...το ξέρω ότι βούρκωσες...είμαστε και εμείς συναισθηματικά όντα με ευαισθησίες και τρυφερότητα...απλά τα κρύβουμε βαθειά σαν καταραμένα μυστικά για να είμαστε "πολιτικά σωστοί" ώς άντρες...και μάλιστα βουρκώνουμε και πιο εύκολα ίσως...τις περισσότερες φορές εσωτερικά όμως και αυτό μας πληγώνει και μας βγαίνει αλλιώς...είτε σαν οργή, είτε σαν μίσος, είτε σαν προκλητικότητα κλπ...
Όλα θα είναι καλύτερα άν μπορούμε να είμαστε φίλοι με τις ευαισθησίες μας, την τρυφερότητά μας ή την καλοσύνη μας...όταν μπορούμε να βουρκώνουμε μπορούμε να είμαστε κάτι περισσότερο απο άντρες...μπορούμε να είμαστε άνθρωποι...
Εχει και τετοια οφελη το χασισογαλο? Θα το προμηθευτω αμεσα. Με τοσο μυστηριο κι επικινδυνοτητα που ακουω τριγυρω νιωθω βαρετη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 320 από PetrosGym
Λες να είχε δει το link με το χασισόγαλο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 322 από CynicalityΕχει και τετοια οφελη το χασισογαλο? Θα το προμηθευτω αμεσα. Με τοσο μυστηριο κι επικινδυνοτητα που ακουω τριγυρω νιωθω βαρετη.
Μια ιδέα πέταξα. Και εγώ ψήνομαι...
Ο tanger πάντως παίζει να είναι ο μισος της αλληνής.
εδώ και καμμιά ώρα, ακούω ένα μπλιπ ανά 5 λεπτά...
...ελπίζω να μην χρησιμοποιείτε τις διάφορες ουσίες εδώ για χάριν λόγου...πιστεύω ότι έχετε σοβαρές βιωματικές εμπειρίες με αυτές ώστε να μπορείτε να τις επικαλείστε καθε λίγο και λιγάκι...άν και πιστεύω ότι όσοι έχουν βιωματικές εμπειρίες δεν τις επικαλούνται εύκολα...άλλωστε οι εμπειρίες αυτές είναι αρκετά σοβαρές ώστε να γίνονται καραμέλλα...
Τι εχανα τοσο καιρο με το γαλα σογιας και το αμυγδαλογαλα. Θα'χα γινει γυναικα αραχνη κι ετσι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 323 από PetrosGym
Μια ιδέα πέταξα.
Και εγώ ψήνομαι...
![]()
Ο tanger πάντως παίζει να είναι ο μισος της αλληνής.
...εντάξει μπάστα με τα ντράγκς...άν θέλετε χρησιμοποιήστε χαρακτηρισμούς που σας εκφράζουν αλλά αυτή η καραμέλλα με τα χάπια και τις ουσίες με εκνευρίζει ...ιδιαίτερα όταν προέρχεται 99% απο άτομα έξω απο τη φάση αυτή...
Παράθεση:
Σχόλιο # 319 από CynicalityΑυτο το "επικινδυνο θηλυκο-μυστηρια γυναικα" πώς το κανετε? Πρεπει να αλλαξω ζωδιο ή υπαρχουν αλλοι τροποι?
...χρώμα και μάρκα βαφής!
Χαλαρωσε μιλαμε για νομιμα προιοντα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 327 από tangerinedream...εντάξει μπάστα με τα ντράγκς...άν θέλετε χρησιμοποιήστε χαρακτηρισμούς που σας εκφράζουν αλλά αυτή η καραμέλλα με τα χάπια και τις ουσίες με εκνευρίζει ...ιδιαίτερα όταν προέρχεται 99% απο άτομα έξω απο τη φάση αυτή...
Καβαλανε προς τον κωλο του γαιδαρου...
Νομιζω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 319 από CynicalityΑυτο το "επικινδυνο θηλυκο-μυστηρια γυναικα" πώς το κανετε? Πρεπει να αλλαξω ζωδιο ή υπαρχουν αλλοι τροποι?
Το μαγνησίας να αποφεύγεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 326 από CynicalityΤι εχανα τοσο καιρο με το γαλα σογιας και το αμυγδαλογαλα. Θα'χα γινει γυναικα αραχνη κι ετσι.
Ατύχησα πάλι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 331 από Whiteisland
Απλα γεννιεσαι μεταξυ 20/7 κ 20/8...
Ασ' τα!
Έπιασε και μια υγρασια τωρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 334 από Whiteisland
Χαχα!!!Αλλη αραχνη αλλη λιονταρι...δεν τους σηκωνει το κλιμα τους μ@λ...
σιγά μην ήταν όλα τέλεια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 336 από Cynicality
Ρε εγω ειμαι 20/7! Πως την πατησα ετσι?
στην επόμενη ζωή ρε συ! εκεί ελπίζω εγώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 338 από Cynicality
Αδικηθηκα καταφορα απο τα ζωδια
στα social media