ρε παιδες δεν ξερω για σας εγω παντως πεινασα. λεω να χτυπησω κανα σουβλακι παππου.
(ρε Ανασταση, κ που ξερεις αν και πως ειναι η τυπισα? φωτο εχεις δει? τι αγκαλιες και ρωμαιους γμ την τρολια μου) Αισθάνομαι σαν τον Big brother. Και σου λέει τώρα ανοίγει ο άλλος την κουρτίνα και βγαίνει το Ζονγκ
Ρε παιδιά, τι σήριαλ παιζόταν χθες βράδυ! Τι Ρωμαίος και Ιουλιέτα, τι ποιήματα, τι μελό, τι big brother... (τι χάνει όποιος κοιμάται νωρίς!).
Τι νομίζετε πως θα γίνει μ΄αυτό το στόρυ?
Στοιχήματα> Εγώ λέω, αν η Εύα είναι πράγματι Θρακιώτισσα, θα τον πάρει! ...
έχουν και τόσα κοινά> στερνοπαίδια, παναθηναϊκοί...
(συνέχεια του σήριαλ σήμερα...)
...!
...ασε μας κι εσυ ρε κειμενο...κανω χαζι τωρα...
28 οκτωβριου ισχυει το ραντεβου ? να κρατας στεφανι μπροστα στο μνημειο πεσοντων της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ θα ειμαι πισω απ το δημαρχο , θα κραταω και μια τσαντα χαμπουργκερς για το πικ νικ μετα την παρελαση , τι λες παμε κατα αγιο νικολαο διπλα στη θαλασσα να κανουμε το know ass better?
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από gazetta28 οκτωβριου ισχυει το ραντεβου ? να κρατας στεφανι μπροστα στο μνημειο πεσοντων της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ θα ειμαι πισω απ το δημαρχο , θα κραταω και μια τσαντα χαμπουργκερς για το πικ νικ μετα την παρελαση , τι λες παμε κατα αγιο νικολαο διπλα στη θαλασσα να κανουμε
το know ass better?
Βλέπω έχεις σκοπό να το προχωρήσεις πολύ από το πρώτο ραντεβού
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από Leigh-Cheri
Βλέπω έχεις σκοπό να το προχωρήσεις πολύ από το πρώτο ραντεβού
...παντού υπάρχει μια ψημένη γαλοπούλα
https://www.youtube.com/watch?v=Ikey8sjCR9cΠαράθεση:
Να ευχηθούμε
Σχόλιο # 44 από Bliss_"καλό καλοκαίρι" ;;;
η συνέχεια στις 4,30 που θα σχολάσει ο ρωμαίος
όλοι εδώ
πατατάκια, ποπ κορν, μηλαράκια, κοκοράκια, πασατέμπο, μπύρες...όλα τα προμηθευτήκαμε
εγώ ποντάρω πως δεν θα βρεθούν
θα του τσακίσει η εύΑ τα νεύρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από Paralia48Ρε παιδιά, τι σήριαλ παιζόταν χθες βράδυ! Τι Ρωμαίος και Ιουλιέτα, τι ποιήματα, τι μελό, τι big brother... (τι χάνει όποιος κοιμάται νωρίς!).
Τι νομίζετε πως θα γίνει μ΄αυτό το στόρυ?
Στοιχήματα> Εγώ λέω, αν η Εύα είναι πράγματι Θρακιώτισσα, θα τον πάρει! ...
έχουν και τόσα κοινά> στερνοπαίδια, παναθηναϊκοί...
(συνέχεια του σήριαλ σήμερα...)
Λοιπον παιδες...
Εγω εριξα την ιδεα για στοιχηματα σε τετοια threads!!!
Οποιος δωσει και την καλυτερη αποδοση για το ζευγος θα τον κανω συνεταιρο!!!
Ακουω προτασεις!!!
Υ.Γ. Ρε συ Μπομπο, πολυ φτηνιαρικα θα τη βγαλουμε!
!Ο Pigassos και ο Bill δεν βλεπω να ερχονται μονο με πασατεμπο!!!
Βαλε και κανα κοψιδι ρε μανα μου!!!
βρε βρε τα κοριτσακια και τα αγορακια πως περιμενουν στη γωνια να μας φανε.Και νομιζετε εμεις μασαμε;ειστε γελασμενοι.Ευακι γυρισα.Σου εγραψα και ποιηματακια.Το ενα θα στο γραψω τωρα και το αλλο μετα.Για να μεινουν με την αγωνια τι ωρα θα μπω.Εσας η ζηλια και οι ειρωνιες θα σας φανε.Για να σου γραψω.Αν εισαι ομορφη,γλυκια,ρομαντικη τοτε θα ειμαστε για μια ζωη μαζι.Αυτο και το αλλο αργοτερα.Εκει να σας φαει η αγωνια.Θα τα πουμε αργοτερα ευακι.Φιλακια
όλοι θα φέρουμε από κάτι ρε κουμπάρα,να τη στήσουμε τη μπίζνα
οι συγκεκριμένοι 2 έρχονται και χωρίς σώβρακο
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από sugarbaby42Λοιπον παιδες...
Εγω εριξα την ιδεα για στοιχηματα σε τετοια threads!!!
Οποιος δωσει και την καλυτερη αποδοση για το ζευγος θα τον κανω συνεταιρο!!!
Ακουω προτασεις!!!
Υ.Γ. Ρε συ Μπομπο, πολυ φτηνιαρικα θα τη βγαλουμε!
!Ο Pigassos και ο Bill δεν βλεπω να ερχονται μονο με πασατεμπο!!!
Βαλε και κανα κοψιδι ρε μανα μου!!!
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 152 από anastasispaoβρε βρε τα κοριτσακια και τα αγορακια πως περιμενουν στη γωνια να μας φανε.Και νομιζετε εμεις μασαμε;ειστε γελασμενοι.Ευακι γυρισα.Σου εγραψα και ποιηματακια.Το ενα θα στο γραψω τωρα και το αλλο μετα.Για να μεινουν με την αγωνια τι ωρα θα μπω.Εσας η ζηλια και οι ειρωνιες θα σας φανε.Για να σου γραψω.Αν εισαι ομορφη,γλυκια,ρομαντικη τοτε θα ειμαστε για μια ζωη μαζι.Αυτο και το αλλο αργοτερα.Εκει να σας φαει η αγωνια.Θα τα πουμε αργοτερα ευακι.Φιλακια
κακομοίρη,
αν χρησιμοποιείς ξένη φωτογραφία θα έχεις να κάνεις μαζί μου
θεία του σφακιανάκη είμαι,
όχι του τραγουδιάρη, του της δίωξης
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Σχόλιο # 152 από anastasispaoβρε βρε τα κοριτσακια και τα αγορακια πως περιμενουν στη γωνια να μας φανε.Και νομιζετε εμεις μασαμε;ειστε γελασμενοι.Ευακι γυρισα.Σου εγραψα και ποιηματακια.Το ενα θα στο γραψω τωρα και το αλλο μετα.Για να μεινουν με την αγωνια τι ωρα θα μπω.Εσας η ζηλια και οι ειρωνιες θα σας φανε.Για να σου γραψω.Αν εισαι ομορφη,γλυκια,ρομαντικη τοτε θα ειμαστε για μια ζωη μαζι.Αυτο και το αλλο αργοτερα.Εκει να σας φαει η αγωνια.Θα τα πουμε αργοτερα ευακι.Φιλακια
και για πες ρε Αναστασηπαο, αφου της τα λες σε πριβε μηνυματα γιατι της τα γραφεις και εδω?
ετσι ρωταω ο μ@κας!
που σαι ρε Μπομπο? τα παιρνω σε 6αδες τα σωβρακα απο τη λαικη μη μασας
Παράθεση:
νεο ξεκινημα-γνωριμιες
Καλα εεε!!!
Ανατριχιασα τωρα!!!
Αυτος ο ποιητικος οιστρος σου θα την αφησει αφωνη!!!
Ζουλευουμε κι εμεις οι νεαρες κορασιδες που τετοιος μποναμας δεν μας ετυχε ποτε!!!
το θυμήθηκα...
μα και ΄συ τί ρωτάς
από σουρρεαλισμό δεν ξέρεις τίποτε?
τί νόμισες έκανε ο πικάσσο
να κάτι τέτοιες @@ριές
έμαθε πως υπάρχουν και άλλες διαστάσεις και ζωγράφιζε διαισθητικά
Εγώ και ξεβράκωτο σε αγαπώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από BillCastκαι για πες ρε Αναστασηπαο, αφου της τα λες σε πριβε μηνυματα γιατι της τα γραφεις και εδω?
ετσι ρωταω ο μ@κας!
που σαι ρε Μπομπο? τα παιρνω σε 6αδες τα σωβρακα απο τη λαικη μη μασας
αφου το πε ρε η Ευαρα! εχει φραγη σου λεει το κινητο. την παιρνεις δηλαδης αλλα εχει φραγη γιατι ξεφραγιαζει μονο στους συγγενεις της. στους αλλους φραγμενο! πωωω
Παράθεση:
Ααα! τώρα που
Σχόλιο # 158 από Bliss_το θυμήθηκα...
μην πάρει κανένας για πλάκα σ'αυτό το κινητό...
μπορεί να είναι όλο το θρεντ στημένο
και να είναι κανα μούφα νούμερο
και όταν έρθει ο λογαριασμός σας
να ψάχνετε το Ευάκι στη Λούτσα,
για να σας τον πληρώσει...
και νομίζω τα "μπάνια" για λούτσα- αυλάκι με τα πούλμαν δεν έχουν αρχίσει ακόμη
Αυτά...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media