τι γινεται ??
28 οκτωβρίου αποκλείεται, το παιδί όλο "ναι" σου λέει!
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιεςΣτειλε μου μηνυμα.Οπως σου ειπα και πριν τωρα που αποθηκευσες τον αριθμο μου θα σου βγαλει φραγη κλησεων,οποτε στειλε μου μηνυμα.Τι ημερομηνια?27,28,29,30 Οκτωβριου?1981 Υποθετω.Δεν μου ειπες την δουλεια σου κι αυτο μου την δινει.Τωρα στειλε.
Σχόλιο # 59 από EUAGGELIA1983
να λες του αλλου: "στειλε μηνυμα, εγω θα χω φραγη"
μ@κα μου, πιο cool δουλεμα δεν εχει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από BillCast
να λες του αλλου: "στειλε μηνυμα, εγω θα χω φραγη"
μ@κα μου, πιο cool δουλεμα δεν εχει!
σεκιουριτι.30.Θα με παρεις εσυ;και ποτε;απαντα και στο στελνω.Περιμενω
Α καλά...Συνεννόηση μπουζούκι.
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 65 από anastasispao
σεκιουριτι.30.Θα με παρεις εσυ;και ποτε;απαντα και στο στελνω.Περιμενω
Παράθεση:
Θα με παρεις εσυ;
Σχόλιο # 65 από anastasispao
τσ τσ τσ τσ!
Ποιον καφέ; Ούτε πασατέμπο στο παγκάκι...
ΥΓ. Είπαμε παιδί μου, εσύ θα πάρεις! Σε περιμένει λέμε, εναγωνίως! Έχει βάλει και φραγή!
Κι ο πασατέμπος στοιχίζει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από jane-doeΚι ο πασατέμπος στοιχίζει!
Ναι, αλλά με 5 ευρά στην ξεφτίλα που θα στοιχίσουν 2 καφέδες
ξέρεις πόσο πασατέμπο παίρνει;
Θα τρώνε μέχρι που θα γίνουν τα χείλη τους τούμπανο!
Ισχύει!
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Leigh-Cheri
Ναι, αλλά με 5 ευρά στην ξεφτίλα που θα στοιχίσουν 2 καφέδες
ξέρεις πόσο πασατέμπο παίρνει;
Θα τρώνε μέχρι που θα γίνουν τα χείλη τους τούμπανο!
Κοίτα ρε συ τι έχω πάθει με δαύτους. Πήγα και αγόρασα ολόκληρο κουβά ποπ-κορν για να φάω συνοδεία ταινίας σήμερα και μέχρι να την βάλω να παίξει δεν θα έχει μείνει τίποτα.
χαιρομαι πολυ που μ'αυτα που λετε οσοι φυσιολογικοι και φυσιολογικες ειναι μεσα αυτη τη στιγμη θα γελανε με'σας κοριτσια.Μ'αυτα που λετε.Ειδικα τα like σας εχουν παρει φωτια.Αρεσουν σε πολλες και σε πολλους.Γιατι δεν κανετε ενα like στον εαυτουλη σας να χαρειται και'σεις λιγακι;αμαρτια χαχαχα
Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μας το επιτρέπει το site
αυτο το λυσαμε σε αλλο επεισοδιο ρε μαν! ειπαμε μονο στο φβ παρεχεται αυτη η αυτιστικη δυνατοτητα! αλλιως ολη μερα αυτο θα μου κανα!
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 74 από anastasispaoχαιρομαι πολυ που μ'αυτα που λετε οσοι φυσιολογικοι και φυσιολογικες ειναι μεσα αυτη τη στιγμη θα γελανε με'σας κοριτσια.Μ'αυτα που λετε.Ειδικα τα like σας εχουν παρει φωτια.Αρεσουν σε πολλες και σε πολλους.Γιατι δεν κανετε ενα like στον εαυτουλη σας να χαρειται και'σεις λιγακι;αμαρτια
χαχαχα
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 65 από anastasispaoσεκιουριτι.30.Θα με παρεις εσυ;Και ποτε;Απαντα και στο στελνω.Περιμενω
.Τι δεν καταλαβες?Δεν μπορω να σε παρω.Ουτε εγω εσενα ακομα κι αν μου στειλεις τον αριθμο σου ουτε εσυ εμενα.Καταλαβες?Στειλε μου τωρα στα μηνυματα,οχι στο socializing.Οκ?30 Οκτωβριου.Σε εταιρεια?Εισαι αστυνομικος,στην αστυνομια δουλευεις?Περιμενω.Οπως ειπαμε.Δεν υπαρχει δευτερη κουβεντα.
σου'στειλα.Οχι. Σε εταιρια.Και τοτε αν δεν μπορεις να με παρεις πως θα βρεθουμε ευα;τι να το κανεις το κινητο;δεν πιστευω να με δουλευεις;πες μου τωρα.
Μα για ποια την πέρασες;
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 79 από anastasispao
Και τοτε αν δεν μπορεις να με παρεις πως θα βρεθουμε ευα;τι να το κανεις το κινητο;δεν πιστευω να με δουλευεις;πες μου τωρα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media