Καλησπέρα σε όλους,μόλις βγήκα από μία σχέση πεντέμιση χρόνων..και ήρθε η ώρα να πάω σε άλλες πορτοκαλιές αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα..έχω ξεχάσει πως να το κάνω καμια συμβουλή?
Δεν ήταν που θα διεκδικούσες την πρώην κοπέλα σου, που ήταν η γυναίκα της ζωής σου;;; φαντασου κάποια να μην είναι η γυναίκα της ζωής σου πόσο γρήγορα θα την ξεχάσεις
χαχαχα που με βρηκες και δω?τι να κανω?απο το απογευμα πηρα τα πανω μου!και η αλλη δειχνει απο το φμπ οτι προχωραει!!τι να κανω να κατσω να τρελαθω? αυριο παλι μπορει να μαι στο φορουμ των χωρισμενων
οχι να ζηλεψει!δεν θελω κατι τετοιο..δεν το χω αναγκη...γενικα μια κοπελα να γνωρισω και σ οτι βγει σχεση φιλη..να κοινωνικοποιηθω λιγο με τις γυναικες θελω..
Στο Μπαρουταδικο του Αιγαλεω στο παρκο δοκιμασες? Κυκλοφορουν πολλες ξεμπαρκες κατω απο τα δεντρα .
Ειναι και κοντα στη γειτονια σουχαχαχαχαχαχαχα...εισαι ωραιος
αφού είσαι κολλημένος τι θες τώρα να μπλέξεις και να ταλαιπωρείς και την άλλη?
αλλωστε εσυ φταις που δηλώσες ότι θα περιμένεις.θα μπορούσες να σαι διακριτικά δίπλα της χωρίς πολλά πολλά μέχρι να την κάνεις να ξαναισθανθεί σιγουριά.
Αφού του πέρασε του ανθρώπου... μεσολάβησαν 5-6 ώρες από τότε...
Παράθεση:
και τωρα πρεπει να βρω κοπελα
Σχόλιο # 1 από Petros1821Καλησπέρα σε όλους,μόλις βγήκα από μία σχέση πεντέμιση χρόνων..και ήρθε η ώρα να πάω σε άλλες πορτοκαλιές αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα..έχω ξεχάσει πως να το κάνω καμια συμβουλή?
Μαθαίνουμε μόνο από τους παλιούς
https://www.youtube.com/watch?v=X_FMeb80vN8
δεν μου χει περασει..αλλα εχουν ξανα γινει αυτα γι αυτο με παρεξηγεις ..δεν μπορω να το διαχειριστω ψυχραιμα..ειμαι επιρρεπης
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από AlpenglowΑφού του πέρασε του ανθρώπου... μεσολάβησαν 5-6 ώρες από τότε...
Παράθεση:
υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα..έχω ξεχάσει πως να το κάνω καμια συμβουλή?
Σχόλιο # 1 από Petros1821
θα στο θυμίσω εγώ φίλε Πέτρο.
είναι απλό. πας και μιλάς σε όποια σ αρέσει.ε του πούστη. η 1 στις 10 θα κάτσει.
χαχαχα είσαι θεός!! υποκλίνομαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Petros1821δεν μου χει περασει..αλλα εχουν ξανα γινει αυτα γι αυτο με παρεξηγεις
..δεν μπορω να το διαχειριστω ψυχραιμα..ειμαι επιρρεπης
που χαθηκες?θελω τις συμβουλες σου αλλα δεν μπορω να σου μιλησω σε τσατ...σημερα ειμαι χαλια
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Alpenglowχαχαχα είσαι θεός!! υποκλίνομαι...
Αφού έχω επιλύσει όλα τα δικά μου ας λύσω και των άλλων τώρα!! δεν μπαίνω σε τσατ. ωστόσο γράψε αυτά που σε απασχολούν εδώ και θα πάρεις πολλές απαντήσεις!!
... πρεπει να εχεις τρελαθει τελείως !
προσφατα με παράτησε, οσο ασχημο και αν ακούγεται, μια κοπέλα μετα απο σχεδον έξι χρόνια, περίπου σαν το δικό σου story, το θέμα είναι να το αποδεχτείς, την αγαπάς; σεβάσου την επιλογή της και γίνε ποιο δυνατός για σένα, νιώθεις μεσα σου ενα κενο; κάλυψε το με παρέες και "παιχνίδια", θες να την περιμενεις; απλα μη το κάνεις, είχε το χρόνο της, εκανε της επιλογές της, ζήσε για σένα.
στα social media