Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Cynicality
Χμ...Κατι μου λεει οτι δε θα εχουμε τηλεοραση στο σπιτι.
ούτε πισι...ούτε βιδεο ...ούτε λαπιτοπ
(προσοχή είναι παντού )
το πλέον πιθανό είναι, πως εμείς είμαστε μπερδεμένοι, μέσα μας!
Ξεμπέρδεψε τον εαυτό σου, απάλλαξέ τον από το ερώτημα "ποιος είμαι", "τι θέλω", και "πως το θέλω".
Παράθεση:
Επειγον!θα ηθελα την γνωμη σας
Σχόλιο # 1 από Psaraki1986Θα ήθελα πολύ την γνώμα σας για ένα θέμα που με απασχολεί.Ένας πρώην μου ξαναγύρισε στη ζωή μου μετά από πολλά χρόνια και με διεκδικεί.Χωρίσαμε τότε για ασήμαντους λόγους και χαθήκαμε για πολλά χρόνια.Το θέμα τώρα είναι ότι έχει και ενα μωρακι λίγων μηνών ..Με την μανα του μωρού χώρισε και επίσης δεν την παντρευτηκε ποτέ . Λέει ότι με αγαπά και ότι μόνο εμένα σκευτόταν όλα αυτά τα χρόνια και ότι δεν μπίρεσε να δεσμευτει με καμιά γιατί πάντα εμένα αγαπούσε . Εκανε κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζι μου όλα αυτα τα χρονια αλλα εγώ ήμουν με αλλο και παντα τον απέρριπτα ..Πριν λίγες μερες και ενω εγω χωρισα ενγφανίστηκε στη ζωη μου αλλα εχει και ενα μωρό τωρα. ΚΑΙ ΕΓΩ δεν ξερω τι να κάνω..Να ειμαι μαζί του με ενα μωρο??θα ειναι δυσκολα τα πραγματα με την μανα του μωρου με τουσ γονεισ μου που δεν θα το εγγκρινουν ολο αυτο αλλα και η δικη του οικογενεια θελει να παντρευτει την μανα του μωρου του αλλα αυτοσ λεει οτι δεν την θελει...δεν την αγαπα...ειλικρεινα ειναι μεγαλο το μπερδεμα και δεν ξερω τι να κάνω...εγω θελω να ειμαι καλα και ευτυχισμενη περασα πολλα και δεν θελω αλλα προβληματα...Μιλησαμε και ειπε οτι θελει χρονο να σκεφτει..και γω το ιδιο...δεν του υποσχεθηκα τιποτα...Εχει βρεθει κανενας η ξαμθα σε παρομοια θέση?Πως να χειριστω την κατασταση??Δεν ειναι ευκοκα τα πραγματα με ενα μωρο...
Έτσι μπράβο!
Όταν ο άντρας έχει υποχρεώσεις προς το παιδί του και μερικές από τις οποίες πρέπει να του τις υπενθυμίζει η μάνα του παιδιού, σας ξυνίζει...
Κι αφού σου ξυνίζει, δεσποινίς, γιατί θέλεις να είσαι μαζί του; Επειδή σου είπε ότι δεν μπόρεσε να δεσμευτεί με καμιά;
Κι αν ήταν δικό σου το παιδί; Σ' αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε ο δικός σου να ανησυχεί επειδή θα μιλούσες με τον πατέρα του παιδιού σου για θέματα του παιδιού;
Αν δε θες άλλα προβλήματα κοπελιά, κι αν δεν είναι εύκολα τα πράγματα μ' ένα μωρό, τελειώνετε... Και πολύ το αργείτε...
Μην τα θέλετε όλα δικά σας ορισμένες...
Νομίζω εσύ είπες ότι δε θέλεις να ξαναμπλέξεις μαζί του, ή καταλαβα λάθος?
Νομίζω αυτό είναι και τπ καλύτερο. Το ότι επιμένει, είναι μάλλον αρνητικό. Τι κουραφέξελα, ότι σε ήθελε και σε αγαπούσε τόσα χρόνια και μπλα μπλα μπλα ... Και το παιδί του το έφερε ο πελαργός?
¨Αστον να κανονίσει τις υποχρεώσεις του με τη γυναίκα και το μωρό του. Εσύ κλείσε του την πόρτα, αφού μάλιστα δεν τον αγαπάς.
Θα έχεις και θα υπερηφανεύεσαι που η μνήμη του παιδιού σου είναι
τέλεια ...
Θα μουρμουρίζει τις ατάκες όοολες πριν τις ακούσει
και θα καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Cynicality
Χμ...Κατι μου λεει οτι δε θα εχουμε τηλεοραση στο σπιτι.
Αυτα τα ατιμα τα παιδικα εχουν απλωσει παντου τα πλοκαμια τους. Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ανακαλυψα οτι πισω απο ενα παιδικο συγκροτημα πρεπει να υπαρχει ενα ικανοτατο μυαλο. Ειναι εκει δυο τυπισσες, γκομενακια κι ενας φλωρος που τραγουδανε κατι χαζα. Διασκεδαζουν τα παιδακια, παιρνουν ματι και οι πατεραδες. Μιλαμε για φοβερη κινηση μαρκετινγκ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από nuvola
ούτε πισι...ούτε βιδεο ...ούτε λαπιτοπ
(προσοχή είναι παντού )
Μια φορα εχω προειδοποιησει τις φιλες μου, αν κανω παιδι και μιλαω ολο γι'αυτο, να σταματησουν να με κανουν παρεα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από thalassa27Θα έχεις και θα υπερηφανεύεσαι που η μνήμη του παιδιού σου είναι
τέλεια ...
Θα μουρμουρίζει τις ατάκες όοολες πριν τις ακούσει
και θα καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από CynicalityΜια φορα εχω προειδοποιησει τις φιλες μου, αν κανω παιδι και μιλαω ολο γι'αυτο, να σταματησουν να με κανουν παρεα.
Aυτό ισχύει και για μας? Γιατί εμένα μ΄αρέσει η παρέα σου.
Ισχυει και για εσας. Αμα κανω παιδι και γραφω ολο για αυτο, καντε μου αναφορες μεχρι να συνελθω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Paralia48
Aυτό ισχύει και για μας? Γιατί εμένα μ΄αρέσει η παρέα σου.
Έλα βρε όλα φυσικά θα σου φαίνονται
Σκασίλα σου για τους άλλους ...
Εγώ περιμένω τον εγγονό μου που λες
τον βλέπω στο υπερηχογράφημα ... ναι ... !
Ξέρεις τι όμορφος είναι ? Θεός ... με κοροϊδεύουν οι χαζοί όταν το λέω
τρομάρα τους
Μα αφού φαίνεται ομοιόμορφη ομορφιά ... και κάτι ματάκια
μούρλια
Θα κάψει καρδιές ο Νικόλας μου
μη βαράτε όλοι μαζί , σε κανά δυο μήνες θα ξαναπώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από CynicalityΜια φορα εχω προειδοποιησει τις φιλες μου, αν κανω παιδι και μιλαω ολο γι'αυτο, να σταματησουν να με κανουν παρεα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από CynicalityΑυτα τα ατιμα τα παιδικα εχουν απλωσει παντου τα πλοκαμια τους.
...είχα την τύχη να συνταξιδεύω με συναδέλφισσες για ένα χρόνο
στο αμάξι κουβέντες για τα μπεμπέ τους συνεχώς
οκ, το καταλαβαίνω και έχει και πλάκα...
αλλά να φτάσουμε στο σημείο να αναλύουμε τί χρώμα έχουν τα σκατουλάκια τους
και το εμμετούλι τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από CynicalityΙσχυει και για εσας. Αμα κανω παιδι και γραφω ολο για αυτο, καντε μου αναφορες μεχρι να συνελθω.
μια ζωή βιαστικιά
διάβασα το εξής και έπαθα μια μίνι-φρίκη
Αυτα τα ατιμα τα παιδια εχουν απλωσει παντου τα πλοκαμια τους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Koula___
Καλως να δεχτειτε τον εγγονο! Αφου βλεπεις ομοιομορφη ομορφια παλι καλα. Μια φιλη μου μολις ειδε την 3D απεικονιση ή πως το λενε αυτο, αποφασισε οτι πρεπει να αρχισει να μαζευει λεφτα για πλαστικη γιατι λεει το παιδι κονομησε τη μυτη του πατερα της.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από thalassa27Έλα βρε όλα φυσικά θα σου φαίνονται
Σκασίλα σου για τους άλλους ...
Εγώ περιμένω τον εγγονό μου που λες
τον βλέπω στο υπερηχογράφημα ... ναι ... !
Ξέρεις τι όμορφος είναι ? Θεός ... με κοροϊδεύουν οι χαζοί όταν το λέω
τρομάρα τους
Μα αφού φαίνεται ομοιόμορφη ομορφιά ... και κάτι ματάκια
μούρλια
Θα κάψει καρδιές ο Νικόλας μου
μη βαράτε όλοι μαζί , σε κανά δυο μήνες θα ξαναπώ
Α χα χα
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από CynicalityΚαλως να δεχτειτε τον εγγονο! Αφου βλεπεις ομοιομορφη ομορφια παλι καλα. Μια φιλη μου μολις ειδε την 3D απεικονιση ή πως το λενε αυτο, αποφασισε οτι πρεπει να αρχισει να μαζευει λεφτα για πλαστικη γιατι λεει το παιδι κονομησε τη μυτη του πατερα της.
Οχι οκ δεν ειμαι τοσο καφρος. Παρολο που τελευταια με περιτριγυριζουν απειλητικα ολο και περισσοτερα μωρα. Επισης μανα και πεθερα εχουν μπει σε mode "εγω ποτε θα γινω γιαγια?" Εγω παλι επιμενω να πηγαινω στη δουλεια με μπλουζα angry birds.
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Koula___
μια ζωή βιαστικιά
διάβασα το εξής και έπαθα μια μίνι-φρίκη
Αυτα τα ατιμα τα παιδια εχουν απλωσει παντου τα πλοκαμια τους.
Υπερβολές τσ τσ τσ
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Koula___...είχα την τύχη να συνταξιδεύω με συναδέλφισσες για ένα χρόνο
και το εμμετούλι τους
Εντελως σοβαρα, δεν εχω χειροτερο απο το να βρισκομαι με φιλη και τρεις ωρες να ακουω για το παιδι της. Δεν εχω κανενα προβλημα να μιλησουμε ΚΑΙ για αυτο, στην τελικη ειναι μερος της ζωης σου και θελω ειλικρινα να μαθω πως τα πας με το παιδακι σου, αλλα οχι ρε φιλε οοολη την ωρα γι'αυτο. Δεν ξερω τι λοβοτομη παθαινουμε οταν γινομαστε μαναδες και ξεχναμε οτι ειμαστε και φιλες και γκομενες και συζυγοι. Ελπιζω να μην το παθω ή εστω να μπορω να το συγκρατησω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Koula___...είχα την τύχη να συνταξιδεύω με συναδέλφισσες για ένα χρόνο
και το εμμετούλι τους
Εντάξει τώρα παντρεύτηκες
Μην είναι ανυπόμονες πες τους ...
Όταν τύχει
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από CynicalityΟχι οκ δεν ειμαι τοσο καφρος. Παρολο που τελευταια με περιτριγυριζουν απειλητικα ολο και περισσοτερα μωρα. Επισης μανα και πεθερα εχουν μπει σε mode "εγω ποτε θα γινω γιαγια?" Εγω παλι επιμενω να πηγαινω στη δουλεια με μπλουζα angry birds.
Που να ηξεραν οτι προσπαθουμε να μην τυχει. Θα μας ειχαν αποκληρωσει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από thalassa27Εντάξει τώρα παντρεύτηκες
Μην είναι ανυπόμονες πες τους ...
Όταν τύχει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media