Μόνος στην έρημο, χαμένος, διψασμένος.. Αναζητά το δρόμο του να πιει νερό να μη πεθάνει από δίψα.
Ξαφνικά, εμφανίζονται μπροστά του 10 νοματαίοι, και τον ρωτάνε:
-Λέγε ρε, με μας είσαι ή με τους άλλους;
Τι να κάνει ο δικός μας, η ανάγκη επιβίωσης ήταν η πρώτη του προτεραιότητα
και απαντά:
-Με εσάς φυσικά, με εσάς!
-Χαχα χαχα... την πάτησες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! την ώρα που τον πλάκωναν..
όχι, θα πεις!
πού, πού, πού ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Egw-eimai-lemeΥπηρέτησα στον στρατό (σε άκρως μάχιμη μονάδα - το αναφέρω επειδή κάποιοι θα βιαστουν να αναρωτηθούν),
Δεν έχει σημασία το πού (2ο ΣΑΛ ). Το ανέφερα γιατι κάποιοι διαβάζοντας το όσα δηλώνω, μπορεί να αναρωτηθούν αν πήγα φαντάρος και σε τι υπηρεσία, για να κρίνουν έτσι το κατά πόσον αισθάνομαι οτι ανήκω σε αυτην την χώρα.
Τόσο μπορούν, τόσο κάνουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Bliss_όχι, θα πεις!
πού, πού, πού ;;;
Εχετε κι αυτα τα θεματα οι αντρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Egw-eimai-lemeΔεν έχει σημασία το πού (2ο ΣΑΛ
). Το ανέφερα γιατι κάποιοι διαβάζοντας το όσα δηλώνω, μπορεί να αναρωτηθούν αν πήγα φαντάρος και σε τι υπηρεσία, για να κρίνουν έτσι το κατά πόσον αισθάνομαι οτι ανήκω σε αυτην την χώρα.
Τόσο μπορούν, τόσο κάνουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από nuvola
πάντως αν δε μπεις στη 4 δε μπορείς να καταλάβεις το γιατί ο Παοκ είναι ιδέα ...
οσονουπω και θεμα εκθεσης στις πανελλαδικες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από syntrofissa-Klelia
οσονουπω και θεμα εκθεσης στις πανελλαδικες...
με τον πεταλούδα ήμουν στην 4β
τράβα πρώτα να γράψεις τεστ γιατί πλακώνεται τη πέρα ραχούλα με την κάτω ραχούλα
και μετά θα μπούμε στα δύσκολα ...
ο αγαπημένος μου μπάρμπας ( θεός σχωρέστον ) όταν έπαιζε το χωριό με το διπλανό επί 90 λεπτα πήγαινε γύρω γύρω το γήπεδο και έβριζε τον διαιτητή...όταν το ρώτησα γιατί ρε θείο το κάνεις αφού είναι σωστός
μου πε ...
''για να χει το φόβο μη και κάνει καμιά μαλ%*α ''
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από nuvola
τράβα πρώτα να γράψεις τεστ γιατί πλακώνεται τη πέρα ραχούλα με την κάτω ραχούλα
true story
πρωινο παιχνιδι.. Κυριακη... Θυελλα Ανω Παναγιας - Σιφουνας Κατω Παναγιας...90 λεπτα ο τερματοφυλακας στα 50 φευγα... ειχε το φραπογαλο διπλα στο δοκαρι... και τραβαγε τζουριτσες...
ασε που στα τοπικα... εχει και καλυτερο βρωμικο...
Είμαι απλά Ολυμπιακός - γι αυτό το παλιό μου νικ εν μέρει ήταν Red. Πρώτα λόγω Ολυμπιακού και κατά δεύτερον λόγω Ferrari.
Α και ο τρίτος και άσχετος με το τόπικ λόγος τα παιχνίδια στρατηγικής που έπαιζα παλιά σαν το Red Alert
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media