Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Leigh-Cheri
Δεν χρειάζεται να αποχωρήσεις, αλίμονο
Ίσα ίσα που θα βρεις και παρέα εδώ. Δεν είσαι ο μόνος που κλαίγεται
Η αλήθεια είναι πως έχω αυτήν την κακιά συνήθεια,
όταν κάποιος λέει κάτι και να το σχολιάζω, να αναφέρομαι σε εκείνον
και όχι στο 99% των ανδρών.
![]()
Ίσως επειδή δεν ασχολούμαι με αυθαίρετα ποσοστά που επικαλείται ο καθένας
επειδή δεν χωράει πίσω από το δάχτυλό του και με κάτι πρέπει να δικαιολογηθεί.
Σαφώς και το θεωρώ χάσιμο χρόνου το όλο θέμα,
αλλά θα είχε πλάκα να ακούσω την απάντησή σου.
Για πες, το 99% των ανδρών που ανήκουν στον κύκλο σου,
που ζουν στην πολυκατοικία σου, που κυκλοφορούν στον δρόμο κλπ.
είναι σαν τον ίνδαλμά σου τον Σπαλιάρα;
Κανέναν φυσιολογικό ανθρωπάκο με το κορίτσι του αγκαλιά
δεν έχει στη γειτονιά σου;
Ή μήπως το 99% των ανδρών βρίσκουν κοπέλα μόνο από παρέες;
συνεχίζεις πάλι να με προσβάλλεις και να μου λες ότι κλαίγομαι...αλλά δεν ακούς κιόλας τι σου λέω...ή δεν θέλεις να ακούσεις γιατί θέλεις να προσωποποιήσεις την κουβέντα...
λοιπόν ναι θα στο ξαναπώ...ναι το 99% των αντρών δεν μπορούν να έχουν επιτυχία με άγνωστες γυναίκες αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν αναφέρομαι σε γνωριμίες μέσω παρέας φίλων, γνωστών, συγγενών, συναδέλφων, κτλ μίλησα για άγνωστες γυναίκες...
πχ. βλέπεις μια στο καφέ ...και σου αρέσει ...πας και της μιλάς ...ή στο μπαράκι...για τέτοιες καταστάσεις μιλάω αν θέλεις διάβασε και τον τίτλο του νήματος και Please μην προσωποποιείς την κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά...
Κοίτα άλλο τι να σου πούμε ...
Πρέπει να θέλεις αλλιώς δεν γίνεται τίποτα... μόνο δικαιολογίες γιατί επιχειρήματα
δεν υπάρχουν...
Ό,τι κάνουν όλοι οι άντρες , όλοι οι άνθρωποι για να είναι ζευγάρια ...θα κάνεις
αν δεν κάνεις κάτι θα μείνεις μόνος .
Δεν μπορεί οι άλλοι να μπορούν και συ όχι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Antonio_an
όχι στο δρόμο και στο μετρό δεν φλερτάρω τι να κοιτάω από εδώ και από εκεί...στο άσχετο...όταν όμως είμαι στο μπαράκι ναι τότε το μάτι μου παίζει δορυφορική...λήψη στο χώρο, αλλά άμα δεν με κοιτάζει κάποια δεν κοιτάζω ούτε χαμογελάω, δεν έχει νόημα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 119 από BillCastαφου εχω τοποθετηθεί επίσημα στον προηγούμενο κλάψα (κάπου 40αρης ήτανε), γιατί έχεις ακόμα απορία?
να, βλέπεις, το ομολογούν μάνι μάνι: μιλάνε για Σπαλιάρες κλπ κλπ και ξεκινούν οτι "φυσικά μαρέσουν οι κουκλάρες, κι ας είμαι σα γαμώ το σπίτι μου".
ψάχνουν για τίποτα δίμετρες θεές, οι δίμετρες ούτε που να τους (μας) κλ@σουν
μετά τις βρίζουμε τσόλια που κοιτάζουν φράγκα γιαυτό δε μας θέλουν
μετά λεμε για μοναξιά
μετά πλακωνόμαστε στο sxeseis (ή και αλλού) με κάτι σαν εσένα που βγάζουν γλώσσα
και μετά ξύνουμε τα δεξί αριστερό (όχι απαραίτητα μαυτή τη σειρά)
και παίζουμε κανα λολ να ξεχαστούμε.
στο μεταξύ ποια περιοχή της Αθήνας είναι αυτή που μόνο θεογκόμενοι κυκλοφορούν γυναίκα;
και όλα εκείνα τα αγόρια, μικρά και μεγάλα, με τη φυσιολογική εμφάνιση,
που κυκλοφορούν με τα κορίτσια τους, τα μαζεύει ο μπόγιας;
Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τους βλέπει...
αλλά ξέχασα, όλοι αυτοί τις βρήκαν μέσω παρέας
γι αυτό και στραβώθηκαν αυτές και τους πήραν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από thalassa27Κοίτα άλλο τι να σου πούμε ...
Πρέπει να θέλεις αλλιώς δεν γίνεται τίποτα... μόνο δικαιολογίες γιατί επιχειρήματα
δεν υπάρχουν...
Ό,τι κάνουν όλοι οι άντρες , όλοι οι άνθρωποι για να είναι ζευγάρια ...θα κάνεις
αν δεν κάνεις κάτι θα μείνεις μόνος .
Δεν μπορεί οι άλλοι να μπορούν και συ όχι ...
Πες μας κι εμάς ρε τχαλασσα27 τι κάνουν όλοι οι άνδρες και όλοι οι άνθρωποι για να είναι ζευγάρια...
Κι εμείς πολεμάμε συζητώντας και κόντρα συζήτηση και ξανά μανα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 121 από Antonio_an
συνεχίζεις πάλι να με προσβάλλεις και να μου λες ότι κλαίγομαι...αλλά δεν ακούς κιόλας τι σου λέω...ή δεν θέλεις να ακούσεις γιατί θέλεις να προσωποποιήσεις την κουβέντα...
λοιπόν ναι θα στο ξαναπώ...ναι το 99% των αντρών δεν μπορούν να έχουν επιτυχία με άγνωστες γυναίκες αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν αναφέρομαι σε γνωριμίες μέσω παρέας φίλων, γνωστών, συγγενών, συναδέλφων, κτλ μίλησα για άγνωστες γυναίκες...
πχ. βλέπεις μια στο καφέ ...και σου αρέσει ...πας και της μιλάς ...ή στο μπαράκι...για τέτοιες καταστάσεις μιλάω αν θέλεις διάβασε και τον τίτλο του νήματος και Please μην προσωποποιείς την κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά...
πρώτον, όταν λέω ότι κλαίγεσαι, δεν σε βρίζω απλά σε περιγράφω.
Τώρα αν η περιγραφή σου ακούγεται προσβλητική, τότε αλλού είναι το πρόβλημα
δεύτερον, θα μπορούσα να μάθω από πού προκύπτει το ποσοστό που αναφέρεις
και που πρέπει να το δεχτούμε ως δεδομένο;
είναι η περιοχή που μαζεύονται όσοι φωνάζουν απο μακρυά, μα απο φάτσα, μα απο ύφος, μα απο
μυρωδιά, μα απο βλέμμα το εξής:
"δεν σε κοιτάζω γιατί σε γουστάρω, αλλά γιατί πρέπει να σπάσω την αγαμία μου που με τη σειρά της μου
χει σπάσει τα νεύρα. κατά βάθος σε μισώ, αλλά μου είσαι αναγκαία για να θεωρούμαι φυσιολογικός, οπότε
κάτσε μου"
στα λέω λίγο επιστημονικά, δεν ξέρω κιόλα, τα πιάνεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από Leigh-Cheri
στο μεταξύ ποια περιοχή της Αθήνας είναι αυτή που κυκλοφορούν μόνο θεογκόμενοι
και όλα εκείνα τα αγόρια, μικρά και μεγάλα, με τη φυσιολογική εμφάνιση,
που κυκλοφορούν με τα κορίτσια τους, τα μαζεύει ο μπόγιας;
Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τους βλέπει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 119 από BillCastαφου εχω τοποθετηθεί επίσημα στον προηγούμενο κλάψα (κάπου 40αρης ήτανε), γιατί έχεις ακόμα απορία?
να, βλέπεις, το ομολογούν μάνι μάνι: μιλάνε για Σπαλιάρες κλπ κλπ και ξεκινούν οτι "φυσικά μαρέσουν οι κουκλάρες, κι ας είμαι σα γαμώ το σπίτι μου".
ψάχνουν για τίποτα δίμετρες θεές, οι δίμετρες ούτε που να τους (μας) κλ@σουν
μετά τις βρίζουμε τσόλια που κοιτάζουν φράγκα γιαυτό δε μας θέλουν
μετά λεμε για μοναξιά
μετά πλακωνόμαστε στο sxeseis (ή και αλλού) με κάτι σαν εσένα που βγάζουν γλώσσα
και μετά ξύνουμε τα δεξί αριστερό (όχι απαραίτητα μαυτή τη σειρά)
και παίζουμε κανα λολ να ξεχαστούμε.
πάντως μεγάλε εγώ 1.92 είμαι ...μια που μίλησες για δίμετρες... απλά όποιος ανοίγει μια κουβέντα εδώ πέρα κλαίγεται χαχαχα λες και αφορά αυτό που είπα αφορά μόνο εμένα έτσι?...χαχαχα άντε γλείψε λίγο και την cheryl να πάει καλά η μέρα
ναι ξέρω εγώ φταίω που κάθομαι και γράφω εδώ μέσα, εννοείται δεν πρόκειται να ξαναγράψω
έγινε
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Antonio_an
εννοείται δεν πρόκειται να ξαναγράψω
θα σου μιλησω για τον εαυτο μου...
συνηθως με θαυμασμο...ενιοτε με στυλ αποριας...πολλες φορες συνεπαρμενος απο τα λεγομενα της...και αλλοτε με αφορμη διευκρινησης στα λεγομενα της...συγλκινομενες αποψεις...συγκλινομενες μουσικες(το πιο ευκολο ειδος για μενα)...παρηγορια σε μοναχικη ψυχη...
αναλογα με την περιπτωση ειναι και το υφος...αλλα παντα με ευχαριστο τροπο...αν μπορω με λιγη πλακιτσα γιατι χιουμορ δεν διαθετω...χωρις τουπε προσβολες και πιθανες κακιουλες...
αν και πιστευω οτι πολλες φορες πιανει και η αντιδραση...η κοντρα...το να πας κοντρα σε μια και οσο το δυνατον μεγαλυτερη τοσο αυξανονται τα ποσοστα προσεγγισης...αυτο που λενε οτι την αγαπη απο το μισος τις χωριζει μια τριχα εγω το πιστευω
δεν ξερω αν απαντησα στην ερωτηση σου η ημουν εκτος θεματος...να μην καταλαβα δηλαδη τι εννοουσες
Παράθεση:
Σχόλιο # 114 από somebody961Ναι, αυτό εννοώ. Με ποιο τρόπο εκφράζουμε το φλερτ.
Εννοείται πως είναι η ερωτική προσέγγιση, αλλά, πώς;
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από BillCastέγινε
έγινε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από BillCastστα λέω λίγο επιστημονικά, δεν ξέρω κιόλα, τα πιάνεις?
Να είδες; Γι αυτό μ' αρέσει να μιλάω μαζί σου.
Διευρύνονται οι πνευματικοί μου ορίζοντες...
ΥΓ. Έλα, που 'σαι! Εκείνη τη cheryl που λέει ο άλλος, να τη γλείψεις όσο θες.
Εμένα να με αφήκετε ήσυχη
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από Antonio_an
πάντως μεγάλε εγώ 1.92 είμαι ...μια που μίλησες για δίμετρες... απλά όποιος ανοίγει μια κουβέντα εδώ πέρα κλαίγεται χαχαχα λες και αφορά αυτό που είπα αφορά μόνο εμένα έτσι?...χαχαχα άντε γλείψε λίγο και την cheryl να πάει καλά η μέρα
ναι ξέρω εγώ φταίω που κάθομαι και γράφω εδώ μέσα, εννοείται δεν πρόκειται να ξαναγράψω
Δε χρειάζεται να τα παίρνεις προσωπικά.
Καθένας λέει την άποψή του. Μάζεψε όσες σου αρέσουν και τις άλλες παράτα τες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 132 από IM___
Δε χρειάζεται να τα παίρνεις προσωπικά.
Καθένας λέει την άποψή του. Μάζεψε όσες σου αρέσουν και τις άλλες παράτα τες.
το θέμα είναι ότι κανένας δεν καταθέτει την εμπειρία του ή την άποψή του κανένας, εκτός από εσένα που είσαι και απόλυτα ειλικρινής και σωστός και συμφωνώ μαζί σου
δηλαδή είναι αστείο έτσι μιλάω για κάτι που είναι αυτονόητο για εδώ στην Ελλάδα,.,,και έπεσαν όλοι να με φάνε έτσι...χαχα από που έχω στοιχεία κτλ.
λοιπόν θα σου πω το εξής, ένας κολλητός μου νορμάλ άτομο λέμε νορμάλ εμφάνιση αξιοπρεπέστατη έφτιαξε προφίλ σε γνωστό site γνωριμιών ...με πολλές γυναίκες λοιπόν το τι μηνύματα έστελνε και δεν του απάνταγε καμία μιλάμε το παλικάρι έπαθε σοκ...
ο ίδιος φίλος μου μέσω παρέας μπορεί να ελκύσει μια ωραία κοπέλα άνετα ...γι αυτό εγώ μίλησα για διαφορά μεταξύ προσεγγίζω γνωστή και προσεγγίζω άγνωστη και έπεσαν όλοι να μου λένε ότι κλαίγομαι για κάτι που αφορά όλους όσους δεν είναι πολύ ωραίοι δηλαδή το 95% των αντρών χαχαχα λολ!!!
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα πως έφτασε η συζήτηση στο ότι για να τα φτιάξεις με ωραία γκόμενα, πρέπει να είσαι σαν τον σφαλιάρα.
Στην αρχή νομίζω είχε πει πως έχει πετύχει στο δρόμο αρκετούς άσκημους με ωραίες γκόμενες.
Παράθεση:
Σας φλερτάρουν οι γυναίκες στο δρόμο, μετρό, καφέ κτλ...?
Σχόλιο # 1 από Antonio_an
Ναι
(ωραιο φορεμα-κουρεμα-νυχι-χαμογελο-παιδακι-σκυλακι κτλ.)
Και τις αφηνω ...
γιατι το ειδος...
κυνηγος φλερτοσυλλεκτης
στις πολεις πλεον ειναι διαδεδομενο
ειναι πρακτικη πλεον...
πιθανον λογω μη αλλης επιλογης...
...ανεργια;;; ανεπαρκης εκπαιδευση;;;πληθυσμιακη διογκωση;;;
τις μισες μερες οι μισοι ανθρωποι
στις πολεις
φλερταρουν τους αλλους μισους...
τις αλλες μερες
συμβαινει το αναποδο...
με τουτα και με κεινα..
περναει η ζωη...
διασκεδαζομαστε αναμετάξυ μας...
δεν εχουμε κι αλλες πολυτελειες...
καλα ειναι...
παρεπιπτοντως..
ωραιο το θεματακι σας...
την απαντηση μου...
πως την βρισκετε;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 135 από VLEMMA
Ναι
(ωραιο φορεμα-κουρεμα-νυχι-χαμογελο-παιδακι-σκυλακι κτλ.)
Και τις αφηνω ...
γιατι το ειδος...
κυνηγος φλερτοσυλλεκτης
στις πολεις πλεον ειναι διαδεδομενο
ειναι πρακτικη πλεον...
πιθανον λογω μη αλλης επιλογης...
...ανεργια;;; ανεπαρκης εκπαιδευση;;;πληθυσμιακη διογκωση;;;
τις μισες μερες οι μισοι ανθρωποι
στις πολεις
φλερταρουν τους αλλους μισους...
τις αλλες μερες
συμβαινει το αναποδο...
με τουτα και με κεινα..
περναει η ζωη...
διασκεδαζομαστε αναμετάξυ μας...
δεν εχουμε κι αλλες πολυτελειες...
καλα ειναι...
παρεπιπτοντως..
ωραιο το θεματακι σας...
την απαντηση μου...
πως την βρισκετε;;;
σε ευχαριστώ VLEMMA που βρίσκεις ωραίο το θέμα μου ...κάποιοι άλλοι όμως έχουν τσατιστεί πολύ εδώ μέσα, δεν θέλουν να ακούν τέτοιες συζητήσεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 133 από Antonio_an
το θέμα είναι ότι κανένας δεν καταθέτει την εμπειρία του ή την άποψή του κανένας, εκτός από εσένα που είσαι και απόλυτα ειλικρινής και σωστός και συμφωνώ μαζί σου
Εντάξη, το ξέρω ότι είμαι γ@ματος και σούπερ ουάου στις συζητήσεις...
Μπορεί να μην έχουν εμπειρίες σχετικές με το θέμα. Τι κολλάς τώρα;
Ξέρω πολλούς οι οποίοι είτε δεν το έχουν εξασκήσει το άθλημα, είτε το έπραξαν ελάχιστα.
Πάντως σε μία συζήτηση σχετικά με τις γνωριμίες, στην οποία παρεβρίσκονταν θηλυκά, μόλις είπα πως οι γνωριμιές γίνονται συνήθως από κοινούς γνωστούς, μόνο που δε με κατασπάραξαν.
Είναι να μη χαλάσεις το παραμύθι. Γι' αυτό σου λέω. Μην ακούς τις γυναίκες όσον αφορά το θέμα...
Καλά κάνεις και ζητάς απόψεις από άνδρες που έχουν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Μόνο αυτοί μπορούν να σου μεταφέρουν το κλίμα.
Το λάθος σου είναι ότι αποπροσανατολίζεσαι με τα θηλυκά και αυτό είναι αρνητικό. Θα πρέπει εσύ να οδηγείς.
πάλι δεν θα βγάλει άκρη, ακομα και αν πάρει απόψεις απο άντρες που έχουν εμπλακεί σε γνωριμίες με άγνωστες.
και γω πχ εχω φίλο που έξω χτυπάει άνετα και έχει ανταπόκριση γιατί είναι παίδαρος πώς να το κάνουμε.
ή να πετύχεις άλλον που έχει βρει την "κλίση" του ας πούμε και την καλλιεργεί, είτε πρόκειται για φάτσα είτε
για χιούμορ είτε κάτι που γίνεται γοητευτικό στα μάτια του άλλου φύλου.
ενα είναι το λάθος: να ψάχνεις απόψεις για κάτι που έχει τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών, εμπειριών κλπ που
καταλήγει χαοτικό.
δεν υπάρχει σωστή άποψη. υπάρχει το : "εγω κάνω/είμαι αυτό και μου λειτουργεί. αμα δεν λειτουργεί το αλλάζω/διορθώνω/μετατρέπω" κλπ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από IM___
Ξέρω πολλούς οι οποίοι είτε δεν το έχουν εξασκήσει το άθλημα, είτε το έπραξαν ελάχιστα.
Πάντως σε μία συζήτηση σχετικά με τις γνωριμίες, στην οποία παρεβρίσκονταν θηλυκά, μόλις είπα πως οι γνωριμιές γίνονται συνήθως από κοινούς γνωστούς, μόνο που δε με κατασπάραξαν.
Είναι να μη χαλάσεις το παραμύθι. Γι' αυτό σου λέω. Μην ακούς τις γυναίκες όσον αφορά το θέμα...
Καλά κάνεις και ζητάς απόψεις από άνδρες που έχουν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Μόνο αυτοί μπορούν να σου μεταφέρουν το κλίμα.
Το λάθος σου είναι ότι αποπροσανατολίζεσαι με τα θυληκά και αυτό είναι αρνητικό. Θα πρέπει εσύ να οδηγείς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από IM___
Το λάθος σου είναι ότι αποπροσανατολίζεσαι με τα θυληκά και αυτό είναι αρνητικό. Θα πρέπει εσύ να οδηγείς.
αυτό είναι ρε συ, δεν μου αρέσει η υποκρισία...δηλαδή εντάξει να παραδεχόμαστε ορισμένα πράγματα που ισχύουν...ή τουλάχιστον να τα συζητάμε σε λογική βάση με επιχειρήματα όχι να προσωποποιούμε την κουβέντα εντάξει δεν γίνεται κουβέντα έτσι να το παίζει ο ένας στον άλλον έξυπνος...
έχει να πει κάποιος κάτι να το πει με επιχειρήματα ...όχι με ειρωνείες και προσβολές και τέτοια...
και όπως λες από τις γυναίκες υπάρχει μεγάλη υποκρισία σχετικά με αυτό το θέμα και δεν παραδέχονται με τίποτα κάποιες αλήθειες...το φλερτ με άγνωστες είναι δύσκολο ...δεν έχει καμία σχέση με την πεπατημένη...μέσω φίλων γνωστών κτλ...αυτό ουσιαστικά είπα και απλά ζήτησα την γνώμη των ανδρών εδώ μέσα...
Antonio αφού είσαι άσχημος πες μου έναν λόγο να γυρίσει μια άγνωστη να σου ρίξει ένα βλέμμα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media