εχεμυθος και να μην το δωσεις σε αλλους.Μονο εσυ να το εχεις.Να αγιασει το στομα σου οσα ειπες στον αλλον.Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Πες του τα αυτα εκ μερους μου.Κι εγω ετσι ειμαι.Την λουτσα δεν την ξερεις καλα.Δεν εχεις ερθει ποτε.Πως θα μαθεις τους δρομους?Τελος παντων.Αποθηκευσε τον αριθμο μου.6972124207.Υποσχεσαι οτι θα μου στειλεις το δικο σου?Εδωσες υποσχεση.Μου αρεσεις πολυ.Και κατι ακομα.Δεν μου ειπες τι δουλεια κανεις&Τι ημερομηνια γεννησης εχεις σαν σκορπιος?Τελη οκτωβριου,αρχες νοεμβριου?Στειλε μου στα μηνυματα τα προσωπικα για να μην εχω την ταλαιπωρια και ψαχνω αλλου.Περιμενω.
διαρκείας
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από anastasispaoαστο καλυτερα μη πω σιγουρα στο τρελαδικο μη πω και πιο μεσα.
ευακι αστους μην ασχολεισαι.Να σε παρω η'να σου στειλω.Περιμενω να μου πεις.Ευακι σε παιρνω τωρα οκ;για να το δεις κιολας και το δικο μου.Απαντα
Πάρε ρε τσίπη. Τι ρωτάς;
αστους ρε, οταν θα μπει η αλλη μετα απο καμια βδομαδα να λεει οτι ηπιαν εξω ενα φραπε με 2 καλαμακια (και το δικο της ηταν του εσπρεσο το καλαμι το στενο) θα την περιποιηθουμε εκει!
και μην τον προκαλεις γιατι οπως ελεγα και σε αλλο thread η μανα μου μου χει απαγορευσει το ξυλικι και αυτος εδω ειναι νταης. στανταρακι δερνει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Leigh-Cheri
Πάρε ρε τσίπη. Τι ρωτάς;
παντως δεν το παιζετε καλα παιδες. εγω αμα εψηνα γκομενα και ηθελα πραγματικα να κανω τους ιδιοκτητες του site να τραβανε τις τριχες των ποδιων τους, θα ζητουσα δημοσια να κλειδωνουν το θεμα και να τανοιγουν μονο για να μιλαω εγω με το (καθε) Ευακι. ετσι τα σπας ομορφα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από BillCastαστους ρε, οταν θα μπει η αλλη μετα απο καμια βδομαδα να λεει οτι ηπιαν εξω ενα φραπε με 2 καλαμακια (και το δικο της ηταν του εσπρεσο το καλαμι το στενο) θα την περιποιηθουμε εκει!
Ε μα έρχεται και η άλλη και μας πετάει έτσι έναν αριθμό τηλεφώνου.
Επ, πού πας κοπελιά; Viber έχεις;
Όχι;;; Εδώ θα κλείσετε το ραντεβού μπροστά μας, αλλιώς ούτε καλαμάκι του φρέντο δεν βλέπεις!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media