Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Ήταν το 1987 όταν το πρωτοάκουσα, τότε που έβγαινα με πολύ θόρυβο από μια ταραχώδη εφηβεία, μέτριος μαθητής και ακόμα χειρότερος ωτακουστής... Παρερμήνευσα λοιπόν τον τίτλο του τραγουδιού μάλλον όπως ήθελα και αντί για It's a sin, που σημαίνει είναι αμαρτία, εγώ νόμιζα ότι έλεγε It's a scene - είναι μια (κακή) σκηνή δηλαδή, κάτι για το όποιο ήμουν συνηθισμένος όπου σχεδόν πήγαινα όντας πολύ έξαλλος και ανώριμος ακόμα
https://www.youtube.com/watch?v=rLpF6Bi4WTI
έχετε ακούσει ποτέ σας καλύτερη μουσική από αυτή?
Την όπερα αυτή την έχω δει λάιφ!
Φυσικά όχι τόσο πλούσια , όπως στο έργο. Αλλά αυτό το κομάτι είναι το ΤΕΛΕΙΟ!
Μου αρέσει +
tangerinedream
# 91στις 9/10/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
...το "Rambling man" των Allman Brothers, το "Going up the country" των Canned Heat, το "Tuesday's gone"
των Lynyrd Skynyrd, το "Heroine" του Lou Reed και το "Paint it black" των Rolling Stones σε μια πρόχειρη αναπόληση...δεν με στιγμάτισαν αλλά αυτά και μερικές εκατοντάδες ακόμη συνέβαλλαν -μαζύ με πολλά άλλα στοιχεία, μικρότερα ή μεγαλύτερα- με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο στη σύνθεση της προσωπικότητάς μου, της ψυχοσύνθεσής μου, της σκέψης μου, της καλλιέργειάς μου και τέλος, στην στάση μου απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους...
(...λυπάμαι που δεν μπορώ να ανεβάσω -ή να κατεβάσω- κανένα βιντεο...)
στα social media