Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Paralia48
Τότε απάντησέ μας Γιατί σκας?
Δε μας είπε κ πόσες μέρες τάχουν.
παντως οπως σας κοβω εσας τις γυναικες(του φορουμ) φιρι φιρι το πατε να ξεπερασει σε τηλεθεαση και το θεμα του λουλουδακιου!!! ποιο ειναι το μακρυτερο θεμα του φορουμ???της οτι ναναι αν δεν απατωμαι...σε 10 μερες βλεπω να το ξεπερνατε...να θεσπισουμε και ρεκορ γκινες!!!να δινουμε και μπονους!!!
Αν ειχες δυνατα συναισθηματα για αυτον δεν θα υπηρχε καν θεμα, θα τον δεχοσουν και αυτον και το μωρο.
Δεν εισαι σιγουρη για τα αισθηματα σου και δημιουργεις δικαιολογιες ανακατευοντας το παρελθον.
Θα σε συμβουλευα να ωριμασεις και να αρχισεις να σκεφτεσαι εσενα και οχι γονεις και γνωμες κοσμου.
Αι, γεια σου, τώρα κάτι είπες!
Αλλά τόσα χρόνια, τι έκανες? Τα αισθήματα υπήρχαν? Και αν ναι , πώς έμπλεξες με άλλον?
Ή είχαν μπει στο συρτάρι και τώρα ξαναβγήκαν?
Βέβαια , τι ψάχνω! Περασμένα ξεχασμένα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Psaraki1986
Paralia48 Νομιζω οτι νοιωθω πραγματα γιαυτον ...γιαυτο σκαω..που εχει μωρο με αλλη
κανε του κι εσυ ενα μωρο...να σκαει η πρωην του!!!
Τώρα θα σου πω τι νομίζω πως συμβαίνει, αν και δε θα σε τιμήσει αυτό.
Λοιπόν, αυτό που νοιώθεις έχει λίγη ζήλια μέσα και λίγο κολακεύτηκες από αυτά που άκουσες.
Αυτά είναι τα συναισθήματα που νοιώθεις.
Σ΄άρεσε που ήρθε παρακαλώντας σε και έπλασες ένα παραμύθι στο μυαλό σου.
Τα πεθαμένα αισθήματα δε νομίζω ότι ανασταίνονται μετά από 10 χρόνια. Άλλου είδους είναι αυτά...
Όσο για τη ζήλια, ανθρώπινο είναι, αλλά σκέψου , τι έχασες? Ένα μωρό - ατύχημα?
Λοιπόν, λέω σύνελθε, άσε τον να κανονίσει τις δουλειές που έκανε, μην πιστεύεις τις αηδίες που λέει, και συνέχισε τη ζωή σου.
θα στο εξηγήσω εγώ πιο απλά...
με τα αδιέξοδα...
και είχα ανασάνει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από Psaraki1986
Ετσι πρεπει να ειμαι σκληρη..Βγηκα απο ασχημο χωρισμο πριν εναμιση χρονο λαι γιαυτο πιστευω οτι νοιωθω ετσι ..εχω αναγκη να αγαπησω και να αγαπηθω...Νε τον καταλληλο αντρα ομως ...μονο ετσι θα ειμαι ευτυχισμενη..Γιατι και να με αγαπα οπως λεει τα προβληματα με το μωρο και την πρωην δεν θα λειπουν και ειναι το τελευταιο που θελω αυτη τη στιγμη...Τον λειπαμε η αληθεια ειναι γιατι οντως υποφερει χρονια τωρα για μενα...Εστειλε και μηνυμα αλλα δεν απαντησα...ελπθζω να πηρα τις σωστες αποφασεις
Παράθεση:
Τον λειπαμε η αληθεια ειναι γιατι οντως υποφερει χρονια τωρα για μενα...
http://www.sherv.net/cm/emoticons/sick/dizzy-smiley-emoticon-1.gif
ρε ψάρι, όνομα κ πράμα, μη τα λες έτσι αποτόμως αυτά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Koula___δεν είναι όλες οι μαμάδες ίδιες ρε παιδιά
εμένα π.χ. η δική μου
ποτέ δεν καμάρωνε ιδιαίτερα για 'μένα
θα 'χε το λογο της
Παράθεση:
Ετσι πρεπει να ειμαι σκληρη..Βγηκα απο ασχημο χωρισμο πριν εναμιση χρονο λαι γιαυτο πιστευω οτι νοιωθω ετσι ..εχω αναγκη να αγαπησω και να αγαπηθω...Νε τον καταλληλο αντρα ομως ...μονο ετσι θα ειμαι ευτυχισμενη..Γιατι και να με αγαπα οπως λεει τα προβληματα με το μωρο και την πρωην δεν θα λειπουν και ειναι το τελευταιο που θελω αυτη τη στιγμη...Τον λειπαμε η αληθεια ειναι γιατι οντως υποφερει χρονια τωρα για μενα...Εστειλε και μηνυμα αλλα δεν απαντησα...ελπθζω να πηρα τις σωστες αποφασεις
ψαρακι, εσυ δεν ψαχνεις αντρα για να αγαπησεις και να αγαπηθεις...
πριγκηπα ψαχνεις...να σου προσφερει βασιλειο...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media