Πες της τετοια τωρα να αρχισει να παιρνει σβαρνα τους παντρεμενους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από achinos
Προσπαθώ να απαντήσω όσο πιο ειλικρινά μπορώ.
Η καλύτερη μου σχέση
ήταν μ έναν άνδρα, που ήταν πολύ μεγαλύτερος,
εντελώς μπατίρης
κ αθεράπευτα παντρεμένος.
Λοιπόν, τί είχε;
Με δεχόταν όπως είμαι,
γούσταρε να με βλέπει,
(όταν έβγαζα ρούχα, άνοιγε κάτι μάτια ναα)
μπορούσε να σταθεί παντού, χωρίς να γίνεις ρεζίλι,
ήταν καλλιεργημένος, που αν κ συντηρητικός, (δεν ψηφίζαμε τα ίδια)
μάθαινα πράματα μαζί του.
Εν ολίγοις...με έκανε καλύτερο άνθρωπο.
Κ από...γάντι; το σστό για τα γούστα μου κ για όσο θέλω...
έεεερωτας...
Αν ζούσα σ άλλο μέρος, χωρίς τα βάρη κ τους κύκλους που δεν έχουν ακόμα κλείσει,
θα τον έπαιρνα στο σπίτι μου, μέχρι το τέλος...
αχ τί θυμήθηκα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από CynicalityΠες της τετοια τωρα να αρχισει να παιρνει σβαρνα τους παντρεμενους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από CynicalityΠες της τετοια τωρα να αρχισει να παιρνει σβαρνα τους παντρεμενους.
Αει μαρή, δεν είναι επιλογή αυτό, είναι τύχη...
Btw, συνικάλιτυ, μ αρεσει πιο καλά σιν...ξες εκ του αμαρτήματος.
Κ έπειτα, εσύ, δεν είσαι σ αυτήν την τάξη.
Οι άντρες του τάργκετ γκρουπ μας, εμάς, που έχουμε περάσει τις πέτρες του γιβραρτάλ...
είναι η ήταν παντρεμένοι, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Ειναι προσωπικη η οπτικη οντως.Εμενα δε μου εχει τυχει τιποτα συγκλονιστικο."Να με θελει οπως ειμαι κ να γινομαι καλυτερος ανθρωπος μαζι του".Μονο βλακες που με το καλημερα σας θελουν να σε βαλουν στα δικα τους καλουπια...
Θελει και κοτσια και μεθοδο μαρη αυτη η επιλογη. Που τη στελνεις ξυπολητη στ'αγγουρια? Παλι εδω θα ερθει και θα κλαιει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από achinos
Αει μαρή, δεν είναι επιλογή αυτό, είναι τύχη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από WhiteislandΕιναι προσωπικη η οπτικη οντως.Εμενα δε μου εχει τυχει τιποτα συγκλονιστικο."Να με θελει οπως ειμαι κ να γινομαι καλυτερος ανθρωπος μαζι του".Μονο βλακες που με το καλημερα σας θελουν να σε βαλουν στα δικα τους καλουπια...
ΑΥΤΟΣ είναι κ ο νάμπερ ουαν λόγος που νομίζω πως δεν έχω τη "στόφα" για "σχέση".
Και δεν την είχα ούτε για "γάμο" κ η "κυρία του κυρίου".
Αλλά δεν υπάρχει κανένας νόμος που δε σ αφήνει να ψάχνεις.
Γιαυτό που θελεις...
Είτε το ξέρεις, είτε όχι.
Η φαντασία στην εξουσία...ολέ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από WhiteislandΕιναι προσωπικη η οπτικη οντως.Εμενα δε μου εχει τυχει τιποτα συγκλονιστικο."Να με θελει οπως ειμαι κ να γινομαι καλυτερος ανθρωπος μαζι του".Μονο βλακες που με το καλημερα σας θελουν να σε βαλουν στα δικα τους καλουπια...
ΑΥΤΟΣ είναι κ ο νάμπερ ουαν λόγος που νομίζω πως δεν έχω τη "στόφα" για "σχέση".
Και δεν την είχα ούτε για "γάμο" κ η "κυρία του κυρίου".
Αλλά δεν υπάρχει κανένας νόμος που δε σ αφήνει να ψάχνεις.
Γιαυτό που θελεις...
Είτε το ξέρεις, είτε όχι.
Η φαντασία στην εξουσία...ολέ...
Sinner is my middle name.
Εν τω μεταξυ, σιγα ρε 40 χρονων ειναι. Σιγα μην ειναι ολοι οι 40αρηδες παντρεμενοι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από achinos
Κ έπειτα, εσύ, δεν είσαι σ αυτήν την τάξη.
Οι άντρες του τάργκετ γκρουπ μας, εμάς, που έχουμε περάσει τις πέτρες του γιβραρτάλ...
είναι η ήταν παντρεμένοι, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Ψιτ Whity, 47αρης χηρος στο ινμποξ μου. Να στον πασαρω?
τωρα τα προσωπικα ειναι ενας τομεας που ενιοτε ταλαιπωρει ανθρωπους επωδυνα στον ψυχισμο . και ειναι λογικο να σκεφτομαστε οπως εσυ. οτι εχουμε δηλ μαλακομαγνητη. καποιοι ειναι τυχεροι στα προσωπικα.γαμος -σωστη οικογενεια. οχι ολοι δυστηχως. υπομονη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Whiteisland
Ακριβως!!!Οπου βγει τι να πουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Cynicality
Αχινε, συγχωριανος σου, αλλα εσενα δε σε φοβαμαι, δε χρειαζεσαι προξενια.
Σιν, είμαι δικιά σου συγχωριανή στην πραγματικότητα...αλλά νταξ, δε χρειάζομαι προξενιά, απ όποιο χωριό κ νάμαι...
είναι ντεκαβλέ.
Αχα! Συγχωριανες λοιπον! Οσο για τα προξενια, ναι ειναι ντεκαβλε. Επισης θεωρω σπανια πετυχαινουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από achinos
Σιν, είμαι δικιά σου συγχωριανή στην πραγματικότητα...αλλά νταξ, δε χρειάζομαι προξενιά, απ όποιο χωριό κ νάμαι...
είναι ντεκαβλέ.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media