Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Θα μεταλάβω με νερό θαλασσινό
στάλα τη στάλα συναγμένο απΆ το κορμί σου
σε τάσι αρχαίο, μπακιρένιο αλγερινό,
που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν.
Σκουριά πυρόχρωμη στις μίνες του Σινά.
Οι κάβες της Γερακινής και το Στρατόνι.
Το επίχρισμα. Η άγια σκουριά που μας γεννά, Μας τρέφει, τρέφεται από μας, και μας σκοτώνει.
η φωνη της κωχ
η επιβλητικοτητα της
η ατμοσφαιρα του τραγουδιου
η ερωτικοτατη πρωτη στροφη του ποιηματος
(...)
τα λογια... τσιγγανα
φατα μοργκανα...γυναικεια δυναμη-θηλυκη πνευματικοτητα
Η δεκαετία του 1960 σηματοδότησε μια νέα εποχή. Στην Αμερική άρχισε να επικρατεί ένα κλίμα αμφισβήτησης, κοινωνικών συγκρούσεων και αναζήτησης της ελευθερίας σε νέο επίπεδο, ιδιαίτερα από τους νέους ανθρώπους. Στην Ελλάδα το κίνημα αυτό ήρθε λίγο αργοπορημένα, κάνοντας την εμφάνισή του την επόμενη δεκαετία, του 1970 και πάλεψε με τα αυστηρά ήθη της εποχής και την τότε πολιτική πραγματικότητα, εκείνη της χούντας. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 δημιουργήθηκαν
εχοντας μεγαλώσει μεσα στο δισκοπωλείο της μητερας μου, συνειδητοποιησα πως σε καθε φαση της ζωης μου, υπηρχε ενα ή και περισσότερα τραγουδια που μου "μιλουσαν", "καθοδηγουσαν" και γινοταν μοτο ζωης.
συμπερασμα, δεν μπορω να βρω το ενα που ξεχωριζει.
σιγουρα ομως ειναι ολα ομορφες χρονικες τρυπες που ταξιδευουν πισω, εκει που γελασα, εκλαψα, ερωτευτηκα, χορεψα, ρεζιλευτηκα(ντισκο), νυχτωσα και ξημερωσα.
Παλιότερα ήταν το Unforgiven των Metallica (δεν το βάζω μπήκε 1 σελίδα πριν). Κομμάτι κομμένο και ραμμένο για μένα από πλευράς στίχων (σε ένα βαθμό συνεχίζει να είναι).
Σήμερα δεν λέω γιατί θα πρέπει να βάλω και στίχους και θα μας φάει η λογοκρισία
στα social media