Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 397
'Aρεσαν+: 0%
Παρακαλώ ν'αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό, όπως "κλουβί με τις τρελές". Τι γίνεται όμως όταν ένα τρόλ συναντάει ένα δεύτερο
Cynicality
# 122
στις 11/5/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ε μα θα τα ελεγα αμα δε συμφωνουσα?
psaromallis
# 123
στις 11/5/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δύσκολο...
...έως απίθανο, να δεις χαΐρι ερωτικό
αν είσαι από την Αρτέμιδα (Λούτσα)
η οποία το καλοκαίρι πήζει
από καραβάνια λουομένων συνταξιούχων
που την επισκέπτονται
από όλα τα λαϊκά Αθηναϊκά προάστεια
με τουριστικά γραφεία τύπου "Ο Θανάσης"...
..."Ημερήσια για μπάνιο στη Λούτσα/Αυλάκι 5 €".
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Απαντήσεις: 29
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Οκ.Αυτο δειχνει οτι σου αρεσω.Δουλευεις αυριο?Τωρα τι κανεις?Εγω βλεπω τηλεοραση.Βλεπω τους συμμαθητες.Εσυ?
Cynicality
# 125
στις 11/5/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγω παντως βλεπω μια εκπαιδευτικη εκπομπη στο Hustler TV.
Mileni
# 126
στις 11/5/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
μιλάνε κωδικοποιημένα ...
πάντα με τίτλο

Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 37
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
ευα εμενα ρωτησες τι κανω τωρα η' καμια κοπελα;αμα ειναι σε'μενα.Δεν εχω ορεξη να δω τηλεοραση.Χαζευω στον υπολογιστη.Αμα το δεις στειλε
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Απαντήσεις: 397
Χχαχαχαχ δεν υπάρχει. Είναι σα να βλέπω επεισόδιο απο το σιχαμερό sex and the city. Μόνο πείτε πριν το χοντρύνετε να κλείσω ματάκια γιατί μόλις έφαγα 
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
νεο Ξεκινημα-γνωριμιες
Εσενα ρωτω.Χαζευεις στον υπολογιστη?Εχεις Laptop?Μαλλον ναι.Λοιπον,ειδες το προφιλ μου?Τι γνωμη εχεις απο οσα εγραψα?
Bliss_
# 130
στις 11/5/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
και
μην τολμήσει κανένας να μου ζητήσει ρεφενέ
για να τους κάνουμε συνδρομή δώρο,
τον έφαγα!
Γυναίκα / 71 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από Bliss_
και μην τολμήσει κανένας να μου ζητήσει ρεφενέ
για να τους κάνουμε συνδρομή δώρο,
τον έφαγα!
Mileni
# 132
στις 11/5/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Σχόλιο # 129 από EUAGGELIA1983
νεο Ξεκινημα-γνωριμιεςΕσενα ρωτω.Χαζευεις στον υπολογιστη?Εχεις Laptop?Μαλλον ναι.Λοιπον,ειδες το προφιλ μου?Τι γνωμη εχεις απο οσα εγραψα?
παω και εγω να το δω,
εισαι ενδιαφερουσα προσωπικοτητα
''δουλευεις πολυ'' 
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
κοιταξε να σου πω ευα αν τα πιστευεις αυτα που εγραψες και ισχυουν τοτε καλος μ'αρεσουν ολα αυτα και θα ηθελα κατι παραπανω αν προκυψει.Πρεπει πρωτα να γνωριστουμε και μετα ολα τ'αλλα.Εγω σοβαρολογω.Γιατι μπορει να μη σου κανω σαν ατομο.Να θες με αλλα γουστα.Εσυ θα το κρινεις.Παντως μια γνωριμια δεν βλαπτει.Αυτα ειχα να σου πω.Και πες μου και'συ γι'αυτα που εχω γραψει και'γω
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Παράθεση:
Σχόλιο # 132 από Mileni
''δουλευεις πολυ'' 
Γιατί, αμφιβάλλεις; 
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Ακου.Εχω κανει μονο μια σοβαρη σχεση στη ζωη μου.Εχω κανει πολλα λαθη.Θελω να κανω σοβαρη σχεση.Αυτος ειναι ο στοχος μου.Ειμαι σε ηλικια που θελω να κανω οικογενεια.Δεν βιαζομαι.Να γνωριστουμε πρωτα,να βγουμε δυο-τρια ραντεβου και βλεπουμε.Δεν μου αρεσει η μοναξια.Δεν θελω να ξανακανω τα ιδια λαθη,να κλειστω στον εαυτο μου,να κλαιω την μοιρα μου.Ειμαι ελευθερο πουλι.Θελω να το ζησω.Ολοι κανουμε λαθη.Οσον αφορα το δικο σου προφιλ,αν εξαιρεσουμε το θεατρο που δεν μου πολυαρεσει,ολα τα υπολοιπα ναι.Μπορει να μην ειδωθηκαμε,αλλα κανεις μας δεν το ξερει.Που ξερεις?Μπορει να ειναι καρμικο.Ισως ειναι η μοιρα,το πεπρωμενο αυτα που φταινε για να μιλαμε αυτη τη στιγμη εμεις οι δυο?Και κατι αλλο.Απο που ειναι η καταγωγη σου?Εχεις αδερφια&Ποσα?
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
απο πατρα.Και εχω 2 αδερφια μεγαλυτερα.Δεν λεω κατι εδω περα για τα αδερφια μου.Αμα ειναι απο κοντα οταν θα θελεις.Αυτα.Το μονο που θα σου πω ειναι και τα δυο εδω.Και'γω ανεβηκα μονιμα.Εσυ εχεις;
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Εδω χαλανδρι?Εσυ ποσα χρονια μενεις μονιμα χαλανδρι.Αδερφους,αδερφες?Ελευθεροι,παντρεμενοι?Με η χωρις παιδια?Εγω εχω τρια.Μια αδερφη&Δυο αδερφους,μεγαλυτεροι και οι τρεις,παντρεμενοι με παιδια.Εχω 6 ανηψια(2 απο τον μεγαλο μου αδερφο,3 απο την αδερφη μου&1 Απο τον αδερφο μου τον μεσαιο)απο αυτα εχω βαφτισει το 1 δηλ.Την δευτερη κορη της αδερφης μου.Αυτα.Νυσταζεις?Δεν θα πας να κοιμηθεις?
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
θα σου απαντησω πρωτα και αυριο αμα θελεις μιλαμε παλι
.2 μεγαλυτερα.Μια αδερφη και εναν αδερφο και εγω εχω 4 ανιψια.3 ανιψιες και εναν ανιψιο μικρο ολο γλυκα.Λοιπον επειδη πρεπει να ξυπνησω 7 θα μιλησουμε και αυριο αν μπεις.Οκ ευακι;φιλακια πολλα και ονειρα γλυκα.Σου εκανα και ποιηματακι.Αμα θες στειλε και'συ περιμενω.ΦΙΛΙΑ απο'μενα.Εχω 5 μηνες που ειμαι εδω.
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Οκ.Πεντε μηνες?Πολυ λιγοι.Τελος παντων.Καληνυχτα και σε ευχαριστω πολυ για το ποιημα.Με σκλαβωνεις.Θα κοιμηθω και θα δω ονειρο οτι εισαι κοντα μου τα δυο μας αγκαλια ε?Τι ωρα σχολας?Στειλε μου εσυ.Ρωμαιε μου.Ονειρα γλυκα.Φιλια
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
θα σου πω κι'αλλα ποιηματακια.
.Καλυνηχτα ιουλιετα μου.Εγω θα το ηθελα και πραγματικοτητα να γινει το να ειμαστε αγκαλιτσα.4.Μετα τις 4και30 θα μπω.Οτι και να κανεις αυριο να προσεχεις.Φιλακια πολλα και γλυκα.
στα social media