Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σας φλερτάρουν οι γυναίκες στο δρόμο, μετρό, καφέ κτλ...?

Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες Αρχική«3456789101112

IM____

# 141 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από BillCast

πάλι δεν θα βγάλει άκρη, ακομα και αν πάρει απόψεις απο άντρες που έχουν εμπλακεί σε γνωριμίες με άγνωστες.

και γω πχ εχω φίλο που έξω χτυπάει άνετα και έχει ανταπόκριση γιατί είναι παίδαρος πώς να το κάνουμε.

ή να πετύχεις άλλον που έχει βρει την "κλίση" του ας πούμε και την καλλιεργεί, είτε πρόκειται για φάτσα είτε 

για χιούμορ είτε κάτι που γίνεται γοητευτικό στα μάτια του άλλου φύλου.

ενα είναι το λάθος: να ψάχνεις απόψεις για κάτι που έχει τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών, εμπειριών κλπ που 

καταλήγει χαοτικό.

δεν υπάρχει σωστή άποψη. υπάρχει το : "εγω κάνω/είμαι αυτό και μου λειτουργεί. αμα δεν λειτουργεί το αλλάζω/διορθώνω/μετατρέπω" κλπ.

Εκθέτουμε τις εμπειρίες μας ως αφορμή για σκέψη. Μπορεί κάτι να του τεριάζει και να το υιοθετήσει.

Και που ξέρεις; Μπορεί στο τέλος να φτάσει την οικογένεια Χωραφά...

IM____

# 142 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από Antonio_an

αυτό είναι ρε συ, δεν μου αρέσει η υποκρισία...δηλαδή εντάξει να παραδεχόμαστε ορισμένα πράγματα που ισχύουν...ή τουλάχιστον να τα συζητάμε σε λογική βάση με επιχειρήματα όχι να προσωποποιούμε την κουβέντα εντάξει δεν γίνεται κουβέντα έτσι να το παίζει ο ένας στον άλλον έξυπνος...

έχει να πει κάποιος κάτι να το πει με επιχειρήματα ...όχι με ειρωνείες και προσβολές και τέτοια...

και όπως λες από τις γυναίκες υπάρχει μεγάλη υποκρισία σχετικά με αυτό το θέμα και δεν παραδέχονται με τίποτα κάποιες αλήθειες...το φλερτ με άγνωστες είναι δύσκολο ...δεν έχει καμία σχέση με την πεπατημένη...μέσω φίλων γνωστών κτλ...αυτό ουσιαστικά είπα και απλά ζήτησα την γνώμη των ανδρών εδώ μέσα...

Πιάνεσε από λέξεις και φράσεις.

Άμα αρχίσεις τα καμάκια με τέτοια νοοτροπία. Ας το καλύτερα.

Στο πεδίο του φλίρτ παίζουν πολύ αυτά, διότι συναντάς διάφορους τύπους ανθρώπων, όπως στο στρατό. Αν είναι να κολλάς στο τι είπε και τι έκανε...

Φτιάχνεις ένα πλάνο, προχωράς και ότι βγει. Κι αν ακούσεις και καμιά μ@λακία, προσπερνάς. Δεν αφορά εσένα, αλλά την κοπελιά που έχει πρόβλημα στη συμπεριφορά. Μη σκας.

Bliss_

# 143 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν πίνω μπέρμπον ...

single malt scotch, φιλαράκι.

Θα βρεις την υγειά σου

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από jimbeam62

περαν της πλακας.

γυναίκα και να φλερτάρει μου φαίνεται λίγο άπιαστο...ΕΚΤΟΣ αν είναι μεθυσμένη η σκάσεις μύτη με καμιά φεραρι η πορσε η στην χειρότερη με κάνα Μερτσέντες σλκ κάμπριο μόνο... το φλερτ ξεκινάει πάντα από το κάτω κεφάλι που δίνει ερέθισμα στο πάνω κεφάλι και που δεν το έχουν οι γυναίκες οπότε τα κριτήρια αλλάζουν... κατ αρχάς αυτό που ισχύει στον γυναικείο πληθυσμό είναι ότι ο "άντρας" είναι ο κυνηγός οπότε δεν μπαίνουν στην διαδικασία του φλερτ που δεν είναι τίποτα άλλο από "κυνήγι"... πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι άντρες ότι το παιχνίδι το ξεκινάμε εμείς πάντα...δεν έχει να κάνει με το άσχημος η το όμορφος...είναι θέμα και τρόπου... " είδες κάτι ??? σου άρεσε ??? πλησίασε όμορφα όμως ΕΕΕ???  και αν φας χυλόπιτα όλα καλά  κέρνα και ένα ποτό και πάμε παρακάτω...ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ...δεν μπορεί όλοι να αρέσουν σε όλους και προσοχή μην μπερδεύεστε με την εμφάνιση των γυναικών διότι βλέπουμε και πολλά τα οποία ίσως τα παρεξηγούμε εμείς οι άντρες και λέμε ...ααα αυτή ψάχνετε ...ΜΠΑΑΑ ...μύθος...όλο αυτό γίνεται για να μπει η μια στο ρουθούνι της άλλης ...ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... μεταξύ τους...οπότε δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...και μην κολλάτε...ΒΟΥΡ...    

psaromallis

# 144 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από Bliss_

μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν πίνω μπέρμπον ...

single malt scotch, φιλαράκι.

Θα βρεις την υγειά σου

broomstick

# 145 στην 1/9/2015
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.517
'Aρεσαν+: 0%

προσπαθω να σε ψυχολογησω...εισαι εγωιστης???εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου???τις βλεπεις ολες υφ υψηλου???εισαι κακομοιρης???δεν εχεις καθολου αυτοπεποιθηση???δεν εχεις καθολου αυτοεκτιμηση???εισαι μοιρολατρης???τι εισαι τελικα???

ξερεις τι καταλαβα???οτι εισαι η γκομενιτσα που καθεται στο μπαρ και περιμενει κανεναν ξεμπαρκο να της κερασει κανενα ποτο

Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Antonio_an

όχι στο δρόμο και στο μετρό δεν φλερτάρω τι να κοιτάω από εδώ και από εκεί...στο άσχετο...όταν όμως είμαι στο μπαράκι ναι τότε το μάτι μου παίζει δορυφορική...λήψη στο χώρο, αλλά άμα δεν με κοιτάζει κάποια δεν κοιτάζω ούτε χαμογελάω, δεν έχει νόημα...

Αρέσει στα μέλη somebody961, Leigh-Cheri

Antonio_an

# 146 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από PetrosGym

Antonio αφού είσαι άσχημος πες μου έναν λόγο να γυρίσει μια άγνωστη να σου ρίξει ένα βλέμμα.

δεν είμαι άσχημος ρε φίλε απλά είπα ότι δεν έχω την εμφάνιση που θα μου επέτρεπε να με προσέξουν άγνωστες γυναίκες σε ένα καφέ ή μπαρ , όπως είπα ισχύει το ίδιο με όλους τους φίλους μου εκτός από έναν ο οποίος δεν παίζεται...

βγες λίγο από τη λογική του τι κάνω εγώ και σκέψου λίγο γενικά ...το 90 - 95% των αντρών είναι είτε νορμάλ είτε άσχημοι ασπούμε, ε αυτοί το έχουν δύσκολο στο να προσεγγίσουν άγνωστες εμφανίσιμες γυναίκες...σε ένα μπαρ, στο ίντερνετ ή όπου αλλού...για το υπόλοιπο 5 % είναι πανεύκολο...αυτό ισχυρίζομαι αν έχω άδικο πες το μου αλλά με επιχειρήματα  ...

psaromallis

# 147 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αν...

Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από PetrosGym

Antonio αφού είσαι άσχημος πες μου έναν λόγο να γυρίσει μια άγνωστη να σου ρίξει ένα βλέμμα.

...έχει διαπεραστική ματιά
    θα μπορέσει να διακρίνει

τον πλούσιο εσωτερικό του κόσμο!

BillCast

# 148 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ε και να μην είσαι σουπερ εμφανίσιμος, γίνου πιο κοινωνικός, πιο ευχάριστος, πιο αεράτος, κάτι σε πιο τεσπα.

ή αν δεν σου λειτουργεί με τίποτα σε άγνωστες, ξέχνα αυτόν τον τρόπο και κινήσου με άλλους. μέσω γνωστών, φίλων, μέσω ιντερνετ, μέσα απο παρέες, απο δουλειά, εναν σωρό πράγματα υπάρχουν.

αν και εκει έχεις θέμα, τότε κάτι φταίει με σένα που δεν λειτουργεί.

Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από Antonio_an

δεν είμαι άσχημος ρε φίλε απλά είπα ότι δεν έχω την εμφάνιση που θα μου επέτρεπε να με προσέξουν άγνωστες γυναίκες σε ένα καφέ ή μπαρ , όπως είπα ισχύει το ίδιο με όλους τους φίλους μου εκτός από έναν ο οποίος δεν παίζεται...

βγες λίγο από τη λογική του τι κάνω εγώ και σκέψου λίγο γενικά ...το 90 - 95% των αντρών είναι είτε νορμάλ είτε άσχημοι ασπούμε, ε αυτοί το έχουν δύσκολο στο να προσεγγίσουν άγνωστες εμφανίσιμες γυναίκες...σε ένα μπαρ, στο ίντερνετ ή όπου αλλού...για το υπόλοιπο 5 % είναι πανεύκολο...αυτό ισχυρίζομαι αν έχω άδικο πες το μου αλλά με επιχειρήματα  ...

Egw-eimai-leme

# 149 στην 1/9/2015
author
Ανδρας / 60 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 964

Είδες οτι προσπάθησα να σε συμβουλεύσω στην αρχή όσο σοβαρότερα και καλύτερα μπορούσα. Εσυ όμως αδερφέ το έχεις παραχέσει. Αν δεν σε προσέχουν στα μπαρ λόγω εμφάνισης, κάνε κατι δραστικό για να σε προσέξουν. Σπάστο ας πούμε...πήγαινε ξεβράκωτος...δεν μπορεί...όλο και κάποια θα σε προσέξει.

τι να πω ρε πούτη μου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από Antonio_an

Αρέσει στο μέλος broomstick

broomstick

# 150 στην 1/9/2015
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.517

λοιπον φιλε μια κουβεντα μονο...

εσυ εισαι ο ανδρας εσυ εισαι ο κυνηγος...αν δεν ενστερνιστεις αυτα τα λογια ξεκινα το διαβασμα το ψαρεμα το κυνηγι...να αποκτησεις και ενα χομπι βρε αδερφε...να βρεις και ενα νοημα στην ζωη σου...

sissy108

# 151 στην 1/9/2015
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621

καλησπερα antonio_an

νομιζω οτι σκεφτεσαι λιγο λαθος..αν και μπερδευτηκα λιγο..γιατι αλλο νομιζα οτι ειναι το θεμα στην αρχη...αν καταλαβα καλα  το θεμα σου  ειναι οτι δυσκολευεσαι να προσεγγισεις αγνωστες κοπελες εξω...βασικα ομως ηθελα να σε ρωτησω γιατι σε ενδιαφερει τοσο πολυ να γνωριζεις κοπελες απο εξω??ενω μπορεις πολυ αευκολα να γνωρισεις κοπελες απο παρεες???που κατα την γνωμη μου μεσα απο παρεες γινονται και οι πιο ασφαλης γνωριμιες???τελος  ηθελα να σε ρωτησω τι σχεσεις ειχες κανει στην ζωη σου???ειχες σοβαρες σχεσεις η ειχες παντρευτει ποτε??

sissy108

# 152 στην 1/9/2015
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621

ασφαλεις γνωριμιες ηθελα να γραψω..τωρα το ειδα..!!

ROCK-54

# 153 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και'γω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από tzoulia59

συνηθως συνανταω τετοιους οταν παω να ψηφισω ,,,
ισως  διαμενουν σ αλλες περιοχες και ψηφιζουν στον τοπο καταγωγης τους ,,,σκεφτομαι ,,,μπραβο εχουμε και τετοια κομματια εδω ,,,
ειναι συνηθως ηλικιας 40-45 -47 ,,,

αλλου κατοικω και αλλου ψηφιζω,αλλα βλεπω προτιμας τα...τεκνα...Και μην αρπαχτεις  και βιαστεις να με κατηγορησεις...Απλα λιγο χιουμορ κανω,επειδη το target group "σου"μαλλον σημερα εχει τα μεγαλυτερα προβληματα και ξερω καλα τι γραφω

Μια σοφη παροιμια λεει (η Μιλενη της ξερει) πως..." αναλογα με τα ρουχα που φορας σε υποδεχονται και βασει του μυαλου σου σε ξεπροβοδιζουν"...Σαφως η πρωτη εντυπωση μετραει πολυ,αλλα δεν ειναι και καθοριστικη. Η γνωμη μου ειναι πως αν ενα ατομο σε ενδιαφερει πρεπει να βρεις τροπο να το προσεγγισεις,να πεις ενα αστειο,μια αναλαφρη φιλοφρονηση - να δειξεις πως σε εχει ιντριγκαρει και ταυτοχρονα να ξεδιπλωσεις κ να δειξεις καποιες αρετες σου που δεν ειναι ορατες.Στη ζωη συνηθως τις ομορφες γυναικες τις κυκλοφορουν οι εξυπνοι (και ενδεχομενως οχι τοσο ομορφοι) αντρες και το αντιθετο.

Τελος θα συμφωνησω με την Τζουλια πως μεγαλωνοντας μαθαινεις, και πολυ πιο ευκολα εχεις επιτυχιες στο αλλο φυλο,,αλλα που κεφια και...κοτσια

Mystik_Male

# 154 στην 1/9/2015
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Προσωπικά, δεν έχω κανένα θέμα αν θα με φλερτάρουν στο δρόμο οι γυναίκες ή όχι.

Ξέρω ότι η καθεμιά είναι βυθισμένη στα καθημερινά προβλήματά της.

Γεγονός  είναι ότι όταν δουν έναν άντρα με αυτοπεποίθηση και "αέρα", θα γοητευτούν.

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν τις σελίδες γνωριμιών την τελευταία λύση για να κάνουν σοβαρές γνωριμίες. Μπορεί να το προσπαθούν για λίγο όταν βρουν κάποιον ενδιαφέροντα, αλλά σχεδόν πάντα κάτι θα συμβεί και θα κάνουν πίσω.

Γι' αυτό λέω να βγεις έξω, φίλε θεματοθέτη, με την παρέα σου, να σταμπάρετε από μία, και να την κεράσετε ένα ποτό για αρχή (κατά προτίμηση αυτό που της έχει βάλει ο μπάρμαν, ρωτήστε τον...)

Έτσι, θα έρθουν οι ευχαριστίες και τα χαμόγελα (αν δεν είναι σνομπ του στυλ: "Εγώ είμαι γκομενάρα, τί θέλει αυτός ο χάλιας;", κι ας είναι οι ίδιες ενάμισι μέτρο χωρίς τα 20ποντα και επιεικώς απαράδεκτες όταν τις βλέπεις το πρωί χωρίς το makeup).

Και μετά, βλέποντας και κάνοντας...

somebody961

# 155 στην 1/9/2015
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Μα, αν είναι 1.5 μέτρο, και διακρίνεις τη "γκομενιά", τότε κερνάς άλλη!

Αν δεν μπορείς να τη διακρίνεις, τότε μπορεί δίκαια σε λέει "χάλια"!
Αλλά και τότε, μήπως είναι πρόκληση; - και το παίζουν "γκόμενες" γιατί, περιμένουν κάποιον, να έρθει "να τους βάλει τα γυαλιά"; Να δουν, "τι ψάρια πιάνει ο τύπος";

Αλλά, αυτό το είδος τής "μάχης επικράτησης" προσωπικά με απωθεί.

Κατά όλα τα άλλα, συμφωνώ με την ευγενική αυτή προσέγγιση.

Και ομοίως, δεν έχω καμία ανάγκη να με φλερτάρουν στο δρόμο ή όπου αλλού για να με δω πόσο "μετράω".
Ξέρω καλά τι είμαι και για ποιες είμαι φτιαγμένος και τι "κυνηγάω".
Υπάρχουν τόσα άλλα που με τα χρόνια με έχουν επιβεβαιώσει,
που αυτό, είναι το τελευταίο.

PetrosGym

# 156 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

δεν είμαι άσχημος ρε φίλε απλά είπα ότι δεν έχω την εμφάνιση που θα μου επέτρεπε να με προσέξουν άγνωστες γυναίκες σε ένα καφέ ή μπαρ 

Με μπερδεύεις, σε άλλο μήνυμα δήλωσες "εμένα πάντως δεν με κοιτάζει καμία, είμαι σαν αόρατος ούτε καν θα γυρίσει κάποια να με κοιτάξει, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είμαι ψιλο άσχημος... " Μάλλον είσαι τόσο άσχημος και δεν το ξέρεις. Οποτε λογικό μου φαίνεται που δεν σου ρίχνει βλέμμα καμια.

Παράθεση:

βγες λίγο από τη λογική του τι κάνω εγώ και σκέψου λίγο γενικά ...

Μα εσύ έχεις το πρόβλημα για αυτό σου φαίνονται όλα έτσι. Ακόμα όμως και να μην το έχεις, η όμορφη που σκέφτεται σαν εσένα και δεν σου ρίχνει ούτε ένα βλέμμα έχει πρόβλημα? Γιατί βλέπεις κάνει και εκείνη το ίδιο με σένα.

Παράθεση:

το 90 - 95% των αντρών είναι είτε νορμάλ είτε άσχημοι ασπούμε, ε αυτοί το έχουν δύσκολο στο να προσεγγίσουν άγνωστες εμφανίσιμες γυναίκες...σε ένα μπαρ, στο ίντερνετ ή όπου αλλού...για το υπόλοιπο 5 % είναι πανεύκολο...αυτό ισχυρίζομαι αν έχω άδικο πες το μου αλλά με επιχειρήματα  ...

Άντε και λέμε πως έχεις δίκιο. Εσύ δηλαδή πως την έχεις δει, θες να είσαι στο 5% και να σου είναι πανεύκολο? Και εγώ θέλω να πιάσω το joker αλλα δεν το κάνω θέμα. Εσύ γιατί δεν έχεις τα κότσια να είσαι στο 90-95%? Και επειδή μίλησες με επιχειρήματα θα σου δώσω ένα παράδειγμα, στο γυμναστήριο μου μια εμφάνιση κοπέλα κάρφωνε τον πιο άσχημο του gym και χωρίς πλακα τον χειρότερο σε σώμα. Τον έπιασα μια μέρα και του λέω ρε έχεις πάρει χαμπάρι πως σε κοιτάζει η τάδε? Εκείνος δεν είχε καταλάβει τίποτα. Επίσης τόσοι μέτριοι σε εμφάνιση έχουν μια χαρά κοπέλες, φλερτάρουν και το παλεύουν. Εσύ ασχολείσαι με τι κάνει το 5% και όχι πως την βγάζει το δικό σου ποσοστό.

Τέλος, δεν έχω καταλάβει ακόμα σε τι κολλας. Θες να είσαι ωραίος και να δέχεσαι βλέμματα ή να είσαι έξυπνος με προσωπικότητα για να καταφέρεις να προσεγγίσεις κάποια? 

PetrosGym

# 157 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από psaromallis

Αν...

...έχει διαπεραστική ματιά
    θα μπορέσει να διακρίνει

τον πλούσιο εσωτερικό του κόσμο!

Σίγουρα έχει τυφλωθεί... δεν ξέρω από τι. 

sotos-1

# 158 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Antonio_an

Σας φλερτάρουν οι γυναίκες στο δρόμο, μετρό, καφέ κτλ...?

Αναρωτιέμαι ποια τελικά είναι η συμπεριφορά των γυναικών με άγνωστους άντρες, σας φλερτάρουν οι γυναίκες στο δρόμο, στο μετρό, σε κάποιο καφέ κτλ...? Όταν εννοώ φλερτ εννοώ κάποιο χαμόγελο από μια γυναίκα, κάποιο έντονο κοίταγμα, πονηρό χαμόγελο κτλ ...

Αυτοί που φλερτάρουν είναι οι 'πεινασμένοι'.Βλέπεις εσύ να υπάρχουν στην Ελλάδα 'πεινασμένες' γυναίκες?Δεν έχουν ανάγκη να φλερτάρουν και να φλερταριστούν με αγνώστους γιατί όλες σχεδόν έχουν στον κύκλο τους άντρες για να παίξουν.

Τουλάχιστον σε άλλες χώρες,υπάρχει μια κατηγορία γυναικών μέτριας εμφάνισης που βγαίνουν έξω τα βράδια και ψάχνονται για γνωριμίες.Στην Ελλάδα ακόμα κι αυτές επειδή έχουν ζήτηση ή βγαίνουν και δεν ασχολούνται με άντρες ή έχουν ήδη σχέση και απλά βγαίνουν με τις φίλες τους.Και βλέπουμε όλοι αυτήν την κατάσταση,μπάκουροι άντρες από τη μία,γυναίκες με τα κινητά από την άλλη,και γνωριμίες μηδέν.

thalassa27

# 159 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δέσαμε  ...

άντε  και  αράξαμε    έγιαμόλα   

λα λα λα λα! 

BillCast

# 160 στην 1/9/2015
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γρήγορα! φυγαδεύστε τον Αντουάν κάπου μακριά (ή και βαθιά, ανάλογα),

θα τον στείλει στο γκρεμό και σταδιέξοδο ο sotos!

Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες Αρχική«3456789101112
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.