Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 144
'Aρεσαν+: 0%
Ετσι μου ειπε οτι με αγαπα πολυ και οτι υποφερει ...ψεμματα η αληθεια δεν ρο ξερω...για ποιο κογο ομως να μιυ πει ψεμματα??
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Για ποιο λογο λες οτι ψαχνω βασίλεια??ειναι υπερβολικες οι απαιτησεις μου???
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
Τον ειχαμε...θεμα.
Δεν τον εχουμε...πιο θεμα.
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από Psaraki1986
για ποιο κογο ομως να μιυ πει ψεμματα??
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από Psaraki1986
Για ποιο λογο λες οτι ψαχνω βασίλεια??
Εχω την εντύπωση, πως η συζήτηση που θα ξεκινούσε από δω δεν θάταν καθόλου ευχάριστη
psaromallis
# 105
στις 14/9/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ω...
...πανύμνητε μήτερ,
η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατου λόγου,
δεξαμένη την νυν προσφοράν,
από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας τους συμβοώντας
και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεων.
Αλληλούϊα.
VLEMMA
# 106
στις 14/9/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
αυτην την ασφυξια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Psaraki1986
Paralia48 Νομιζω οτι νοιωθω πραγματα γιαυτον ...γιαυτο σκαω..που εχει μωρο με αλλη
μπορουμε να την αναλυσουμε ως
"τραυματισμο της γεννησης"...
...
το ψαρακι θα σπαρταραει
και θ' ασφυκτια
γυμνο χωρις αγαπη-προστασια-εξαρτησεις
εξω απο τη θαλασσα του
...
η γυαλα ειναι το ζητουμενο για το ψαρακι μας..
το να φορεσει "στολη" φαλαινας ή καρχαρινας..
...
θελει κι αντιστοιχους "οβολους" ...
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Παράθεση:
Paralia48 Νομιζω οτι νοιωθω πραγματα γιαυτον ...γιαυτο σκαω..που εχει μωρο με αλλη
Φαντάσου μόνο, πως θα ένιωθες, αν εσύ ήσουν το μωρό, που κάποιος είχε...με μια άλλη.
Και για μεταπτυχιακό, σκέψου πώς θάταν, αν ήσουν εσύ η "άλλη" που είχες μωρό με κάποιον.
Και τεσπα, είναι υπερβολή,
να καταπίνεις αμάσητα, αυτά
που σου λέει ένας τύπος που γνώρισες χτες...
κ που ήδη από πριν, τάχει κάνει τόσο σκατά στη ζωή του...
που είναι σα να γράφει στο μέτωπο...
'Προσοχή, απομακρυνθείτε...είμαι μαλάκας." 
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Παράθεση:
Φαντάσου μόνο, πως θα ένιωθες, αν εσύ ήσουν το μωρό, που κάποιος είχε...με μια άλλη.
Και για μεταπτυχιακό, σκέψου πώς θάταν, αν ήσουν εσύ η "άλλη" που είχες μωρό με κάποιον.
Και τεσπα, είναι υπερβολή,
να καταπίνεις αμάσητα, αυτά
που σου λέει ένας τύπος που γνώρισες χτες...
κ που ήδη από πριν, τάχει κάνει τόσο σκατά στη ζωή του...
που είναι σα να γράφει στο μέτωπο...
'Προσοχή, απομακρυνθείτε...είμαι μαλάκας." 
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
καλησπερα psaraki1986!!
δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη πας να μπλεξεις σε μια τετοια ιστορια???ολη η συμπεριφορα του συγκεκριμενου πρωην σου ειναι απαραδεκτη μη πω τιποτα χεοιροτερο.!!καταρχην προσωπικα δεν τον θεωρω καθολου σοβαρο αντρα την στιγμη που εχει ερθει στον κοσμο ενα παιδι .. το παιδι του..και δεν εχει αναλαβει τις ευθυνες του δηλαδη να γινει γαμος κλπ...!!απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...!!τι σημαινει οτι το παιδι ηρθε κατα λαθος???ως γνωστο συμβαινουν και αυτα...οι μισες τουλαχιστον περιπτωσεις που ερχονται στον κοσμο παιδια ειναι αυτο που λεμε κατα λαθος...!!δεν κανουν ολοι ομως αυτο που κανει ο συγκεκριμενος..!!εγω μια χαρα τους βλεπω τους περισσοτερους να παντρευονται να αναλμβανουν τις ευθυνες τους και να ειναι σωστοι γενικα απεναντι σε ολα ...!!αυτο να ξερεις δειχνει ωριμοτητα...στην ζωη δεν ερχονται ολα οπως τα θελουμε ακριβως... σε ποιον αλλωστε συμβαινει αυτο??σε κανεναν...!! πρεπει ομως να ειμαστε ωριμοι καθε φορα και να τα διαχειριζομαστε σωστα οτι συμβαινει ...πολλα απρογραμματιστα συμβαινουν στην ζωη οχι μονο στο θεμα του παιδιου αλλα γενικα ...αυτος δηλαδη καθε φορα που θα συμβαινει κατι στην ζωη του που δεν θα το εχει προγραμματισει... τι θα κανει???θα στριβει ???με την δικαιολογια οτι δεν το περιμενε..???σου δειχει εσενα αυτο χαραχτηρα αντρα που να μπορεις να στηριχτεις γενικα ???η πιστευεις οτι αυτη συμπεριφορα του ειναι μονο για αυτην την περιπτωση??το καταλαβαινεις φανταζομαι οτι δεν γινεται να συμβαινει αυτο και οτι ειναι ετσι ο χαραχτησρας του γενικα ..!!γιατι αν δεν το καταλαβαινεις δυστυχως σε περιμενουν και εσενα δυσκολες μερες...
επισης τι σημαινει οτι δεν θελει την μητερα του παιδιου του..???οταν ηταν μαζι της και εκανε οτι εκανε και προεκυψε και το παιδι καποια στιγμη στην πορεια... τον αναγκασε κανενας με το ζορι η μηπως τον απειλησαν με την ζωη του για να το κανει..???δηλαδη κοροιδευομαστε???εισαι 29 χρονων οπως γραφεις στο προφιλ σου και θα επρεπε κατα την γνωμη μου ορισμενα πραγματα να τα αντιμετωπιζεςι με περισσοτερη ωριμοτητα και σοβαροτητα και να κοιτας την ουσια αν θελεις να εχεις στο τελος μια ευτυχισμενη ζωη...!!και πιστευω οτι σου αξιζει να εχεις μια ευτυχισμενη ζωη οπως σε ολους!!
αυτο σημαινει οτι οι επιλογες που θα κανεις θα ειναι σοβαρες και ο ανθρωπος που θα επιλεξεις να ειναι μαζι σου να σου εχει αποδειξει οτι ειναι ατομο φερεγγυο αξιοπιστο κλπ δηλαδη ενα ατομο που να μπορεις να βασιστεις πανω του...!!γιατι να ξερεις οτι η ζωη αλλιως δεν βγαινει δεν ειμαστε πλεον 20 χρονων ..και οποιες επιπολαιοτητες κανεις τωρα θα τις πληρωσεις αργοτερα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο ..!!βεβαια κανεις δεν ξερει ακριβως που θα πεσει... μερικοι ξερουν και κρυβονται πολυ καλα ...δυστυχως!!αλλα εσυ εδω εχεις αδιασειστα στοιχεια ενος ατομου φυγοπονου ανωριμου και οτι αλλο..!!θα πας να μπλεξεις μαζι του???να ξερεις οτι καμια γυναικα που εμπλεξε σε τετοιες ιστοριες δεν βγηκε στο τελος κερδισμενη η ιδια...!!επισης το θεωριες σωστο κατα καποιο τροπο και εξαιτιας σου να γινουν δυστυχισμενοι δυο ανθρωποι το ενα μαλιστα να ειναι ενα μωρο που δεν φταιει σε τιποτα...και εσυ μαζι βεβαιως γιατι και εσυ δυστυχισμενη θα εισαι με τοσα σουρτα φερτα..δεν θα μπορεις να ηρεμησεις...
πιστευω οτι και σε εσενα αξιζει να βρεις καποιο παιδι το οποιο να ειναι ξεκαθαρο και σωστο απεναντι σου και να κανεις μια ωραια σχεση που να ειναι φρεκια ζωντανη απαλλαγμενη απο προβληματα !!εσυ εδω πας απο την αρχη να μπλεξεις σε ενα καρο προβληματα..χαρα στο κουραγιο σου..!!δηλαδη τι θα γινει πιο μετα???
και αν ειχες αποτυχημενες σχεσεις πιο παλια δεν εγινε και τιποτα ολες μα ολες ανεξαιρετως τα εχουμε περασει αυτα...!!δηλαδη θα πας να καταδικαστεις ετσι επειδη ειχες παλιοτερα αποτυχημενες σχεσεις και δεν βρισκεις κατι αλλο προς το παρον..??? αν ειναι ετσι τι να σου πω..!!καλο κουραγιο...
καλο βραδυ!!
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Sissy108Επιμενει πως εμενα αγαπαει και οτι θελει να με παντρευτει.Λεει πως το παιδι ηρθε καταλαθος αλλα δεν ειναι ανευθυνος και το αναγνωρισε το βλεπει καθε μερα και του δινει και χρηματα..Λεει επισης οτι δεν μπορει να παντρευτει καποια που δεν αγαπα και οτι θα ειναι δυστηχισμενος.Θελει να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα αλλα του ειπα οχι.Με θελει χρονια τωρα αλλα εγω ημουνα αλλου...Αληθεια πιστευεις οτι ειναι ανωριμος και ανευθυνος ??Δεν εννοει αυτα που λεει αραγε??
Cynicality
# 111
στις 15/9/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αραγε, σου αρεσουν τα λουλουδακια τα μικρα?
Ανδρας / 60 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 964
...και τα μεγάλα της αρέσουν, αλλά πρέπει να το κάνεις θέμα κι εσυ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Cynicality
Αραγε, σου αρεσουν τα λουλουδακια τα μικρα?
Cynicality
# 113
στις 15/9/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ετσι πληροφοριακα ρωταω ντε. Η επιμονη στις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις μου θυμησε κατι λουλουδακια.
περιέργως κι εμένα...αλλά είπα να δω που θα πάει...το λουλουδοψαράκι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από Cynicality
Ετσι πληροφοριακα ρωταω ντε. Η επιμονη στις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις μου θυμησε κατι λουλουδακια.
Cynicality
# 115
στις 15/9/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παμε να ξεπερασουμε τις 19 σελιδες?
...εδώ...υπάρχει και μεγάλη αγωνία...το παιδί...οπότε το βλέπω να πιάνει άνετα τις 30...
εκείνο που με χαλάει ειναι οτι είναι "Επείγον"...
Να το στείλουμε στο ER λές?
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από Cynicality
Παμε να ξεπερασουμε τις 19 σελιδες?
Cynicality
# 117
στις 15/9/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στο Grey's Anatomy καλυτερα. Τις διαχειριζονται καλυτερα εκει τις αλλαξοκωλιες.

έλεος...
δεν το ειδα ποτέ μου, αλλά σου έχω εμπιστοσύνη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από Cynicality
Στο Grey's Anatomy καλυτερα. Τις διαχειριζονται καλυτερα εκει τις αλλαξοκωλιες.
Cynicality
# 119
στις 15/9/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εχω δει μερικα επεισοδια διασπαρτα. Με αλλον αντρα τις πετυχαινα στο ενα επεισοδιο, με αλλον στο αλλο. Παιδι δεν ειχαν στο ενα, παιδι προεκυπτε σε αλλο. Καπου πηρε το ματι μου κι ενα λεσβιακο. Ε δε μπορει, εκει θα διαχειριστουν το θεμα αψογα.
Ε ναι...προφανώς εχεις πληρέστερη πληροφόρηση απο μενα...
Εγω απο ενα επεισόδιο που ειχα δει τυχαία θα το εστελνα στον Dr House, αλλά μετά σκέφτηκα οτι αυτά που θα έλεγε αυτός εγω τα λέω για πρωινό. Ασε η Cynicality, τα λέει για προσευχή...
Οπότε το αφήνω πάνω σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 119 από Cynicality
Εχω δει μερικα επεισοδια διασπαρτα. Με αλλον αντρα τις πετυχαινα στο ενα επεισοδιο, με αλλον στο αλλο. Παιδι δεν ειχαν στο ενα, παιδι προεκυπτε σε αλλο. Καπου πηρε το ματι μου κι ενα λεσβιακο. Ε δε μπορει, εκει θα διαχειριστουν το θεμα αψογα.
στα social media