Όχι !
Θα σκεφτώ ... δεν θυμάμαι τώρα μάλλον θυμάμαι αλλά ήταν αδερφή γμτ ο Σεργιανόπουλος φτου ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Egw-eimai-lemeΜήπως θα ήθελες να εισαι και ο Σπαλιάρας?
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από Antonio_anκοίταξε γύρω σου βλέπεις πάντα όμορφες γυναίκες με όμορφους άντρες? γιατί εγώ βλέπω πολλούς πανάσχημους με πανέμορφες γυναίκες...
Και έλεγα πως δεν θα δω ξανά αυτό!
Πιο κλισέ, πεθαίνεις!
Αυτοί οι "άσχημοι", έχουν κάνει αυτό που σου είπα στο πρώτο μου σχόλιο εδώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από mili10
Για τι ηλικιες μιλαμε διοτι σαν αργοστροφη μπερδευτηκα λιγο με τα ρουθουνια (για ανθρωπους λετε ε;; )τα μυαλα και τους διαφορους χαρακτηρισμους και...προβληματισμους
μιλι10... πως θα γινει να τα πουμε κατ ιδιαν ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από thalassa27Ναι θα την πέσεις θα φας μια δυό χυλόπιτες την τρίτη κάτι θα γίνει...
Έχεις κάνει πωλητής βιβλίων πόσες πόρτες χτυπάς για να ανοίξει μία ?
αυτό που λες ισχύει, αλλά δεν μπορώ να τρώω πίτες έχω θέμα με αυτό, δηλαδή εννοώ απανωτές πίτες...δεν το μπορώ με τίποτα...
ΥΓ. Ο Σπαλιάρας είναι παιδαράς μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα...
Κοίτα
Λέμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από thalassa27Κοίτα
Λέμε
Μια χαρά είμαι ότι είμαι . Γυναίκα δηλαδή .
Η ζωή των ανδρών πιστεύω ότι είναι πιο εύκολη και λόγω κοινωνίας και σωματικής δύναμης
και λόγω της λογικής τους , δεν πολύ ταλαιπωρούνται με συναισθήματα, με στερεότυπα,
γενικά τυγχάνετε αποδοχής ... Νομίζω δλδ
όχι ταλαιπωρούμαστε με συναισθήματα περισσότερο από εσάς τις γυναίκες...
Αν πας για ψάρεμα θα βρέξεις κώλο ... αλλιώς δεν έχει !
Πως να γίνει
Πέσε πίτα να σε φάω
Δεν δεν ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Antonio_an
αυτό που λες ισχύει, αλλά δεν μπορώ να τρώω πίτες έχω θέμα με αυτό, δηλαδή εννοώ απανωτές πίτες...δεν το μπορώ με τίποτα...
φαε και κανενα σαραγλι ενδιαμεσα...θα σου γλυκανει τις πιτες
Παράθεση:
εγω ειμαι πολυ συναισθηματικος...δεν ξερω για αλλους...υποφερω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από thalassa27Κοίτα
Λέμε
Μια χαρά είμαι ότι είμαι . Γυναίκα δηλαδή .
Η ζωή των ανδρών πιστεύω ότι είναι πιο εύκολη και λόγω κοινωνίας και σωματικής δύναμης
και λόγω της λογικής τους , δεν πολύ ταλαιπωρούνται με συναισθήματα, με στερεότυπα,
γενικά τυγχάνετε αποδοχής ... Νομίζω δλδ
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Antonio_an
όχι ταλαιπωρούμαστε με συναισθήματα περισσότερο από εσάς τις γυναίκες...
Τώρα σοβαρολογείς???
Εγώ άλλα βλέπω...
ουουουυοοουο λαβ ιζζζ ιν δι αιρ...
jimbeam62+mili10=
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από jimbeam62
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από jimbeam62
στα δικά σου μεγάλε ...δεν σε κάλεσα...ευχαριστώ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από pure-formουουουυοοουο λαβ ιζζζ ιν δι αιρ...
jimbeam62+mili10=
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από _Bellezza_
Τώρα σοβαρολογείς???
Εγώ άλλα βλέπω...
ναι καλά τώρα, μόλις χωρίσετε με κάποιον πάτε αμέσως στον επόμενο, αμέσως μιλάμε για απίστευτους χρόνους έτσι...μην τυχόν και χάσετε...και εννοείτε μόλις δέσει το γλυκό με τον επόμενο τον προηγούμενο τον έχετε είδη ξεχάσει...
Δεν ξέρω με τι μάτια βλέπεις τον κάθε Σπαλιάρα ...
Εγώ με τα γυναικεία μου μάτια βλέπω τους άντρες αλλιώς ... δηλαδή εμείς οι γυναίκες
"μετράμε" την αρρενωπή γοητεία ... όχι την γλυκανάλατη ομορφιά...
Τουτέστιν μπορεί να μας δεις με κάποιον " Μη Σπαλιάρα " απλά ...
Παράθεση:
ΥΓ. Ο Σπαλιάρας είναι παιδαράς μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Antonio_an
ναι καλά τώρα, μόλις χωρίσετε με κάποιον πάτε αμέσως στον επόμενο, αμέσως μιλάμε για απίστευτους χρόνους έτσι...μην τυχόν και χάσετε...και εννοείτε μόλις δέσει το γλυκό με τον επόμενο τον προηγούμενο τον έχετε είδη ξεχάσει...
Γιατί εσείς που πηγαίνετε με τη μια και με την άλλη δήθεν για να μας ξεπεράσετε , είναι καλύτερα???
Μετά από αυτά που κάνετε πώς να υπάρξει πιθανότητα επανασύνδεσης?
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Antonio_an
οκ, Πέτρο συμφωνούμε αλλά πως να γνωρίσει μια άγνωστη κοπέλα αν έχω χιούμορ, αν είμαι ετοιμόλογος κτλ...σε αυτό που λες για την αυτοπεποίθηση έχεις δίκιο, αλλά είναι δύσκολο να είναι ένας άντρας μη ρεαλιστής...δηλαδή με τις επιτυχίες έρχεται και η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι αυτόματο...είναι δύσκολο δηλαδή να έχεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες όταν είσαι για καιρό μόνος και δεν έχεις γνωριμίες για να γνωρίσεις κόσμο και να φλερτάρεις κτλ...
E τότε κάτσε μονος σου και από δέξου το. Αλλιώς πήγαινε κόντρα σε όλα αυτά που πιστεύεις και σε κρατάνε φοβισμένο. Εγώ ξέρω πως εάν θες κάτι το προσπαθείς.
Επίσης η αυτοπεποίθηση δεν έρχεται μονο με τις επιτυχίες (ιεροσυλία που σου βάζω Τζόρνταν αλλά τι να κάνω αυτόν θυμήθηκα).
http://oi62.tinypic.com/6irzhw.jpg
ναι εισαι καλα...και συ οτι επιθυμεις...συγγνωμη για την ενοχληση!
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από jimbeam62στα δικά σου μεγάλε ...δεν σε κάλεσα...ευχαριστώ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από thalassa27Δεν ξέρω με τι μάτια βλέπεις τον κάθε Σπαλιάρα ...
Εγώ με τα γυναικεία μου μάτια βλέπω τους άντρες αλλιώς ... δηλαδή εμείς οι γυναίκες
ναι συμφωνώ, και είναι γνωστό ότι έχετε και περίεργα γούστα κάποιες φορές...απλά μιλάμε αντικειμενικά, δηλαδή η ομορφιά είναι κάτι το αντικειμενικό...άσχετα άμα σου κάνει κλικ ή όχι
δηλαδή άμα το ναι δεις στον δρόμο δεν θα τον κοιτάξεις?
θαλασσα
κανα παραδειγμα
ισως και δυο αν το τριτο δεν σε πειραζει θα ηθελα και τεταρτο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 94 από thalassa27Δεν ξέρω με τι μάτια βλέπεις τον κάθε Σπαλιάρα ...
ηδη ειναι ψηλε μου μας βγηκαν τα ματια
κλαιν οι φιλολογοι στα πανεπιστημια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Antonio_an
τον έχετε είδη ξεχάσει...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media