Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από eyaggelos2ενας αντρας, εχει παντα την ευκαιρια να δειξει σε μια γυναικα ποιος ειναι και αμα αυτη θελει, να δεσει το γλυκο.μια γυναικα στην ελλαδα δεν εχει ποτε την ευκαιρια να το κανει αυτο. αμα δεν ειναι εμφανισιμη, δεν θα την πλησιασει ποτε κανεις για να μπορεσει να του αποδειξει τι αξιζει. ουσιαστικα το μονο που μπορει να κανει ειναι να κυκλοφορει με μια ταμπελα που να λεει οτι ειναι προθυμη για μερικες ξεπετες αλλα αυτο οι περισσοτερες δεν το θελουν ουτε τις ενδιαφερει ακομα και αν τους λειπει το σεξ
ΥΓ ελλαδα μενω!
Αμφιβάλλω ότι μένεις Ελλάδα.
Εγώ ξέρω πολλές που δεν είναι εμφανίσιμες και μια χαρά τις πλησιάζουν άντρες.Και αν δεν τις πλησιάζουν αυτοί,τους πλησιάζουν αυτές.Και αν ο άντρας είναι ελεύθερος,ακόμα κι εμφανίσιμος να είναι,πέφτει πολύ εύκολα.
Κι έχεις μετά κάποιες απήδηχτες δήθεν να απορούν 'μα πώς γίνεται το τάδε τσόκαρο να έχει τέτοιο εμφανίσιμο γκόμενο'?Μα τώρα τον προσέξατε ρε μα λακισμένες?Όταν τον είδατε με άλλη?Ας ρίχνατε κι εσεις τα μούτρα σας να τον πλησιάζατε πρώτες.Τώρα ξαφνικά έγινε εμφανίσιμος και άξιος για σχέση?
Ολα τα ξερεις χοπιτοπουλε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 202 από Alpenglowhttps://www.youtube.com/watch?v=wpjY2vaZFY8&list=PLMJ78NDkO-sO_JGQMVNH4UMdhntBvE5ws&index=26
Σωτήρη έχεις λιώσει το νούμερο 5 του βίντεο!!!
Ελα ρε...κι εγώ που νόμιζα πως οι περισσότεροι "τέτοιοι" έχουν λιώσει το 11.
χαχαχα εγώ εννοώ ότι το έχει λιώσει το επιχείρημα από τη χρήση!!! τώρα το άλλο ναι όλοι το έχουν λιώσει από τη χρήση (με εξαίρεση τονάντρα της ότιναναι)...
Πάντως το πέσιμο εν ψυχρώ σε δρόμο μετρό καφέ μπαρ από γυναίκα σε άντρα γίνεται μόνο σε αμερικάνικες σειρές (two and a half men κ.λ.π. ).
Παράθεση:
Σχόλιο # 167 από BillCastο sotos είναι μια σκεπτομορφή. στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. τον έχουμε δημιουργήσει όλοι οι άντρες,
ενσαρκώνοντας πάνω του τους φόβους, τις μίρλες και τις ξινίλες μας, ούτως ώστε να μπορούμε να
χαρούμε μετά ανέμελοι τη ζωή και τον έρωτα χάσκωντας σαν ξέγνοιαστοι κάγκουρες.
hint: μην προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις για το οτιδήποτε.
είναι αυτό που βλέπεις και είναι υπέροχος ακριβώς όπως είναι. γιαυτό και δεν παλεύουμε πια να τον πείσουμε για οτιδήποτε διαφορετικό απ όσα πιστεύει.
αν το γενικευαμε λιγο;;
Αν οπου σκεπτομορφη sotoς ..
Ο Λ Ο Ι μας;;
κι εδω ..
ενας νεος α γ ρ ι ο τοπος
ενα πεδιο..
οπου εμεις οι σκεπτομορφες
περι-πλανιομαστε
για το περα απο τα συνορα μας;;;
οντα που δεν εχουμε διανοηθει...
εν μεσω κοσμων
που δεν πολυκαταλαβαινουμε...
και ως αλλοι μονομαχοι...
να χαιρετουμε...
Ave Caesar
morituri te salutant
ποιον;;;
μα την α-ληθεια...
που
αν υφισταται..
σιγουρα ειναι
ΜΗ ανθρωπινη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 206 από Paralia48Πάντως το πέσιμο εν ψυχρώ σε δρόμο μετρό καφέ μπαρ από γυναίκα σε άντρα γίνεται μόνο σε αμερικάνικες σειρές (two and a half men κ.λ.π. ).
Καλά,εκεί η πιο άσχημη πάει άνετα για μοντέλο της Victoria's secret.
Τί να πει ο φουκαράς ο Τσάρλι...
σωτηρη θέλω να σχολιασεις κατι, είσαι εδω να μου πεις τη γνωμη σου?
Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από sotos-1
Σώτο, οι κινέζες πώς σου φαίνονται ως γυναίκες; Σου αρέσουν;
Παράθεση:
Σχόλιο # 210 από Leigh-CheriΣώτο, οι κινέζες πώς σου φαίνονται ως γυναίκες; Σου αρέσουν;
Όχι δε μ'αρέσουν.Αλλά γιατί ρωτάς?
Έτυχε σήμερα να διαβάσω κάτι και αμέσως σκέφτηκα εσένα.
Θα ήταν ο παράδεισός σου
http://www.koolnews.gr/stories/673178-sex-capital-o-andrikos-paradeisos-stin-kina-oi-andres-kathontai-kai-exoyn-ypoxreotika-3-gynaikes/
Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από sotos-1
καλά , σοβαρά το λες? ...
Τι γούστα έχεις ρε Σώτο? Γιαυτό είσαι ακόμη <<ελεύθερος>>!
Ο Τσάρλυ είναι το απραγματοποίητο όνειρο κάθε άντρα... λίγη δουλειά, πολλά λεφτά, υπηρέτρια, ωραίο σπίτι και πολλές πολλές γυναίκες και όλες μοντέλα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 213 από Paralia48καλά , σοβαρά το λες? ...
Τι γούστα έχεις ρε Σώτο? Γιαυτό είσαι ακόμη <<ελεύθερος>>!
Ο Τσάρλυ είναι το απραγματοποίητο όνειρο κάθε άντρα... λίγη δουλειά, πολλά λεφτά, υπηρέτρια, ωραίο σπίτι και πολλές πολλές γυναίκες και όλες μοντέλα!
Μα αν με ρωτούσαν 'ποιο φανταστικό πρόσωπο θα ήθελα να ήμουν',αυτόν θα έλεγα.
Τουλάχιστον μέχρι να πέθαινα από κίρρωση,θα τα είχα ζήσει όλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 214 από sotos-1
Μα αν με ρωτούσαν 'ποιο φανταστικό πρόσωπο θα ήθελα να ήμουν',αυτόν θα έλεγα.
Τουλάχιστον μέχρι να πέθαινα από κίρρωση,θα τα είχα ζήσει όλα...
βασικα
και στην πραγματικη του ζωη
ειναι το ονειρο καθε αντρα
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=UTULoJlD_V4
Σχόλιο # 216 από Cynicality
Το λεει ξεκαθαρα ο ανθρωπος πώς λειτουργουν τα πραγματα
Ναι αλλά ο άνθρωπος τα λέει τα εγγλέζικα.
Χάθηκε να έχει και υπότιτλους εις την ελληνικήν...;
Άντε να καταλάβεις τώρα τι λέει αυτός ο ρέντχεντ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 217 από IM___Άντε να καταλάβεις τώρα τι λέει αυτός ο ρέντχεντ...
γεια σου αρχηγέ μου
[img]http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/1326278.jpg" class="irc_mi" style="margin-top:49px;" alt="1326278.jpg[/img]
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media