..εντάξει σιγά τη διαφορά επειδή τα ψιλοκαπνίζουν...
...και το κεντάκι που αναφέρεις κάπου πρίν μπέρμπον είναι και αυτό...
...και τα σκωτσέζικα τα πεπαλαιωμένα (εννοώ 10 χρόνια και πάνω) έχουν "μπέρμπον" επίγευση αλλά λίγο πιο ανάλαφρη...ενώ τα μπέρμπον με το κάπνισμα τη δίνουν απο την πρώτη γουλιά και πολυ έντονη χωρίς να χρειάζονται παλαίωση...
για δείξε...δεν κρέμομαι και από το πληκτρολόγιο σας...μήτε από την οθόνη σας
μόνο από τα χείλια σας
Παράθεση:
Σχόλιο # 300 από Egw-eimai-lemeεχουμε απαντησει σε αυτο εδω και 10 posts
εκεί να δεις διαφορά όμως!
Παράθεση:
Σχόλιο # 301 από tangerinedreamψιλοκαπνίζουν...
...ε μάλλον για αυτό επιλέγω τον Τζάκ...επιλέγω επίσης και το Λευκό Νησί γιατί πιστεύω ότι είναι ένα γλυκό και έντονο μπέρμπον που έως τώρα το γεύονται λάθος χείλη...
σσσ' ωραίος ρε tangerine
Παράθεση:
Σχόλιο # 307 από tangerinedream...ε μάλλον για αυτό επιλέγω τον Τζάκ...και το Λευκό Νησί γιατί πιστεύω ότι είναι ένα γλυκό και έντονο μπέρμπον που έως τώρα το γεύονται λάθος χείλη...
καλή μου μπλίσσσ είμαστε ωραίοι!!!
και άλλη χυλόπιτα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 262 από BillCastείδε κανείς τη θίθθυ μου?
να μου πείτε αμα περάσει απο δω.
φένκς
![]()
ξέρεις τι γίνεται? αμα δε χωνεύεις το άλλο φύλο (Πράγμα που συμβαίνει και απο άντρες προς γυναίκες, και κάνουν να σταυρώσουν γκόμενα κάτι χιλιετίες)
συνήθως
ΔΕΝ σου κάθεται (το άλλο φύλο).
Παράθεση:
Σχόλιο # 290 από Whiteisland
Ειμαι κ εγω χιουμορακι σαν εσας καλοι μου φιλοι!!!Μ αρεσει που εχετε το γνωθι σαυτον!!!
...έλα μωρέ και εσυ...το Λευκό μας Νησάκι είναι άλλη μια τρυφερή ύπαρξη που έχει ταλαιπωρηθεί πολυ...
...έχει χτυπηθεί και έχει υποτιμηθεί και έχει πληγωθεί αρκετά...δεν νομίζω ότι μισεί κάποιο φύλο...απλά είναι απογοητευμένη, ίσως λίγο φοβισμένη και μας εκφράζει το παράπονό της...είναι άλλο ένα γλυκό και εύθραυστο κοριτσάκι σαν όλα τα κοριτσάκια που είναι εδώ μέσα...εξάλλου όλοι έχουμε κάνει ή και συνεχίζουμε να κάνουμε κακές επιλογές στη ζωή μας...σε όλα τα επίπεδα...
Πάω να παίτσω τώλα με τη μπάλμπι μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 313 από tangerinedream...έχει χτυπηθεί και έχει υποτιμηθεί και έχει πληγωθεί αρκετά...δεν νομίζω ότι μισεί κάποιο φύλο...απλά είναι απογοητευμένη, ίσως λίγο φοβισμένη και μας εκφράζει το παράπονό της...είναι άλλο ένα γλυκό και εύθραυστο κοριτσάκι σαν όλα τα κοριτσάκια που είναι εδώ μέσα...
...έτσι ακριβώς...
...δεν ασχολούμαι με άλλη πτυχή της οντότητάς σου Λευκό Νησί...σίγουρα έχεις και αυτό το δυνατό χαρακτηριστικό όπως και πολλά άλλα πολυ ενδοιαφέροντα!!! ...εγώ στέκομαι στο τρυφερό κομμάτι σου, σε αυτό που οι συνεχείς αρνητικές εμπειρίες έχουν πιθανά πλήξει περισσότερο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 313 από tangerinedream...έχει χτυπηθεί
Σίγουρα είναι χτυπημένη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 313 από tangerinedream..και έχει υποτιμηθεί και έχει πληγωθεί αρκετά...δεν νομίζω ότι μισεί κάποιο φύλο...απλά είναι απογοητευμένη, ίσως λίγο φοβισμένη και μας εκφράζει το παράπονό της...είναι άλλο ένα γλυκό και εύθραυστο κοριτσάκι σαν όλα τα κοριτσάκια που είναι εδώ μέσα...εξάλλου όλοι έχουμε κάνει ή και συνεχίζουμε να κάνουμε κακές επιλογές στη ζωή μας...σε όλα τα επίπεδα...
Βούρκωσα.
Αυτο το "επικινδυνο θηλυκο-μυστηρια γυναικα" πώς το κανετε? Πρεπει να αλλαξω ζωδιο ή υπαρχουν αλλοι τροποι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 316 από Whiteisland
Εγω δεν καθομαι σ αυτους ευτυχως!!!Εκτος απο γλυκο κ ευθραυστο ειμαι κ λιονταρακι ομως...Επικινδυνο σπορ η ενασχοληση μαζι μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 319 από CynicalityΑυτο το "επικινδυνο θηλυκο-μυστηρια γυναικα" πώς το κανετε? Πρεπει να αλλαξω ζωδιο ή υπαρχουν αλλοι τροποι?
Λες να είχε δει το link με το χασισόγαλο?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media