ειμαι 23 ετων και απελπισμενη δεν μπορω να βρω δουλεια πουθενα δεν εχω καν προυπηρεσια το μονο που εχω κανει ειναι μπειμπισιτιγκ σε παιδια.
Σε ποια πολη μενεις? Τι ξερεις να κανεις? Ενδιαφερεσαι για πρακτικη δουλεια ή με σπουδες?
Παράθεση:
Δουλεια
Σχόλιο # 1 από marilukanatoειμαι 23 ετων και απελπισμενη δεν μπορω να βρω δουλεια πουθενα δεν εχω καν προυπηρεσια το μονο που εχω κανει ειναι μπειμπισιτιγκ σε παιδια.
δεν βρισκω ουτε για σερβιτορα βλεπετε θελουν μοντελα και οχι ατομα να δουλεψουν και να φανε ενα κομματι ψωμι αν μπορει καποιος να βοηθησει σε κατι ?
εδώ είδες;
Μαριλού...
Ψάξε στα:σας ευχαριστω πολυ εχω ψάξει στα πάντα αλλά η προυπηρεσια και η εμφανιση μοντέλου παίζουν μεγάλο ρόλο
και συ μοντέλο είσαι.
για κομπλιμέντα ψάχνεις;
καλή τύχη να έχεις πάντως...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από marilukanatoσας ευχαριστω πολυ εχω ψάξει στα πάντα αλλά η προυπηρεσια και η εμφανιση μοντέλου παίζουν μεγάλο ρόλο
μενω αθηνα δεν με νοιαζει το ειδος της δουλειας εδω που φτασαμε και καθαριστρια αρκει να βγαινει ο μηνας... εμ,,, γνωριζω απο υπολογιστες, μπειμπισιτιγκ σε παιδια, αλλα και να μην ξερω κατι αν υπαρχει ορεξη ολα γινονται
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από aladdin30Σε ποια πολη μενεις? Τι ξερεις να κανεις? Ενδιαφερεσαι για πρακτικη δουλεια ή με σπουδες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από marilukanatoσας ευχαριστω πολυ εχω ψάξει στα πάντα αλλά η προυπηρεσια και η εμφανιση μοντέλου παίζουν μεγάλο ρόλο
το babysitting το αφησες;;;
http://www.paramana.eu/el/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82/loc/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1
marilukanato τα τελευταια χρονια απο γνωστες οσες εχουν προσληφθει
μονο μοντελα δεν ηντουσαν, το αντιθετο μπορω να πω.
Μηπως ψαχνεις δουλεια PR σε νυχτερινο μαγαζι εκει ισως χρειαζεται να εχεις μια καλη εμφανιση.
Παρε τη χρυση ενα καρο δουλειες ζητανε...
Ελα καλέ Μαριλού...
Τι λες;
Η προυπηρεσία μετράει (δε καθορίζει), η προσεγμένη (και όχι όμορφη!) εμφάνιση επίσης μετράει...αλλά ο εγκέφαλος σου μετράει περισσότερο...κ τελικά καθορίζει συχνά το αποτέλεσμα.
Ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος, κακά τα ψέματα. Δεν αφορά όμως έμπειρες μοντέλες.
Παράθεση:
ειμαι σε διαστασι,μονι με ενα παιδι 4,5 χρονον .εχω τελειοσει αισθητικος ομως εχω δουλεψει και σε καφετερειες,και καθαριστρια,και σε φουρνο κ.α. δυσκολεβομε παρα πολυ να βρω μια εργασια,
Ειμαι απολυτα σιγουρη οτι αν 7 μερες τη βδομαδα, 7-4 μοιραζεις βιογραφικα κατι θα βρεις. Καλη τυχη. :-)
.. δεν ξερω που ζεις και τι προσοντα εχεις,αλλα ...
... στο χωριο μου ψαχνουμε "χερια" και δεν μπορουμε να βρουμε..
.. το περιεργο ομως ξερετε ποιο ειναι ? ... οτι τα καφενεια ειναι τιγκα στη νεολαια που ψαχνει για δουλεια !!!
στα social media