μπορεις να στειλεις καμια φωτο να σε δουμε και μεις ...?
ειτε γυμνη ειτε με εσωρουχα...οπως θελεις εσυ...τζουλια μην ακους εσυ μανα μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από tzoulia59χαχαχα τι ακουμε ρε παιδι μου ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από pure-formμπορεις να στειλεις καμια φωτο να σε δουμε και μεις ...?
ειτε γυμνη ειτε με εσωρουχα...οπως θελεις εσυ...
δε μου λες, σε έχω ξαναρωτήσει, ένα μαγικό λυχνάρι με το τζίνι σου λέει τίποτα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Paralia48
δε μου λες, σε έχω ξαναρωτήσει, ένα μαγικό λυχνάρι με το τζίνι σου λέει τίποτα?
ελα μανα μου οπως εισαι ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από pure-formτζουλια μην ακους εσυ μανα μου...
Παράθεση:
Παράθεση:
Επειδη μαλλον δεν το εχεις καταλαβει... Ολοι οι αντρες βλεπουν τσοντες ειτε εχουν γυναικα ειτε οχι... το οτι βλεπει τσοντες ο δικος σου δεν σημαινει οτι του λειπει κατι απο εσενα... Απο την αλλη πρωτη φορα ακουω αντρα να παροτρύνει την γυναικα να ντυνεται πιο σεξι... εγω ξερω οτι τις πρηζουν να μην προκαλουν... Ισως να κατσεις να δεις το ειδος της τσοντας που βλεπει και μετα πιαστον και κανε του τα ιδια που βλεπει στο πορνο... Αν δεν το κοψει μετα το πορνο για να ασχολείται με εσενα , να μην με λενε χρηστο
τις εχει κοψει...!!! κ ασχολειται μονο με εμενα πλεον!!! και του αρεσει η γυναικα του να ντυνεται σεξι... κ να προκαλει!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από crhistosΕπειδη μαλλον δεν το εχεις καταλαβει... Ολοι οι αντρες βλεπουν τσοντες ειτε εχουν γυναικα ειτε οχι... το οτι βλεπει τσοντες ο δικος σου δεν σημαινει οτι του λειπει κατι απο εσενα... Απο την αλλη πρωτη φορα ακουω αντρα να παροτρύνει την γυναικα να ντυνεται πιο σεξι... εγω ξερω οτι τις πρηζουν να μην προκαλουν... Ισως να κατσεις να δεις το ειδος της τσοντας που βλεπει και μετα πιαστον και κανε του τα ιδια που βλεπει στο πορνο... Αν δεν το κοψει μετα το πορνο για να ασχολείται με εσενα , να μην με λενε χρηστο
Το να ειναι ξυλαγγουρο η κατηγορουσα, δεν μπορει να παιζει, ε?
Ε, εχεις ερθει στο σωστο μερος, για την λυση του προβληματισμου σου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από denil27τις εχει κοψει...!!! κ ασχολειται μονο με εμενα πλεον!!! και του αρεσει η γυναικα του να ντυνεται σεξι... κ να προκαλει!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media