θελω να βαψω τα μαλλια μου πορτοκαλοκκοκινα..εχετε να μου προτεινετε κατι?
Παράθεση:
μαλλια!!
Σχόλιο # 1 από gena22θελω να βαψω τα μαλλια μου πορτοκαλοκκοκινα..εχετε να μου προτεινετε κατι?
mobilac N106
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από pigassos71
mobilac N106
πολυ αστειο εχει η μανα σου κ αλλον τετοιο?καλα το οτι μπηκες στο θεμα γυναικα ασχολιαστο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από gena22
πολυ αστειο εχει η μανα σου κ αλλον τετοιο?καλα το οτι μπηκες στο θεμα γυναικα ασχολιαστο...
γιατι αστειο; η ΔΕΗ το χρησιμοποιεί παντου, ειναι πολυ μοδατο χρωμα
δυστυχως οχι και ειμαι καλομαθημένος
οτι εκανες τετοια ερωτηση στο θεμα γυναικα ειναι μονο για σχολιασμο
Παράθεση:
μαλλια!!
Σχόλιο # 1 από gena22θελω να βαψω τα μαλλια μου πορτοκαλοκκοκινα..εχετε να μου προτεινετε κατι?
...να σου πούμε κι εμείς.
Μας μπέρδεψες με το χρώμα!
Τουλάχιστον αν ήθελες να τα βάψεις
κάτι σε μπορντοροδοκόκκινο
θα μπορούσαμε να τηλεφωνήσουμε
στη Δέσποινα Μοιραράκη
για να ζητήσουμε συμβουλές!
https://www.youtube.com/watch?v=gYTLC8KtfOI
Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός : "εδώ ο κόσμος χάνεται και η... gena χτενίζεται".
Α! Και που'σαι gena:
Βιάσου ν'αγοράσεις το χρώμα τώρα
γιατί από Δευτέρα με τη δραχμή
θα είναι α-πλη-σί-α-στο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από jane-doeΕίναι αυτό που λέει ο σοφός λαός : "εδώ ο κόσμος χάνεται και η... gena χτενίζεται".
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από jane-doeΕίναι αυτό που λέει ο σοφός λαός : "εδώ ο κόσμος χάνεται και η... gena χτενίζεται".
ωραια τοτε επειδη εχουμε προβλημματα ως χωρα να κυκλοφορουμε βρωμικοι και απεριποιητοι πολυ σωστο φανταζομαι και εσυ δεν βαφεις ριζα κλπ...
Φυσικά και δεν βάφω ρίζα,αφού είμαι καραφλή...(σε αφήνω να φανταστείς την αιτία).
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από gena22
ωραια τοτε επειδη εχουμε προβλημματα ως χωρα να κυκλοφορουμε βρωμικοι και απεριποιητοι πολυ σωστο φανταζομαι και εσυ δεν βαφεις ριζα κλπ...
Ολημερις και οληνυχτις τρεχουμε στα κομμωτηρια μαλλι- νυχι-αποτριχωση!!!
Αν προλαβουμε παμε και ατο ΑΤΜ, να σηκωσουμε τα ψωροευρω μας να πληρωσουμε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από jane-doeΦυσικά και δεν βάφω ρίζα,αφού είμαι καραφλή...(σε αφήνω να φανταστείς την αιτία
).
..."καράφλιασαν",
μας "κούφαναν",
μας "κούλαναν"...
Όλοι μαζί στο γιατρό, παιδιά...
(Ο Χριστός ΔΕΝ κάνει πια θαύματα)!
πες μασ gena τι σε οδηγησε στο να κανεις τετοιες σκεψεις??
Δύσκολο χρώμα και ξεβάβει.Θέλει σχεδόν άνα μήνα να το περνάς να μην ξεφτίζει και φαίνεται χάλια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από jane-doeΦυσικά και δεν βάφω ρίζα,αφού είμαι καραφλή...(σε αφήνω να φανταστείς την αιτία
).
πολυ εξυπνο μαλλον θα χετε πολυ ελευθερο χρονο για να μπενετε σε θεματα απλα για να ''τρολλαρετε''. μ αυτα που βλεπω θα καραφλιασω και εγω σε λιγο και δεν θα χρειαστει να τα βαψω
ο λαικισμος ειναι ασχημο πραγμα...επισης σπιτι θα τα βαψω δεν τα εχω βαψει ποτε κομμωτηριο και η ενοτητα γυναικα γ αυτο υπαρχει οσες τα εχουν βαψει ετσι ακουω τη γνωμη τους
Θέλω να βάψω ένα τοίχο κρακελέ... έχετε να μου προτείνετε κάτι?
(σε ασημόμαυρο προτιμώ)
Παράθεση:
μαλλια!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από gena22ο λαικισμος ειναι ασχημο πραγμα...
και η έλλειψη χιούμορ επίσης
με αδελφή κομμώτρια, γνωρίζω πως η νούμερο ενα ερώτηση στην επιλογή χρώματος ειναι:
"πηγαίνει με τα χρώματά μου;" (της επιδερμίδας εννοούν)
ετσι το ερώτημά σου ειναι άκυρο εν τη γενέσει του
ειναι σαν να ρωτάω εδώ "αυτή η μπλούζα με παχαίνει;"
αν κάποιος πεταχτεί και μου πει: τα πυτογυρα και τα σουβλακια που τρως παχαίνουν, οχι οι μπλουζες
τι να του πω;
Ζητουμε ταπεινα συγνωμμη που λαικισαμε σε ενα ΤΟΣΟ σοβαρο και ζωτικης σημασιας θεμα!!!
100 βουρδουλιες εκαστος και να φωναζουμε ταυτοχρονα δεν θα ξανασυμβει αρκουν για τιμωρια???
Ωωωωχχχ μανα μου!!
Αφηνει και ασχημα σημαδια ο βουρδουλας!!!
Πως θα βγουμε μετα ον δι μπιτς???
Κοπελιά, πήγαινε σε ένα κατάστημα βιολογικών ειδών και ζήτησε δειγματολόγιο χρωμάτων βαφών. Διάλεξε κάποιο αγόρασέ το και πήγαινε σπίτι και ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης. Δεν είναι δύσκολο. Σε ένα μπωλ ανακατεύεις τη σωστή δοσολογία από κάποια παχύρευστα υγρά και με ένα πινέλο κάνεις χωριστρούλες και αλείφεις.
Επειδή είναι η πρώτη φορά σου συστήνω οικολογικές βαφές, μην τυχόν σου προκαλέσουν οι άλλες αλλεργίες. Επίσης καλό είναι να είναι άλουστα τα μαλλιά (η βρώμα προστατευει το δέρμα).
Δεν είμαι κομμώτρια, αυτά τα ξέρω από εμπειρία.
Πάντως ίσως ήταν καλύτερα την πρώτη φορά να σου τα βάψει κομμώτρια. Θα σου τα κάνει πιο καλά, θα έχει εγγύηση στο χρώμα. Δεν ξέρω, αν σηκώνει το πορτοφόλι σου
στα social media