η σχολη αστυνομιας ποσα μορια θελει? ετσι γιατι τα χω ξεχασει ρε
παντως μεγαλε μη μασας. ακομα και στο ερωτικο να μη σου κατσει φαση, κοιτα την καριερα σου. εμαθα πως στη Mensa ψαχνουν leaders παρα τω προεδρω.
αμα με δουλευεις πες το τωρα για να μην χαιρομαι και'γω.Αν οχι πες μου πως θα τηλεφωνηθουμε αφου λες οτι δεν μπορεις και δεν μπορω να σε παρω.Παντως η κοροιδια εμενα δεν μ'αρεσει.Ελπιζω να μη με δουλευεις.Για απαντα
Παράθεση:
Εισαι αστυνομικος,στην αστυνομια δουλευεις?
Σχόλιο # 78 από EUAGGELIA1983
Αφού τον βλέπεις, τα πιάνει στον αέρα.
Δεν τον αναγνώρισες ακόμη;
https://www.youtube.com/watch?v=fmjlJC52ZTE
αμαν τον θερισε!
Έτσι!Σφίξε τα λουριά,πάτα πόδι,δείξε ποιος κάνει κουμάντο!
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 83 από anastasispao
αμα με δουλευεις πες το τωρα για να μην χαιρομαι και'γω.Αν οχι πες μου πως θα τηλεφωνηθουμε αφου λες οτι δεν μπορεις και δεν μπορω να σε παρω.Παντως η κοροιδια εμενα δεν μ'αρεσει.Ελπιζω να μη με δουλευεις.Για απαντα
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Παράθεση:
Εγω πως κανω που ειμαι ιχθεις(ψαρι);
Σχόλιο # 86 από EUAGGELIA1983
Εδώ που τα λέμε, σε τάπωσε. Αυτό και αν ήταν επιχείρημα!
Παράθεση:
Στειλε αλητη μου,παραπονιαρη μου.
Σχόλιο # 86 από EUAGGELIA1983
ασχολίαστο!
μακαρι.Για να το δω και στη πραξη.Εχω στειλει θα περιμενεις
Ανασταση (εισαι και βαζελος και νιωθω σαν να κλεβω εκκλησια) γελα τωρα που μπορεις μεγαλε γιατι προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να γελασεις τελευταιος που μας ελεγες!
Γιούργιααα!Αέρααα!Απάνω της και την έφαγες(τη σφαλιάρα)!
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 91 από anastasispao
μακαρι.Για να το δω και στη πραξη.Εχω στειλει θα περιμενεις
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιεςΚι εμενα δεν μου αρεσει η κοροιδια αλλα ειναι η αληθεια.Ποναει?Οσο για το πως θα τηλεφωνηθουμε,προς το παρον με μηνυματα.Οσο και να μην σου αρεσει.Τι να κανουμε?Αυτα εχει η ζωη.Το καλο πραγμα αργει να γινει.Εγω κανω παιχνιδι,εγω αποφασιζω.Ειμαι αρχηγος και η μπαλα ειναι στο δικο μου γηπεδο.Με πιανεις?
Σχόλιο # 95 από EUAGGELIA1983
Αυτες ειναι γυναικες. χαχαχαχα. Οχι σαν μερικες -μερικες που υπολογιζουμε και τον αλλο. Τσαμπουκας, οχι αστεια.
OMG τι διαβαζω ασ την χτυπησει καποιος με ενα δ@νητη στο κεφαλι να συνελθει
Respect.
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιεςΚι εμενα δεν μου αρεσει η κοροιδια αλλα ειναι η αληθεια.Ποναει?Οσο για το πως θα τηλεφωνηθουμε,προς το παρον με μηνυματα.Οσο και να μην σου αρεσει.Τι να κανουμε?Αυτα εχει η ζωη.Το καλο πραγμα αργει να γινει.Εγω κανω παιχνιδι,εγω αποφασιζω.Ειμαι αρχηγος και η μπαλα ειναι στο δικο μου γηπεδο.Με πιανεις?
Σχόλιο # 95 από EUAGGELIA1983
ναι ε;ελπιζω να μην απογοητευτω στο τελος και δεν εχω ορεξη για τιποτα μετα.Και που θα στελνουμε τα μυνηματα ευα;για πες.Που λες παιζεις μπαλα εσυ.Επαναλαμβανω επιζω να μην ειναι δουλεμα ολο αυτο γιατι θα ειναι κριμα.Οχι για'μενα.Γιατι εχω συνηθισει.Αλλα για'σενα που μου λες με θες.Τωρα το κατα ποσο ειναι αληθεια η' ψεματα θα δειξει
Εδώ παιδιά,εδώ να στέλνετε.
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 99 από anastasispao
ναι ε;ελπιζω να μην απογοητευτω στο τελος και δεν εχω ορεξη για τιποτα μετα.Και που θα στελνουμε τα μυνηματα ευα;για πες.Που λες παιζεις μπαλα εσυ.Επαναλαμβανω επιζω να μην ειναι δουλεμα ολο αυτο γιατι θα ειναι κριμα.Οχι για'μενα.Γιατι εχω συνηθισει.Αλλα για'σενα που μου λες με θες.Τωρα το κατα ποσο ειναι αληθεια η' ψεματα θα δειξει
Παράθεση:
ελπιζω να μην απογοητευτω στο τελος και δεν εχω ορεξη για τιποτα μετα.
Σχόλιο # 99 από anastasispao
Καλά της τα 'πες!
Μην καταντήσεις σαν τον άλλον τον Αναστάση που περίμενε στη στάση, το λεωφορείο που δεν έλεγε να φτάσει...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media