Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αντρας σαν δευτερο μωρο?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Gamer1978

# 21 στις 18/12/2015
author
Ανδρας / 45 / Παντρεμένος
Ν. Κιλκίς / Κιλκίς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%

Ο άντρας σου είναι πολύ ωραίος τύπος έχει βρει το νόημα της ζωής το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να βρει καμιά γκόμενα και μετά να δεις τι καλός και γλυκός που θα είναι και μαζί σου Βασικά για αρχή καλό θα είναι για να μην ψάχνει και εκτεθεί ο άνθρωπος να πάει με καμία εκδιδομένη που να έχει και τέλειο σώμα να το ευχαριστηθεί γιατί εσύ όσο να ναι μετά από το παιδί θα έχεις σπάσει κάπως. Μετά μπορεί άνετα να περάσει στο επόμενο βήμα που είναι να βγαίνει έξω με φίλους και στο χαλαρό να γνωρίσει καμία μπαργούμαν μόνο για σεξ έτσι δεν θα τον έχεις και μέσα στα πόδια σου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να σε εκνευρίζει

ΥΓ. Οι γυναίκες είναι τέλειες στο να κάνουν παιδιά να τα μεγαλώνουν να μαγειρέψουν και να καθαρίσουν το σπίτι το τέλειο σεξ το προσφέρουν μόνο αυτές που δεν έχουν τις παραπάνω υποχρεώσεις!
ΥΓ. Φιλιά πολλά και καλές γιορτές σε όλους   

jane-doe

# 22 στις 18/12/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εμ εγώ γιατί δεν παντρεύομαι νομίζεις;Για να προσφέρω το τέλειο σεξ!

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Gamer1978

ΥΓ. Οι γυναίκες είναι τέλειες στο να κάνουν παιδιά να τα μεγαλώνουν να μαγειρέψουν και να καθαρίσουν το σπίτι το τέλειο σεξ το προσφέρουν μόνο αυτές που δεν έχουν τις παραπάνω υποχρεώσεις!
ΥΓ. Φιλιά πολλά και καλές γιορτές σε όλους   

somebody961

# 23 στις 18/12/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Gamer, τι παίζεις είπαμε;

Gamer1978

# 24 στις 19/12/2015
author
Ν. Κιλκίς / Κιλκίς

Γυναίκες στα δάχτυλα - εσύ ;

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από somebody961

Gamer, τι παίζεις είπαμε; 

somebody961

# 25 στις 19/12/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Εχουνε πολύ πιο ενδιαφέροντα σημεία.

Gamer1978

# 26 στις 21/12/2015
author
Ν. Κιλκίς / Κιλκίς

Και να το δέχεσαι

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από jane-doe

Εμ εγώ γιατί δεν παντρεύομαι νομίζεις;Για να προσφέρω το τέλειο σεξ!

Gamer1978

# 27 στις 21/12/2015
author
Ν. Κιλκίς / Κιλκίς

Δύσκολα τα ελληνικά...

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από somebody961

Εχουνε πολύ πιο ενδιαφέροντα σημεία.

somebody961

# 28 στις 24/12/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Δεν παίζεις στα δάχτυλα τη γλώσσα! Εεμ, αυτό είναι! Γλώσσα, είμαστε εμείς.
Και, σου "γύρισα" την έκφραση "παίζω στα δάχτυλα", στην "επέστρεψα" αλλιώς, για να σου πω πως με το τρόπο μου πως,
με τους ανθρώπους, και με ψυχές, ΔΕΝ παίζουμε. Με τη γλώσσα, βγαίνει πλάκα. Αλλά και σοβαρά. Κυρίως σοβαρά.

Καλά Χριστούγεννα φίλε μας παίχτη! Να "παίξεις" με τη γυναίκα σου,
τη καλύτερη "γκόμενα ever"! Αντε!!

ΥΓ: Δεν είναι δύσκολα τα Ελληνικά.

macbook

# 29 στις 5/7/2016
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Anthi10
δε ξερω αν εχεις παιδια αλλαπιο κουραστικο ειναι η δουλεια στο σπιτι παρα εξω.κατσε μεσα σε 5 τοιχους να κανεις δουλειες ολοι μερα οι οποιοες δε τελειονουν ποτε τουλαχιστον στη.δουλεια πας οχτω ωρες κανεις οτι ειναι να κανεις και φευγεις..

Δεν ξέρω αν παρακολουθείς ακόμα τη συζήτηση. Νομίζω πάντως ότι είσαι υπερβολική. Δε θα σου πω από τι ακριβώς έχω περάσει σ' αυτή τη ζωή, για να μη νομίζεις ότι είμαι κάποιος από τους επιζώντες της Τιτανομαχίας , αλλά, σε περίπτωση που δεν το είπα ήδη , νομίζω ότι είσαι υπερβολική. Δικαιολογείσαι λόγω ηλικίας μόνο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Anthi10
και ναι το εχω παραπονο γτ εγω παντα λεω και οταν δεν του ζηταω να βγουμε δε θα βγουμε ποτε..

Γιατί; Γιατί δε βλέπεις τα θετικά που αυτό μπορεί να έχει; Κι αν τα βλέπεις, γιατί δεν τα αξιοποιείς;

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Anthi10
Καθε μερα κανω βολτα την μικρη δε σηκωθικε ποτε να ερθει..ολοι με βλεπουν μονη με τη μικρη και με ρωτανε συνεχεια που ειναι ο αντρας σου..εχει μπαμπαδες τους βλεπεις εξω με τα παιδια παιζουν κτλ..

Αυτό είναι ένα αντικειμενικό πρόβλημα. Τι έχεις κάνει για να το αντιμετωπίσεις, πέρα από να τον αφήνεις στο σπίτι για να βγάλεις τη μικρούλα έξω μόνη σου;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.