Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από _Bellezza_
Γιατί εσείς που πηγαίνετε με τη μια και με την άλλη δήθεν για να μας ξεπεράσετε , είναι καλύτερα???
Μετά από αυτά που κάνετε πώς να υπάρξει πιθανότητα επανασύνδεσης?
δικαιολογίες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από pure-formηδη ειναι ψηλε μου μας βγηκαν τα ματια
κλαιν οι φιλολογοι στα πανεπιστημια!
είσαι επόπτης ορθογραφικών λαθών? χαχαχα μου ξέφυγε γιατί γράφω γρήγορα όπως βλέπεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από Antonio_anαν έχω χιούμορ, αν είμαι ετοιμόλογος κτλ...σε αυτό που λες για την αυτοπεποίθηση έχεις δίκιο, αλλά είναι δύσκολο να είναι ένας άντρας μη ρεαλιστής...δηλαδή με τις επιτυχίες έρχεται και η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι αυτόματο...είναι δύσκολο δηλαδή να έχεις αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες όταν είσαι για καιρό μόνος και δεν έχεις γνωριμίες για να γνωρίσεις κόσμο και να φλερτάρεις κτλ...
Αν είσαι κι αν δεν είσαι του δήμαρχου παιδί...
Ρε φίλος. Εγώ εδώ και χρόνια παλεύω με προσεγγίσεις σε άγνωστες, χωρίς να προηγηθούν ούτε παιχνίδια με τα ματια, ούτε τίποτα. Από επιτυχίες ποσοστό 1%. Αλλά δεν το βάζω κάτω. Εντάξη, στιγμές απογοήτευσης, περισυλλογής, αναζήτησης δρόμων προς την επιτυχία υπάρχουν, όμως δεν με καταβάλλουν.
Η αλήθεια είναι πως για να πετύχεις στο στίβο με τις άγνωστες γυναίκες, πρέπει να είσαι μέσα στο μέσο όρο των ανθρώπων που συχνάζουν στα ανάλογα μέρη (μπαρ-κλουμπ). Αλλιώς όποιος και να 'σαι, ότι κι αν κάνεις, θα τα βρίσκεις μπαστούνια. Απλά το θετικό με τις προσεγγίσεις σε άγνωστες, είναι ότι μπορείς να πλησιάσεις όποια σ' αρέσει και δε μένεις μόνο στις όποιες κοπέλες μπορείς να γνωρίσεις μέσω τρίτων.
Αν περιμένεις ν' αποκτήσεις αυτοπεποίθηση μέσω κατακτήσεων, τότε να είσαι σίγουρος πως αυτό, πέρα απ' ότι είναι δύσκολο, κρατάει και για μικρό διάστημα, καθώς δεν αρκούν μόνο οι κατακτήσεις αλλά και η συνέχεια σε κάθε κατάκτηση.
Επίσης, καλό είναι να μη δίνεις και πολύ σημασία στις απόψεις των γυναικών όσον αφορά το θέμα, καθώς είναι άσχετες διότι δεν έχουν εμπειρίες, εκτός από τις ενεργητικές λεσβίες, μπίσεχουαλ κλπ και θα σε αποπροσανατολίσουν.
Σίγουρα κάνεις πλάκα ...
Πολλά δεν ισχύουν από αυτά ... εκτός αν παίζεις με κολ γκερλ
κορίτσια του κwlou δλδ
Τώρα το διάβασα ... έχει πλάκα.
Παράθεση:
περαν της πλακας.
Σχόλιο # 68 από jimbeam62γυναίκα και να φλερτάρει μου φαίνεται λίγο άπιαστο...ΕΚΤΟΣ αν είναι μεθυσμένη η σκάσεις μύτη με καμιά φεραρι η πορσε η στην χειρότερη με κάνα Μερτσέντες σλκ κάμπριο μόνο... το φλερτ ξεκινάει πάντα από το κάτω κεφάλι που δίνει ερέθισμα στο πάνω κεφάλι και που δεν το έχουν οι γυναίκες οπότε τα κριτήρια αλλάζουν... κατ αρχάς αυτό που ισχύει στον γυναικείο πληθυσμό είναι ότι ο "άντρας" είναι ο κυνηγός οπότε δεν μπαίνουν στην διαδικασία του φλερτ που δεν είναι τίποτα άλλο από "κυνήγι"... πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι άντρες ότι το παιχνίδι το ξεκινάμε εμείς πάντα...δεν έχει να κάνει με το άσχημος η το όμορφος...είναι θέμα και τρόπου... " είδες κάτι ??? σου άρεσε ??? πλησίασε όμορφα όμως ΕΕΕ??? και αν φας χυλόπιτα όλα καλά κέρνα και ένα ποτό και πάμε παρακάτω...ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ...δεν μπορεί όλοι να αρέσουν σε όλους και προσοχή μην μπερδεύεστε με την εμφάνιση των γυναικών διότι βλέπουμε και πολλά τα οποία ίσως τα παρεξηγούμε εμείς οι άντρες και λέμε ...ααα αυτή ψάχνετε ...ΜΠΑΑΑ ...μύθος...όλο αυτό γίνεται για να μπει η μια στο ρουθούνι της άλλης ...ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... μεταξύ τους...οπότε δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...και μην κολλάτε...ΒΟΥΡ...
Εντάξει, άμα βλέπω άνθρωπο
που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του
και αντί να κάτσει να δει 2-3-5 θετικά στοιχεία που έχει
και να παίξει μπάλα με αυτά
να κάθεται και να μιλάει για τον Σπαλιάρα και λοιπές μπούρδες σαν 20χρονος
τι να πω; τι συζήτηση να κάτσεις να κάνεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από IM___
Αν είσαι κι αν δεν είσαι του δήμαρχου παιδί...
Ρε φίλος. Εγώ εδώ και χρόνια παλεύω με προσεγγίσεις σε άγνωστες, χωρίς να προηγηθούν ούτε παιχνίδια με τα ματια, ούτε τίποτα. Από επιτυχίες ποσοστό 1%. Αλλά δεν το βάζω κάτω. Εντάξη, στιγμές απογοήτευσης, περισυλλογής, αναζήτησης δρόμων προς την επιτυχία υπάρχουν, όμως δεν με καταβάλλουν.
Η αλήθεια είναι πως για να πετύχεις στο στίβο με τις άγνωστες γυναίκες, πρέπει να είσαι μέσα στο μέσο όρο των ανθρώπων που συχνάζουν στα ανάλογα μέρη (μπαρ-κλουμπ). Αλλιώς όποιος και να 'σαι, ότι κι αν κάνεις, θα τα βρίσκεις μπαστούνια. Απλά το θετικό με τις προσεγγίσεις σε άγνωστες, είναι ότι μπορείς να πλησιάσεις όποια σ' αρέσει και δε μένεις μόνο στις όποιες κοπέλες μπορείς να γνωρίσεις μέσω τρίτων.
Αν περιμένεις ν' αποκτήσεις αυτοπεποίθηση μέσω κατακτήσεων, τότε να είσαι σίγουρος πως αυτό, πέρα από δύσκολο, κρατάει και για μικρό διάστημα, καθώς δεν αρκούν μόνο οι κατακτήσεις αλλά και η συνέχεια σε κάθε κατάκτηση.
Επίσης, καλό είναι να μη δίνεις και πολύ σημασία στις απόψεις των γυναικών όσον αφορά το θέμα, καθώς είναι άσχετες διότι δεν έχουν εμπειρίες, εκτός από τις ενεργητικές λεσβίες, μπίσεχουαλ κλπ.
συμφωνούμε απόλυτα ότι το φλερτ είναι παιχνίδι αριθμών, δηλαδή στις 100 άγνωστες άμα την πέσεις οκ κάτι θα καταφέρεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 99 από broomstickθαλασσα
κανα παραδειγμα
ισως και δυο αν το τριτο δεν σε πειραζει θα ηθελα και τεταρτο...
φιλε γιατι δεν αντιστρεφεις το ερωτημα???
φλερταρουν οι ανδρες στο δρομο μετρο καφε κτλ???
και αν φλερταρουν εισαι εσυ μεσα σ αυτους???
Παράθεση:
Σας φλερτάρουν οι γυναίκες στο δρόμο, μετρό, καφέ κτλ...?
Σχόλιο # 1 από Antonio_an
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Antonio_an
συμφωνούμε απόλυτα ότι το φλερτ είναι παιχνίδι αριθμών, δηλαδή στις 100 άγνωστες άμα την πέσεις οκ κάτι θα καταφέρεις...
Αν αυτό κατάλαβες, τότε να ξέρω να μη συνεχίσω...
Πέστα χρυσόστομε !
Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από broomstickφιλε γιατι δεν αντιστρεφεις το ερωτημα???
φλερταρουν οι ανδρες στο δρομο μετρο καφε κτλ???
και αν φλερταρουν εισαι εσυ μεσα σ αυτους???
Να το συνεχίσουμε ορίζοντας τι εννοεί ο καθένας λέγοντας φλερτ;
Μήπως εννοούμε άλλα αντ' άλλων δλδ.
Επειδή, για τα κλισέ φλερτ, έχουμε κάνει τα άπειρα μνημόσυνα, και δίκαια.
Να γίνεται, αλλά να μην έχουμε μάθει να τα βλέπουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Leigh-Cheri
Εντάξει, άμα βλέπω άνθρωπο
που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του
και αντί να κάτσει να δει 2-3-5 θετικά στοιχεία που έχει
και να παίξει μπάλα με αυτά
να κάθεται και να μιλάει για τον Σπαλιάρα και λοιπές μπούρδες σαν 20χρονος
τι να πω; τι συζήτηση να κάτσεις να κάνεις...
οχ, μπήκε η εφορία του φόρουμ,,,ώρα να αποχωρούμε από το φόρουμ...
μην φωνάζεις αφεντικό...
και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά όπως θέλεις, εγώ δεν μπήκα εδώ να προσβάλω κανένα όπως κάνεις εσύ ...αλλά στο δικό σου το ώριμο μυαλό πάντα προσωποποιείς τις συζητήσεις... ξέρεις το sxeseis.gr δεν είναι site φιλοσοφικών αναζητήσεων ή πολιτικής...είναι site γνωριμιών...
και ο Σπαλιάρας όπως λες ναι παίζει στη συζήτηση γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι μόνο με την εμφάνισή του μπορεί να έχει όποια γυναίκα θέλει ...και αυτό που λέω ότι για να έχεις επιτυχία με άγνωστες θα πρέπει να έχεις πολύ εμφάνιση αντίστοιχη του Σπαλιάρα αλλιώς θα την πέφτεις σε 50 για να σου κάτσει 1 ισχύει ...
αυτά που λέω δεν ισχύουν ξέρεις μόνο για μένα, αλλά για το 99% των αντρών...και ειδικότερα των Ελλήνων αντρών!
προσεγγιση...το πλειστον ερωτικη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από somebody961Να το συνεχίσουμε ορίζοντας τι εννοεί ο καθένας λέγοντας φλερτ;
Μήπως εννοούμε άλλα αντ' άλλων δλδ.
Επειδή, ΄για τα "κλισέ" φλερτ, έχουμε κάνει τα άπειρα μνημόσυνα, και δίκαια.
Ναι, αυτό εννοώ. Με ποιο τρόπο εκφράζουμε το φλερτ.
Εννοείται πως είναι η ερωτική προσέγγιση, αλλά, πώς;
Πώς εκφράζει ο καθένας το ερωτικό ενδιαφέρον σήμερα;
Σήμερα, που θεωρείται φλερτ, ακόμα και ένα λάικ σε μια σελίδα, σε μια φωτογραφία, σε μια δημοσίευση ενός ποστ..
Επειδή εκεί, κάπου το έχω χάσει το θέμα, και "κάνω φλερτ" χωρίς να το ξέρω!!!
Και βρίσκομαι πολλές φορές προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Υπάρχει σοβαρή διαφορά απόψεων σε αυτό.
Και έχω καταλήξει να λέω:
"Τι σημαίνει όταν δεις μια μαύρη γάτα στο δρόμο σου να περπατάει";
Ε, σημαίνει πως η γάτα, πάει κάπου! Τόσο απλά.
ναι συμβαίνει. τα πρώτα δευτερόλεπτα μια φευγαλέα ματιά
μετά απο λίγο ενα επίμονο βλέμμα
μετά τηλεφωνούν κάπου (υποψιάζομαι πως τηλεφωνούν όλες στο ίδιο νούμερο αλλά δεν θέλω να βάζω στο νου μου κακές σκέψεις)
ακούγεται ενα μουγκρητό ανησυχητικής συγκατάβασης (με το βλέμμα πάντα καρφωμένο πάνω μου)
και αφού τινάζουν το μαλλί τους πίσω, έρχονται με φόρα κατα πάνω μου.
Πλέον το έχω πάρει απόφαση. Η περίπτωσή μου έχει μπει και επίσημα στο μενού τους.
Το μόνο που μου μένει είναι αυτό που κάνω: να τους κάθομαι βαρυς στο στομάχι.
Για καιρό.
Παράθεση:
Σας φλερτάρουν οι γυναίκες στο δρόμο, μετρό, καφέ κτλ...?
Σχόλιο # 1 από Antonio_anΑναρωτιέμαι ποια τελικά είναι η συμπεριφορά των γυναικών με άγνωστους άντρες, σας φλερτάρουν οι γυναίκες στο δρόμο, στο μετρό, σε κάποιο καφέ κτλ...? Όταν εννοώ φλερτ εννοώ κάποιο χαμόγελο από μια γυναίκα, κάποιο έντονο κοίταγμα, πονηρό χαμόγελο κτλ ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Antonio_an
οχ, μπήκε η εφορία του φόρουμ,,,ώρα να αποχωρούμε από το φόρουμ...
μην φωνάζεις αφεντικό...
και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά όπως θέλεις, εγώ δεν μπήκα εδώ να προσβάλω κανένα όπως κάνεις εσύ ...αλλά στο δικό σου το ώριμο μυαλό πάντα προσωποποιείς τις συζητήσεις... ξέρεις το sxeseis.gr δεν είναι site φιλοσοφικών αναζητήσεων ή πολιτικής...είναι site γνωριμιών...
και ο Σπαλιάρας όπως λες ναι παίζει στη συζήτηση γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι μόνο με την εμφάνισή του μπορεί να έχει όποια γυναίκα θέλει ...και αυτό που λέω ότι για να έχεις επιτυχία με άγνωστες θα πρέπει να έχεις πολύ εμφάνιση αντίστοιχη του Σπαλιάρα αλλιώς θα την πέφτεις σε 50 για να σου κάτσει 1 ισχύει ...
αυτά που λέω δεν ισχύουν ξέρεις μόνο για μένα, αλλά για το 99% των αντρών...και ειδικότερα των Ελλήνων αντρών!
Δεν χρειάζεται να αποχωρήσεις, αλίμονο
Ίσα ίσα που θα βρεις και παρέα εδώ. Δεν είσαι ο μόνος που κλαίγεται
Η αλήθεια είναι πως έχω αυτήν την κακιά συνήθεια,
όταν κάποιος λέει κάτι και να το σχολιάζω, να αναφέρομαι σε εκείνον
και όχι στο 99% των ανδρών.
Ίσως επειδή δεν ασχολούμαι με αυθαίρετα ποσοστά που επικαλείται ο καθένας
επειδή δεν χωράει πίσω από το δάχτυλό του και με κάτι πρέπει να δικαιολογηθεί.
Σαφώς και το θεωρώ χάσιμο χρόνου το όλο θέμα,
αλλά θα είχε πλάκα να ακούσω την απάντησή σου.
Για πες, το 99% των ανδρών που ανήκουν στον κύκλο σου,
που ζουν στην πολυκατοικία σου, που κυκλοφορούν στον δρόμο κλπ.
είναι σαν τον ίνδαλμά σου τον Σπαλιάρα;
Κανέναν φυσιολογικό ανθρωπάκο με το κορίτσι του αγκαλιά
δεν έχει στη γειτονιά σου;
Ή μήπως το 99% των ανδρών βρίσκουν κοπέλα μόνο από παρέες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από thalassa27Πέστα χρυσόστομε !
όχι στο δρόμο και στο μετρό δεν φλερτάρω τι να κοιτάω από εδώ και από εκεί...στο άσχετο...όταν όμως είμαι στο μπαράκι ναι τότε το μάτι μου παίζει δορυφορική...λήψη στο χώρο, αλλά άμα δεν με κοιτάζει κάποια δεν κοιτάζω ούτε χαμογελάω, δεν έχει νόημα...
Μου εξηγείς λίγο αυτό πλιζ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από BillCast
Πλέον το έχω πάρει απόφαση. Η περίπτωσή μου έχει μπει και επίσημα στο μενού τους.
Για καιρό.
αφου εχω τοποθετηθεί επίσημα στον προηγούμενο κλάψα (κάπου 40αρης ήτανε), γιατί έχεις ακόμα απορία?
να, βλέπεις, το ομολογούν μάνι μάνι: μιλάνε για Σπαλιάρες κλπ κλπ και ξεκινούν οτι "φυσικά μαρέσουν οι κουκλάρες, κι ας είμαι σα γαμώ το σπίτι μου".
ψάχνουν για τίποτα δίμετρες θεές, οι δίμετρες ούτε που να τους (μας) κλ@σουν
μετά τις βρίζουμε τσόλια που κοιτάζουν φράγκα γιαυτό δε μας θέλουν
μετά λεμε για μοναξιά
μετά πλακωνόμαστε στο sxeseis (ή και αλλού) με κάτι σαν εσένα που βγάζουν γλώσσα
και μετά ξύνουμε τα δεξί αριστερό (όχι απαραίτητα μαυτή τη σειρά)
και παίζουμε κανα λολ να ξεχαστούμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Leigh-Cheri
Δεν χρειάζεται να αποχωρήσεις, αλίμονο
Ίσα ίσα που θα βρεις και παρέα εδώ. Δεν είσαι ο μόνος που κλαίγεται
Η αλήθεια είναι πως έχω αυτήν την κακιά συνήθεια,
όταν κάποιος λέει κάτι και να το σχολιάζω, να αναφέρομαι σε εκείνον
και όχι στο 99% των ανδρών.
![]()
Ίσως επειδή δεν ασχολούμαι με αυθαίρετα ποσοστά που επικαλείται ο καθένας
επειδή δεν χωράει πίσω από το δάχτυλό του και με κάτι πρέπει να δικαιολογηθεί.
Σαφώς και το θεωρώ χάσιμο χρόνου το όλο θέμα,
αλλά θα είχε πλάκα να ακούσω την απάντησή σου.
Για πες, το 99% των ανδρών που ανήκουν στον κύκλο σου,
που ζουν στην πολυκατοικία σου, που κυκλοφορούν στον δρόμο κλπ.
είναι σαν τον ίνδαλμά σου τον Σπαλιάρα;
Κανέναν φυσιολογικό ανθρωπάκο με το κορίτσι του αγκαλιά
δεν έχει στη γειτονιά σου;
Ή μήπως το 99% των ανδρών βρίσκουν κοπέλα μόνο από παρέες;
λυπάμαι. μου έχουν απαγορεύσει απο ψηλά (δε μπορώ να πω απο πού) να δίνω διευκρινήσεις.
κάτσε μισό γιατί έχω και το πιρούνι της τελευταίας καρφωμένο στην πλάτη, και θα το ξανασκεφτώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από thalassa27Μου εξηγείς λίγο αυτό πλιζ...
Για καιρό.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media