μου τη σπάει η ιδέα του μοτο
όπως και οι σημαίες και οι παρελάσεις
όμως δε σου τη σπάει σίγουρα...
δικό σου...με αγάπη
https://www.youtube.com/watch?v=A86wOqWGp0I
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Koula___μου τη σπάει η ιδέα του μοτο
όπως και οι σημαίες και οι παρελάσεις
αντίκειται στην κουλτούρα του παλιάτσου
να κορνιζάρει και να ανεμίζει ιδέες
απλά είναι, δεν το δηλώνει σε κανένα ληξιαρχείο
Παράθεση:
Αυτό
Σχόλιο # 63 από Bliss_όμως δε σου τη σπάει σίγουρα...
δικό σου...με αγάπη
ρε 'συ
δεν σε βλέπω πολύ καλά τελευταία
το επικοινωνιακό σου έχει παρεμβολές
η ιδέα του μότο μου τη σπάει
όχι η μουσική
Παράθεση:
Αυτό
Σχόλιο # 63 από Bliss_όμως δε σου τη σπάει σίγουρα...
δικό σου...με αγάπη
ως μόττο,
στόκε
πάλι κατέβασες κεραίες;
( ανακάλυψα κάτι καλά, αλλά μόνο αν είσαι καλό παιδί θα σου πω...
τώρα είναι που στη σβούριξε )
άντε πάω...για τα καλά
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Koula___
ρε 'συ
δεν σε βλέπω πολύ καλά τελευταία
το επικοινωνιακό σου έχει παρεμβολές
η ιδέα του μότο μου τη σπάει
όχι η μουσική
ευτυχώς που δεν θα γίνω ποτέ καλό παιδί
και το γλιτώνω
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Bliss_ως μόττο,
στόκε
πάλι κατέβασες κεραίες;
( ανακάλυψα κάτι καλά, αλλά μόνο αν είσαι καλό παιδί θα σου πω...
τώρα είναι που στη σβούριξε
)
άντε πάω...για τα καλά
...τι να πρωτοαναφέρω...είναι τόσα τα κομμάτια, τόσοι οι ερμηνευτές, τα συγκροτήματα και οι σκηνές που δεν θα μπορούσε να με "στοιχειώσει" ένα κομμάτι...πιο σωστό θα ήταν να πώ ότι με έχουν στοιχιώσει δεκαετίες οι ολόκληρες σκηνές (και εννοώ λέγοντας σκηνή πχ ρόκ αγγλική σκηνή '60-'70 κλπ)...θα ξεκινήσω με την Ελληνική σκηνή των δεκαετιών '60-'70 με ερμηνευτές όπως ο Διονυσίου, ο Κόκκοτας, η Μαρινέλλα, η Δούκισσα, η Σακελλαρίου, η Λέανδρος και θα συνεχίσω με τη ρόκ (ρόκ-χάρντ ρόκ) σκηνή της αγγλίας των δεκαετιών '60 & '70, την πάνκ σκηνή της αγγλίας την δεκαετία του '80 και συνεχίζω περνώντας τον Ατλαντικό φτάνω στη ρόκ σκηνή της ανατολικής ακτής των ηπα-δεκαετία '60 & '70 (συμπεριλαμβάνεται και η κάντρυ-ρόκ σκηνή των ίδιων δεκαετιών με μπάντες όπως οι Byrds, Flying Burrito Brothers, Buffalo Springfield, Crosby-Stills &Nush-Neil Young, Cactus κλπ), κατευθύνομαι προς τον αμερικάνικο νότο των ίδιων δεκαετιών με μεγάλες μπάντες νότιου ρόκ και blue grass μουσικής και τέλος φτάνω στην δυτική ακτή που εκεί πλέον η μουσική και οι μπάντες απογειώνονται...εκατοντάδες εκατοντάδων μπάντες, χιλιάδες κομμάτια και ατελείωτη μουσική!!! ...πως να πώ λοιπόν ένα μόνο κομμάτι όταν με έχουν στοιχιώσει σχεδόν στο σύνολό τους όλοι αυτοί οι μεγάλοι καλιτέχνες-δημιουργοί-ερμηνευτές...ενώ είναι πολλές χιλιάδες ακόμη αυτά που δεν έχω αναφέρει εδώ στο σύντομο σημείωμά μου!!! :-)
7'70
Tangerinedream: δε βαστιέμαι θα στο πω:
είσαι τόσο ρομάντζας φίλε, που φτάνεις να ταλαιπωριέσαι!
χωρίς παρεξήγηση ε! καλαμπούρι κάνω! κρύο μεν αλλά καλαμπούρι!
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από tangerinedream...τι να πρωτοαναφέρω...είναι τόσα τα κομμάτια, τόσοι οι ερμηνευτές, τα συγκροτήματα και οι σκηνές που δεν θα μπορούσε να με "στοιχειώσει" ένα κομμάτι...πιο σωστό θα ήταν να πώ ότι με έχουν στοιχιώσει δεκαετίες οι ολόκληρες σκηνές (και εννοώ λέγοντας σκηνή πχ ρόκ αγγλική σκηνή '60-'70 κλπ)...θα ξεκινήσω με την Ελληνική σκηνή των δεκαετιών '60-'70 με ερμηνευτές όπως ο Διονυσίου, ο Κόκκοτας, η Μαρινέλλα, η Δούκισσα, η Σακελλαρίου, η Λέανδρος και θα συνεχίσω με τη ρόκ (ρόκ-χάρντ ρόκ) σκηνή της αγγλίας των δεκαετιών '60 & '70, την πάνκ σκηνή της αγγλίας την δεκαετία του '80 και συνεχίζω περνώντας τον Ατλαντικό φτάνω στη ρόκ σκηνή της ανατολικής ακτής των ηπα-δεκαετία '60 & '70 (συμπεριλαμβάνεται και η κάντρυ-ρόκ σκηνή των ίδιων δεκαετιών με μπάντες όπως οι Byrds, Flying Burrito Brothers, Buffalo Springfield, Crosby-Stills &Nush-Neil Young, Cactus κλπ), κατευθύνομαι προς τον αμερικάνικο νότο των ίδιων δεκαετιών με μεγάλες μπάντες νότιου ρόκ και blue grass μουσικής και τέλος φτάνω στην δυτική ακτή που εκεί πλέον η μουσική και οι μπάντες απογειώνονται...εκατοντάδες εκατοντάδων μπάντες, χιλιάδες κομμάτια και ατελείωτη μουσική!!! ...πως να πώ λοιπόν ένα μόνο κομμάτι όταν με έχουν στοιχιώσει σχεδόν στο σύνολό τους όλοι αυτοί οι μεγάλοι καλιτέχνες-δημιουργοί-ερμηνευτές...ενώ είναι πολλές χιλιάδες ακόμη αυτά που δεν έχω αναφέρει εδώ στο σύντομο σημείωμά μου!!! :-)
7'70
7'70
...φαντάσου ότι έχω σχεδόν 4.000 βινύλια (και είναι ένας μικρός αριθμός μπροστά σε αυτόν που θα ήθελα να έχω και ακόμη ποοολλλυυυ μικρότερος απο το πραγματικό νούμερο!!!) και ακούω συνεχώς στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στο γραφείο μουσική...τη μουσική που με έχει "στοιχιώσει" -όπως καλά το έχεις θέσει- και αποτελείται όπως είπα πριν απο δεκαετίες και ολόκληρες σκηνές...δεν θα μπορούσε ποτε να με "στοιχιώσει" ένα τραγούδι...:-)
...χεχεχχε όχι δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης σε καμμία περίπτωση...εδώ είμαστε μια καλή παρέα και εκφράζουμε κάποιες σκέψεις και κάποια συναισθήματά μας...:-)
Tangerine όταν σε διαβάζω μου έρχεται στο μυαλο αυτό το κομμάτι
https://www.youtube.com/watch?v=aQtXysJOfWkΌταν το άκουσα είπα τι τραγουδαρα είναι αυτή... Τα έχει όλα σε λίγους στίχους!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media