Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
ο.κ.
μα υπαρχουν και τα εμ-βολια
που Το προστατευουν
ασε που παρασκευαζονται καθε χρονο..
με βάση την εμπειρια του προηγουμενου
σε σχεση με το ποια στελεχη ιων εκαναν την εμφανιση τους...
κι ετσι
επαγγελματικα-μεθοδικα κι ανωδυνα
συνεχιζει...
κανοντας μας να πιστευουμε
ΝΑΙ-ναι-ναι!!!
πως ο Σισυφος ηταν ευτυχισμενος...
γιατι ΟΧΙ;;
ΜΠΟΡΕΙ και να ηταν..
αλλωστε η ευτυχια εχει πολλα
πλοκαμια...
Μου αρέσει +
lovecraft_
# 4στις 4/10/2015
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
εν-βολιο=βολη..πληγμα προς τα μεσα
.και το Matrix δύσκολο να αυτοεμβολιαζεται..άσε που λειτουργεί μια χαρά το Ανοσοποιητικο του κυριως με το να απομονωνει τους τομεις του στο Εγώ τους ωστε να μην οραματίζονται τι υπάρχει "έξω"..
κι ο Σισυφος..ααα..!!..ο Σισυφος..το ανησυχο πνευμα..ο ταραξιας της προ-ιστοριας...αφου εσπασε τους κωδικες ζωης-θανατου ...τιμωρηθηκε σε σκιαχτρο για τους αδαεις...(βλεπεις τι θα παθεις ..παιδι μου..!!??..)
..τον προτιμω ...τον προτιμω απ την ανωδυνη αγεωμετρητη ευτυχια-γαρνιτουρα των αυλικων..
Lines form on my face and hands
Lines form from the ups and downs
I'm in the middle without any plans
I'm a boy and I'm a man
το κειμενο επιμενει στην αποκωδικοποιησηΤο κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.το κειμενο επιμενει στην αποκωδικοποιησηΤο κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
εμπλοκή...εμπλοκή...εμπλοκή
''η Μονάδα δεν θα πρέπει να υποχωρεί προς οιασδήποτε ενέργειας, η οποία αποβλέπει στον περιορισμό ή παρεμπόδιση των κινήσεών της, αποφεύγοντας όμως παράλληλα και κάθε ενέργεια, που μπορεί να ερμηνευθεί ως προκλητική ή επιθετική...''
στα social media