Παράθεση:
διαιταΓεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση .θελω ννα δοκιμασω τη γνωστη χημικη διαιτα δηλαδη 15-20 κιλα σε 35-40μερες θα ηθελα να χασω 15κιλα .
Σχόλιο # 1 από meniaa12345
ενα κιλο λιπους εχει 7000 θερμιδες. τοσες θα πρεπει να μην τρως δηλαδη για να χασεις 1 κιλο
υπολογισε ποσο λιπος θες να χασεις και θα δεις οτι αυτο που γραφεις δεν γινεται.
αν υποθεσουμε οτι δεν προσλαμβανεις καθολου θερμιδες δεν τρως τιποτα δηλαδη...την ημερα,τρως λαχανικα κτλ τοτε θα χανεις 7000θεμιδες το 1 κιλο λιπος δια τις θερμιδες που χρειαζεται το σωμα σου για να συντηρηθει, οι οποιες δεν ξερω ποσες ειναι εξαρτατε απο πλλους παραγοντες. υπολογισε οτι θα χανεις το πολυ 2 κιλα την εβδομαδα...
τωρα βεβαα εσυ στην αρχη, θα χασεις πιο πολλα αλλα δεν θα εινα λιπος, θα ειναι νερο το οποιο θα το αποβαλλει ο οργανισμος σου αφυ δεν θα το χρεαζεται για να χωνεψει το φαγητο που δεν τρως.αυτο που λεμε καυσειις γινεται μονο με το νερο!! αν εχες υψος περιπου 1,70 ειναι 3 κιλα το νερο, συν το περιεχομενο σε τροφες ολου του πεπτικου σωληνα, περιπου αλλα 4 κιλα την κυριακη θα εχεςαντυπωσιαστει απο τα κιλα σου αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν θα εχεις χασει παρα 1 με δυσκολια 2 κιλα λιπους
ακουγεται αρκετα τραγικο αυτο αλλα ετσι ειναι. ο ανθρωπινος οργανισμος ειναι πολυ οικονομικος στις απαιτησεις του σε τροφη. θεωρητικα μπορεις να χασεις περισσοτερες θερμιδεςμε γυμναστικη αλλα για να μην το μελετησουμε πολυ το θεμα, θα σου πω οτι ακομα και γυμνασμενοι ανθρωποι δεν αντεχουν να ασκουνται τοσο πολυ για να χασουν τις θερμιδες που θα ηθελαν, ποσο μαλλον εσυ.
συμπερασμα!!!
ε, δεν εχω τιποτα να γρ;αψω, αμα προσεξεις γυρω σου, οι μισοι ειναι λεπτοι και οι αλλοι μισοι παχιοι, ε, μεινε ετσι!!
μην κάνεις χημικές δίαιτες και τέτοιες βλακείες, σταμάτα να σαβουρώνεις απλά και πήγαινε στο γάμο και -5 κιλά, τι θα γίνει δηλαδή;
Πίνε νερά, παίρνε μέχρι 1200-1300 θερμίδες την ημέρα. θα δεις διαφορά.ρε παιδιά κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σας μετρούσα θερμίδες. Με τον καιρό ανακάλυψα ότι το μυστικό των διαιτών δεν είναι μόνο εκεί. Έχει σημασία και το τι τρως και πότε το τρως.
Δηλαδή το μαύρο ψωμί έχει περίπου ίδιες θερμίδες με το άσπρο αλλά σε χορταίνει και επειδή ...βοηθά και στη λειτουργία του εντέρου τελικά βοηθά πολύ στο αδυνάτισμα (δεν εννοώ καρβέλια, αλλά 1-2 φέτες).
Το πρωινό, αν φας γλυκίσματα κ.λ.π. στις 10 πεινάς , δεν μπορείς να δουλέψεις και τρως διπλά. Γιαυτό το πρωινό πρέπει να είναι τροφή θρεπτική , βιταμινούχα , κατά προτίμηση με αλεύρι ολικής αλέσως ή δημητριακά.
Το βραδυνό σε φουσκώνει και τις θερμίδες τις καις δύσκολα, γιαυτό καλά είναι μετά τις 6 το απόγευμα να μην ξανατρώς (δεδομένου ότι κοιμάσαι γύρω στις 11).
Και το βασικότατο . >Το ένα γεύμα πρέπει να είναι ζεστό φαγητό, αλλοιώς πεινάς. Στο ζεστό φαγητό καθυστερεί η πέψη και νοιώθεις χορτάτη περισσότερες ώρες.
Επίσης μην κόψετε το ελαιόλαδο! Βοηθά τη λειτουργία του εντέρου και βοηθά στο να απορροφούνται οι λιποδιαλυτές βιταμίνες.
Αν ακολουθήσεις αυτά τα τιπς, να δεις ότι και με ίδιο αριθμό θερμίδων , χάνεις κιλά.
ανθοϊάματα
γι' αυτό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από meniaa12345
Ο αντρας μιας φιλης εχασε 17κιλα σε 40 μερες παιδια ολα γινονται αρκει να το βαλεις στοχο ο ανθρωπος εδω και 7μηνες παραμενει στα ιδια κιλα απλα στο θεμα μου ηθελα να δω αν υπαρχει γυναικα που δοκιμασε γιατι στη καθημερινη ζωη μου δεν εχω γνωρισει .υστερα οι αντρες καινε πιο πολυ λιπος
ελάττωσα μόνο την ποσότητα του φαγητού δίχως ν΄ αφαιρέσω τίποτε ...
κάθε απόγευμα το καλοκαίρι που μας πέρασε κινούσα για περπάτημα τρίωρο κι έντονο στις ρεματιές ...
σε τρεις μήνες έφυγαν σα νεράκι δεκατέσσερα κιλά ...
η προπόνηση σταμάτησε μήνες τώρα και το αποτέλεσμα σταθερό ...
ούτε εγώ δεν το πιστεύω ...
Τότε θα πας στον γιατρό, θα πάρεις τα χαπάκια σου
και σε λίγο καιρό που θα ρυθμιστεί και θα είναι ελεγχόμενος,
θα μπορείς μια χαρά να τα χάσεις.
στα social media