μαλλον θελει σεξυ εσωρουχα!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από denil27φοραω ρομπα τοτε... αλλα γυμνη!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από achinos
, κι αν έρθει κάνα σόι;
κάνας γείτονας, ο ταχυδρόμος;
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από denil27αμ... με στηνεις στον τοιχο... αλλα δεν τα ξερεις ολα τα κολπα
θελει τροπο!!
Αύριο να τηγανίσεις καλαμαράκια, να σου πω εγώ!
Κι ήταν ανάγκη να βάλεις τηγάνι κι εσυ εκεινη την μερα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Leigh-Cheri
Μια φορά το προσπάθησα και ακόμα έχω τα σημάδια
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από denil27φοραω ρομπα τοτε... αλλα γυμνη!!!
Πάει
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Egw-eimai-lemeΚι ήταν ανάγκη να βάλεις τηγάνι κι εσυ εκεινη την μερα?
Ποια εγώ; Τηγάνι; Είσαι καλά;
Απλά είμαι τόσο ατσούμπαλη που και νερό να βράσω θα τσουρουφλιστώ
Λοιπόν
1. το ημίγυμνο είναι πιο προκλητικό από το γυμνό. Αυτός σε θέλει ημίγυμνη
2. αυτό που παραθέτω , αν το λες σοβαρά, ξεκινάς λάθος
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από denil27ο... την αλλη φορα που θα τον πιασω θα γινει σφαγη... σιγα μην τον προκαλεσω κιολας... χεχε
Γιατί όχι? Τώρα που είστε νέοι και το αίμα βράζει, γιατί να μην τον προκαλέσεις, θα σου πέσει η μύτη? Εκτός αν άρχισες να βαριέσαι.
Πάντα ήμουν ριζικά αντίθετη με το σκεπτικό <<δε θα κάνω κάτι, ας το κάνει αυτός, εγώ σιγά μη και...>>. Αυτό ανήκει στο παιχνίδι. Αν το θέλεις, άντρας σου είναι , πού το πρόβλημα να ξεκινήσεις, όπως εσύ κρίνεις . Στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Αν θέλετε και οι δύο, μπορείτε να κάνετε εκατοντάδες παιχνίδια..Εκείνος σου είπε κάποιες επιθυμίες, εσύ μπορείς να πεις τις δικές σου.
Μια καλή ερωτική ζωή, είναι αρχή για έναν καλό γάμο. Μην αρχίζεις τις χαζοκόντρες και την επόμενη που θα τον ξαναπιάσεις, κάτσε κοντά και δες και συ τσόντες, λέω ...δηλ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από denil27
... την αλλη φορα που θα τον πιασω θα γινει σφαγη... σιγα μην τον προκαλεσω κιολας... χεχε
Επειδη μου φαινεσαι εξυπνη γυναικα και πονηρο θηλυκο, την επομενη φορα που θα τον πιασεις να χαζευει τσοντες, (και φροντισε ναναι συντομα), οπως εισαι γυμνη και ενω βλεπει, αντικατεστησε ομορφα και απαλα το δικο του χερι με το δικο σου, και λιγο αργοτερα με το στομα σου.
Τοτε να δεις τι εχει να γινει κοπελλια. Κραταω μονο μια επιφυλαξη μη και δεν κατεχεις επαρκως τα μυστικα τα κολπα και τις τεχνικες!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από PetrosGym
Και άμα βλέπει κάνα όργιο?
...θα χρειαστεί να καλέσει και τις φίλες της.
Απλό!
By the way...
http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2012/02/IFWT_sexy_kitchen_2.jpg
οκ... σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... θα πραξω κ εγω αναλογα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από achinos
ε, φοράει την ποδίτσα
και το καπελάκι...
κοπελια ας το προυμε απο το τελος...αν εισαι ολη μερα γυμνη στο σπιτι στο τελος δεν θα του σηκωνετε ουτε με σφαιρες...ουτε να παρελαυνουν απο μπροστα του ολα τα κουνελακια του πλει μποι ζωντανα...
ντυσου θηλυκα κατι που να τον εξαπτει την φαντασια και οχι προστυχα...
αυτο με τις τσοντες τωρα...ξερω παρα πολλους παντρεμενους που στην πρωτη ευκαιρια καθονται και βλεπουν...τωρα τι καταλαβαινουν δεν ξερω...για να βλεπουν πρεπει κατι να τους λειπει...και εννοειται οτι την τσοντα την βλεπεις για να φτιαχτεις...
υπαρχουν και μερικοι που τις βλεπουν τελειως σεξιστικα...δεν αναφερομαι σε αυτους...
τωρα απο οτι καταλαβαινω σαν απο πολυ νωρις αρχισε να μπαζει ο γαμος σου...και το σεξουαλικο ειναι πολυ σοβαρο ιδιως στις ηλικιες που βρισκεστε...συζητειστε το...βρες απο τωρα τι θελει...μην αρχιζεις τα δικα σου(ολη μερα γυμνη) και οτι σου λενε οι φιλες σου...γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων...και το βασικο αυτο που προσπαθω να σου πω οτι μαθετε να επικοινωνειτε...
Παράθεση:
βοηθεια
Σχόλιο # 1 από denil27καλημερα σας... εχω δυο θεματα που με απασχολουν εδω και λιγες μερες... κ αν δεν τα συζητησω θα σκασω!!! ειμαι παντρεμενη εδω και εναν μηνα σχεδον... και σχεση εχουμε σχεδον δυο χρονια... εχει λιγες μερες που επιασα τον αντρα μου να βλεπει τσοντες... κ οχι μονο να βλεπει...να κανει κιολας!!! (ελπιζω να με καταλαβατε)... και οταν τον ρωτησα ποιος ο λογος... μου ειπε οτι δν ξερει... κ ετσι του ηρθε... βεβαια δεν μου παραδεχτηκε οτι κανει! ποιος ο λογος μου εξηγητε να βλεπει τσοντες απο την στιγμη που ειμαι εγω σπιτι??? κ επισης αλλο θεμα... εχει προβλημα με την στυλιστικη μου εμφανιση.. με τον τροπο που ντυνομαι... μου ζητησε να ντυνομαι πιο προκλητικα... πιο σεξυ... μπορειτε να μου πειτε εσεις οι αντρες... τι προβλημα εχετε??? σας διεγειρει πιο πολυ το σεξυ απο οτι το γυμνο?
ευχαριστω.
παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας... θα πραξω αναλογα... κ ειδη βλεπω προοδο...
θα ακολουθησω τις συμβουλες σου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από broomstickκοπελια ας το προυμε απο το τελος...αν εισαι ολη μερα γυμνη στο σπιτι στο τελος δεν θα του σηκωνετε ουτε με σφαιρες...ουτε να παρελαυνουν απο μπροστα του ολα τα κουνελακια του πλει μποι ζωντανα...
ντυσου θηλυκα κατι που να τον εξαπτει την φαντασια και οχι προστυχα...
αυτο με τις τσοντες τωρα...ξερω παρα πολλους παντρεμενους που στην πρωτη ευκαιρια καθονται και βλεπουν...τωρα τι καταλαβαινουν δεν ξερω...για να βλεπουν πρεπει κατι να τους λειπει...και εννοειται οτι την τσοντα την βλεπεις για να φτιαχτεις...
υπαρχουν και μερικοι που τις βλεπουν τελειως σεξιστικα...δεν αναφερομαι σε αυτους...
τωρα απο οτι καταλαβαινω σαν απο πολυ νωρις αρχισε να μπαζει ο γαμος σου...και το σεξουαλικο ειναι πολυ σοβαρο ιδιως στις ηλικιες που βρισκεστε...συζητειστε το...βρες απο τωρα τι θελει...μην αρχιζεις τα δικα σου(ολη μερα γυμνη) και οτι σου λενε οι φιλες σου...γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων...και το βασικο αυτο που προσπαθω να σου πω οτι μαθετε να επικοινωνειτε...
Παράθεση:
Ε, τότε...
Σχόλιο # 33 από psaromallis
...θα χρειαστεί να καλέσει και τις φίλες της.
Απλό!
By the way...
http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2012/02/IFWT_sexy_kitchen_2.jpg
Χαλάλι!
χαχαχα τι ακουμε ρε παιδι μου ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από denil27γυμνη κοιμαμαι... και γυμνη κυκλοφορω στο σπιτι...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media