καφεμαντεία?Πριν με κράξετε να πω ότι δεν είμαι και φαν αλλά πρόσφατα μου το είπαν και με έχει πιάσει μια αδρεναλίνη να το πω, μια πόρωση σχετικά με το αν ισχύουν όλα αυτά..Σας τον έχουν πει?Έχουν πέσει μέσα?
σοβαρεψου παιδι μου...κι ανεβασε με αλλους τροπους την αδρεναλινη σου...
κανε bungee jumping καλυτερα
xaxaxaxa εντάξει μωρέ θέλω να ακούσω τις εμπειρίες και τις απόψεις σας
Παράθεση:
Πιστεύετε στην...
Σχόλιο # 1 από Kostakos89καφεμαντεία?
Μακριά, αυτά είναι πράγματα του διαβόλου.
και του καρακατιναριου να προσθεσω φιλε
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από PetrosGym
Μακριά, αυτά είναι πράγματα του διαβόλου.
Ναι βεβαιως και πιστευω και εχω μαθει να λεω τον καφε. Πρεπει ομως να πας σε καποιον που να ξερει καλα. Ενας στους εκατο ειναι που ξερουν οντως. Εγω εμαθα απο μια κυρια και ο,τι μου λεγε σε λιγες μερες εβγαινε και σου λεω για λεπτομερειες οχι αοριστιες. Να φανταστεις δεν επαιρνε λεφτα.
να ειδες που σου τα λεγα? του καρακατιναριου δραστηριοτητες! το λεει και ο αλαντιν!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από aladdin30Ναι βεβαιως και πιστευω και εχω μαθει να λεω τον καφε. Πρεπει ομως να πας σε καποιον που να ξερει καλα. Ενας στους εκατο ειναι που ξερουν οντως. Εγω εμαθα απο μια κυρια και ο,τι μου λεγε σε λιγες μερες εβγαινε και σου λεω για λεπτομερειες οχι αοριστιες. Να φανταστεις δεν επαιρνε λεφτα.
Ξέρεις καμιά από Αθήνα??
Nαι ξερω. Τι σ απασχολει περισσοτερο? αισθηματικα, οικονομικα, οικογενειακα?
ρε συ μπίλλυ
όταν διαβάζω πεταχτά , ξες πως καταλαβαίνω ότι γράφεις εσύ?
απ' αυτό --->
γέλα πουλί μου γέλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από aladdin30Nαι ξερω. Τι σ απασχολει περισσοτερο? αισθηματικα, οικονομικα, οικογενειακα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από aladdin30Nαι ξερω. Τι σ απασχολει περισσοτερο? αισθηματικα, οικονομικα, οικογενειακα?
Τα πάντα!
Κοιταξε πρεπει να το ψαξεις πολυ γτ λιγοι ειναι αυτοι που ξερουν. Εγω ειχα μαθει απο μια τρανσεξουαλ που ηξερε πολυ καλα. Μαλιστα ο καφες ειναι πιο αποτελεσματικος και απ τα χαρτια και απ το χερι, γτ λεω και αυτα.
Και μη κοιτας που κοροιδευουνε μερικοι, εγω που στα λεω αυτα ειμαι θετικος επιστημονας απ τους λιγους κ το χω ψαξει παρα πολυ. Οσοι κατηγορανε δεν εχουν αποδειξη οτι δεν ισχυει, ενω εγω εχω οτι γινεται αλλωστε το χω βιωσει ο ιδιος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από aladdin30εγω που στα λεω αυτα ειμαι θετικος επιστημονας απ τους λιγους κ το χω ψαξει παρα πολυ. Οσοι κατηγορανε δεν εχουν αποδειξη οτι δεν ισχυει, ενω εγω εχω οτι γινεται αλλωστε το χω βιωσει ο ιδιος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από aladdin30Κοιταξε πρεπει να το ψαξεις πολυ γτ λιγοι ειναι αυτοι που ξερουν. Εγω ειχα μαθει απο μια τρανσεξουαλ που ηξερε πολυ καλα. Μαλιστα ο καφες ειναι πιο αποτελεσματικος και απ τα χαρτια και απ το χερι, γτ λεω και αυτα.
Και μη κοιτας που κοροιδευουνε μερικοι, εγω που στα λεω αυτα ειμαι θετικος επιστημονας απ τους λιγους κ το χω ψαξει παρα πολυ. Οσοι κατηγορανε δεν εχουν αποδειξη οτι δεν ισχυει, ενω εγω εχω οτι γινεται αλλωστε το χω βιωσει ο ιδιος.
θες να μου στείλεις inbox αυτους που ξέρεις?
Θα σου πω Κωστα σε λιγες μερες αν σε επιγει για καποιο θεμα σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από aladdin30Θα σου πω Κωστα σε λιγες μερες αν σε επιγει για καποιο θεμα σου.
Φυσικά και με επείγει,...πότε να περιμένω?
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από aladdin30Θα σου πω Κωστα σε λιγες μερες αν σε επιγει για καποιο θεμα σου.
Φυσικά και με επείγει,...πότε να περιμένω?
Φυσικά και πιστεύουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε επαγγελματίες του είδους. Προσφέρουμε:
Ελληνικός: 30€
Στιγμιαίος (ζεστός ή κρύος): 35€
Εspresso: 37€
Freddo espresso: 40€
Cappuccino: 45€
Freddo cappuccino: 50€
Latte: 47€
Latte freddo: 55€
Σοκολάτα (ζεστή ή κρύα): 60€
Σοκολάτα Viennois: 65€
Milk shake βανίλια: 75€
Milk shake με γεύσεις: 80€
Από συγγενή της Κατίνας (εξ'αίματος): 200€Από συγγενή της Κατίνας (εξ' αγχιστείας): 100€
Από ειδικευμένο προσωπικό: 75€
Στραγγιστό (με ανθόγαλα): 50€
Κλασικό αγελάδος: 60€
Πρόβειο: 65€
Light: 75€
Επιδόρπιο γιαουρτιού (με προσθήκη φρούτων, δημητριακών, μπισκότου ή καραμέλας) : 80€
Επίσης, προσφέρουμε τη δυνατότητα διαδικτυακού τεστ εγκυμοσύνης σε συνεργασία σε ειδικευμένο προσωπικό.
Όλοι μας οι καφέδες προσφέρονται και σε γεύσεις (βανίλια, φουντούκι, καραμέλα, σοκολάτα, μπισκότο) με επιπλέον χρέωση 5€. Αν επιθυμείτε κάποιο διαφορετικό ρόφημα θα πρέπει να συνεννόηση με το επιστημονικό προσωπικό τουλάχιστον 15 μέρες πριν το ραντεβού σας.
Τα γιαούρτια για αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας δεν προσφέρονται πλέον, λόγω ατυχημάτων μετά την ανάγνωσή τους.
Δεν προσφέρουμε χειρομαντεία λόγω ατυχημάτων μετά από ατυχής προβλέψεις.
Και το αυγο και το αυγο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media