Κοπελιά αν δε τρολάρεις (λέμε τώρα)...
Αποφάσισε αν και τι σε ενοχλεί.
Που σε λέει χοντρή (και όχι μόνο αυτό...αλλά ότι τον ξεφτιλίζεις με την εμφάνιση σου) ή που όντως έχεις κιλά και συμφωνείς πως μπορείς να τα χάσεις;
Λέω εγώ τωρα
...ο άνθρωπος...είναι και γυμναστής. τι ήθελες δηλαδή να σου πει;
Επρεπε να είσαι 64 κιλά για να είσαι φυσιολογική. Ετσι λένε οι του fitness
O κανόνας είναι 71 - 7 στα κιλά. Μετά τα 40 (χρόναι) άντε να είσαι λίγο πιο βαριά
Παράθεση:
με αποκαλει χοντρη
Σχόλιο # 1 από fetjia
Aυτος σου ειπε να γραφτεις στο Σχεσεις ? Γιατι ειναι το μονο εν Ελλαδι που περιγραφω τις παχουλες με πληρη λεπτομερεια .
αυτος ζηευει οταν γραφω σε φορουμ δεν εμ αφηνει.
δεν λεγομαι παχουλη με 10 παραπανω κιλα.αλλα ουτε κανονικη!Υπαρχουν παχουλες που ειναι Θεες οπως οι λουλουδουδες που αποπνεουν μια ευωδια οπως τα νυχτολουλουδα και σουρχεται να τις ξενυχτισεις εν αντιθεσει με τις παχουλες με το σκουφο που ανακατευουν τις κοτοσουπες στα μαγειρια του Ευαγγελισμου που μυριζουν κοτιλας οπως το Μετρο σε ωρες αιχμης
Εμενα βασικα μου αρεσουν οι παχουλεςειναι αξιοσημειωτη
χωρις να ειναι
ασταθής...
εσύ!
μέλος στο κλαμπ δεν θα γίνεις ποτέ!
Σε έχει πάρει χαμπάρι η παχουλή!
Παράθεση:
Εμενα βασικα μου αρεσουν οι παχουλες
Σχόλιο # 25 από MiltosRNLI1930
κορίτσι μου σε όποιον αρέσουμε...έχουμε τα μπαλκόνια μας κ τα υπόγειά μας...ήμαρτον..
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από fetjiaαυτος ζηευει οταν γραφω σε φορουμ δεν εμ αφηνει.
δεν λεγομαι παχουλη με 10 παραπανω κιλα.αλλα ουτε κανονικη!
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από fetjiaαυτος ζηευει οταν γραφω σε φορουμ δεν εμ αφηνει.
δεν λεγομαι παχουλη με 10 παραπανω κιλα.αλλα ουτε κανονικη!
ρατσισμός κ εδώ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από fetjia
εμενα μου αρεσει αυτος ναι τον θεωρω κουκλο και ειμαι παθιασμενη μαζι του.ειναι γομαρι αλλα σε αλλες μπορει να μην αρεσει.του λειπουν κ τα μπροστνα πανω δοντια αλλα του το λεω τον λεω ξεδοντιαρη κ φαφουτη αλλα δεν χαμπαριαζει.
..Την επομενη φορα να του πεις οτι χοντρο ειναι το δοντι που του λειπει...
Η μπέμπα τι κάνει βρε ...
μα περπαταμε καθε μερα μια ωρα .ενταξη μου ειπε δεν θα με ξανα πει χοντρη ουτε γουρουνιτσα του οπως με ειπε και ετσι.και σημερα το πρωι ξυπνησε και ητνα ολο γλυκες κ αγαπες.με ελεγε κουκλα του μωρο του και μου ειπε 2 φορες ποσο πολυ με αγαπαει.σπανια το λεει.
Εύγε!
οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες μας ενδιαφέρουν;
να ξέρουμε δηλαδή να κρατάμε πρακτικά και μεις...
ο θεός να με σχωρέσει
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από fetjiaμα περπαταμε καθε μερα μια ωρα .ενταξη μου ειπε δεν θα με ξανα πει χοντρη ουτε γουρουνιτσα του οπως με ειπε και ετσι.και σημερα το πρωι ξυπνησε και ητνα ολο γλυκες κ αγαπες.με ελεγε κουκλα του μωρο του και μου ειπε 2 φορες ποσο πολυ με αγαπαει.σπανια το λεει.
κοιτα αν σου επιανε και τον κ@λο τρυφερα την ωρα που στα ελεγε τοτε τα εννοει
ρε συνελθετε επιτελους!
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από fetjiaμα περπαταμε καθε μερα μια ωρα .ενταξη μου ειπε δεν θα με ξανα πει χοντρη ουτε γουρουνιτσα του οπως με ειπε και ετσι.και σημερα το πρωι ξυπνησε και ητνα ολο γλυκες κ αγαπες.με ελεγε κουκλα του μωρο του και μου ειπε 2 φορες ποσο πολυ με αγαπαει.σπανια το λεει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από fetjiaμα περπαταμε καθε μερα μια ωρα
έλα, που'σαι! κοίτα μην την πατήσεις όπως και εγώ.
Όταν λέει περπάτημα για απώλεια κιλών,
δεν εννοεί να κρατάς στο χέρι παγωτό ή πιτόγυρο!
και έλεγα τι κάνω λάθος!
κοιτα fetijia η αληθει ειναι οτι καλο θα ηταν και για εσενα κυριως να αρχισεις να χανεις μερικα κιλα σιγα σιγα..και η αληθεια ειναι οτι επειδη οι αντρες ειναι πολυ της εικονας οπως ξερουμε αντιθετως με τις γυναικες τα παραπανω και μονιμα κιλα με τον καιρο μπορει να ξενερωσουν λιγο τον αλλο...δηλαδη ναι μεν μπορει να σε αγαπαει αλλα με τον καιρο σταματας σιγα σιγα να τον ελκυεις...αν σκεφτεις μαλιστα ποσος μεγαλος ανταγωνισμος υπαρχει εξω..ποσα ωραια κοριτσια με ωραια σωματα πολυ προσεγμενα κλπ...και ποσα ερεθισματα παιρνουν καθημερινα ειτε απο την τηλεοραση ειτε πο οπουδηποτε...!!η συγκριση ειναι αναποφευκτη..!το ξερω οτι μπορει να εχεις γεννησει προσφτα και νε μην εισαι σε φαση να περιποιησαι πολυ τον εαυτο σου..αλλα περιορισε λιγο το φαγητο...ακομα και μεσα στο σπιτι που εισαι βαλε ενα κραγιονακι φτιαξε λιγο τα μαλλια σου...θα νιωσεις και εσυ καλυτερα...!!να σου ζησει το μωρο..!!
με τη φουφου...το ξερει;
Παράθεση:
με αποκαλει χοντρη
Σχόλιο # 1 από fetjiaΓεια σας.ειμαι νιοπαντρη και χωρισμενη απο τον πρωτο γαμο,εχω ενα παιδι κ ο αντρας μου διο απο τον πρωτο επισης γαμο.
εχουμε κανει κ ενα μωρακι εναμισι μηνων.
εχουμε οπως ολες οι συνθετες οικ πολλα προβληματα τα οποια λυνουμε και παρολα αυτα ειμαστε πολυ αγαπημενο ζευγαρι.με σεβετε κ τον σεβομαι αλλα το προβλημα ειναι οτι μετα π γεννησα εχασα βαρος το οποιο ξανα πηρα.
Ο αντρας μου ριχνει μπιχτες και με αποκαλει χοντρη αστιευομενος και χωρις ειρωνεια κ εγω τρελενομαι.
μου ειπε οτι μπροστα του ειμαι κουκλα κ οτι ειναι μ@λ@κας κ μου ζηταει συγνωμες .
αλλα την επομενη παλι τα ιδια.
ακομα εκει π πηγαιναμε βολτα χερι χερι οσο ειχαμε σχεση η ειμουν εγκυος χθες πηγα να του το πιασω και γελοντας μου ειπε ασε δεν θελω ν ξεφτιλιστω.
μετα αυτοαποκαλεσε τον εαυτο του παλι μ... και με πιασε γλυκα απο το χερι.
εντομεταξι οταν με γνωρισε ειμουν πιο παχουλη.
εσεις τι θα κανατε;
υ.γ εχουμε εντονη σεξουαλικη ζωη.
Αυτό που σου κάνει ονομάζεται συντροφική βία και εμπιπτει στην κατηγορία της συναισθηματικής κακοποίησης.
Μειώνει την ελκυστικότητά σου ως γυναίκα και τη σεξουαλικότητά σου, δύο τομείς που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ για την αυτοεκτίμησή σου.
Αν δε σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση, θα καταλήξεις με κόμπλεξ κατωτερότητας, και ή που θα γυρίζεις με γκόμεους για να επιβεβαιωθείς, ή που θα βυθιστείς στην τηλεόραση και τα αντικαταθλιπτικά.
Αυτό ονειρευόσουν στη ζωή σου;
Life is short, αγάπη μου!!!
Στείλτον, αν έστω και λίγο αγαπάς τον εαυτό σου.
Διάβασε το βιβλίο "Γυναικεία Ευτυχία" της Βικτωρίας Πρεκατέ.
Εδω δεν τον εστειλε οταν της κουβαλουσε τα τεκνα του να τα ταισει να τα πλυνει, να τα μοσχομπανιαρισει,να κανει το νοικοκυριο ως αλλη δουλα και κυρα...
Οταν τον ταιζε, τον ποτιζε και τον αναθρευε απο τα λεφτα του μπαμπα της...
Για ενα " χοντρη" και ενα "γουρουνιτσα" κανουμε ετσι???
Βρε κουτο, ο ανθρωπος την αγαπαει!!!Λιωνει,λεμε!!!
Παράθεση:
Βρε καραμεμιτσα.
Σχόλιο # 39 από sugarbaby42Εδω δεν τον εστειλε οταν της κουβαλουσε τα τεκνα του να τα ταισει να τα πλυνει, να τα μοσχομπανιαρισει,να κανει το νοικοκυριο ως αλλη δουλα και κυρα...
Οταν τον ταιζε, τον ποτιζε και τον αναθρευε απο τα λεφτα του μπαμπα της...
Για ενα " χοντρη" και ενα "γουρουνιτσα" κανουμε ετσι???
Βρε κουτο, ο ανθρωπος την αγαπαει!!!Λιωνει,λεμε!!!
Δυστυχώς πολλές γυναίκες εμπλέκονται σε τέτοιες ιστορίες. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν της αξίζουν όλα αυτα.. Σε καμια δεν αξίζουν..
Διάβασα μία φοβερη φράση στο "Δεύτερο Φύλο" της Σιμόν ντε Μποβουάρ:
" Ο άντρας προσφέρει σε αυτόν τον κόσμο τη δράση του.
Η γυναίκα προσφέρει τον Εαυτό της".
Κρίμα δεν είναι να προσφέρεις τον εαυτο σου σε έναν άντρα, να του χαρισεις άνα παιδί, κι αντι για αγάπη και σεβασμό να εισπράττεις μια μεγαλοπρεπή ... μούντζα?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media