Αυτό ακριβώς είναι που ήθελα να επισημάνω φίλε Γιάννη,ότι δηλαδή αυτή η κενότητα που χαρακτηρίζει σημαντικότατες << εμπλοκές μας >> ( με την καλύτερη έννοια ) με τους άλλους, οφείλεται πιστεύω κατά κύριο λόγο στην ευκολία με την οποία μάθαμε να χειριζόμαστε γενικά την συμπεριφορά μας.
Η αυτοκριτική και ο έλεγχος του θυμικού είναι η δυσκολία που θέλω να προσθέσω στο τρίτο πρόσωπο, εμού συμπεριλαμβανομένου. Χαίρομαι που καταθέτεις τις προσωπικές σου ερμηνείες περί μη εκβιασμού και σε ζηλεύω που το βιώνεις με αυτόν τον υγιή τρόπο. Συμφωνώ πως τα βιώματα,οι ανασφάλειες κ.α. είναι η ρίζα του πόνου και γι αυτό ζητώ την πιστοποίηση των αισθημάτων γιατί είναι το μόνο εχέγγυο για την μη επιδείνωση αυτών.Εγώ προσωπικά, χωρίς αυτά τα δείγματα ειλικρίνειας προθέσεων και όχι εφήμερης εκμετάλευσης, κλειδώνω και σαν άντρας και όχι απόλαυση δεν αποζητώ,αλλά απομόνωση.
Σχολίασα την φράση του κ. Allen όπως την έθεσες επειδή το σεξ είναι για μένα ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια στη δεύτερη φάση, εκεί που η χαρά που προσφέρει είναι καταφανής και όχι κεκαλυμμένη πίσω από την αγωνία της μοναξιάς που την σέβομαι μεν πάρα πολύ,αλλά κολάζω ως ελατήριο σεξουαλικής χρηστικότητας...
Κι αυτό γιατί στην συχνή περίπτωση της αποτυχίας,(από ανατομικής έως διανοητικής διαφοράς ένθεν και ένθεν)αυτή χρεώνεται σε λάθος λογαριασμό.
Επίσης παρατηρώ τον εαυτό μου να γίνεται μέρα με την μέρα ερωτικά πολύ πιο ενθουσιασμένος με την σύντροφο μου γιατί τώρα σκέφτομαι με δύο << μυαλά >> και τρόπους ,αυτής και εμού..
Βεβαίως και το σεξ μπορεί χωρίς καμμία πιστοποίηση να είναι και υπέροχο αλλά θα με παραδεχθώ αν μετά δεν ζητήσω ούτε το τηλέφωνό της ούτε τι θα κάνει αύριο......!!!!!!!
Επέτρεψέ μου μέσα στην απομυθοποίηση που επιμελώς φροντίζω να κάνω για κάθε τι φθηνό αλλά ακριβά πλασσαρισμένο γύρω μου να κρατήσω το σεξ σαν το παραμύθι μου.
Αυτό που τόσες εικόνες δεξιά κι αριστερά προσπαθούν να μου χαλάσουν αλλά μάταια......
''Όμως, στην κατηγορία των άδειων, κενών και δίχως νόημα εμπειριών, είναι μία από τις καλύτερες''
Ας με συγχωρήσει ο Woody Allen αλλά εγώ δεν θα το εντάξω σε αυτή την κατηγορία.
Το σεξ δεν είναι τόσο χρηστικό όσο το κάναμε.
Eμμένω στο περί κατάληξης μόνο και μόνο γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε πως γεννηθήκαμε κουβαλώντας την γνώση όλου του κόσμου κι εδώ έχεις δίκιο περί απαρχής, στην πορεία όμως κάναμε ότι είναι δυνατόν να την χάσουμε. Κι εδώ ξαναρχίζει το σκαρφάλωμα προς την αθανασία. Τον έρωτα ψυχή τε και σώματι που φαντάζει στην κορυφή....
στα social media