Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 99 από anastasispaoναι ε;ελπιζω να μην απογοητευτω στο τελος και δεν εχω ορεξη για τιποτα μετα.Και που θα στελνουμε τα μυνηματα ευα;για πες.Που λες παιζεις μπαλα εσυ.Επαναλαμβανω επιζω να μην ειναι δουλεμα ολο αυτο γιατι θα ειναι κριμα.Οχι για'μενα.Γιατι εχω συνηθισει.Αλλα για'σενα που μου λες με θες.Τωρα το κατα ποσο ειναι αληθεια η' ψεματα θα δειξει
Τα θελει και εσενα ο οργανισμος σου βρε ανθρωπε!! Εχεις φαει το δουλεμα στην ζωη σου , το εχεις συνηθισει κιολας. Και γιατι της το λες? Για να σε αποτελειωσει? .
Κοίτα Εύα, το παιδί είναι Παναθηναϊκός και δε θέλω να το πληγώσεις!!
παίξε τίμια μπάλα, αλλοιώς θα φας κίτρινη κάρτα!
Έχεις δίκιο! Και διάβασα ότι είναι κι αυτή Πανάθα!
Τυχερέ Αναστάση, βρήκες αδερφή ψυχή! Έχετε να δείτε μπάλα παρέα!!
Και με τη νίκη παιδιά!
Παράθεση:
γιατι...
Σχόλιο # 7 από MileniΣε μια γνωστη μου, της πρωτηνε καφε, στο Χιλτον.
Πηγε. Ολα καλα και ωραια, στο τελος πληρωσε τους καφεδες, γιατι ο κυριος ειχε ξεχασει το πορτοφολι του.
Φαντασου
να ηταν σε υπερλουξφαγαδικο με ψημενες γαλοπουλες, αν και νανο, και δοματιακια αποπανω ξεχωριστα
Ε, παντα τζεντλεμαν ο κο.,σκεφτηκε πως μπορει να διμιουργισει καποιες δυσκολιες στην κυρια
η πραγματικα να ειχε ξεχασει το πορτοφολι του. ενα δευτερο ραντεβου θα δειξει
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιεςΕννοω στο ιντερνετ.Πες μου τωρα οτι σε πειραζει.Οταν εννοω παιζω μπαλα στο γηπεδο μου εννοω την περιοχη που μενω οπου οφειλει το ονομα της η προστατιδα μου δηλ.Η θεα αρτεμις.Καταλαβες τωρα?Αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι εχω κυβερνητη-πλανητη στο 2ο δεκαημερο που ειναι γεννημενη ως ιχθεις τον δια.Τον πατερα ολων των θεων.Για ποια με περασες?Κι εγω εχω συνηθισει σε καποια πραγματα.Εγω οτι λεω,το εννοω.Δεν παιρνω ποτε πισω τον λογο μου.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.Να μου το θυμηθεις.Καποια στιγμη θα βρεθουμε.Το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον.Να το θυμασαι.Αν εσενα σε λενε ανασταση,εμενα με λενε ευαγγελια με α κεφαλαιο
Σχόλιο # 107 από EUAGGELIA1983
Συγνωμη Ευαγγελια δεν σε λενε καλε? Πως το ονομα σου ξαφινικα ειναι με α κεφαλαιο?? Δηλαδη λεγεσαι Αυαγγελια?? Οσο ζω, μαθαινω. χαχαχαχαχα
ευα μου απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι να το κανεις και να βγω ψευτης.Μακαρι γιατι θα ειναι η πρωτη φορα.Εστω και'δω θα τα λεμε οποτε θες.Παντως θα χαρω αν τηρησεις την υποσχεση σου για να βρεθουμε.Οκ ευακι
κερναω πίτσα, ποιος θελει? ...
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιεςΕννοω στο ιντερνετ.Πες μου τωρα οτι σε πειραζει.Οταν εννοω παιζω μπαλα στο γηπεδο μου εννοω την περιοχη που μενω οπου οφειλει το ονομα της η προστατιδα μου δηλ.Η θεα αρτεμις.Καταλαβες τωρα?Αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι εχω κυβερνητη-πλανητη στο 2ο δεκαημερο που ειναι γεννημενη ως ιχθεις τον δια.Τον πατερα ολων των θεων.Για ποια με περασες?Κι εγω εχω συνηθισει σε καποια πραγματα.Εγω οτι λεω,το εννοω.Δεν παιρνω ποτε πισω τον λογο μου.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.Να μου το θυμηθεις.Καποια στιγμη θα βρεθουμε.Το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον.Να το θυμασαι.Αν εσενα σε λενε ανασταση,εμενα με λενε ευαγγελια με α κεφαλαιο
Παράθεση:
Αυτο που δεν ξερεις ειναι οτι εχω κυβερνητη-πλανητη στο 2ο δεκαημερο που ειναι γεννημενη ως ιχθεις τον δια.Τον πατερα ολων των θεων.
Αυτά ο κόσμος τα λέει από την αρχή!
Αν το ήξερε, δεν θα σε αμφισβητούσε ο αλητήριος!
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιεςΛοιπον.Θα σου πω κατι και βαλτο καλα στο μυαλο σου.Επειδη ειμαι μαγκας και δεν το παιζω κι επειδη ειμαι απο χωριο,απο θρακη κι απο μπαμπα κι απο μαμα,δεν μασαω τα λογια μου.Μην υποτιμας το ενστικτο της γυναικας ενω εσυ σαν σκορπιος σκορπας το δηλητηριο σου.Θα τρεχεις απο πισω μου σαν το σκυλι.
Σχόλιο # 112 από EUAGGELIA1983
Σιγα ρε κοπελια. Μια προταση σου εκανε ο ανθρωπος και εσυ του εχεις αλλαξει τα φωτα. Κατι τετοιες μαγκιες κανετε στους αντρες και μετα διαμαρτυρεστε οτι δεν μπορειτε να βρειτε ΄σοβαρο αντρα' για σχεση.
ευακι μη τσαντιζεσαι.Απλα εγω ειπα αυτο που επρεπε να πω για να μη με ποιανει κανενας κοροιδο εχω και'γω οπως και'συ τις αμφιβολιες μου.Λογικο ειναι.Ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.Αυτο.Δεν αντιλεγω και πανεξυπνη σε κοβω και μια χαρα.Δεν σου ειπα κατι κακο.Τι να σου πω αμα νομιζεις οτι σε εθιξα μ'αυτα τα φυσιολογικα που σου ειπα συγνωμη
Καθησα και μελετησα το Θεμα λεπτομερως Ο ανθρωπος πρωτη φορα ηρθε στο Σχεσεις και ακομα δεν εχει προσαρμοσθει στους κανονες.
Ποια ειναι η διαφορα του απο τον Παναγιωτακη ο οποιος ζηταγε να γνωρισει γυναικα με γυαλια περυσι τετοια εποχη.Τελικα εμεις χασαμε γιατι ο Παναγιωτακης διοργανωνε συναντησεις συλλογων σε σταδια .Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media