Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Περί Sex !!!!

Σελίδα : 1

Yiannis

# 1 στις 10/4/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%

Περί σεχ !!!

Το σεξ δίχως αγάπη είναι μία εμπειρία άδεια, κενή, χωρίς νόημα.

Όμως, στην κατηγορία των άδειων, κενών και δίχως νόημα εμπειριών, είναι μία από τις καλύτερες.
Woody Allen

dancer

# 2 στις 10/4/2003
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
'Aρεσαν+: 0%

σωστοσ

apsogo ton vriskw ton kyrio woody
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

# 3 στις 10/4/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Σίγουρα...

....όπως οτιδήποτε άλλο προάγει τις δημόσιες σχέσεις........!!

Μυρτώ

# 4 στις 10/4/2003
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

καταπληκτικός...

ο Woody Allen , αλλα αν κρίνουμε από την δική του ζωή....μάλλον πλήρωσε πολύ ακριβά τις δικές του άδειες και κενές ευχάριστες εμπειρείες!!!!


(ακόμα πλρώνει για το διαζύγιο του...αν δεν κάνω λάθος ??? χιχιχιχιχιχ)
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Yiannis

# 5 στις 10/4/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%

καταπληκτικός...

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
ο Woody Allen , αλλα αν κρίνουμε από την δική του ζωή....μάλλον πλήρωσε πολύ ακριβά τις δικές του άδειες και κενές ευχάριστες εμπειρείες!!!!


(ακόμα πλρώνει για το διαζύγιο του...αν δεν κάνω λάθος ??? χιχιχιχιχιχ)Σίγουρα όλοι (ακόμα και ο Woody ) θα θέλαμε να είναι γεμάτες, πλήρης και με νόημα οι στιγμές μας. Το θέμα είναι ότι είναι ανέφικτο.
Θα προτιμούσα, λοιπόν, αυτή την ώρα αντί να βρίσκομαι εδώ και να απάνταω σε μηνύματα να έκανα σεξ με μία γυναίκα που θα το γούσταρε το ίδιο.

# 6 στις 10/4/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Φίλε Γιάννη να κάνω τη ζωή μας λίγο πιό δύσκολη,για το καλό μας βέβαια?
Γιατί η έλλειψη αμοιβαιότητας και ουσίας πονάει, και δημιουργεί αίσθημα ματαιότητας και κενού σε τέτοιο βαθμό μόνο στο sex ??
Aν το sex είναι, που είναι δηλαδή σήμερα τόσο σύνθετο σαν ψυχοσωματική λειτουργία, γιατί δεν βάζουμε σαν στόχο μας την επικοινωνία και την επαφή βάζοντας πρώτα εκεί όλα μας τα δυνατά,να γεμίσουμε με ουσία και σημασία όλες τις υπόλοιπες εκφάνσεις της ανθρώπινης σχέσης?
Γιατί δεν φυλάμε το sex να έρθει ως επιβράβευση μιας επιτυχούς προσέγγισης η ακόμα καλύτερα μιας αμοιβαίας έλξης πιο δουλεμένης και πιστοποιημένης?
Γιατί το εκβιάζουμε τόσο αγωνιωδώς,τόσο αμήχανα και απελπισμένα και το θεωρούμε την απαρχή και όχι την κατάληξη??

Ελπίζω να βοηθώ......

Yiannis

# 7 στις 11/4/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%
Φίλε Νίκο να ξεκαθαρίσω ότι εγώ δεν θέλω να κάνω τη ζωή μας καθόλου πιό δύσκολη,αλλά πιό εύκολη. Δεν είναι ανάγκη να μυθοποιούμε πράγματα και καταστάσεις και μάλιστα χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Ένα τέτοιο θέμα είναι και το σεξ.

Η έλλειψη αμοιβαιότητας και ουσίας πονάει, και δημιουργεί αίσθημα ματαιότητας και κενού σε τέτοιο βαθμό μόνο στην αγάπη και όχι στο σεξ.
Στό σεξ επειδή και εγώ συμφωνώ ότι είναι μια σύνθετη ψυχο(?)σωματική λειτουργία,μπορεί να πονάνε άλλα πράγματα (και δεν αναφέρομαι σε κάτι που μπορεί να σκεφτούν μερικά πρόστυχα μυαλά) όπως η απειρία, τα βιώματα, οι ανασφάλειες, η έλλειψη αυτογνωσίας και άλλα πολλά.
Το σεξ είναι "επιβράβευση" μιας επιτυχούς προσέγγισης η μιας αμοιβαίας έλξης (όπως το λές) αλλά γιατί πρέπει να είναι δουλεμένη και "πιστοποιημένη"????
Χωρίς πιστοποίηση δηλαδή το σεξ δεν μπορεί να είναι καλό???
Προσωπικά δεν εκβιάζω ποτέ τίποτα και πολύ περισσότερο αγωνιωδώς, αμήχανα και απελπισμένα. Ίσα ίσα που επειδή δεν με διακατέχει τίποτα τέτοιο το απολαμβάνω και πολύ μάλιστα.
Και κάτι άλλο. Ναι θεωρώ πως είναι η απαρχή και όχι η κατάληξη. Ή τουλάχιστον είναι πιό κοντά στην αρχή παρά στο τέλος. Υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα να διανύσει κάποιος σε μια σχέση.

# 8 στις 11/4/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αυτό ακριβώς είναι που ήθελα να επισημάνω φίλε Γιάννη,ότι δηλαδή αυτή η κενότητα που χαρακτηρίζει σημαντικότατες << εμπλοκές μας >> ( με την καλύτερη έννοια ) με τους άλλους, οφείλεται πιστεύω κατά κύριο λόγο στην ευκολία με την οποία μάθαμε να χειριζόμαστε γενικά την συμπεριφορά μας.
Η αυτοκριτική και ο έλεγχος του θυμικού είναι η δυσκολία που θέλω να προσθέσω στο τρίτο πρόσωπο, εμού συμπεριλαμβανομένου. Χαίρομαι που καταθέτεις τις προσωπικές σου ερμηνείες περί μη εκβιασμού και σε ζηλεύω που το βιώνεις με αυτόν τον υγιή τρόπο. Συμφωνώ πως τα βιώματα,οι ανασφάλειες κ.α. είναι η ρίζα του πόνου και γι αυτό ζητώ την πιστοποίηση των αισθημάτων γιατί είναι το μόνο εχέγγυο για την μη επιδείνωση αυτών.Εγώ προσωπικά, χωρίς αυτά τα δείγματα ειλικρίνειας προθέσεων και όχι εφήμερης εκμετάλευσης, κλειδώνω και σαν άντρας και όχι απόλαυση δεν αποζητώ,αλλά απομόνωση.
Σχολίασα την φράση του κ. Allen όπως την έθεσες επειδή το σεξ είναι για μένα ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια στη δεύτερη φάση, εκεί που η χαρά που προσφέρει είναι καταφανής και όχι κεκαλυμμένη πίσω από την αγωνία της μοναξιάς που την σέβομαι μεν πάρα πολύ,αλλά κολάζω ως ελατήριο σεξουαλικής χρηστικότητας...
Κι αυτό γιατί στην συχνή περίπτωση της αποτυχίας,(από ανατομικής έως διανοητικής διαφοράς ένθεν και ένθεν)αυτή χρεώνεται σε λάθος λογαριασμό.

Επίσης παρατηρώ τον εαυτό μου να γίνεται μέρα με την μέρα ερωτικά πολύ πιο ενθουσιασμένος με την σύντροφο μου γιατί τώρα σκέφτομαι με δύο << μυαλά >> και τρόπους ,αυτής και εμού..

Βεβαίως και το σεξ μπορεί χωρίς καμμία πιστοποίηση να είναι και υπέροχο αλλά θα με παραδεχθώ αν μετά δεν ζητήσω ούτε το τηλέφωνό της ούτε τι θα κάνει αύριο......!!!!!!!
Επέτρεψέ μου μέσα στην απομυθοποίηση που επιμελώς φροντίζω να κάνω για κάθε τι φθηνό αλλά ακριβά πλασσαρισμένο γύρω μου να κρατήσω το σεξ σαν το παραμύθι μου.
Αυτό που τόσες εικόνες δεξιά κι αριστερά προσπαθούν να μου χαλάσουν αλλά μάταια......

''Όμως, στην κατηγορία των άδειων, κενών και δίχως νόημα εμπειριών, είναι μία από τις καλύτερες''
Ας με συγχωρήσει ο Woody Allen αλλά εγώ δεν θα το εντάξω σε αυτή την κατηγορία.
Το σεξ δεν είναι τόσο χρηστικό όσο το κάναμε.

Eμμένω στο περί κατάληξης μόνο και μόνο γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε πως γεννηθήκαμε κουβαλώντας την γνώση όλου του κόσμου κι εδώ έχεις δίκιο περί απαρχής, στην πορεία όμως κάναμε ότι είναι δυνατόν να την χάσουμε. Κι εδώ ξαναρχίζει το σκαρφάλωμα προς την αθανασία. Τον έρωτα ψυχή τε και σώματι που φαντάζει στην κορυφή....
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost