Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από Psaraki1986
Εγω ειμαι πάλι παιδιά.Τελικα ο τυπος με το μωρο δεν λεει να σεβαστει την απόφαση μου να απομακρυνθω αφου δεν ξεκαθαρισε με την μανα του μωρου!!Με παιρνει συνεχεια τηλ, στελνει μηνυματα ,στελνει λουλουδια...Αληθεια κουραστηκα δεν ξερω τι να κανω!!!
Ναι, κοριτσάκι μου.
Σε καταλαβαίνω.
Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις αριθμό τηλεφώνου...
Πόσο αβάσταχτο είναι να του γυρίσεις τα λουλούδια πίσω 1-2 φορές... να μην τα δεχτείς δηλαδή...
Τί τραβάς κι εσύ... που δεν θέλεις να σταματήσει να σε διεκδικεί...
#no_hope
Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από Psaraki1986
Εγω ειμαι πάλι παιδιά.Τελικα ο τυπος με το μωρο δεν λεει να σεβαστει την απόφαση μου να απομακρυνθω αφου δεν ξεκαθαρισε με την μανα του μωρου!!Με παιρνει συνεχεια τηλ, στελνει μηνυματα ,στελνει λουλουδια...Αληθεια κουραστηκα δεν ξερω τι να κανω!!!
Δοκίμασες τη μέθοδο "Θείος με το Δίκανο"? Ή το "Θείος με το Καδρόνι και την Ταβανόπροκα"?
Ψήστο. Έχουν υψηλό % επιτυχίας.
Θα σου λεγα πήγαινε και στους τσέους να δηλώσεις μια παρενόχληση, αλλά πολύ μπανάλ και τετριμμένο...
Το θεμα σου περιγραφει, τι θελουν οι αλλοι. Εσυ τι θες, δεν μας ειπες.
Ασε που πρεπει ναχει ληξει, αλλα δε ντο ειδα.
Παράθεση:
Επειγον!θα ηθελα την γνωμη σας
Σχόλιο # 1 από Psaraki1986Θα ήθελα πολύ την γνώμα σας για ένα θέμα που με απασχολεί.Ένας πρώην μου ξαναγύρισε στη ζωή μου μετά από πολλά χρόνια και με διεκδικεί.Χωρίσαμε τότε για ασήμαντους λόγους και χαθήκαμε για πολλά χρόνια.Το θέμα τώρα είναι ότι έχει και ενα μωρακι λίγων μηνών ..Με την μανα του μωρού χώρισε και επίσης δεν την παντρευτηκε ποτέ . Λέει ότι με αγαπά και ότι μόνο εμένα σκευτόταν όλα αυτά τα χρόνια και ότι δεν μπίρεσε να δεσμευτει με καμιά γιατί πάντα εμένα αγαπούσε . Εκανε κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζι μου όλα αυτα τα χρονια αλλα εγώ ήμουν με αλλο και παντα τον απέρριπτα ..Πριν λίγες μερες και ενω εγω χωρισα ενγφανίστηκε στη ζωη μου αλλα εχει και ενα μωρό τωρα. ΚΑΙ ΕΓΩ δεν ξερω τι να κάνω..Να ειμαι μαζί του με ενα μωρο??θα ειναι δυσκολα τα πραγματα με την μανα του μωρου με τουσ γονεισ μου που δεν θα το εγγκρινουν ολο αυτο αλλα και η δικη του οικογενεια θελει να παντρευτει την μανα του μωρου του αλλα αυτοσ λεει οτι δεν την θελει...δεν την αγαπα...ειλικρεινα ειναι μεγαλο το μπερδεμα και δεν ξερω τι να κάνω...εγω θελω να ειμαι καλα και ευτυχισμενη περασα πολλα και δεν θελω αλλα προβληματα...Μιλησαμε και ειπε οτι θελει χρονο να σκεφτει..και γω το ιδιο...δεν του υποσχεθηκα τιποτα...Εχει βρεθει κανενας η ξαμθα σε παρομοια θέση?Πως να χειριστω την κατασταση??Δεν ειναι ευκοκα τα πραγματα με ενα μωρο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από Psaraki1986
Πιστεψε με του εδειξα με καθε τροπο οτι δεν μπορει να με αναστατωνει καθε τρεις και λιγο αλλά αυτος συνεχιζει.Γιατι εγω δηλαδη να πρεπει να αλλάξω αριθμό?Ειμαι ξεκαθαρη και αφου δεν εχουμε μελλον μαζι οφειλει να το σεβαστει...
Είναι η μόνη λύση αν θέλεις να σταματήσει όλα αυτά που κάνει.
Αλλιώς, συντηρείς την ελπίδα ότι κάποτε θα συμβεί αυτό που θέλεις.
Γιατί δεν του λες, πως θα ξεκαθαρίσεις εσύ με την μάνα του παιδιού του κ με όλο του το σόι.
Να την ευχαριστήσεις τη γυναίκα που κρατάει στο σπίτι της το κελεπούρι που έχει
κ δεν το αφήνει να βόσκει ελεύθερο
τουλάχιστον...
Οχι ότι θα το κάνεις, γιατί θα χει γίνει καπνός πολύ πιο πριν.
Τραβάτε με να κλαίω είσαι κ συ ε;
στα social media