παντευτικα εδω κ λιγο καιρο εναν αντρα χωρισμενο σαν εμενα με 2 παιδια.εγω εχω ενα παιδι απο αλλον γαμο.και εχουμε κ ενα μωρο μαζι.
το προβλημα μ ειναι οτι η μανα των παιδιων ενδεχεται να φυγει εξωτερικο και να αφησει τα παιδια στον μπαμπα.εγω τρελενομαι στη ιδεα γτ εχουμε το μωρο με προβλημα υγειας και δεν κανει να ειναι κοντα σε παιδια ολη μερα.εκτος αυτο ειναι βρωμικα και προσπαθω να τα μαθω απο καθαριοτητα κ ο πατερας δεν με αφηνει γτ δεν με θεωρει αξια να τους μαθω οτιδηπωτε.γενικα δεν ξερω γτ πες τεμαι κακια μητρια αλλα δεν τα θελω μονιμα σπιτι μου.ο πατερας ειναι ανεργος δεν εχει να τα ταισει και αν γινει αυτο καταληξαμε στο συμπερασμα οτι μισες μερες θα μενουν σπιτι μ και τις οιπολυπες στο δικο του τ οπιο ειναι αχουρι.υ.γ και μονο με τεσσερα ατομα στην οικογενεια,εχω πεθανει να καθαριζω ολη μερα το σπιτι.
τα βραδια δισκολευωμαι να ξυπνησω να ταισω το μωρο απο την κουραση.φοβαμαι οτι σιντομα θα χωρισουμε γτ δεν τον νοιαζει α το μωρο μας παθει κατι με τοσα μικροβια π φερνουν τα παιδια του.δεν θελω να χωρισουμε τον αγαπαω πολυ κ τον εχω αναγκη.αλλα δεν θελω και τα παιδια του μερα νυκτα εδω.υπαρχει καμια παντρεμενη με χωρισμενο με παιδια που να τα εχει φωρτοθει σπιτι της και να μην εχει προβλημα?
το παιδι μ καθε μερα κανει ντουζ.αυτα μυριζουν ασχημα κ ο πατερας δεν με αφηνει να τα διδαξω τι εστι καθαριοτητα!το παιρνει σαν προσβολη.και ο ιδιος μυριζει και μαλιστα πριν λιγους μηνες ανακαλυψα οτι ειναι και ρκοσυλεκτης.ψαχνει καδους οταν το εμαθα επεσα απο τα συννεφα.κα τα παιδια του μυριζουν απεσια.
βασικα φριτζιλα με τα μυαλα που κουβαλας σε βλεπω να σου μενουν αμανατι τα δυο παιδια ,,,
και εχεις και προβλημα υγειας με το μωρο ,,,Με το που μπήκα σ αυτό το θέμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από fetjia
Γιατι το λες αυτο;μην απαντατε αν δεν εχετε να γραψετε κατι ουσιοδες
Κατά τη γνώμη μου, χρειάζεστε κοινωνικό λειτουργό, πήγαινε στο νοσοκομείο που θα χειρουργήσουν το παιδί σου κ ζήτα συμπαράσταση
από φόρουμ δε βγαίνει προκοπή
γιατι κοινωνικο λειτουργο?για πιο πραγμα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από fetjiaγιατι κοινωνικο λειτουργο?για πιο πραγμα?
Πήγαινε εσύ...κ θα βρει αυτός για ποιο.
Αλλαγή συνηθειών υγιεινής
Καταμερισμός υποχρεώσεων, μέσα στην οικογένεια...
Δυσλειτουργικό περιβάλλον,
λέω τώρα...δεν είμαι κ απ το σιναφι.
Στην τελική, άμα δεν ξέρεις για ποιο, δείχτης τα πόστ που έχεις ανεβάσει εδώ
θα καταλάβει εκείνη.
έχω κ το λαπιτοπ στη μπανιέρα...κ θα μου χαλάσει κιόλας...
Ναι πες της και τετοια με δυσκολες λεξεις να φαει κι αλλη φρικη να τρέχει για σεξ να χαλαρώσει να κανει μερικα κουνελια ακομα! 700 threads to go
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από BillCastΝαι πες της και τετοια με δυσκολες λεξεις να φαει κι αλλη φρικη να τρέχει για σεξ να χαλαρώσει να κανει μερικα κουνελια ακομα! 700 threads to go
, λες;
οχι ρε γμτ, κ δεν είχα τέτοια πρόθεση...
πάντως εντύπωση μου κάνει, αυτοί που μπαίνουν μέσα στο κτελ, φερειπείν,
πριν ξεκινήσει για τον κάμπο,
έχω κάνει εγχείρηση στον εγκέφαλο, με πάτησε αυτοκίνητο, είμαι ανάπηρος εκ γενετής, ειμαι άνεργος, δεν έχω να φάω...
κι έχω κ δέκα παιδιά...
τί λε ρε φίλε...
πως γίνεται αυτό;
ε, είμαστε ευρώπη ρε πστ μ
H πεθερα σου που ειναι? γτ δεν τα πας τα μουλικα απο εκει να δει τη γλυκα?
Ρε συ αφού στα ξανά είπαμε
Ωχ βρε Φατιμε
καλε εσυ καθε μηνα γεννας???
Στο μεταξυ, σου το αναλυσαμε διεξοδικως το θεμα...τι με τα παιδια, τι με τον συζυγο, τι νε τις δουλειες, τι με το να, τι με το αλλο...
Χαιρι και προκοπη δεν ειδες ακομη εεε???
Τιτλος θεματος
" η σταχτοπουτα του φορουμ σε νεες και παλιες περιπετειες"!!!
Υ.Γ. και επειδη το κοβω να με ξαναδιολοστελνεις, σου λεω μολις τωρα γυρισα απο το ταξιδακι που με εστειλες πριν λιγες μερες...και δεν στο συνιστω!!!
στα social media