Βelleza
Εγώ νομίζω ότι άμα θέμε εμείς ...τύφλα να έχουν οι άντρες ...νομίζουν κι ότι μας
κηνύγησαν και μας κατέκτησαν ... ή μάλλον είναι κοινό μυστικό
Δεν περιγράφω άλλο ...
Είσαι ο.κ. και από τη όμορφη θέση της Γυναίκας ... να ξέρεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από _Bellezza_Tώρα που λέτε για το μετρό...
αρκετές φορές έχει τύχει να κοιτάζω και να με κοιτάζει κάποιος έντονα...
Κάποια στιγμή θέλω να τολμήσω και να πάω σε αυτόν που με κοιτάει και να του πιάσω κουβέντα.
Αφενός να δω τί ψάρια θα πιάσω, αφετέρου να φάω την κρυάδα του να κάνεις την πρώτη κίνηση.
Άσχετο, αλλά θα ήθελα να ήμουν για μια μέρα άντρας...
θα την έπεφτα σε ό,τι κινείται έτσι για το χαβαλέ.
πετρο μη λες μαλκιες ο καρεμπε θα εχει κανενα ανακοντα μεσα στο παντελονι του ...!
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από PetrosGym
Τελικά την είχε ένας Καρεμπέ με πολύ μέτρια εμφάνιση (άσε έξω το οικονομικό γιατί οποιον ήθελε είχε).
Παράθεση:
εκεί όσοι δεν είναι σαν τον Σπαλιάρα...έχουν πρόβλημα./...
Σχόλιο # 60 από Antonio_an
Δηλ. ...οι περισσοτεροι;;
Σιγα τον Σπαλιαρα ρε παιδια...
για καμια σφαλιαρα...καλος ειναι...!
Βρε παιδί μην έχεις κολλήματα τέτοιου είδους ... να είσαι διακριτικός και ευγενικός
Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες ψάχνουν για ημίθεους ή θεούς σε ομορφιά
κάνε όμορφες κινήσεις και θα τα καταφέρεις .
Παράθεση:
ρε φίλε συγνώμη αλλά εντάξει τι θες να σου πω τώρα το βιογραφικό μου, ή πόσα φράγκα έχω...?
κοίταξε γύρω σου βλέπεις πάντα όμορφες γυναίκες με όμορφους άντρες? γιατί εγώ βλέπω πολλούς πανάσχημους με πανέμορφες γυναίκες...
εγώ μίλησα για καμάκι με άγνωστες γυναίκες ή μέσω ίντερνετ, εκεί όσοι δεν είναι σαν τον Σπαλιάρα...έχουν πρόβλημα./...σε αυτού του είδους τις γνωριμίες δηλαδή με γυναίκες που είναι άγνωστες δεν τις ξέρεις από πουθενά...
Βασικά τώρα για τα προσόντα που λες εντάξει βασικά είμαι πολύ ψηλός... οπότε αυτό μάλλον καλό είναι...και είμαι πολύ μορφωμένος...και δεν είμαι φτωχός...
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από thalassa27Βelleza
Εγώ νομίζω ότι άμα θέμε εμείς ...τύφλα να έχουν οι άντρες ...νομίζουν κι ότι μας
κηνύγησαν και μας κατέκτησαν ... ή μάλλον είναι κοινό μυστικό
Δεν περιγράφω άλλο ...
Είσαι ο.κ. και από τη όμορφη θέση της Γυναίκας ... να ξέρεις.
Μια χαρά περνάμε και ως γυναίκες...
Πολλά πράγματα μας έρχονται εύκολα...
Αλλά θα είχε χαβαλέ να ήμασταν άντρες για μια μέρα!!
αιντε βρε γατουλες κοιμηθειτε...
που θελετε να γινεται και αντρες για μια μερα...Κοίτα θα ήθελα να ήμουν άντρας ( όχι για μια μέρα ) γιατί νομίζω γενικά η κοινωνία τους αποδέχεται περισσότερο
δλδ θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο ...
Βέβαια το ίδιο νομίζουν και αυτοί για μας ...
Οπότε όλα καλά !
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από _Bellezza_
Μια χαρά περνάμε και ως γυναίκες...
Πολλά πράγματα μας έρχονται εύκολα...
Αλλά θα είχε χαβαλέ να ήμασταν άντρες για μια μέρα!!
γυναίκα και να φλερτάρει μου φαίνεται λίγο άπιαστο...ΕΚΤΟΣ αν είναι μεθυσμένη η σκάσεις μύτη με καμιά φεραρι η πορσε η στην χειρότερη με κάνα Μερτσέντες σλκ κάμπριο μόνο... το φλερτ ξεκινάει πάντα από το κάτω κεφάλι που δίνει ερέθισμα στο πάνω κεφάλι και που δεν το έχουν οι γυναίκες οπότε τα κριτήρια αλλάζουν... κατ αρχάς αυτό που ισχύει στον γυναικείο πληθυσμό είναι ότι ο "άντρας" είναι ο κυνηγός οπότε δεν μπαίνουν στην διαδικασία του φλερτ που δεν είναι τίποτα άλλο από "κυνήγι"... πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι άντρες ότι το παιχνίδι το ξεκινάμε εμείς πάντα...δεν έχει να κάνει με το άσχημος η το όμορφος...είναι θέμα και τρόπου... " είδες κάτι ??? σου άρεσε ??? πλησίασε όμορφα όμως ΕΕΕ??? και αν φας χυλόπιτα όλα καλά κέρνα και ένα ποτό και πάμε παρακάτω...ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ...δεν μπορεί όλοι να αρέσουν σε όλους και προσοχή μην μπερδεύεστε με την εμφάνιση των γυναικών διότι βλέπουμε και πολλά τα οποία ίσως τα παρεξηγούμε εμείς οι άντρες και λέμε ...ααα αυτή ψάχνετε ...ΜΠΑΑΑ ...μύθος...όλο αυτό γίνεται για να μπει η μια στο ρουθούνι της άλλης ...ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... μεταξύ τους...οπότε δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...και μην κολλάτε...ΒΟΥΡ...
Μήπως θα ήθελες να εισαι και ο Σπαλιάρας?
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από thalassa27Κοίτα θα ήθελα να ήμουν άντρας ( όχι για μια μέρα ) γιατί νομίζω γενικά η κοινωνία τους αποδέχεται περισσότερο
δλδ θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο ...
Βέβαια το ίδιο νομίζουν και αυτοί για μας ...
Οπότε όλα καλά !
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από thalassa27Βρε παιδί μη έχεις κολλήματα τέτοιου είδους ... να είσαι διακριτικός και ευγενικός
Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες ψάχνουν για ημίθεους ή θεούς σε ομορφιά
κάνε όμορφες κινήσεις και θα τα καταφέρεις .
Σε ευχαριστώ που μου δίνεις θάρρος, αλλά δεν είμαι καλός με τις άγνωστες γυναίκες...δεν το κατέχω το άθλημα, μέσω παρέας τα πηγαίνω πολύ καλύτερα...
Αλλά με άγνωστες, κοίτα τώρα τι γίνεται, είμαι σε μπαράκι με τον κολλητό μου πριν λίγες μέρες, ρε συ ήμασταν δύο ώρες στο μαγαζί και δεν γύρισε καμία να με κοιτάξει... εσύ τι θα έκανες στη θέση μου?
όλες μου ρίχνουν πάντα κλασικά μια διερευνητική ματιά..χαχαχα, λόγω του ότι είμαι ψηλός...και μετά δεν έχει άλλη...
ε και τι να κάνω να πάω να την πέσω έτσι στο άσχετο χωρίς να έχω κάποια σημάδια έστω ένα χαμόγελο? δεν το κάνω με τίποτα...
Μίλησε ο θεός
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από pure-formαιντε βρε γατουλες κοιμηθειτε...
που θελετε να γινεται και αντρες για μια μερα...
Αυτό τωρα είναι...
πέραν της πλάκας?
Παράθεση:
περαν της πλακας.
Σχόλιο # 68 από jimbeam62γυναίκα και να φλερτάρει μου φαίνεται λίγο άπιαστο...ΕΚΤΟΣ αν είναι μεθυσμένη η σκάσεις μύτη με καμιά φεραρι η πορσε η στην χειρότερη με κάνα Μερτσέντες σλκ κάμπριο μόνο... το φλερτ ξεκινάει πάντα από το κάτω κεφάλι που δίνει ερέθισμα στο πάνω κεφάλι και που δεν το έχουν οι γυναίκες οπότε τα κριτήρια αλλάζουν... κατ αρχάς αυτό που ισχύει στον γυναικείο πληθυσμό είναι ότι ο "άντρας" είναι ο κυνηγός οπότε δεν μπαίνουν στην διαδικασία του φλερτ που δεν είναι τίποτα άλλο από "κυνήγι"... πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι άντρες ότι το παιχνίδι το ξεκινάμε εμείς πάντα...δεν έχει να κάνει με το άσχημος η το όμορφος...είναι θέμα και τρόπου... " είδες κάτι ??? σου άρεσε ??? πλησίασε όμορφα όμως ΕΕΕ??? και αν φας χυλόπιτα όλα καλά κέρνα και ένα ποτό και πάμε παρακάτω...ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ...δεν μπορεί όλοι να αρέσουν σε όλους και προσοχή μην μπερδεύεστε με την εμφάνιση των γυναικών διότι βλέπουμε και πολλά τα οποία ίσως τα παρεξηγούμε εμείς οι άντρες και λέμε ...ααα αυτή ψάχνετε ...ΜΠΑΑΑ ...μύθος...όλο αυτό γίνεται για να μπει η μια στο ρουθούνι της άλλης ...ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... μεταξύ τους...οπότε δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...και μην κολλάτε...ΒΟΥΡ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από pure-formαιντε βρε γατουλες κοιμηθειτε...
που θελετε να γινεται και αντρες για μια μερα...
Ναι, θέλουμε να δούμε μια φορά πώς είναι να κάνεις όλη τη "βρώμικη" δουλειά του φλερτ...
Παράθεση:
ρε φίλε συγνώμη αλλά εντάξει τι θες να σου πω τώρα το βιογραφικό μου, ή πόσα φράγκα έχω...?
κοίταξε γύρω σου βλέπεις πάντα όμορφες γυναίκες με όμορφους άντρες? γιατί εγώ βλέπω πολλούς πανάσχημους με πανέμορφες γυναίκες...
εγώ μίλησα για καμάκι με άγνωστες γυναίκες ή μέσω ίντερνετ, εκεί όσοι δεν είναι σαν τον Σπαλιάρα...έχουν πρόβλημα./...σε αυτού του είδους τις γνωριμίες δηλαδή με γυναίκες που είναι άγνωστες δεν τις ξέρεις από πουθενά...
Βασικά τώρα για τα προσόντα που λες εντάξει βασικά είμαι πολύ ψηλός... οπότε αυτό μάλλον καλό είναι...και είμαι πολύ μορφωμένος...και δεν είμαι φτωχός...
E τι θες να σου πω μπαίνεις στο forum και λες δεν με κοιτάει καμια. Πως θα βγάλουμε άκρη έτσι όπως τα λες? Κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτό σε ρωτάω. Δεν εννοούσα τέτοια προσόντα. Αυτοπεποίθηση, ετοιμόλογος, αποφασιστικός, αίσθηση του χιούμορ, καθαρός, ωραία ντυμένος...
Με τα φράγκα θα ρίξεις άλλου τύπου γυναίκες.
Ναι θα την πέσεις θα φας μια δυό χυλόπιτες την τρίτη κάτι θα γίνει...
Έχεις κάνει πωλητής βιβλίων πόσες πόρτες χτυπάς για να ανοίξει μία ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Antonio_an
Σε ευχαριστώ που μου δίνεις θάρρος, αλλά δεν είμαι καλός με τις άγνωστες γυναίκες...δεν το κατέχω το άθλημα, μέσω παρέας τα πηγαίνω πολύ καλύτερα...
Αλλά με άγνωστες, κοίτα τώρα τι γίνεται, είμαι σε μπαράκι με τον κολλητό μου πριν λίγες μέρες, ρε συ ήμασταν δύο ώρες στο μαγαζί και δεν γύρισε καμία να με κοιτάξει... εσύ τι θα έκανες στη θέση μου?
όλες μου ρίχνουν πάντα κλασικά μια διερευνητική ματιά..χαχαχα, λόγω του ότι είμαι ψηλός...και μετά δεν έχει άλλη...
ε και τι να κάνω να πάω να την πέσω έτσι στο άσχετο χωρίς να έχω κάποια σημάδια έστω ένα χαμόγελο? δεν το κάνω με τίποτα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από pure-formπετρο μη λες μαλκιες ο καρεμπε θα εχει κανενα ανακοντα μεσα στο παντελονι του ...!
Ο Πέτρος δεν λέει μαλακίες.
Παράθεση:
πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι άντρες ότι το παιχνίδι το ξεκινάμε εμείς πάντα...
Σχόλιο # 68 από jimbeam62
Αποσυρομαι...
Καληνυχτα σας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από thalassa27Ναι θα την πέσεις θα φας μια δυό χυλόπιτες την τρίτη κάτι θα γίνει...
Έχεις κάνει πωλητής βιβλίων πόσες πόρτες χτυπάς για να ανοίξει μία ?
Δεν αντέχει λέει τις πίτες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από PetrosGym
E τι θες να σου πω μπαίνεις στο forum και λες δεν με κοιτάει καμια. Πως θα βγάλουμε άκρη έτσι όπως τα λες? Κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτό σε ρωτάω. Δεν εννοούσα τέτοια προσόντα. Αυτοπεποίθηση, ετοιμόλογος, αποφασιστικός, αίσθηση του χιούμορ, καθαρός, ωραία ντυμένος...
Με τα φράγκα θα ρίξεις άλλου τύπου γυναίκες.
οκ, Πέτρο συμφωνούμε αλλά πως να γνωρίσει μια άγνωστη κοπέλα αν έχω χιούμορ, αν είμαι ετοιμόλογος κτλ...σε αυτό που λες για την αυτοπεποίθηση έχεις δίκιο, αλλά είναι δύσκολο να είναι ένας άντρας μη ρεαλιστής...δηλαδή με τις επιτυχίες έρχεται και η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι αυτόματο...είναι δύσκολο δηλαδή να έχεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες όταν είσαι για καιρό μόνος και δεν έχεις γνωριμίες για να γνωρίσεις κόσμο και να φλερτάρεις κτλ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media