εγώ μόνη δεν πάω.
Φοβούμαι.
Αν είναι group το συζητάμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από gins_1εγώ πάντως βρήκα ανθρώπους να επικοινωνώ μέσα σε ένα site γνωριμιών-ταξιδιών και ηδη έκανα και το πρώτο μου ταξίδι με κάποιον που γνώρισα...
χαχα...γέλασα Bliss_ με το φοβούμαι ΣΟΥ!!!Να 'σαι καλά!!!
Μιλούσα με αυτόν τον άνθρωπο 3 μήνες και μετά βγαίναμε για 1 χρόνο περίπου...έγινε σχέση με λίγα λόγια, δεν πήγα έτσι τυχαία...κι εγώ φοβόμουν!!! Είναι σημαντικό όμως να χεις κάπου ένα μέρος να ξέρεις πως θα μιλήσεις με αξιόλογους ανθρώπους και όλο αυτό; Μέσα από ένα site!Οι σχέσεις πλέον έχουν γίνει πολύ δύσκολες.
Ηλικίες 15-25, ή θα είναι στα ίντερνετ καφέ και θα παίζουν παιχνίδια (αγορακια) ή θα πηγαίνουν για καφέ και θα βγάζουν selfie με τα χείλη σουφρωμενα (κοριτσακια).Ηλικίες 25-35, θα ψαχνουν να βρουν δουλεια (άντρες) ή σπόνσορα που να τους καλυπτει τα βασικα τους έξοδα (γυναίκες).Ηλικίες 35 και άνω, ανεξαρτήτου φύλου, είναι παντρεμένοι ή διαζευγμένοι, και μπαινουν σε site γνωριμιών κυρίως για να τρολλάρουν και να κάνουν χαβαλέ.με κάτι τέτοια πατάς τη μπανανόφλουδα,
και άντε μετά να γιάνεις ...(βαρουφάκεις)
Παράθεση:
Μιλούσα με αυτόν τον άνθρωπο 3 μήνες και μετά βγαίναμε για 1 χρόνο περίπου...έγινε σχέση με λίγα λόγια, δεν πήγα έτσι τυχαία...
Σχόλιο # 26 από gins_1
έχεις δίκιο σε όλα λες...όμως δεν είναι όλα τα ίδια...εγώ ήθελα να ταξιδέψω και δεν είχα παρέα...μου πρότεινε μια φίλη αυτό το σαιτ που ναι γνωριμιών-ταξιδίων δεν είναι για να τρολλάρεις και έπαιξα και κέρδισα...απλά!
αυτό προς arhangelos_21
εξαρτάται γλυκιά μου τι ψάχνεις...πολλές φορές δεν σε ρωτά το πότε είσαι έτοιμη του να μπεις ή να δοκιμάσεις κάτι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Bliss_
με κάτι τέτοια πατάς τη μπανανόφλουδα,
και άντε μετά να γιάνεις ...(βαρουφάκεις)
Προσωπικά το θεωρώ site γνωριμιών, όχι ταξιδίων. Εκτός κι αν εννοεις πως θα κανεις ταξιδι για να συναντησεις αυτον/ή που γνωρισες εδω μεσα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από gins_1έχεις δίκιο σε όλα λες...όμως δεν είναι όλα τα ίδια...εγώ ήθελα να ταξιδέψω και δεν είχα παρέα...μου πρότεινε μια φίλη αυτό το σαιτ που ναι γνωριμιών-ταξιδίων δεν είναι για να τρολλάρεις και έπαιξα και κέρδισα...απλά!
αυτό προς arhangelos_21
Καταπολέμηση της μοναξιάς πάντως δεν γίνεται μόνο κάνοντας μια σχέση.
δεν μιλώ γιαυτό που βρισκόμαστε τώρα φυσικά έτσι; Είναι ένα σαιτ ολοκληρωμένο με προσφορές και διαγωνισμούς και το θέμα του είναι τα ταξίδια, δεν το βρίσκεις ενδιαφέρον να αρχίσεις να μιλάς με ανθρώπους στο επίπεδο σου και να χεις ένα θέμα συζήτησης; Ε οσο να χει σε ενώνει και παίρνει την αμηχανία...για μένα δούλεψε τουλάχιστον!Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από arhangelos21
Προσωπικά το θεωρώ site γνωριμιών, όχι ταξιδίων. Εκτός κι αν εννοεις πως θα κανεις ταξιδι για να συναντησεις αυτον/ή που γνωρισες εδω μεσα..
γίνεται και με επαναφορτιστη μπαταριών
όχι δεν είναι...αναλόγως για τι σχέση λέμε...και τι ψάχνει ο κάθε ένας. Μεχρι τώρα κι εγώ είχα συμβατικές σχέσεις, αυτή εξελίχθηκε σε δυνατό παρεάκι
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Captain_Jack_SparrowΚαταπολέμηση της μοναξιάς πάντως δεν γίνεται μόνο κάνοντας μια σχέση.
just saying...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από gins_1Μεχρι τώρα κι εγώ είχα συμβατικές σχέσεις, αυτή εξελίχθηκε σε δυνατό παρεάκι
έχει γούστο να είσαι κείνη η πως την λέγαν που ήθελε παρέα για διακοπές
και την πήραμε απ τα μούτρα προ ημερών ...
( εξαιρουμένου του μουλαριού που ονειρευόταν ότι έχει μπάρμπα χασάπακα )
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από nuvola
και την πήραμε απ τα μούτρα προ ημερών ...
( εξαιρουμένου του μουλαριού που ονειρευόταν ότι έχει μπάρμπα χασάπακα )
![]()
δεν ξέρω για ποιο θέμα αναφέρεσαι...εγώ μόλις σήμερα έφτασα στην παρέα σας...είμαι fresh blood!
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από nuvola
Όχι βρε, εκείνη έψαχνε παρέα για να πάει ταξίδι φέτος
Αυτή η κοπελιά εδώ, ήθελε ταξίδι πρόπερσι, βρήκε την παρέα,
μιλούσαν για 1,5 χρόνο περίπου και θα πάει φέτος
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Leigh-Cheri
Αυτή η κοπελιά ήθελε ταξίδι πρόπερσι, βρήκε την παρέα,
κάτι είναι κι αυτό...αφού βρήκε...τώρα ο χρόνος που πέρασε αμελητέος!
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από gins_1
Εσύ να περνάς καλά ρε κορίτσι και άσε μας εμάς να λέμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Leigh-Cheri
Αυτή η κοπελιά ήθελε ταξίδι πρόπερσι, βρήκε την παρέα,
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από gins_1
αυτή είναι συνεννόηση...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από nuvola
αυτή είναι συνεννόηση...
Αααα δεν μιλάει για τον εαυτό της;
Είπα και εγώ! Τόσο χαλαρά το πήρε; Συνήθως μας βγαίνουν παρεξηγησιάρες
Λέτε αν αρχισω να ψαχνω καμια για να παμε διακοπες καπου, μεσα στον επομενο 1,5 χρονο να βρω κατι???
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Leigh-Cheri
Αααα δεν μιλάει για τον εαυτό της;
Είπα και εγώ! Τόσο χαλαρά το πήρε; Συνήθως μας βγαίνουν παρεξηγησιάρες
είναι ελεύθερος ο καθένας να αντιδρά όπως θέλει...εδώ καλοπερνάμε...οι παρεξηγήσεις απόξω!!!
στα social media