Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

βοηθεια

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

denil27

# 21 στις 24/8/2015
author
Γυναίκα / 35 / Παντρεμένη
Ν. Αρτας / Αρτα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 24
'Aρεσαν+: 0%

μαλλον θελει σεξυ εσωρουχα!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από denil27

φοραω ρομπα τοτε... αλλα γυμνη!!!

PetrosGym

# 22 στις 24/8/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από achinos

, κι αν έρθει κάνα σόι;

κάνας γείτονας, ο ταχυδρόμος;

https://youtu.be/-og40TNdm2A?t=244

Leigh-Cheri

# 23 στις 24/8/2015
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.052

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από denil27

αμ... με στηνεις στον τοιχο... αλλα δεν τα ξερεις ολα τα κολπα θελει τροπο!!

Αύριο να τηγανίσεις καλαμαράκια, να σου πω εγώ!

Egw-eimai-leme

# 24 στις 24/8/2015
author
Ανδρας / 60 / Διαζευγμένος
Απαντήσεις: 964

Κι ήταν ανάγκη να βάλεις τηγάνι κι εσυ εκεινη την μερα? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Leigh-Cheri

Μια φορά το προσπάθησα και ακόμα έχω τα σημάδια

achinos

# 25 στις 24/8/2015
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από denil27

φοραω ρομπα τοτε... αλλα γυμνη!!!

Πάει

Leigh-Cheri

# 26 στις 24/8/2015
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Απαντήσεις: 2.052

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Egw-eimai-leme

Κι ήταν ανάγκη να βάλεις τηγάνι κι εσυ εκεινη την μερα? 

Ποια εγώ; Τηγάνι; Είσαι καλά;

Απλά είμαι τόσο ατσούμπαλη που και νερό να βράσω θα τσουρουφλιστώ

barbie200

# 27 στις 24/8/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ε αμα κυκλοφορεις γυμνη τις περισσοτερες φορες λογικο ειναι να ψιλοβαρεθει..τα δειχνεις ολα με τι μια πως να του εξαψεις τη φαντασια ετσι ..

Paralia48

# 28 στις 24/8/2015
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Λοιπόν

1. το ημίγυμνο είναι πιο προκλητικό από το γυμνό. Αυτός σε θέλει ημίγυμνη

2. αυτό που παραθέτω , αν το λες σοβαρά, ξεκινάς λάθος

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από denil27

ο... την αλλη φορα που θα τον πιασω θα γινει σφαγη... σιγα μην τον προκαλεσω κιολας... χεχε

Γιατί όχι? Τώρα που είστε νέοι και το αίμα βράζει, γιατί να μην τον προκαλέσεις, θα σου πέσει η μύτη? Εκτός αν άρχισες να βαριέσαι.

Πάντα ήμουν ριζικά αντίθετη με το σκεπτικό <<δε θα κάνω κάτι, ας το κάνει αυτός, εγώ σιγά μη και...>>. Αυτό ανήκει στο παιχνίδι. Αν το θέλεις, άντρας σου είναι , πού το πρόβλημα να ξεκινήσεις, όπως εσύ κρίνεις . Στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Αν θέλετε και οι δύο, μπορείτε να κάνετε εκατοντάδες παιχνίδια..Εκείνος σου είπε κάποιες επιθυμίες, εσύ μπορείς να πεις τις δικές σου.

Μια καλή ερωτική ζωή, είναι αρχή για έναν καλό γάμο. Μην αρχίζεις τις χαζοκόντρες και την επόμενη που θα τον ξαναπιάσεις, κάτσε κοντά και δες και συ τσόντες, λέω ...δηλ...

Αρέσει στο μέλος somebody961

inioxos52

# 29 στις 24/8/2015
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από denil27

... την αλλη φορα που θα τον πιασω θα γινει σφαγη... σιγα μην τον προκαλεσω κιολας... χεχε

Επειδη μου φαινεσαι εξυπνη γυναικα και πονηρο θηλυκο, την επομενη φορα που θα τον πιασεις να χαζευει τσοντες, (και φροντισε ναναι συντομα), οπως εισαι γυμνη και ενω βλεπει, αντικατεστησε ομορφα και απαλα το δικο του χερι με το δικο σου, και λιγο αργοτερα με το στομα σου.

Τοτε να δεις τι εχει να γινει κοπελλια. Κραταω μονο μια επιφυλαξη μη και δεν κατεχεις επαρκως τα μυστικα τα κολπα και τις τεχνικες!!!

Αρέσει στο μέλος blue_wave
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

achinos

# 30 στις 24/8/2015
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762

ε πως...σφαγή λέει...μια τεχνική θα την έχει

https://www.youtube.com/watch?v=8zXuGdorgTg

flat_line

# 31 στις 24/8/2015
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 5.978

Inioxos 52

Θα μπορουσες να εισαι ο πατερας του ερωτικου μυθιστορήματος. Πραγματικα εκστασιαστικα με την απαντηση σου. Ουτε ο Ντειβιντ Λωρενς δεν εγραψε με τοση μεστοτητα και αισθησιασμο.

flat_line

# 32 στις 24/8/2015
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 5.978

Denil 27

Νομίζω οτι το να απενεχοποιησεις αυτο που κανει αλλα και να μαθεις να συμμετέχεις θα βοηθησει την ερωτικη σας ζωη. Οπως σου το εγραψαν και παραπάνω. Επίσης οντως δημιουργεί μια ρουτινα το να κυκλοφορείς συνέχεια γυμνη. Βαλε τα ρουχα που του αρεσουν και παιξε μαζι του. Ισως μεσα απο το πορνο να διακρινεις ανομολογητες επιθυμίες και θέλω αν η ερωτικη σας επικοινωνια δεν ειναι αρκετα δυνατή. Ολα αυτα θα σας βοηθησουν και γενικότερα σαν ζευγάρι. Προσπαθησε να μην αφηνεις μυστικα και αισθηματα ντροπης να παρεμβαλλονται στην σεξουλικη σας ζωή. Το φαντασιακο του πορνο δωσε του το στην πραγματικη ζωη συο κρεβατι σας.
Αρέσει στο μέλος giorgos170

psaromallis

# 33 στις 24/8/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ε, τότε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από PetrosGym

Και άμα βλέπει κάνα όργιο? 

...θα χρειαστεί να καλέσει και τις φίλες της.

Απλό!

By the way...

http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2012/02/IFWT_sexy_kitchen_2.jpg

denil27

# 34 στις 24/8/2015
author
Ν. Αρτας / Αρτα

οκ... σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... θα πραξω κ εγω αναλογα...

nuvola

# 35 στις 24/8/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από achinos

ε, φοράει την ποδίτσα

και το καπελάκι...

broomstick

# 36 στις 25/8/2015
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.517

κοπελια ας το προυμε απο το τελος...αν εισαι ολη μερα γυμνη στο σπιτι στο τελος δεν θα του σηκωνετε ουτε με σφαιρες...ουτε να παρελαυνουν απο μπροστα του ολα τα κουνελακια του πλει μποι ζωντανα...

ντυσου θηλυκα κατι που να τον εξαπτει την φαντασια και οχι προστυχα...

αυτο με τις τσοντες τωρα...ξερω παρα πολλους παντρεμενους που στην πρωτη ευκαιρια καθονται και βλεπουν...τωρα τι καταλαβαινουν δεν ξερω...για να βλεπουν πρεπει κατι να τους λειπει...και εννοειται οτι την τσοντα την βλεπεις για να φτιαχτεις...

υπαρχουν και μερικοι που τις βλεπουν τελειως σεξιστικα...δεν αναφερομαι σε αυτους...

τωρα απο οτι καταλαβαινω σαν απο πολυ νωρις αρχισε να μπαζει ο γαμος σου...και το σεξουαλικο ειναι πολυ σοβαρο ιδιως στις ηλικιες που βρισκεστε...συζητειστε το...βρες απο τωρα τι θελει...μην αρχιζεις τα δικα σου(ολη μερα γυμνη) και οτι σου λενε οι φιλες σου...γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων...και το βασικο αυτο που προσπαθω να σου πω οτι μαθετε να επικοινωνειτε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από denil27

βοηθεια

καλημερα σας... εχω δυο θεματα που με απασχολουν εδω και λιγες μερες... κ αν δεν τα συζητησω θα σκασω!!! ειμαι παντρεμενη εδω και εναν μηνα σχεδον... και σχεση εχουμε σχεδον δυο χρονια... εχει λιγες μερες που επιασα τον αντρα μου να βλεπει τσοντες... κ οχι μονο να βλεπει...να κανει κιολας!!! (ελπιζω να με καταλαβατε)... και οταν τον ρωτησα ποιος ο λογος... μου ειπε οτι δν ξερει... κ ετσι του ηρθε... βεβαια δεν μου παραδεχτηκε οτι κανει! ποιος ο λογος μου εξηγητε να βλεπει τσοντες απο την στιγμη που ειμαι εγω σπιτι??? κ επισης αλλο θεμα... εχει προβλημα με την στυλιστικη μου εμφανιση.. με τον τροπο που ντυνομαι... μου ζητησε να ντυνομαι πιο προκλητικα... πιο σεξυ... μπορειτε να μου πειτε εσεις οι αντρες... τι προβλημα εχετε??? σας διεγειρει πιο πολυ το σεξυ απο οτι το γυμνο?

ευχαριστω.

denil27

# 37 στις 25/8/2015
author
Ν. Αρτας / Αρτα

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας... θα πραξω αναλογα... κ ειδη βλεπω προοδο...

denil27

# 38 στις 25/8/2015
author
Ν. Αρτας / Αρτα

θα ακολουθησω τις συμβουλες σου!

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από broomstick

κοπελια ας το προυμε απο το τελος...αν εισαι ολη μερα γυμνη στο σπιτι στο τελος δεν θα του σηκωνετε ουτε με σφαιρες...ουτε να παρελαυνουν απο μπροστα του ολα τα κουνελακια του πλει μποι ζωντανα...

ντυσου θηλυκα κατι που να τον εξαπτει την φαντασια και οχι προστυχα...

αυτο με τις τσοντες τωρα...ξερω παρα πολλους παντρεμενους που στην πρωτη ευκαιρια καθονται και βλεπουν...τωρα τι καταλαβαινουν δεν ξερω...για να βλεπουν πρεπει κατι να τους λειπει...και εννοειται οτι την τσοντα την βλεπεις για να φτιαχτεις...

υπαρχουν και μερικοι που τις βλεπουν τελειως σεξιστικα...δεν αναφερομαι σε αυτους...

τωρα απο οτι καταλαβαινω σαν απο πολυ νωρις αρχισε να μπαζει ο γαμος σου...και το σεξουαλικο ειναι πολυ σοβαρο ιδιως στις ηλικιες που βρισκεστε...συζητειστε το...βρες απο τωρα τι θελει...μην αρχιζεις τα δικα σου(ολη μερα γυμνη) και οτι σου λενε οι φιλες σου...γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων...και το βασικο αυτο που προσπαθω να σου πω οτι μαθετε να επικοινωνειτε...

PetrosGym

# 39 στις 25/8/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από psaromallis

Ε, τότε...

...θα χρειαστεί να καλέσει και τις φίλες της.

Απλό!

By the way...

http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2012/02/IFWT_sexy_kitchen_2.jpg

Χαλάλι! 

tzoulia59

# 40 στις 25/8/2015
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

χαχαχα τι ακουμε ρε παιδι μου ,,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από denil27

γυμνη κοιμαμαι... και γυμνη κυκλοφορω στο σπιτι...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.